8 Юни, 2023 09:06 2 585 131

Лорер: Ключовото за членството на Пеевски е, че „Възраждане” се оказва пълен фейк

  • даниел лорер-
  • правителство-
  • делян пеевски

„Гешев изведнъж се събуди за това, което от години му седи в шкафчето”, смята той

Лорер: Ключовото за членството на Пеевски е, че „Възраждане” се оказва пълен фейк - 1

Дали си „против” или „въздържал се” е нюанс. Делян Пеевски е спорна фигура, за нашата група беше недопустимо да бъде част от комисията. Така Даниел Лорер от „Продължаваме промяната”-„Демократична България” коментира гласуването на депутатите от коалицията за избора на Делян Пеевски за част от комисията по конституционни въпроси.

„Ключовото за членството на Пеевски е, че „Възраждане” се оказва пълен фейк. След цялото говорене те го подкрепиха. Ако ние се борим за правова държава, подобни стъпки са символ в обратната посока”, категоричен е той, цитиран от БТВ.

На въпрос дали ще бъде реабилитиран Пеевски, той заяви: „Нищо от нашите действия не е в тази посока. Парламентът не е мястото, което ще реабилитира някого дали е или не е участвал в корупционни сделки. За ДПС е важно той да бъде реабилитиран и затова той участва в този процес.”

„Гешев изведнъж се събуди за това, което от години му седи в шкафчето”, смята той.

По повод поискания имунитет на Даниел Александров от ГЕРБ заради блудство с дете, Лорер заяви: „Когато има съмнения, че прокуратурата работи политически, е важно да има друг поглед. За мен като баща на три деца обаче ми е трудно да преглътна обвинение, касаещо възможно посегателство над малолетни. Аз бих апелирал той да си даде имунитета.”

„Румен Спецов не е политическо лице, за нас е доказан експерт”, категоричен е той.

„Не мисля, че е имало договорки с ГЕРБ за министерски или зам.-министерски пост. Ние продължаваме да искаме минимум политически лица, максимум експертност”, обясни още Лорер.

Той е убеден, че „Възраждане” не може да спира депутат да се изкаже от трибуната.

За ребрандирането на МС, той обясни: „Горди сме, че дори в трудна ситуация, ние успяхме да постигнем правителство. Министерският съвет не е наш, той работи за общото благо. в момента неговият представител е от „Продължаваме промяната”. Смяната на логото е спонтанен миг на гордост.”

„И аз, и още колеги отпаднахме от първоначалния състав на кабинета Денков, за да покажем, че сме готови на отстъпки, за да има правителство. ГЕРБ заявиха ясно, че не искат политическо представителство. Ние го намалихме до разумния минимум. Дори те настояха Асен Василев да е министър, за да поеме отговорност за бюджета”, каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 56 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сталин

    72 5 Отговор
    България никога не е падала толкова ниско,да се дава за пример за корупция по целия свят и да се вписва в учебниците за корупция,цялата тази схема за измами и корупция по високите етажи от власта беше изградена и развита от гербавите и лично Тулупа,за което западните мародери го сложиха на власт три мандата ,за да могат и те спокойно да крадат,само Лукойл дължи на държавата милиарди,и всичкия западен бизнес почти не плащат данъци,затова българската бедна овца държавата я дере по три кожи ,България е държава за западните мародери,а не българите ,тази държава не е на българите

    Коментиран от #29

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 юдейче

    61 7 Отговор
    Такива дето са разпнали Христос ги непонасям , готови са на всякакви мерзости .

    Коментиран от #111, #122

  • 4 Псевдоним

    84 10 Отговор
    От Възраждане обявиха на всеослушание, че няма да участват в гласуването. Играта с кворума я направиха ППДБ.

    Коментиран от #77

  • 5 честен ционист

    29 5 Отговор
    Всичко е ДПС, хавер.
  • 6 Друг Даниел

    64 6 Отговор
    Лорер, откъде се появи не знам, но си най- наглост.
  • 7 ПЕЕВСКИ

    53 2 Отговор
    Още един път ,Благодаря за назначението като конституционалист! Вече втори ден се смея. Аз с купено вишу, който хабер си няма от юридически науки ще променям конституция.
    Ох,ох,ох!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Задължително четиво

    20 44 Отговор

    До коментар #9 от "Горчиво":

    Гласовете "против" и "въздържал се" се сумират като неподкрепящи предложението. Резултатът щеше да е 109 на 112 и то нямаше да бъде прието. Предложения се приемат само когато гласовете "подкрепям" са НАД половината от кворума. Възраждане умишлено свалиха кворума за да бъде вкаран Пеевски в конституционната комисия. Предварително се бяха разбрали как ще го направят. Преди беше излязла информация как Десислава Атанасова инструктира Костадинов за гласуванията. Това се е доказвало вече безброй пъти в парламента. Възраждане и ИТН работят за ГЕРБ и ДПС. Просто идеологически са насочени към различни избиратели с цел акумулиране на по-голяма обща маса. Мафията управлява с подлост и има много пипала, които се преструват на противници.

    Коментиран от #33, #63

  • 11 Бонев

    52 8 Отговор
    Много правилно са постъпили възраждане. Никакво гласуване с антибългарите от ппдб.
  • 12 Абе тоя сайт...

    12 1 Отговор
    Оценката статията с 2 гласа е 1, аз слагам също такава оценка и се появяват общо 2 за статията. Как го изчисляват това е.
  • 13 САТЪРА НА ХАНА

    33 2 Отговор
    НА РЕЗИДЕНТА НА МОСАД МУ Е ВСЕ ЕДНО КАКВО
    ЩЕ СТАНЕ В БЪЛГАРИЯ ....
    ....
    ВАЖНО Е ИЗРАЕЛ ДА Е ВЕЛИК :))
  • 14 Механик

    31 3 Отговор
    Некъпан еврей.
  • 15 А така

    7 32 Отговор
    Казаха ли ви го Кокосови орехи? Колкото Болен беше защитник на българщината толкова и агентите на Мутрофана. Същият цирк, същия сценарии.
  • 16 Мирослав

    45 5 Отговор
    Значи Възраждане били национални предатели защото не са станали съучастници на този фарс и пародия която ни разиграват ПП, ДБ, Герб и ДПС, така ли ? Българинът за пореден път допуска евреи и турци да се разпореждат с държавата му?

    Коментиран от #18

  • 17 бхк

    19 3 Отговор
    няма нищо по-фейк от бхк
  • 18 Задължително четиво

    8 25 Отговор

    До коментар #16 от "Мирослав":

    Гласовете "против" и "въздържал се" се сумират като неподкрепящи предложението. Резултатът щеше да е 109 на 112 и то нямаше да бъде прието. Предложения се приемат само когато гласовете "подкрепям" са НАД половината от кворума. Възраждане умишлено свалиха кворума за да бъде вкаран Пеевски в конституционната комисия. Предварително се бяха разбрали как ще го направят. Преди беше излязла информация как Десислава Атанасова инструктира Костадинов за гласуванията. Това се е доказвало вече безброй пъти в парламента. Възраждане и ИТН работят за ГЕРБ и ДПС. Просто идеологически са насочени към различни избиратели с цел акумулиране на по-голяма обща маса. Мафията управлява с подлост и има много пипала, които се преструват на противници.

    Коментиран от #23, #24, #34

  • 19 Мисля

    37 2 Отговор
    Лорер,както и да го въртиш и сучеш,както и да го опаковаш,истината е една-ПП предаде членската си маса от жажда да е във власта.Сега сте заедно с Борисов,Пеевски и Доган.На една маса,в една зала и в еднакви комисии.
  • 20 Бяха

    10 24 Отговор
    ясни от първата си поява Израждането !
  • 21 Спрете да каните

    29 5 Отговор
    гнусни продажни нищожества на мафията ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС!
  • 22 Цирк

    26 3 Отговор
    Вашите партньори го подкрепиха, а сега се сърдите на противниците ви, сякаш те са виновни. Желязна логика.
  • 23 Този пасквил

    25 4 Отговор

    До коментар #18 от "Задължително четиво":

    Колко пъти още ще го пишеш? Не разбра ли че не вървиш?

    Коментиран от #25

  • 24 Стига

    17 4 Отговор

    До коментар #18 от "Задължително четиво":

    си копирал тъпотията на мафията ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС! Продажници!
  • 25 Задължително четиво

    5 23 Отговор

    До коментар #23 от "Този пасквил":

    Всеки може да провери резултатите от гласуването, както и процедурата за това как се избират членовете на Комисииите. Пеевски беше избран за член на Комисията по конституционните въпроси с любезното съдействие на Възраждане и Костадин Костадинов. Факт.

    Коментиран от #30

  • 26 рд33др

    9 18 Отговор
    Националистическите партии обслужват ДПС. Ако ги няма партиите като Атака, ВМРО, Възраждане и др., ДПС ще изчезне.

    Коментиран от #28, #31

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Реално

    6 16 Отговор

    До коментар #26 от "рд33др":

    "Националистическите партии обслужват ДПС. Ако ги няма партиите като Атака, ВМРО, Възраждане и др., ДПС ще изчезне." Това изобщо не са националистически партии, а псевдонационалистически, работещи за двойката Русия-Турция, която си е стиснала ръцете за поделяне на влиянието в България.
  • 29 геноч

    10 10 Отговор

    До коментар #1 от "Сталин":

    кажи СПАСИБО на другарите от задколисната коалиция БКП и тяхния таран ДПС които са на власт от 1945 насам. за тях работниците и нормалните хора са по-ниско ниво от тях - партийните членове!!!! такава гнусна сган няма никъде по света освен у нас!!

    Коментиран от #39

  • 30 Аха

    20 3 Отговор

    До коментар #25 от "Задължително четиво":

    И всеки видя 2 часа разговори с ДПС на националните предатели ПП и ДБ! Много жалко изглежда продажника като лази!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Още по-задължително четиво

    23 5 Отговор

    До коментар #10 от "Задължително четиво":

    Защо Възраждане не гласуваха против:

    Математика (дори и) за първолаци:

    Колко прави 67 (гласувалите против Пеевски) + 37 (цялата група на Възраждане)?

    Ами 67 + 37 = 104

    А колко са гласували ЗА Пеевски?
    Точно 109 души.

    Защо тогава, точно Възраждане да носи вина за избирането на Пеевски?

    Всъщност доста по-интересно е, защо 8 депутати от ДБПП, не са гласували ПЕЕВСКИ?

    Кой всъщност направи общо управление с ГЕРБ и ДПС, преди точно 24 часа?

    Коментиран от #41, #124

  • 34 Въпрос?

    15 4 Отговор

    До коментар #18 от "Задължително четиво":

    Колко пъти ще пишеш едно и също?Докато ти повярваме ли?Еми лъжеш!ПеПето манипулират.

    Коментиран от #45, #127

  • 35 пешо

    12 2 Отговор
    еврейски боклук
  • 36 Къде са

    3 12 Отговор
    феновете на Израждане? Га требе гласуваме с Баце и Пеефффски, но иначИ сме за народа и за Русия???? Егати и де ген е ратите.

    Коментиран от #125

  • 37 Той

    9 2 Отговор
    Преди време Станишев докладва,че Пеевски и претърпял катарзис.И днес нов катарзис.В това "добродушно "момче се блъскат катарзис до катарзис.Да му се не види.Възраждане и ИТН са малки палета ,само лаят.Виж ДПС са див глиган.Захапе ли не пуска ,докато не те направи на кайма.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Има

    3 2 Отговор

    До коментар #29 от "геноч":

    и в бившия СССР. тия бяха калибрирани по техен образ и подобие, ама още по-неприемливи.

    Коментиран от #42, #46

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Задължително четиво

    5 12 Отговор

    До коментар #33 от "Още по-задължително четиво":

    Нарочно говориш неверни неща за това как се определя дали кандидата е одобрен. Кандидата се одобрява ако поне половината ОТ КВОРУМА гласува ЗА. ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ осигурили кворума са гласували "Против" или "Въздържал се". В този случай, ако Възраждане бяха останали техните гласове (при положение, че не са гласували "ЗА") щяха да се осигурят такъв кворум, че 109 гласа нямаше да стигнат, защото останалите, които не са гласували със ЗА се броят, че не одобряват кандидатурата ( а с кворума на Възраждане те щаха да бъдат 112, с други думи кандидатурата а Пеевски НЯМАШЕ да мине). Излизайки от зала/нерегистрирайки се, Възраждане осигуриха по-нисък кворум а оттам и по-ниска граница, която гласувалите "ЗА" трябваше да прескочат. Както казах, Пеевски беше избран за член на Комисията по конституционните въпроси с любезното съдействие на Възраждане и Костадин Костадинов. Факт.

    Коментиран от #49, #50, #55

  • 42 генчо

    4 0 Отговор

    До коментар #39 от "Има":

    наще ги изпревариха по алчност и омраза към сънародниците си
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 ЗАдължително четиво

    0 8 Отговор

    До коментар #34 от "Въпрос?":

    "Еми лъжеш!" Я цитирай точно къде "лъжа"
  • 46 Това че

    4 9 Отговор

    До коментар #39 от "Има":

    Се оказахме от грешната страна на желязната завеса в обречения соц. строй И срамния варшавски договор ще тежи още много поколения на държавицата ни.

    РАША БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА








    Н И Щ О
  • 47 Хаха

    15 1 Отговор
    Абе лорерчо ако бяхте излезнали като тях нямаше да има кворум и нищо нямаше как да го изберете. Пък вашите водачи с това въздържал се се разбра за кой са. Айде стига лъжи не сме толкова тъпи.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Още по-задължително четиво

    13 6 Отговор

    До коментар #41 от "Задължително четиво":

    След като шарлатаните, схемаджиите и далавераджиите от ППДБ+ предадоха протестиращите българи, заровиха лодката от Росенец, прибраха плакатите срещу Борисов и се разбраха с ДПС за подкрепа за правителство и конституционна реформа, те си помислиха, че когато им изнася, могат да нападат Възраждане, а в други случаи удобно да се възползват от нашите 37 гласа за техните собствени "врътки", или за да си замитат собствените схеми.
    Очаквано беше след като избраха заедно с ГЕРБ председател на Народното събрание, председател на правната комисия и общ коалиционен Министерски съвет, сега да се разберат с ДПС. По всички въпроси, което видяхме вчера - Карадайъ и Пеевски гласуваха ЗА общия им кабинет.
    Но тъй като предложението за Пеевски за член на комисията по конституционни въпроси им дойде в повече, то шарлатаните, схемаджиите и далавераджиите от ППДБ+ решиха да се възползват от Възраждане да им вади кестените от огъня и да ги спасява пред техните собствени избиратели. Да, ама не.
    Парламентарната група на Възраждане не е ничия изтривалка, още по-малко пък на подобни политически отпадъци.
    37-те гласа на Възраждане в зала не могат да бъдат ползвани „на повикване“, когато на шарлатаните, схемаджиите и далавераджиите от ППДБ+ им изнася, за да си замитат схемите с ДПС. Особено пък когато от залата липсваха 7 човека от БСП.
    Малко математика за начинаещи:
    ❌️ Против: 67
    ✅️ За: 109
    Ако Възраждане бяха гласували ПРОТИВ, крайният резултат не се променя, щеше да е 1

    Коментиран от #51, #80

  • 50 Айде стига лази

    15 3 Отговор

    До коментар #41 от "Задължително четиво":

    с тъпотиите на мафията Пп, ДБ, ГЕРБ и ДПС! Много тъпо и жалко изглеждат тъпи манипулации! Избора се договори в двучасовият разговор на националните предатели ПП и ДБ, които трябва да са съдени и за твоето опростачване! Лазенето ти, само показва каква тиня е ПП и ДБ, да спонсорира подобни бози!
  • 51 Още по-задължително четиво

    12 6 Отговор

    До коментар #49 от "Още по-задължително четиво":

    Ако Възраждане бяха гласували ПРОТИВ, крайният резултат не се променя, щеше да е 104/109.

    Коментиран от #61

  • 52 Карамфилчо

    11 3 Отговор
    67 са гласували против + 37 от Възраждане щяха да станат 104. Пеевсски мина със 109, сапуна как ги мисли нещата не знам.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 безпартиен

    13 0 Отговор
    А на мен ми писна от носене на политическа отговорност!Така разхищения и кражби за милиарди освен "политическа" никаква друга отговорност не се търси!За това ще виждаме непрекъснато едни и същи лица по точно з.дници да ни дават съвети как да живеем и какво светло бъдеще ни очаква!Трябва всеки политик кандидатстващ за управленец да гарантира с имуществото си,че това,което обещае,ще бъде изпълнено!
  • 55 Те си бяха

    3 11 Отговор

    До коментар #41 от "Задължително четиво":

    Заедно на протест скоро: дупесе=възбуждане=мацква

    🪬
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Задължително четиво

    2 13 Отговор

    До коментар #57 от "Горчиво":

    "Възраждане бяха вън" Гласовете "против" и "въздържал се" се сумират като неподкрепящи предложението. Резултатът щеше да е 109 на 112 и то нямаше да бъде прието. Предложения се приемат само когато гласовете "подкрепям" са НАД половината от кворума. Възраждане умишлено свалиха кворума за да бъде вкаран Пеевски в конституционната комисия. Предварително се бяха разбрали как ще го направят. Преди беше излязла информация как Десислава Атанасова инструктира Костадинов за гласуванията. Това се е доказвало вече безброй пъти в парламента. Възраждане и ИТН работят за ГЕРБ и ДПС. Просто идеологически са насочени към различни избиратели с цел акумулиране на по-голяма обща маса. Мафията управлява с подлост и има много пипала, които се преструват на противници.
  • 59 Барабонка

    3 11 Отговор
    И за слепите и глухите стана ясно че израждане играят с ДПС...а ако не не са знаели какво ще стане, значи са уникално тъпи, а варненския ром е по-прост от очакваното
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Задължително четиво

    4 8 Отговор

    До коментар #51 от "Още по-задължително четиво":

    Невярно. Ако Възраждане бяха в зала 109 депутати няаше да са достатъчни за да се избере Пеевски. Гласувалите за Пеевски са 109, а с кворум с Възраждане оставащите гласове са 112, т.е. кандидатурата на Пеевски нямаше да бъде одобрена. Факт.
  • 62 Задължително четиво

    2 10 Отговор

    До коментар #60 от "Горчиво":

    "Възраждане бяха вън" Гласовете "против" и "въздържал се" се сумират като неподкрепящи предложението. Резултатът щеше да е 109 на 112 и то нямаше да бъде прието. Предложения се приемат само когато гласовете "подкрепям" са НАД половината от кворума. Възраждане умишлено свалиха кворума за да бъде вкаран Пеевски в конституционната комисия. Предварително се бяха разбрали как ще го направят. Преди беше излязла информация как Десислава Атанасова инструктира Костадинов за гласуванията. Това се е доказвало вече безброй пъти в парламента. Възраждане и ИТН работят за ГЕРБ и ДПС. Просто идеологически са насочени към различни избиратели с цел акумулиране на по-голяма обща маса. Мафията управлява с подлост и има много пипала, които се преструват на противници.

    Коментиран от #65

  • 63 Тия ала-бала

    7 1 Отговор

    До коментар #10 от "Задължително четиво":

    ги пробутвай на някой друг, дори овцете започнаха да се замислят...

    Коментиран от #66

  • 64 рд33др

    2 10 Отговор

    До коментар #31 от "Некой си":

    Няма да обяснявам защо някои са се срещали. Питай тях!
    Аз пък се чудя защо живеете в Бг, след като толкова много се кланяте на Раша? Там приемат всякакви, може спокойно да се преселите в Русия, вместо да налагате руско влияние в Бг.
  • 65 Затова плаща мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС

    10 3 Отговор

    До коментар #62 от "Задължително четиво":

    Продажници продали си бъдещето и страната, тиражират лъжите и манипулации на мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС! До кога народе ще търпиш да те крадат, лъжат и грабят? До кога ще търпиш, да се плаща за лъжи от мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС?

    Коментиран от #67

  • 66 Задължително четиво

    1 7 Отговор

    До коментар #63 от "Тия ала-бала":

    Коя част от написаното от мен е "ала-бала"?
  • 67 Задължително четиво

    2 7 Отговор

    До коментар #65 от "Затова плаща мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС":

    С опити за лозунги няма да промениш посочените от мен факти.

    Коментиран от #68, #72

  • 68 Аха

    7 2 Отговор

    До коментар #67 от "Задължително четиво":

    И ти няма да спреш да лазиш в зора си да си продадеш България и бъдещето на мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС!
  • 69 ЕДГАР КЕЙСИ

    4 9 Отговор
    ВЪЗРАЖДАНЕ Е ZEЛЕНИЯ ЧОРАП И ......... ZEЛЕНИЯ ЧОРАП Е КОПЕЙКИН ........ ФАКТ !
  • 70 Точен

    10 3 Отговор
    Лорерчо, като Възраждане е фейк защо ви треперят гащите от страх от тях? И само срещу тях бълвате обиди и клевети? Народът ще си каже думата на местните избори, ето затова и социолозите мълчат за възхода на Възраждане и падението на ПП+ДБ. Записът е огледалото на предателството и злото!

    Коментиран от #78

  • 71 БАНко

    5 1 Отговор
    КОЙТО НЕ ИСКА ПЕЕВСКИ ДА Е ГЛАСУВАЛ , НИЕ СИ ГО ИСКАМЕ !!! НАТООООВЧИЦИ ВИЖТЕ ГЛАСУВАНЕТО !!!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Задължително четиво

    0 6 Отговор

    До коментар #72 от "Фактите не са в лъжите":

    Точно така. Фактите не са в лъжите, нито в политическите лозунги.

    Коментиран от #76

  • 74 А пък

    2 8 Отговор

    До коментар #43 от "Пич Кати":

    в кремълското блато и това не е възможно. Там имаш право само да умреш от алкохол.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Гнус

    6 2 Отговор

    До коментар #73 от "Задължително четиво":

    на мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС!
  • 77 Свалихте маските

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Псевдоним":

    А ти защитаваш пеевски - факт !
  • 78 Поправка

    2 7 Отговор

    До коментар #70 от "Точен":

    "Лорерчо, като Възраждане е фейк защо ви треперят гащите от страх от тях?" Защото путинизма им не е фейк, но не бих казал, че на някой "му треперят гащичките". По скоро става дума за предупреждение от опасността от такива като Възраждане, наденали маската на "националисти", но нямащи нищо общо със защитата на интересите на България и българите.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Задължително четиво

    1 8 Отговор

    До коментар #49 от "Още по-задължително четиво":

    "Ако Възраждане бяха гласували ПРОТИВ, крайният резултат не се променя" Невярно. Ако Възраждане бяха в зала 109 депутати нямаше да са достатъчни за да се избере Пеевски. Гласувалите за Пеевски са 109, а с кворум с Възраждане оставащите гласове са 112, т.е. кандидатурата на Пеевски нямаше да бъде одобрена. Факт.

    Коментиран от #81

  • 81 Лазещият

    7 0 Отговор

    До коментар #80 от "Задължително четиво":

    на мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС! Националните предатели ПП и ДБ, трябва освен за държавна измяна, да са съдени за лъжи, манипулации и пропаганда и опростачване на деца да тиражират лъжи@

    Коментиран от #83

  • 82 Задължително четиво

    2 8 Отговор
    Възраждане е ИТН прокараха Пеевски в Комисията. Факт.

    Коментиран от #84

  • 83 Задължително четиво

    0 5 Отговор

    До коментар #81 от "Лазещият":

    Ти говориш с лозунги, аз - с факти. Всеки чете и вижда.

    Коментиран от #86

  • 84 Мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС

    7 1 Отговор

    До коментар #82 от "Задължително четиво":

    плаща за лъжи! Факт! ПП и ДБ са национални предатели! Факт!

    Коментиран от #87

  • 85 Пи Шок

    4 1 Отговор
    това е семитската версия на Мистер Бин
  • 86 Аха

    4 0 Отговор

    До коментар #83 от "Задължително четиво":

    Фактите са в разговорите на националните предатели ПП и ДБ, с ДПС, а не в лъжите на от падъците на мафията П, ДБ, ГЕРБ и ДПС!
  • 87 Задължително четиво

    1 5 Отговор

    До коментар #84 от "Мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС":

    ДПС определено плащат за лъжи: че не са в комбина с ИТН и Възраждане.

    Коментиран от #89, #91, #94, #95, #97, #120

  • 88 Абе що много често

    3 0 Отговор
    Факта, че "има три деца" се издига като определящ при взимане на политически и икономически решения?

    Лорер, Петков, Ицо Хазарта, Христо Даскалов, Елисавета Белобрадова, Андрей Цеков

    сигурно има и други,
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Задължително четиво

    2 6 Отговор

    До коментар #89 от "Аха":

    Изключително се радвам, че продължаваш, защото така всички могат да видят как се осъществява "подкрепата" за Възраждане по форумите.

    Коментиран от #92

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Аха

    8 0 Отговор

    До коментар #90 от "Задължително четиво":

    Радостно е на всяка лъжа спонсорирана от мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, да се сложи истината! Два часа разговори на националните предатели ПП и ДБ и резултата, ДПС смени позицията и стана съдружник на ПП и ДБ!
  • 93 пак от същото

    4 2 Отговор
    Математиката е проста
    109 е цифра, която нямаше да стигне, ако кворума беше плюс 37 души и предложението нямаше да бъде
    прието

    Коментиран от #96

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Аха

    1 0 Отговор

    До коментар #87 от "Задължително четиво":

    Видяхме преговорите на националните предатели ПП и ДБ, с ДПС и пеевски! Факт! Виждаме и жалките платени коментари на мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС! Факт! ПП и ДБ трябва да са съдени за държавна измяна! Факт!
  • 96 Математик

    1 4 Отговор

    До коментар #93 от "пак от същото":

    Кворума прави математиката в случая 109 срещу 112.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Сащ са зло

    4 1 Отговор
    ППДБ ГЕРБ ДПС са политическата мафия, създадена от ЦРУ Козяк. Обединиха трите клана за окончателната загуба на суверенитет. В ЗАМЯНА - пак ще бъдат оставени да крадат (компромати няма да се вадят)...Останалото са словесни димки за отвличането на вниманието. 30 г. след предаването от Доган на списъка на българските разузнавачи в "Песолството" новите предатели/марионетки издадоха в записа кой управлява България чрез агентите си.

    Не ти благодарим, "Посолство"!
  • 101 А така

    1 1 Отговор
    Казаха ли ви го? Аз бих добавил, че едни и същи 30 години ни крадът и манипулират. ДС агентите, които ни направиха демокрацията под претекст че българина не разбира. Пастирите и водачите на народа 30 години ни водят и ни стрижат. Големите професионалисти изгониха половината население само и само те да управляват. Сега настройват народа против американците и ЕС.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Да де,

    4 2 Отговор
    Ключовото е,че елегантно ви нахендриха всичките.Изобщо не са напуснали за да падне кворума.Излизат, автоматично техните гласове не участват, автоматично на екрана лъсва поредната " уйдурма".Уж не искате, но се случи!Тези поредни локуми вървят само пред наивници - едва ли си чул нашенската...Кой ми се такова в гащите?
  • 104 Уйнипек

    3 0 Отговор
    Лойрер истерясва поради невъзможността да влияят на комедийната ситуация! Вълка ще пази стадото в кошарата, а кучето е на синджир в кучешката колиба.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Юда

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "юдейче":

    E ! Какво толкова?! Ако, се наложи пак ще го предам!
  • 112 Мара

    1 0 Отговор

    До коментар #110 от "Хайл 14/88":

    Пиша каквото ми наредят!

    Коментиран от #118

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 избирател

    1 0 Отговор
    Същият фейк като вас, продажници и лъжци!
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Задължително четиво

    2 3 Отговор
    Гласовете "против" и "въздържал се" се сумират като неподкрепящи предложението. Резултатът щеше да е 109 на 112 и то нямаше да бъде прието. Предложения се приемат само когато гласовете "подкрепям" са НАД половината от кворума. Възраждане умишлено свалиха кворума за да бъде вкаран Пеевски в конституционната комисия. Предварително се бяха разбрали как ще го направят. Преди беше излязла информация как Десислава Атанасова инструктира Костадинов за гласуванията. Това се е доказвало вече безброй пъти в парламента. Възраждане и ИТН работят за ГЕРБ и ДПС. Просто идеологически са насочени към различни избиратели с цел акумулиране на по-голяма обща маса. Мафията управлява с подлост и има много пипала, които се преструват на противници.

    Коментиран от #126

  • 118 Хайл 14/88

    1 0 Отговор

    До коментар #112 от "Мара":

    Маро ми забравих че ти казваха 🤣
  • 119 Горчиво

    2 2 Отговор
    На хората им стана пределно ясно че Възраждане оставиха всички боклуци вътре в парламента да се разберат кой предложи Пеевски за шев на ДАНС, кой предложи Пеевски за член на конституционната комисия и кой гласува за тази гавра с народа. Възраждане бяха вън докато боклуците вътре вършеха каквото трябваше да свършат диктувано от едно посолство, за да стане спойката между бандитските им групи пълна. Гласуваш за ПП и ДБ и получаваш Герб и ДПС!
  • 120 Аха

    1 1 Отговор

    До коментар #87 от "Задължително четиво":

    Видяхме преговорите на националните предатели ПП и ДБ, с ДПС и пеевски! Факт! Виждаме и жалките платени коментари на мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС! Факт! ПП и ДБ трябва да са съдени за държавна измяна! Факт!

    Коментиран от #123

  • 121 Кадир

    2 1 Отговор
    Даниеле, Даниеле, ти си пълен некадърник.
  • 122 Разбиращ

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "юдейче":

    Да, ама е напълно прав Лорер..Из раждането са пълен фейк патриоти..Трябва им само партийната субсидия - да гушнат още пари- и затова искат нови избори, затова правят и всеки ден скандали и пречат на папламента да си върши работата..пълти боклуци. Есно говорят и шараните им вярват, а после тиховълком помогнаха на Ши.шо, тъ.пи и смешни , но са тарикати- вземат по 10на хиляди и само викат и плюят- нищо не са свършили полезно! .. А вчера приличаха на група погребални агенги като наобиколиха Божанков ..Това са поли.тически бок.лук наистина! .
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Милка

    1 1 Отговор

    До коментар #33 от "Още по-задължително четиво":

    Управлението , дпаги, не е общо, а 90% на ПП ДБ, само Габ.риел е на Ге.рб...че и с мандат, на ПП така че стига ста заблуждавали с мантрата, че било Коалиция- дрън, дрън .
    Колкото и да плюете, ПП си изпълнеха почти на 100% обещанието: не подкрапиха 1ни вариант на Ге.рб, не направиха и коалиция- 50/50, а си направиха сами правителство с подкрепа на Герб...а и няма гербаджии в правителството. Е, няма как, няма друг начин при 65 техни гласа, а и все пак Герб са също с много гласове и представляват немалка част от народа:(( . Важното е, че ще бъдат спрани схемите нй служебтите, които всъщност са пак Гербавите схеми Така, че, пукайте са от яд, ха ха!
  • 125 Пепата

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "Къде са":

    Ами прав си, Израждането са си политически боклузи- едно говорят в зара и на витинги, нало си гласуват кактъ им е изгодно и за папички а ДПС-то шма пари и яко пла.ща!
    Трябна да бэдат изгонени от парламента, сомо вредят, че и ругаят, хулиганстват. .Ще видите как ще пречат да работи парламентът нормално.Нищо полезно от тях- само врякане и скачане, тъ.пи чугу.нени путин.ови тик.ви!
  • 126 Гого

    0 1 Отговор

    До коментар #117 от "Задължително четиво":

    АБСОРЮТНО ПРАВ СИ! Възраждане и ИТН са патериците на ДПС и в много случаи досега на Герб! Дека Дуловска уговори гласуватето на Възпаждане! Боклуци възрождински!
  • 127 Абе, мунмо

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "Въпрос?":

    Я се раз.кар.ай Ще ти го пише, докато тикв.ата ти го разбере! Явно си от възрожд.енските зом.бита!
  • 128 пенко

    1 0 Отговор
    ЛАУРЕЛ : " НЕ СЪМ ОТ МОСАД --- ТАМ САМО СЪМ АГЕНТ --- АГЕНТЧЕ - ЩОМ СЪМ В БГ !!??!!РАБОТЯ САМО С ЛЕНКА Б. - КОНТРОЛНИЯТ СТ. АГЕНТ НА ЦРУ !!!
  • 129 Антисемит

    1 0 Отговор
    Къдрокосият евреин пак се изказва неподготвен.
  • 130 пенко

    0 0 Отговор
    МОСАД ---МОСАД --- НО ПОНЕ НЕ КРАДЕ --КАТО ПОДКОЛЕЖКАТА НА --СОЛМОНЕЛ ПСИХИ -- АТЛАНТИДИКАЛИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 131 АБЕ ФАКТИ

    0 0 Отговор
    тоя си е повервал много той да не е нещо повече от харди и той играе в същата комедия на пп крадливия лаурел израелски
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове