Last news in Fakti

27 Май, 2023 12:03 2 914 12

Бойко Станкушев: Къро завлече много тайни в отвъдното. Като няма свидетел, няма да има проблем

  • къро-
  • държавна сигурност-
  • мафиоти

В това убийство съзирам руски почерк. Те стрелят по всичко, което мърда – кучета, котки, канарчета, подчерта журналистът

Бойко Станкушев: Къро завлече много тайни в отвъдното. Като няма свидетел, няма да има проблем - 1

"Структурите на Държавна сигурност и част от старата партийна номенклатура започнаха в началото на 80-те години да си създават паралелни, невидими структури, за да може като се обърне палачинката, да запазят икономическата си власт. Хората виждаха едни яки момчета с черни тениски и бръснати глави – мутри, които обикаляха. Но зад тях стояха същинските собственици и кукловоди. Това са хора, които не се появяват в публичното пространство и успяха да генерират за 30 години огромно количество пари, с което могат да си позволят да правят каквото искат". Това заяви в студиото на Нова телевизия журналистът и създател на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев, коментирайки убийството на Красимир Каменов - Къро в Кейптаун.

„Има някакъв кодекс на честа и при мафиотите. В това убийство съзирам руски почерк. Те стрелят по всичко, което мърда – кучета, котки, канарчета”, подчерта журналистът.

По думите му Къро от инструмент, който е селекциониран, защото е интелигентен, развива един голям бизнес и в един момент решава, че може да е автономен.

„Вероятно е станал толкова голям, че е решил да си повярва, че може да е сам. Това е първата грешка, която е допуснал. Той и затова вече 17 години не е в България. Втората грешка, която е допуснал, че може би, че е настъпил нечии чужди интереси. Трето – той дълго е свързан с други имена от българския ъндърграунд като Таки. Някаква синергия от български и чужд ъндърграунд е решила, че той пречи и го е унищожила”.

"Той завлече много тайни в отвъдното. Като няма свидетел, няма да има проблем", допълни Станкушев.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе ,

    18 1 Отговор
    това не се знае , може да се е погрижил да лъснат , ако се случи нещо с него !
  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    14 1 Отговор
    След като е бил служител на държавата да му направят Държавно погребение и да помогнат на Децата му,както помагат на децата на другите си "Слуги"!Явно е бил от ръкувалите се с дявола и е бил на ...мисия в чужбина!Правите си лоша реклама...Дрогаре....На края няма да има желаещи да се цанят при вас за"Гавази"....
  • 3 Чифо

    14 0 Отговор
    Абе щом си е живял години наред спокойно някъде и сега това, явно има нещо голямо и важно свързано с много пари, или много власт, или много влияние ... или всичките неща взети заедно. Но нас не ни интересува, понеже ние пари от цялата тази работа няма да вземем, а напротив дори ще дадем!
  • 4 Любознателен

    14 1 Отговор
    Интересно колко тайни ще завлече Станкушев в отвъдното?!:)

    Коментиран от #12

  • 5 бойко бре,

    15 1 Отговор
    и за това че си се родил сигурно пак е виновна русия?!? ако не беше лизал и мазал преди десети, кога щеше да работиш в телевизията и да ходиш на държавна издръжка репортер по света?!? пак бачкаме според конюнктурата?!? нищо нова не си научил, ама и нищо старо не си забравил! и ти си Икспер по всичко като илианчо!
  • 6 Последния Софиянец

    13 4 Отговор
    Тиквата не оставя свидетели.

    Коментиран от #9

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ЕДГАР КЕЙСИ

    6 6 Отговор
    ДЕВИЗА НА СТАЛИН Е ....... НЯМА ЧОВЕК , НЯМА ПРОБЛЕМ ! ! ! ....... ТАКА ДЕЙСТВА И ПУТЛЕР С ....... НОВИЧОК ......... ФАКТ !
  • 9 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Гостилничарю, а защо не са тези, които са яли и пили в гостилницата ти
  • 10 макс

    7 0 Отговор
    Станкушев хвърля димки!Руска следа ,но друг път.На 05.04.21г.,ден след като Тиквата падна от власт,беше застрелян един собственик на автокъща в София-тогава бързичко пуснаха партенката за грузинци,сега руснаци!????Според мен Тиквата е в основата на доста на брой подобни "нещастни" случаи..
  • 11 пенсионер

    10 0 Отговор
    Не зная дали прозира руски почерк, но като се вземе в предвид времето, в което се е формирал като личност и дейността му тогава и сега, става ясно, че в този период от нашата действителност някой много яко се страхува от това, което той има като информация за тогавашните и сега продължаващи дейстта си. Тези същите не могат да допуснат техните деяния да станат достояние и да послужат за нарушение на техния "рахат". Хайде стига сме се оправдавали с "почерците" на едни или други, Това е почерка на хора, обхванати от паника и страх.
  • 12 Това е загатката

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Любознателен":

    Това което каза деца от първи клас го знаят Но толкова може не се сърдето на автора/ некая тои да каже и вземе 5 лв и тои е човек
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове