Last news in Fakti

1 Юни, 2023 22:13 5 296 239

Манол Пейков обясни във "Фейсбук" скандала в парламента

  • манол пейков-
  • скандал-
  • възраждане-
  • нс-
  • парламент

В този момент група "възрожденци" рипнаха на крака

Манол Пейков обясни във "Фейсбук" скандала в парламента - 1
Снимка: БГНЕС

Искам да ви разкажа – от първо лице – какво се случи в парламента тази сутрин. Денят започна с поредната декларация на ”Възраждане”, в която ни нарекоха с обичайните епитети, които всячески се опитват да нормализират и да превърнат в устойчива двойка редом до нашето име: доносници, предатели, изменници и прочее. Стигнаха дори и до своеобразно подстрекателство към бунт – заявявайки, че привържениците им "нямало да позволят да се състави правителство с втория мандат", пък ако ще и да се наложи да "влязат вътре в парламента", за да го предотвратят. Това написа в профила си във Фейсбук депутатът от „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) Манол Пейков.

"Както обикновено, изслушахме декларацията им безкрайно учтиво – парламентът затова е парламент, за да се изказват (по възможност – в рамките на добрия тон) различни, а понякога и силно противоположни мнения. След като представителката на "Възраждане" привърши изказването и си седна, на трибуната излезе колегата Явор Божанков, за да прочете декларация от името на нашата група – тази на ПП-ДБ. В отлично структурираната си и блестящо аргументирана декларация (която така и не успя да прочете до края – и която от самото начало беше посрещната с дюдюкания от хората на КК) Божанков ясно обясни, че един от най-любимите похвати на "Възраждане" (както и на кремълската пропаганда изобщо) е да обвиняват другите в греховете, в които самите те са виновни", посочва той.

"Като например да громиш НПО-тата, а самият ти да печелиш от такова. Или да отричаш ваксините, след като самият ти тайно си си поставил няколко дози. Или да назоваваш другите "национални предатели", когато ти самият получаваш опорките си директно от Кремъл, наричаш украинските бежанци "туристи" и се заканваш (съвсем открито, при това!) да пратиш всички инакомислещи в Белене. Та именно в този контекст г-н Божанков се пошегува (не зная колко уместно, но със сигурност не е кой знае какво в сравнение с гнусните и съвършено необосновани клевети, които хората "Възраждане" изричат по наш адрес всеки ден от същата тази трибуна), че, по същата логика – логиката на похвата "крадецът вика дръжте крадеца, който те така изкусно владеят – щом наричат нас "меки китки", нищо чудно те самите да са такива", обобщава Пейков.

"В този момент група "възрожденци" рипнаха на крака и – колкото и удивително да ви изглежда – мигом скъсаха институционалния "синджир" и се завтекоха към трибуната, за да се саморазправят юмручно с Явор Божанков. (Забележете: не ги възпламени констатацията, че получават нареждания директно от Кремъл, но побесняха от поставянето под въпрос на сексуалната им ориентация!). Нататък всичко се разви доста бързо. След като изчакахме поне трийсетина секунди квесторите да се намесят (уви, това не се случи), аз и още няколко колеги се спуснахме да предпазим с телата си колегата Божанков, който се оказа заобиколен от подивяла от гняв глутница щурмоваци.

(Тук искам да направя кратка вметка и да потвърдя, че да, премислил съм го, и думата е точно тази – "глутница".

"Това, което вие не знаете, защото остава скрито от камерите, е че след прословутото ми изказване по адрес на КК от 26-и април, хората от партията му регулярно изпращат ударни роти на по задните редове, където обичайно седя, за да ме "респектират". Заобграждат ме трима-четири-пет души и ме пидхващат: "Ти що не си сресан бе, глей съ на кво приличаш!", "Ти що си толкоз дебел бе?", "Кви са тия мартеници, ти щъркел не си ли видял бе?", "Очилато магаре такова" и други досадни детинщини, които повечето от нас са надраснали още в предучилищната група", пише депутатът.

"В други случаи, в които – по средата на поредното им клеветническо изказване от трибуната – не се сдържа и спомена някоя от магическите думи "Митрофанова", "Кремъл", "Путин" или "рубла" – поне десет възродени депутати се обръщат и започват да крещят по мен "комунист!", "доносник!" и тям подобни нелепици, повтарящи се с удивително постоянство и пълна липса на вариативност (което говори или за ползване на опорки по списък, или за тотална липса на контекстуално въображение). В интерес на истината, в особено драматични моменти сред обръщенията им към нас избликват и малко по-витиевати фрази: "Вие сте деца на Сатаната", "мръсни, долни гниди" и "всичките ще ви пратим в Белене" (макар да са пресъздадени по памет, цитатите са съвсем точни)", обяснява още Манол Пейков.

"Свидетел съм и на нещо съвсем различно, обаче: преди два петъка, когато залата беше почти празна, успях да убедя трима "възрожденци" да седнат до мен и (за моя огромна изненада) успяхме да си поговорим човешки, миролюбиво и съвършено уважително – при това повече от час. Да ви кажа, сториха ми се съвсем нормални хора – със свои собствени лични драми, проблеми, несигурности, стаен гняв... Дори по едно време, заслушан в тезите и аргументите им, ясно си дадох сметка в коя точно точка сме се разминали и раздалечили – и че нещата в крайна сметка едва ли са чак толкова непоправими, колкото изглеждат.)", признава той.

"Та така, приятели. След като се спуснах да защитя Божанков – от опит зная, че в такъв момент и самото присъствие на приятел до теб помага – нападението рязко се насочи към мен (явно раните от 26-и април още не са зараснали – и май не се очертава да зараснат скоро). Посрещнат бях първо с ожесточено блъскане, после с ритници по глезените (като във водната топка – там, където камерите не виждат), сетне с дране по лицето и удари в корема (добре съм, споко, не бяха особено силни); за ругатните и заканите дори няма да споменавам. (Прочее, очите ми се срещнаха със същите тези хора, с които миролюбиво и човешки си говорихме преди десетина дни – и дори за миг ми се стори, че се разбираме. Сега съзрях злоба в очите им; видях там желанието да разкъсват. Бяха също като зомбирани – инстинктът на глутницата ги беше превзел изцяло.)

След като квесторите най-сетне се освèстиха и ни изведоха, КК бързо се прегрупира и поиска "трибунка" (вътрешен парламентарен формат, при който дадена парламентарна група дава официално изявление пред медиите) – за да обясни (да изкрещи, по-точно) как, виждате ли, ние сме ги предизвикали,ю; как "подобни неща" били "недопустими" и как "тези национални предатели" трябвало да бъдат "незабавно изгонени от парламента". (Апропо, помежду всичко останало нарече мен и Божанков "тези с ъ щ е с т в а" и категорично заяви, че никога повече нямало (забележете!) да ни п о з в о л я т да излезем на парламентарната трибуна.

Такива ми ти работи. После ние също излязохме на трибунка и заявихме позиция (надявам се да сте я гледали или поне чули). Но не за това ми е думата.

Бих искал да ви кажа няколко неща.

На тези, дето бъркат стремежа ни към порядъчност и добър тон с "липса на топки":

— Тук сме и не ни е страх.

На онези, дето вечно обясняват, как "не трябвало да слизаме на тяхното ниво":

— Всяко нещо си има граници. Има моменти, в които човек е длъжен да заеме позиция.

На тези, които все още не са сигурни в истинските мотиви на "Възраждане":

— Четете Умберно Еко и неговите "14 начина да разпознаем пълзящия фашизъм".

На онези, които прокламират за импийчмън и сваляне на имунитета на този или онзи:

— За всяко нещо си има време. Трябва да си подбираме битките.

И най-накрая, на всички по-горе, взети заедно:

— За да спре възходът на този кафяв популизъм, в настоящия момент са ни нужни точно две неща: работещ парламент и редовно правителство.

Желая ви кураж, търпение и здрав разсъдък, приятели", завършва Пейков.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 113 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 само това ще кажа

    190 43 Отговор
    Мръсотията отвътре, личи и отвън. Погледнете тази физиономия, тя казва всичко, което трябва да знаете.

    Коментиран от #42, #62, #112

  • 2 ЕДНО

    156 38 Отговор
    БОСТАНСКО ПЛАШИЛО.!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 АЛО

    104 24 Отговор
    КУКУРИГО ДОБРЕЛИСИ ДЖАНАМ
  • 6 Българин

    62 138 Отговор
    Възраждане са чумата на България

    Коментиран от #26, #83, #93

  • 7 Българин

    53 124 Отговор
    копейките ще ходят в затвора

    Коментиран от #123

  • 8 Българин

    57 122 Отговор
    времето на Възраждане свършва

    Коментиран от #14, #16

  • 9 Манол Пейков

    135 39 Отговор
    Не е за парламента, той е за друго здравно заведение.

    Коментиран от #46

  • 10 Българин

    23 58 Отговор
    късия е мека к...а

    Коментиран от #124

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Българин

    34 75 Отговор
    Костя и Цончо са другарчета

    Коментиран от #55

  • 13 Спецназ

    103 26 Отговор
    "Заобграждат ме трима-четири-пет души и ме пидхващат: "Ти що не си сресан бе, глей съ на кво приличаш!", "Ти що си толкоз дебел бе?", "Кви са тия мартеници, ти щъркел не си ли видял бе?"

    КОЕ не е вЕрно и защо се обижда от истината??!

    Коментиран от #85, #234

  • 14 Свършват ти на теб

    59 16 Отговор

    До коментар #8 от "Българин":

    Лекарствата, мен да питаш

    Коментиран от #126

  • 15 Изпаднал германец

    100 17 Отговор
    Защо всички от тази "партия" изглеждат така сякаш са пропаднали типове с тежък махмурлук и преяли с пици на кристали
  • 16 пак

    60 11 Отговор

    До коментар #8 от "Българин":

    Три спебърника и тая статия
  • 17 Кой го интересува

    92 15 Отговор
    нещо жалко и гнусно ко обяснява! Национален предател трябва да се съди за държавна измяна, а не да му нслушам гнусната лъжлива уста!
  • 18 хахахахах

    23 58 Отговор
    Цончо и Коцето са любовници.

    Коментиран от #41

  • 19 Българин

    23 69 Отговор
    другата седмица Възраждане ще са по-ниски от тревата

    Коментиран от #37, #177

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Спецназ

    71 13 Отговор
    На снимката се вижда, че и чашката не изпускаш от рЪце!

    То си ти и личи, де... :)))
  • 22 Може ли да попитам нещо?!

    64 14 Отговор
    Каква тая голяма чутура,която не може да се побере в рамката на снимката...?!
  • 23 Конспиратор

    32 6 Отговор
    Да се чуди човек кое за страната е по-малкото зло.
  • 24 Българин

    24 19 Отговор
    Божанков само забрави да каже кой е активния

    Коментиран от #35

  • 25 Възраждане е отроче на ДПС

    23 56 Отговор
    Копейкин е държавен предател и златен пръст на ДПС

    Коментиран от #131

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 вятъра на промяната

    18 56 Отговор
    Един кон га ша мре най-много рита. Това е ,,Възраждане"
  • 28 Възбуждане

    20 51 Отговор
    Са зомбирани сектанти . Така ли искат да управляват България? Как биха се отнесли към обикновен човек, който не изповядва идеите им? По този начин ли искст да управляват България?
  • 29 Здравейте аз съм Наско

    50 8 Отговор
    Тоя изглежда като чичо на здравейте аз съм Наско. Най-малкото друсат заедно в един и същи г. Е й бар
  • 30 Ама честно ми кажете

    65 15 Отговор
    Това същество на снимката, прилича ли ви на човек ?
  • 31 Радио Ереван

    48 9 Отговор
    Всичко в човека трябва да бъде красиво ... Чехов. Ама той е руснак и не важи за жълтопаветното образувание на снимката. Какво да правиш отрицателна селекция и деволюция.

    Коментиран от #60

  • 32 Циник

    55 12 Отговор
    Кой е този смешен, ужасен, дебел човек и защо му се дава трибуна?

    Коментиран от #49

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Възбуждане

    10 25 Отговор
    Като говорим плюфам
  • 35 Божанков е

    20 7 Отговор

    До коментар #24 от "Българин":

    Пасивният ....а кой е активният се сети сам

    Коментиран от #40

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 СЕРИОЗНО ЛИ БЕ...?!?!

    22 3 Отговор

    До коментар #19 от "Българин":

    Гледай да не се спънеш в тая...,,трева",че много...боли...!

    Коментиран от #45

  • 38 Капейкин

    4 21 Отговор
    Пюся инициира скандала в Парламента!
  • 39 До факти. От изстрития 11

    52 14 Отговор
    Манол Пейков е поредния шкембелия, който се продаде на фашагата Зеленски за сметка на българските деца, които трябва да ядат огризките от децата на украинските скакалци !
  • 40 Българин

    3 23 Отговор

    До коментар #35 от "Божанков е":

    Копейката или Цончо?????
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ХА ХА

    16 31 Отговор

    До коментар #1 от "само това ще кажа":

    Да, виждаме и разбираме, че джендърите от израждане като се бият плюят и дерат като жени!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Пълни Предатели

    41 5 Отговор
    Откъде ги изравят все такина рунгели ?!
  • 45 Българин

    11 31 Отговор

    До коментар #37 от "СЕРИОЗНО ЛИ БЕ...?!?!":

    копейките са страхливци -ще се разбягат,като пилци
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Aлфа Bълкът

    11 25 Отговор
    Джендарити набиха русофилите.
    Едно време Волен се заобграждаше с яки момци.
    Чукалов, Чернев, айде лека им пръст да кажа.
    Ама тоя глист навъртял едни хилки край него и ходи да се репчи.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Българин

    13 26 Отговор
    забрана на пропутинската партия
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Кан Асувиги

    23 4 Отговор
    Шарлатаните ще се люлеят на стълбовете за осветление около парламента и ще мирише на леш.

    Коментиран от #78

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Тоя дали има...

    34 4 Отговор
    ...поне един ден трудов стаж,в кариерата си,или само чашката навдига ...?!
  • 59 Тодор

    3 18 Отговор
    Да не си русороб днес....
  • 60 А. П. ЧЕХОВ

    8 25 Отговор

    До коментар #31 от "Радио Ереван":

    Пиянството, неграмотността, тъпoтaтa и ограничеността на руснака изостанал от Европа с двеста години, връзващ и до днес не съвсем уверено гащите си, за пореден път показва, че с него не трябва да се дружи, защото той разглежда дружбата като слабост.

    Коментиран от #79

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Джуди

    8 26 Отговор
    Маноле с теб сме!
  • 64 От Възбуждане са само луди

    13 34 Отговор
    Един съсед почна да ме агитира преди 2 седмици. Викам му не ме занимавай с политика. Тоя реагира по същия начин, почна да ме напада нещо , защото не исках да дискутирам. Луди са от Възбуждане до един. Народа е изпаднал тотално.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 деНАТОфикация

    32 10 Отговор
    Възраждане, БСП, ИТН и ДПС трябва незабавно да напуснат този парламент в знак на протест и да оставят фашистите и мутрите сами вътре. Българският народ сам ще се разправи с тях . Това трябва да стане час по-скоро ! Нека народът да им покаже своята любов отблизо!!

    Коментиран от #77, #92

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 м.анол

    6 2 Отговор
    ние сме най добрите

    това след 5 изтрити мннеиня

    Коментиран от #84

  • 74 Браво!

    6 33 Отговор
    Само така, Господин Пейков! Гордея се с вас!

    Коментиран от #82, #231

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Дерусификация

    4 23 Отговор

    До коментар #71 от "деНАТОфикация":

    трябва. НАТО си е ОК.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Ами

    7 20 Отговор

    До коментар #75 от "Тракиец🇺🇦🇩🇪🇦🇹🇮🇹":

    не точно. Най- вреден е зеления чорап Рублен Решетников
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Коментар до #73

    17 4 Отговор

    До коментар #73 от "м.анол":

    да чуем за г.е.нераторите подарени от б. унаците
    и продавани от тях
  • 85 Възрожденец

    11 19 Отговор

    До коментар #13 от "Спецназ":

    Няма как да разбереш разликата да си в Народното събрание и ученик в основно училище - там ви е спряло развитието на почитателите на циraнето КъсПейкин.
  • 86 Забава станало казаха

    12 1 Отговор
    Добре е малко екшан да има че да знаят хората че са бачка мноу сериозно и самоотвержено и ще са сменят нещата
    Бяхме позацикли към петнаесе години
    Пък сега времето много динамично и трябват боксьори
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Антонинус Пиус

    12 23 Отговор
    ИZраждане трябва да бъдат забранени. Днес удариха ново дъно. Най-много да вземат едни КЪСи пари.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Ми вярно

    1 8 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    си е.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Трак🇮🇹🇩🇪🇦🇹🇺🇦

    0 9 Отговор
    Всички в парламента се кланят на този

    Коментиран от #101

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 сноу

    21 6 Отговор
    А сега ми кажете честно ,това на човек ли ви прилича..

    Коментиран от #104, #137, #141, #225

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Трак🇺🇦🇩🇪🇮🇹🇦🇹

    0 2 Отговор

    До коментар #96 от "Трак🇮🇹🇩🇪🇦🇹🇺🇦":

    На този в НС се кланят
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Българин

    21 3 Отговор
    Този е рожба на комунисти от средния ешалон. Макя му по партийна линия гепо полиграфията в Пловдив. Такива тъмнолилави са сите жълтопаветници, Бойкикев Ристю, онова недоразумение Тотев.....Сите са чада на партията майка.

    Коментиран от #147

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Когато

    9 1 Отговор
    Не знаеш, че не знаеш...или как да изтрезнеем, когато не сме пили...
  • 114 Кек

    3 7 Отговор
    Лол нашите са три пъти повече вътре в парламента и навънка пак
    Как ще става тая революция
  • 115 123456

    20 4 Отговор
    Маноле , Маноле - да те беше уцелило нещо , докато разкарваше микробусите ....
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Таквоз е

    2 13 Отговор
    Между другото Коцето не е голям боец
    Той малко по документите си пада жалби малби..скромен човека политик
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Къде е Марешки

    4 9 Отговор
    Костя, Матешки пита за теб!
  • 123 Естествен Интелект

    10 2 Отговор

    До коментар #7 от "Българин":

    Ще ти идват на свиждане, ама цигари няма да носят.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Естествен Интелект

    7 0 Отговор

    До коментар #14 от "Свършват ти на теб":

    Ще му предпишат пак нагазин....
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 М-Е-С-И-Р-К-А М-Е-С-И-Р-К-А М-Е-С-И-Р-К-

    6 0 Отговор
    М-Е-С-И-Р-К-А М-Е-С-И-Р-К-А М-Е-С-И-Р-К-А М-Е-С-И-Р-К-А М-Е-С-И-Р-К-А М-Е-С-И-Р-К-А М-Е-С-И-Р-К-А
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Естествен Интелект

    16 3 Отговор

    До коментар #25 от "Възраждане е отроче на ДПС":

    Само Възраждане бяха гласували против Росенец, ама кой да помни повече от 2 минути...
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 хаах

    7 2 Отговор
    ала-бала
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 ........

    3 3 Отговор

    До коментар #99 от "сноу":

    Не.Обаче е винаги пръв като има скандал.
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Брей добре че се случи това

    22 3 Отговор
    Че да видя какви същества имало в парламента. .... Манол Пейков голям красавец го гледам че и "много умен"...... Сигурно е академик или поне доктор.....хахаха
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Манол Пейков

    14 2 Отговор
    Каква е тази фамилия ? Баща му пейка ли се казва ....

    Коментиран от #232

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 ганев

    12 2 Отговор
    СЛЕД КАТО ВИДЯХ ТОЗИ НЕ МОГА ДА СИ НАМЕРЯ МЯСТО.......АЗ ВИНАГИ СЪМ БИЛ НОМЕР 1 БЯХ СИГУРЕН ЧЕ НЯМА ПО ГРОЗЕН ОТ МЕН НЯМА ПО ТЪП ПО АЛЧЕН ОТ МЕН И СЕ МИСЛЕХ ЗА Л ИДЕР НО ТОЗИ МИ ОТНЕ ВЕЛИЧИЕТО И АЗ ЧИСТОСЪРДЕЧНО ГО ПРИЗНАВАМ ПО ГОЛЯМ Е ОТ МЕН ТОЗИ ВЕЧЕ Е НОМЕР 1
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Цецо

    17 4 Отговор
    Щом е завършил Американския университет картитката ми е ясна.Малоумник и половина прати генеранори за украинците,а те нямат достатъчно гориво за армията си.
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Гадна

    25 3 Отговор
    Свиня дебела разпродала се...
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Източна ромелия

    17 2 Отговор

    До коментар #19 от "Българин":

    Ти недей се кахъри за Възраждане, ами гледай народа не се изнесе на жълтите павета и да подхване новта КОАЛИЦИЯ.

    Коментиран от #227

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 някой

    20 2 Отговор
    Клоун, ясно се видя, че всичко беше предварително подготвена провокация от ваша страна за да накарате депутатите от "Възраждане" да си изпуснат нервите.
    Сега какво, вече сте чисти и белички с Герб ли?
  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Кривогледият шишкав и.poд

    11 3 Отговор
    е силно комплексиран пaлячo
  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 Лорда

    12 2 Отговор
    Този селски биитълс ми е абонат.
  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 Луцифер

    8 2 Отговор
    Бай Ганьо на живо
  • 212 И това сме го гледали много пъти

    6 1 Отговор
    Обиждат се и се бият, за да се харесат на електората си. Така един друг се повдигат и се подпират. Гледале сме го с Патриотите и ДСБ, с ДБ и ДПС, в далечното минало с ГЕРБ и БСП.
  • 213 Доктор

    13 3 Отговор
    Физиономията на този отпадък олицетворява цялата престъпна шайка ППДБ.

    Коментиран от #214, #230

  • 214 пешеходец

    1 4 Отговор

    До коментар #213 от "Доктор":

    На кои науки, казваш, си доктор?
  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 123456

    10 2 Отговор
    еййй - цяла кофа мастило, за да разберете , че ви мразим безплатно, най-вече защото сте предатели и мерзавци ! ПП - Пълни продажници !
  • 219 Простите принцеси ПП

    11 2 Отговор
    Партията на краварските марионетки и предтели
  • 220 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 221 А бре колко

    1 7 Отговор
    Сиво вещество трябва да имаш за да гласуваш за Възраждане .Отговор не толкова много ,колкото аспирин.
  • 222 Даскалов

    1 1 Отговор
    Защо не си признаеш,че си спретнахте скарваница,за да ви даде председателят възможност да си празнувате 1 юни.Само си представете,че в някой друг ден,в българското училище,където често се учат деца на семейства,които се мразят и съдят,две групички деца се скарат и директорът веднага прекратява учебния процес.Разпуска немирниците,за да има мир.Големи ваканции ще падат,точно както в парламента.
  • 223 пейката

    6 2 Отговор
    избягал от местната лудница .....
  • 224 дядо поп

    7 3 Отговор
    Изключително отвратителен , индивид!
  • 225 Моряка

    4 1 Отговор

    До коментар #99 от "сноу":

    Бе къде виждаш човек,то това е подигравка с човешката популация.То просто е срамота да него заплюеш,като го срещнеш.
  • 226 Доротея

    5 0 Отговор
    Машалла, бе, Пейков! Но, Донбас е руски!
  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 Моряка

    2 0 Отговор

    До коментар #74 от "Браво!":

    Да си Пейков,има оправдание- така е роден,но до му се възхищаваш?
  • 232 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 233 така е

    2 0 Отговор
    Дяволски таласъм.....
  • 234 Той

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Спецназ":

    си сваля мартениците само когато се къпе...
  • 235 хаха

    0 0 Отговор
    Този "евроатлантик" го даваха снощи по телевизията, как с цяло гърло пее... Пусто бегут не оклюжен пешеходы полужен... потому что я весьолый такой... и мого обичал сладолет, особено не по-малко от 500 броя
  • 236 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 237 Не е ли вярно

    0 0 Отговор
    Че Възраждане е новата Атака...?
  • 238 Честитка от Кольо Китаеца

    0 0 Отговор
    Кольо Китаеца поддържа възраждане в youtube и винаги ще продължава да го прави.
  • 239 дядо поп

    1 0 Отговор
    Този е готов и налита дори на микрофончето!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове