Last news in Fakti

4 Юни, 2023 10:09 2 869 75

Асен Агов: Има хора, които казват на президента Румен Радев какво да прави

  • асен агов-
  • президент-
  • румен радов-
  • правителство

Мнозинствата се създават от избирателите, а не от политиците

Асен Агов: Има хора, които казват на президента Румен Радев какво да прави - 1
Снимка: бТВ

Какво обърква гражданите днес, защо президентът се държи агресивно с политици, коментира в "Мрежата" по програма "Христо Ботев" Асен Агов, журналист и бивш политик.

"Хората у нас се объркаха, защото дълго време не бяха осведомявани за всичко, което се случва у нас, а прокуратурата се държи като махленска охранителна организация. Гражданите се чудят как е възможно всичко това у нас, ами възможно е, защото не отиваме да гласуваме, за да има онова мнозинство, което може да изчисти тези Авгиеви обори. Ние сме си виновни, че държавата ни е в това състояние. Всъщност сегмента от хора на властови позиции, които искат корупционния модел да се съхрани, е много малък, но и много силен. Те години наред затъмняваха какво се случва в държавата, затова и днес гражданите са учудени и объркани. Объркани заради недобрата информираност са гражданите и когато гласуват за ГЕРБ. Не ги упреквам, защото, ако не се задълбочаваш в процесите и как се случва всичко в България, няма как да се ориентираш, защото никой не ти обяснява, включително и медиите, и гласуваш по най-лесния начин. Затова и последните избори не създадоха необходимо мнозинство за промени. От друга страна, всички събития напоследък създадоха крайна необходимост от съставяне на правителство."

Правителство

"В момента единствената формула, по която може да се състави правителство, е между ГЕРБ/СДС – ПП/ДБ. Никога не бива да забравяме, че мнозинствата се създават от избирателите, а не от политиците. Политиците извършват онова, което им поръчват избирателите. Всеки, който гласува или не гласува, трябва да знае, че носи отговорност за това състояние в момента. Привърженици на демократичната общност в България над 60% искат правителство и то евроатлантическо. С кого да се формира такова правителство при сегашното разпределение на мандатите? Всички евроатлантици обаче диванно критикуват, че ПП/ДБ ще го правят с ГЕРБ. Според мен, вместо по цял ден да мърморят по социалните мрежи и вечно да са недоволни, по-добре да излязат и да гласуват следващия път. Сатанизацията на хората в България е много типично нещо и не е от днес. Да, Делян Пеевски вероятно е виновен за всичко, в което е упрекван, но има съдилища, които трябва да докажат това, а не ние да ги решаваме през диванни коментари и с писания във фейсбук. Аз, въпреки че разбирам проблема с Делян Пеевски, който "позволява" едва ли не съставянето на правителство днес, не съм пуснал един коментар във фейсбук срещу това. Не съм, защото моята работа, като гражданин, е да осмисля как ще гласувам и да го направя. Да, не съм щастлив от тази коалиция, но тя е необходима, с краен прагматизъм е необходима, защото, ако отидем на още едни избори, ще имаме още повече Радев – като време, присъствие, говорене, действия."

Президентът Радев и вдигнатият юмрук

"Той се сближи напоследък много с Иван Гешев, те са направо един тандем. Когато преди две седмици се постави въпросът за промени в Закона за съдебната власт, първата реакция на Румен Радев беше – не било времето сега да се сменя главният прокурор – това каза той. Той публично се намесва в политическия живот на страната, държа се крайно невъзпитано, когато връчи втория мандат. Лицемерен е, защото на срещата на върха в Кишинев каза, че "целувката между ГЕРБ и ПП/ДБ ще роди отвращение", и в същото време гласува там поредния цикъл санкции срещу Русия.

Колкото до неговия вдигнат юмрук през 2020-а, аз бях неволен свидетел на това как се организира този жест. Този жест се организира по телефона, пред очите ми, около 17 часа, в едно кафене в центъра на София. Обади му се човек с обществен авторитет и на президента му беше внушена ясно фразата "Мутри, вън". С рязък тон му казаха, че ако не го направи, никой няма да го погледне повече в очите. Тази фраза се сътвори пред очите ми. И то от хора, които са от "левицата". Тогава се обадиха пред очите ми на човек, близък до президента, когото той слуша, и му казаха да използва тази фраза.

Бях стъписан, когато после видях в новините, че той е послушал хората, които генерираха и жеста с юмрука, и фразата "Мутри, вън".

С това казвам, че има хора, които казват на президента какво да прави. И още, той го направи тогава, според мен, защото се ядоса на Гешев, а не заради убеждения. Това ясно се видя след нахлуването на Русия в Украйна. Тогава се видя кой е той, защото се държа по най-безобразния начин. Това му поведение, заедно с изявлението му от понеделник, че ПП/ДБ трябва да върнат мандата, граничи с държавна измяна. Защото с тези си изявления той на практика се обявява срещу членството ни в ЕС и НАТО."

Линията "Русия"

"Тя се осъществява от малък сегмент политици, който сегмент, ако се яви с партия на избори, няма да влезе в НС. Освен това с Русия е приключено заради глупостта на Путин да нападне Украйна. Там му предстои още по-дълбоко поражение. Цялата легенда за могъщата руска армия е само легенда. Т.е. онези, които у нас разчитаха на паричните подаяния от Москва, през корупцията, които влиза в България през руски интереси, сега вече няма да могат да получават тези пари. Тези хора губят много, защото, ако излязат на свободния пазар, няма да могат да изкарат и един лев. В България съществува мнозинство от независими и свободни хора, които я правят богата. Те не се събират в руския културен център, а са тези, които не стъпват там.

Президентът на България вече принадлежи към миналото, няма друг път за него. Той си отвори врата към миналото с поведението си при връчването на втория мандат в понеделник. Той няма бъдеще нито в политиката, нито в обществения живот повече, защото се опозори по начин, по който никога не съм си представял, че средноинтелигентен човек може да постъпи. Той постъпи аморално.

"Възраждане" също не ги броя в българското уравнение на бъдещето. Всъщност голям недостатък на този голям цикъл от поредица от избори е, че направи чуваем гласът на "Възраждане", но така беше и с "Атака" преди време. Хората трябва да разберат, че единствено става въпрос за "златния пръст". Този "златен пръст" днес е необходим на Радев. "Възраждане" са необходими на Радев, защото те защитават същата теза като неговата. Да, той не я артикулира като тях – излизане от НАТО И ЕС, но и не възразява срещу това, което говори "Възраждане"."

Службите в България

"Когато дойдоха в парламента и чухме как говорят шефовете им, те всъщност доказаха, че трябва да бъдат сменени, както се говореше в така наречения "скандален" запис от заседанието на ПП. Да не говорим, че нямат място въобще в пленарна зала. Те обслужват Радев и гледат с поклони към президента да си запазят местенцето."


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 63 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софиянеца

    85 15 Отговор
    На Радев му казват хора, а на вас посолствата какво да правите!
  • 2 Някой

    73 11 Отговор
    Който искаше чу кой на кого казва какво да прави. Така че няма нужда Агов да ни облъчва.
  • 3 Голата истина

    58 6 Отговор
    Е не така де толкова рано да насаждате мнението на тая комунистическа пияница
  • 4 2341253

    71 7 Отговор
    Още ли му давате даумата на тоя продажник изкукал
  • 5 Българин

    66 5 Отговор
    Айде събудиха и агент ....как му беше името. Жалки предатели и престъпници
  • 6 Пацолство

    38 4 Отговор
    Звънят ти от Москва, Асене, не се мотай.
    Че телефона ти няма микрофон, само слушалка.
  • 7 Тира ми Су

    56 6 Отговор
    Абе киртака на записа каза обратното - има хора, които казват на ппдб какво да правят, и то даже чуждестранни хора. Коментирай това агов
  • 8 ЩО ЗА ИДЬОТЩИНА

    66 5 Отговор
    ПОСТОЯННО НИ НАТРИСАТЕ ЕДНИ ДЪРТИ НЕСКОПОСЯЦИ, САМО И САМО ДА СА ПРОТИВ ПРЕЗИДЕНТА И ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД.!!!!

    Коментиран от #74

  • 9 Бабугер

    40 4 Отговор
    Има защо да му е толкова спицифичен носа на тази марионетка....
  • 10 ИМА ХОРА КОИТО ПОСТОЯННО

    55 5 Отговор
    АЛКОХОЛИЗИРАТ ДРУГАРЯ АСЕН АГОВ КОЙТО ПРЕДИ ДЕМОКРАЦИЯТА БЕШЕ АБПФК , А ДНЕС Е ДЕМОКРАТИЧЕН ПИЯНИЦА !

    Коментиран от #67, #75

  • 11 Асене

    36 3 Отговор
    10 часа мина, ха "На здраве" ......
  • 12 реалист

    52 6 Отговор
    Тоя е уникален боклук. Далече е от нивото на президента.Жалко че му се дава трибуна.
  • 13 сведетел

    19 4 Отговор
    на теб също......
  • 14 не ставате

    19 4 Отговор
    Ще критикуваме колкото си искаме.
  • 15 ПосолствоТО

    27 4 Отговор
    Ние пък казваме на други, какво да правят !
  • 16 Българка

    7 29 Отговор
    "Когато дойдоха в парламента и чухме как говорят шефовете им, те всъщност доказаха, че трябва да бъдат сменени, както се говореше в така наречения "скандален" запис от заседанието на ПП. Да не говорим, че нямат място въобще в пленарна зала. Те обслужват Радев и гледат с поклони към президента да си запазят местенцето."
    Вярно е твърдението на Асен Агов. Шефовете на службите са назначени, без да са гласувани в НС , еднолично от пРезидента Радев. И те си го обслужват като прокарват прокремълска политика, не разследват четирихилядниците, агентурата на Путин във всички сфери на обществото ни. И е редно тези пиявици да бъдат отстранени и на тяхно място да дойдат независи експерти

    Коментиран от #19

  • 17 РЕАЛИСТ

    30 4 Отговор
    Хайде и Асан откри топлата вода. Имал си хора съветници Радев. Писа се вчера, че не трябва да се смеят на онова дърто плашило Байдън , дето пак паднал. Зад него имало екип от 200 експерти, разделени по отрасли, които определят политиката на САЩ. Президентът е само управител на политическа формация.
  • 18 Всички комунета

    27 4 Отговор
    млади и стари, куци и сакати изпълзяха да реват в защита на новите господари от сащ и ес.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Асенчо, ма те влязоха бе!

    12 4 Отговор
    Линията "Русия"
    "Тя се осъществява от малък сегмент политици, който сегмент, ако се яви с партия на избори, няма да влезе в НС."
  • 21 Право на мнение!

    6 3 Отговор
    "За ума на владетеля на първо място съдят по това какви хора допуска близо до себе си." - е казал Макиавели. А кои са хората до Румен Радев, който все още държи властта?
  • 22 ЧУВА НЯКАКВИ ГЛАСОВЕ КОИТО

    20 3 Отговор
    МУ ГОВОРЯТ ПОСТОЯННО НА АГОВ - ЯВЛЕНИЕТО Е ,,ДЕЛИРИУМ ТРЕМЕНС" И Е ПРИСЪЩО ЗА КЪРЛЕЖИТЕ И ПАРАЗИТИТЕ С ШИШЕ В ДЖОБА ! !
  • 23 Татковина

    5 3 Отговор
    Необходимо е по-чест да се обяснява за да разберат хората истината. Дали има тролчета, които лайкват или не няма никакво значение.
  • 24 Стига бе

    17 5 Отговор
    Има и посолство,което казва на парламента какво да прави.
  • 25 Съвременник

    25 4 Отговор
    Откъде изпълзя този посредствен човечец?
  • 26 МХтоМХто

    24 4 Отговор
    Интересно ми е колко ви плащат , за да възкресявате такива обществени мумии?
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 шещ

    15 4 Отговор
    има хора и посолство което на вас ви казват какво да правите
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 И тая пиянка е за проф.Гълъбова

    18 5 Отговор
    Нашепват му зелени човечета... щъ съ управи в Карлуково!!!

    Коментиран от #50, #72

  • 31 Край

    17 4 Отговор
    Има три непрани пуща, които винаги са добре дошли в продажните български медии - Тоя, Инджев и Дайнов.
  • 32 мразя някой

    18 2 Отговор
    да използва математиката неточно и подвеждащо !! я да видим сегаа 60 % от демократичните избиратели искали атлантическо правителство . а колко от всички избиратели са тези 60 % ??? ами при положение , че на изборите бяха около 40 % от всички избиратели и от тях 50 % са за атлантическите партии значи имаме иколо 20 % от всички избиратели са евроатлантици(само да не збравяме че в избирателите на герб и пп има доста контролиран вот ...администрация и други облажили се които не са задължително евроатлантици). та от тези 20% имаме едни 60 % които искат това правителство ...което прави 12-15 % от всички избиратели са за това правителство тоест то е абсолютно непредставително и съответно нямащо моралното право да предтсвя избирателите!!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ЕДГАР КЕЙСИ

    4 12 Отговор
    ЧОРАПА ДА СЕ ........ ПРИБЕРЕ ВЪВ ........ ВТОРАТА СИ РОДИНА ....... СССР С...... НЕ ИЗПЪЛНЕНА(ШПИОНСКА) ЗАДАЧА ........ (ПРОВАЛЕНИЯ ЧОРАП В ШПИОНАЖА)........ ФАКТ !
  • 35 Механик

    13 4 Отговор
    Има едни посолства, дето казват на Хасан Агов какво да плюнчи.
  • 36 Павел пенев

    11 4 Отговор
    Това седесарско нищожество е кандидат за съветник на президента. Моля да го назначите г-н Президент. Тогава у нас всичко ще цъфне и върже.
  • 37 казавач

    14 4 Отговор
    щото на Киро не му казват кво да прави - скъса си обувките да тича до Македония на първия ден след като стана премиер... А на Боко не му ли казаха, че или влиза в новото правителство или в затвора...
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Доротея

    13 13 Отговор
    Всичко казано от Агов е вярно, само не мога да приема, че тези, които не гласуваме сме виновни! Напротив! Гласуващите са виновни за положението! Ако негласуващите отидем и гласуваме за Възраждане, какво ще каже тогава господин Агов! Че сме още повече виновни, със сигурност и злоба ще го обяви!

    Коментиран от #48, #49, #52

  • 40 Байрактар"70

    13 5 Отговор
    За Русия и Путин, грешиш! А дали хората ще излязат да гласуват? Според моето скромно виждане на ,,нещата" ---ДА , само ако излезе нещо НОВО! А на тези двете партии, вече не вярвам да гласуват дори и някои от вождовете им!
  • 41 агов

    9 5 Отговор
    трябва да си бил винаги много бедна душица, за да се изтипосаш подут, неадекватен и да прочетеш написаното ти.
    Абе махнете тези мумии от миналия век. Светът кардинално се промени, а тези на 70+ нямат физиологична основа за промяна. Факти и вас ли ви управляват 70+
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 старата чанта

    10 5 Отговор
    е по-добре да си стои в гардероба.
    Никой не се интересува от мнението на този провален човек. Агов никога не е виждал по-далеч от портфейла си. Ако някой има желание да го спонсорира, поне да го прави благотворително и далеч от камери, че иначе изглежда гротескно.

    Коментиран от #51

  • 44 тия

    8 5 Отговор
    не могат да разберат, че Президента не им е виновен - той си изпълнява конституционните задължения и управляваше толкова време, заради тяхната немощ.
    Това, че нашите политици са маскари и отблъскват гласоподавателите, всъщност е проблем на партиите и тяхната комуникация с потенциалния избирател. Нали не очакват хората да са доволни, че така наречените политици не спряха да лъжат. Сега гледаме поредния опит да се прехвърлят проблемите от "болната" глава на "здравата".

    Коментиран от #46, #71

  • 45 Онези 60%

    5 2 Отговор
    "Лоши държавници се избират от добри граждани... неучастващи в гласуването."

    Дж. Жан Натан

    Онези 60% "добри" граждани, които не гласуват, са виновни за си изчистим и подредим държавата!!!
    Винаги има саботьори, които лъжат, манипулират и внушават на гласоподавателите,че по-доб.е било да не се гласува и така щели сме да "накажем" политиците или пък, че уж нямало за кого. Не само, че няма да накажем политиците по този начин, а даже ще съдействаме на мафията, която си купува изборите и си инсталира нейни хора във властта. А има за кого да се гласува, толкова много регистрирани партии едва ли има в друга държава, пък и създайте си партия.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Напротив!!!

    18 2 Отговор

    До коментар #39 от "Доротея":

    Негласуващите са виновни! Защото нехаят за бъдещето на Родината си! Защото колкото повече хора ходят да гласуват, толкова по-честни са изборите! Колкото повече хора пускат бюлетини, толкова повече се обезсилва Купения, Контролирания вот и Подправянето на протоколи!!!

    Коментиран от #60

  • 49 Ако разбираш нещо де

    5 2 Отговор

    До коментар #39 от "Доротея":

    "Лоши държавници се избират от добри граждани... неучастващи в гласуването."

    Дж. Жан Натан

    Онези 60% "добри" граждани, които не гласуват, са виновни да НЕ можем да си изчистим и подредим държавата!!!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Миро

    7 17 Отговор

    До коментар #43 от "старата чанта":

    Коментирай по същество, какво се казва статията, а не в стил Възраждане. Асен Агов е изключително интелигентен човек и информиран! Ти като какъв плюеш? Аман от невежи руски подлоги в тая държава!

    Коментиран от #58

  • 52 Тира ми Су

    15 3 Отговор

    До коментар #39 от "Доротея":

    Колко пъти да ти обяснявам овтчице сладка, че най-големият подарък, който можеш да направиш на мафията, е да не гласуваш. Така се охарчват по-малко за платени гласове. 30 години се въртите в този адски кръг и нямате акъл да направите връзка между действията си и последствията от тях
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Диамантената ръка

    4 16 Отговор
    По добре Герб с ПП и ДБ, отколкото с бсп и възраждане.
  • 55 моля

    1 10 Отговор
    Не ни предлагайте вмерисано агнешко, този е путенис под прикритие, кремълски агент
  • 56 Перо

    8 3 Отговор
    Тоя е позор! Комсомолски секретар в БТА, кандидат за работа в ДС, после “демократ” от кохортата на Драгалевския лаборант, сега слагач на ПП! Всичко при него е предпоследно!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 сигурно е така

    7 3 Отговор

    До коментар #51 от "Миро":

    и държавата ни е пълна с руски подлоги, щом казваш. Похвално е, че поне подлогите не си сменят мнението като фурнаджийски лопати.
    Обаче не мога да приема за естествено, че проповядването на абсолютно изключващи се тези в малък времеви прозорец е признак за "изключителна интелигентност и информираност". И теорията за "катарзиси" в мисловния процес не помага. Ако изключим откровенното шикалкавене и лъжене в името на далаверата, то човека има проблем. В медицината, такива мятания от една крайност в друга, си имат диагноза, която в случая на Агов, дори би звучала извинително, имайки предвид възрастта му.
    Обаче, знаем, че не е само старческо отклонение.
  • 59 Слава кокаине

    6 4 Отговор
    Асенчо е кръстен на дядо си, един от участниците в атентата в Света Неделя 1925 г.!

    Коментиран от #63

  • 60 ха ха

    1 2 Отговор

    До коментар #48 от "Напротив!!!":

    нема лошо да вярваш и в ; дядо коледа ;
  • 61 Иван

    8 3 Отговор
    Агов - агентът на ДС! Седнал да дава акъл!
    Разберете - ако махнат Радев ще вкарат България във войната с тъпата украйна. То това е и целта всъщност.
    Да ни пази Господ!
  • 62 НЯКОЙ

    1 1 Отговор
    Послушко взе да се обърква и след всяка изява все повече се смалява авторитета му. Да сте го виждали скоро да се появява и да говори пред неформална група граждани - няма и да го видите, защото не знае какво да каже - между два стола ........ !Който не го вижда си е затворил очите и с ушите си чува само инструкциите от шефа КОЙ! Щом така му е изгодно-негова работа!
  • 63 Румен Решетников

    2 4 Отговор

    До коментар #59 от "Слава кокаине":

    Лъжа, товарищ! Дядо му е крупен земеделец , приятел със Стефан Стамболов и Димитър Петков!
  • 64 Вихо

    1 0 Отговор
    Много добре казано , но малцина го осъзнават. Има и още един сериозен въпрос към службите:
    Имали ли са най-извесните хора от групировките служебни карти? Никой не задава този въпрос!
  • 65 значи

    4 1 Отговор
    ние българите и Президента сме виновни за порочната им сватба. Ново 20.
    А, за да неглижираме сватосването през Посолството, прозряхме гласове и към Президента, които за удобство не идват от Посолството. Второ 20
    И така, единствено и само ПП, ДБ и ГЕРБ са чисти и невинни. Всички други - русофили и виновни.
    Да ви имам сбъркания ПР - така ще отвратите хората, утре да не се иненадате като протестите се изместят пред Посолството.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Павел пенев

    3 2 Отговор

    До коментар #10 от "ИМА ХОРА КОИТО ПОСТОЯННО":

    И пред и след 10 ноември 89 год.той винаги е бил обикновен простак.
  • 68 бай Иван

    3 3 Отговор
    Асене с хубавата фамилия Агов ,а ти си толкова изпростял ,че няма нужда никой нищо да ти казва. Някак изотвътре така си ти идва. Не ,че съм особен фен на Радев най-вече с кръга около него дето му оформи "Слънцето" , но нещо взе да се изживяваш като последна инстанция, което дразни . Никога не говориш от твоя име /аз така мисля , аз така предполагам/ а винаги от името на народа , на нацията, без никой да ти е дал пълномощно за това т.е изразяваш мислите ни, без никой да ти е дал това право. Добър си беше едно време като говорител и толкова . А да разбрах ,че си и кредитен милионер по времето, когато си и шеф на парламентарната комисия по външна политика.Поне така пише в нета.Ама за това траеш..
  • 69 русенец 2

    3 0 Отговор
    а на тебе кой ти казва какво да говориш доларите ли
  • 70 Долу нато

    1 0 Отговор
    България няма място в агресивният съюз нато! нато ще унищожи България окончателно!
  • 71 Тодор Димов

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "тия":

    И коя е "здравата глава"? Тази на Румен Радев ли? На тоя човечец въобще не му е там мястото. Освен, според някои русняци. Ама от тях вече видехме хаир. Сега остава да започнете да упреквате Османска Турция, защото била "поробила" България. Добре че го е направила, за да оцелеем като народ и нация. Най-после разбрахте ли какво е "руский мир"? Ще разберете. Той не е потребен на хилядолетна България.
  • 72 Тодор Димов

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "И тая пиянка е за проф.Гълъбова":

    Е-е... плюваш другарю! Ама овцете не пият ракия.
  • 73 Тодор Димов

    0 0 Отговор
    Кои са тези "хора"? Които и да са, сигурно знаят че дните на руското недоразумение Румен Радев са преброени. Каквото и да му казват, все тая. Българите са хилядолетен народ преживял много. Русняците да се бяха поучили от нас. Ама за това пък ум трябва!
  • 74 Тодор Димов

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "ЩО ЗА ИДЬОТЩИНА":

    АМИ ТОЙ... ПРЕЗИДЕНТА ТАКЪВ БЕ! КАКВИТО СА И ВДЪХНОВИТЕЛИТЕ МУ!
  • 75 Тодор Димов

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "ИМА ХОРА КОИТО ПОСТОЯННО":

    Да е жив и здрав! Овцете не пият! А наздраве!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове