Last news in Fakti

31 Май, 2023 14:14 2 540 50

Калина Андролова: Румен Радев не е добър технолог, а ГЕРБ и ПП ще направят кабинет

  • румен радев-
  • имунитет-
  • бойко борисов

Президентът обаче закъсня да направи партия. Все повече шансовете му намаляват

Калина Андролова: Румен Радев не е добър технолог, а ГЕРБ и ПП ще направят кабинет - 1
Снимка: БГНЕС

Искането за сваляне на имунитета на Борисов ще консолидира двете партии за кабинет. Гешев и Радев насила ще вкарат боклуците от ПП във властта отново. Радев не е добър технолог. Така и не разбра, че не може да удря всички едновременно. Защото "всички" ще се обединят. Трябваше да помогне на Борисов да унищожи боклуците. Но не можа да се преодолее, егото му е по-силно от мисленето.

Това коментира във "Фейсбук" Калина Андролова.

На Радев му се вдигна самочувствието, когато враговете на Борисов застанаха до него; когато беше временно подкрепен от (да не казвам кои) да води цветната революция срещу Борисов, когато натрупа ресурс от властта и пожела това да продължи дълго. Радев действа с къси пасове, без креативност, без дълбока стратегия. Иска му се нещо, задвижва се от импулс за отмъщение, съветват го разни любители на пари, както и бивши бсп-гравитиращи електрони, които ако да биха били добри, щяха да си подредят собствената си партия и нямаше да изобретят ПП именно през властта на Радев. Способността да проваляш всичко около себе си, както някои фигури около Радев са правели с години, е валидно перманентно. Радев доказа, че е свръхнаивен, давайки ход на Киро и Асен, и ползвайки за ковчежник абсолютно арогантен, неспособен да внимава човек.

Но пък счупен в кръста от поклони към шефа си, с пура и златен пръстен като във филм от булевардния жанр. Радев не може да преценява хората, кадровата му политика е пълен провал и това се вижда с просто око през всичките тези години. Този му дал куфароносец, оня му дал аферист, третия му предложил любовниците си, четвъртият го посъветвал за "гениите Асен и Кирил" и пр. Неразпознаването на смислените хора е лошо лично качество. Ясно е на кого залага той (в момента по принуда), но няма да може да контролира човека, да го напътства и командори.

Радев закъсня да направи партия. Все повече шансовете му намаляват. Той иска да играе удобно и да рита топката от защитена територия. Можеше да размаже ПП по време на предизборната кампания, но не го направи. Прикриваше погромите им през служебните си кабинети, опитвайки се да бъде въжеиграч и да си прави личен пиар. Реагира чак, когато ПП го нападнаха, все едно че никога не е знаел какво мислят за него. А Гешев просто се защитава. Според мен пропусна най-добрия момент да направи консервативен политически проект, можеше буквално да разцепи електората на ГЕРБ, можеше да прибави сериозна периферия, можеше да заеме солидно пространство.

Всичките играчи се свързват помежду си ситуационно, но всички се мразят помежду си и чакат момента да си забият ножове в гърбовете и всеки да отреже главата на другия. Накрая онези отвъд голямата вода ще ги изиграят всички, сблъсквайки ги помежду им, и ще изплуват клоуните. Защото именно клоуни са нужни сега. Веднъж се провалиха, но сега непременно ще ги върнем в играта. После клоуните ще "застрелят" всички политически глупаци, които ги реанимираха, ще изпепелят земята, ще я разчистят за навигация и ще избягат отвъд голямата вода.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Научи си мястото

    39 26 Отговор
    Руските разведки усещат накъде отиват нещата
    Вижте и само езика на тая и чувството за провален злокобен план които струи от написаното
  • 2 Пепи Еврото

    13 22 Отговор
    Дайте шанс на Киро, за да има пенсийки, аз вече отмарям на сухо място в тропиците, пия джин с тоник!
  • 3 така ли

    27 16 Отговор
    Калина-моме?!Лапни бахура на новите и стар измикяри! Mоже и да пипаш фигорната на някай......
  • 4 Я Марш при Путин,

    22 21 Отговор
    Там ще ти е най добре.
  • 5 За "Денков"

    29 9 Отговор
    Ако бяхте "акАдемик", ако бяхте Човек, ако бяхте Българин, и една секунда нямаше да останете в реалиите на "човеконенавистното" политическо битие! Вие не обичате България, вие не обичате българският народ!
    А България ме е спасила, от същото битие, предизвикало ВСВ!
    Срам и Позор!
  • 6 Име

    35 21 Отговор
    Този кабинет ще е пагубен за българите!

    Коментиран от #48

  • 7 Калинка

    28 33 Отговор
    Умна си, Калинке, точно така е. Руменчо Крадев както да го шлайфат си остава селски простак, болно амбициозен, злобен, отмъстителен, дребнав, самовлюбен интригант, който си помисли, че е хванал господ за ...

    Коментиран от #44

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ще направят,

    18 15 Отговор
    ама на другия ден ще ги биеме по ненормалните крадливи кратуни!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 !!!?

    31 21 Отговор
    Радев има мисия, а тя е само да Разгажда, а не да строи "Чиста и свята република" !!?

    Коментиран от #39

  • 12 ФИЛИП ГЕОРГИЕВ

    18 14 Отговор
    "ЩО ВЗИМАТ ХОРАТА ЗА ИДИОTИ ?! РАЗБИРА СЕ ЧЕ НЯМА ДА ИМА КАБИНЕТ. ТОВА СА ГЛУПОСТИ, ОПОРКИ СПУСНАТИ ОТ ПОСОЛСТВОТО. ПОСОЛСТВОТО НА ДОБРИТЕ. ПОСОЛСТВОТО НА АЛЦХАЙМЕРА ОТ ВАШИНГТОН. ТЕ ДА СИ МИСЛЯТ КАК ЩЕ ОБЯСНЯВАТ НА СВЕТА ЗАГУБАТА НА ВОЙНАТА, КОЯТО ТОЧНО ТЕ ЗАПОЧНАХА.
  • 13 Никой

    17 12 Отговор
    Ето нагледно една калинка в българския мейнстрим. ПП - боклуците ,ГЕРБ , ДПС , БСП , " Възраждане " и Резидента чисти като момини сълзи в българския политически батак. Чак да се просълзиш. Тая в друга вселена ли живее ?

    Коментиран от #18, #24

  • 14 Киро

    12 10 Отговор
    Първо не можете да кажете ,че Денков е боклук,може би това се отнася за заобикалящите ви хора,щом позволяват такива изрази за други българи,които се стараят да направят нещо за страната и това,че Вие не ги приемате не значи,че са ....Много е елементарно да даваш определения и да класифицираш другите,както това прави Възр.,защото те се мислят за корифеи и с поведението си в НС са жалки и настройват българите към омраза на другите..Не е толкова проста ситуацията у нас,защото хората преживяха много и им е ясен напънът на някои- направо е прозрачен,а знаете ли какъв е пътят им,ако им дадат малко власт-вижте Тошко и Слави-не мога да разбера защо медиите се занимават с тях-те едва се добраха до НС и сега дават квалификации...
  • 15 Лаврентий Берия

    18 5 Отговор
    Милата тя, Калнинка! Андропова? Нали? Где ты политология закончила - Институт ФСБ неуже ли, дорогая?
  • 16 От село

    8 9 Отговор
    Според мен идеята е да се направи кабинет, в който всички ще се следят един друг, ще управляват хаотично и ще загубят част от електората си за местните избори.
  • 17 Макс

    15 18 Отговор
    Да. За наша радост и ваша нерадост , калинке , Правителство ще има . Прозападно, евроатлантическо , демократично Българско Правителство . Калинка, Волгин, Копейкин, Нинова , Радев и т.н. руски ККККК да вървят на /те знаят / !!!
  • 18 Лаврентий Берия

    14 5 Отговор

    До коментар #13 от "Никой":

    А, не - напротив, точно от тази е! Много такива Калинки заявиха "гражданското си мнение", съвпадащо с това на "Възраждане" - разбира се, "съвсем случайно"! Политолози, експерти, коментатори, "будни граждани" и т.н. А пък толкова много "мразещи предателите", та чак не си представям как сме спали кротичко 500 години в Османската Империя?
  • 19 Башибозук

    15 6 Отговор
    Калина Калина като гледам и чета от теб по голям б...к няма. Я марш при вова
  • 20 Реакцията радва всъщност

    13 9 Отговор
    Точно по същия начин говорят ненормалниците по руската телевизия осъзнали безмисленото си съществувание и разхода на въздух който представляват
    Андролова понеже толкова си можете сега ще ви закрием голямата организация на изток живей с мисълта
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Всички платени мисирки

    8 11 Отговор
    в един глас в подкрепа на неморалната коалиция!Ще има скоро народен бунт!

    Коментиран от #30

  • 23 Уважаеми Г-н Киро

    9 14 Отговор
    Една държава, която не емитира собствената си валута е колония. Прочетете една книжка на Куигли "Трагедия и надежда". Обичам България и ме боли за българският Народ, защото България ме спаси ВСВ.
    (спасен от България ВСВ)
  • 24 Макс

    11 6 Отговор

    До коментар #13 от "Никой":

    Не, бе , тука живее, но за това и плащат .Не мисля, че все още са 4000 , сигурно са двойно , все пак има инфлация , а и риска е по-голям .За по-сигурно питай Митрофанова .
  • 25 !!!?

    17 12 Отговор
    Радев не смее да удря само Копейкин, защото е фаворит на Митрофанова - демек, от едно и също котило !!!?
  • 26 Кър Тик

    12 7 Отговор
    ако няма обвинения в държавна измяна и изгонени посланици, значи България не е държава, а козяшка клоака

    Коментиран от #28

  • 27 Татко Барва

    12 10 Отговор
    ако тези управляват четири години, след тях няма да има България. Вижте ги какво правят още преди да имат власт, а ако имат власт, кой ще ги спре? Вие ще пратите ли децата си на джендър обучение и война? А ако полицията ви насили? Мислете сега, че после няма да ви оставят такава възможност
  • 28 !!!?

    8 8 Отговор

    До коментар #26 от "Кър Тик":

    Е, нали затова изгониха вече КГБ генерала Решетников - ментора на Радев !!!?

    Коментиран от #29

  • 29 Тес Тис

    9 5 Отговор

    До коментар #28 от "!!!?":

    нали ти казах вече, че опорките ти са жал ки и неумастни като самия теб

    Коментиран от #31

  • 30 Лаврентий Берия

    5 3 Отговор

    До коментар #22 от "Всички платени мисирки":

    Ами няма да има! Защото ти не си "народа". Затова остави народа да изрази мнението си по начина който Конституционната Република предвижда - или на Избори или на Протести - ако не го устройва курса на Правителството.

    Коментиран от #40

  • 31 !!!?

    9 6 Отговор

    До коментар #29 от "Тес Тис":

    Решетников е опора на Радев !!!?
  • 32 НЯКОЙ

    11 2 Отговор
    Тюрлю гювеч от омраза и некадърност, с щипка слугинаж, прикрит от фалшива загриженост ! Човек, който е просмукан с толкова омраза към другите, явно не може да понася дори себе си !
  • 33 Войводата

    11 10 Отговор
    Румен Радев Коста копекин трябва да бъдат съдени за измяна, и провокаторска руска дейност и услуги на руските олигарси и милярдери бифши милиционери на КГБ и нашата робовладелческа държава.

    Коментиран от #45

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 А ка трябва да я строи

    4 3 Отговор

    До коментар #11 от "!!!?":

    Като обедини мафиите на доган и кръфга капитали и продаде България на чужди държава? Що си продавате бъдещето толкова елементарно?
  • 40 Тук

    3 2 Отговор

    До коментар #30 от "Лаврентий Берия":

    нито изборите са ти избори, нито протестите протести! Та кой и какво ще изрази, е доста далеч, от това което народа би изразил!
  • 41 Бай Онзи

    2 2 Отговор
    А бой по това правителство как ти се струва ?
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Слухар

    6 0 Отговор
    Силен мелодраматичен текст, изчетох го докрая. Допадна ми минорното звучене, издаващо унинието на петата колона.
  • 47 До всички зрители на шоуто

    5 4 Отговор
    Не се съмнявайте!Съглашение между участниците в заверата, след лежерно разиграване, ще има. И техен кабинет ще има. Точно както е бил предвиден. Въпреки логиката, въпреки всичко нормално. И ще си свърши работата. Първо Истанбулската конвенция, след това участие "на живо" в братоубийствената война на двата близки нам народа. След това вече няма да имаме нужда от нищо.
  • 48 Напротив

    5 2 Отговор

    До коментар #6 от "Име":

    Този кабинет ще е пагубен за Русия.

    Коментиран от #49

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Волгина

    3 3 Отговор
    Добър коментар. Сома дето бо к лу ците са Израждане и кРадефффф. ПП са единствената свястна партия.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове