Last news in Fakti

26 Юни, 2023 14:14 2 481 43

"Възраждане" обяви кого издига за кмет на Варна

Коста Стоянов е с инженерно образование, квалификация магистър от УАСГ – София

"Възраждане" обяви кого издига за кмет на Варна - 1
Снимка: Възраждане

Коста Стоянов е кандидатът за кмет на „Възраждане“ за град Варна.

На пресконференция в Морската столица „Възраждане“ представи кандидата на политическата организация за кмет на града на предстоящия местен вот. На пресконференцията присъстваха Костадин Костадинов – председател на ПГ на „Възраждане“, Георги Георгиев – председател на групата на „Възраждане“ в Общински съвет Варна, Юлиян Губатов – общински съветник и председател на „Възраждане - Варна“ и народните представители Светослав Тодоров и Коста Стоянов, който ще е и кандидат за кмет на Варна.

Коста Стоянов е с инженерно образование, квалификация магистър от УАСГ – София. Завършил е и магистърска програма в Национална спортна академия „Васил Левски“ София със специалност Спортен мениджмънт. Той е народен представител на „Възраждане“ в 48 и 49 Народно събрание. Работил е като директор Дирекция, а след това като зам.-кмет на община Бяла, където е бил и общински съветник преди това. Бил е и изпълнителен директор на местна инициативна група „Долни чифлик и Бяла“, изпълняваща Стратегия за водено от общностите местно развитие (ВОМР) по Програмата за развитие на селските райони, Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ и Оперативна програма „Иновации и конкурентноспособност“. Председател на сдружение „Бъдеще чрез спорт“, с богат опит в организирането на големи спортни мероприятия като Милан Джуниор Камп 2017 и Интер Академи Камп 2018, 2019 и 2021.

Сред приоритетите си за Варна Коста Стоянов поставя подобряването на инфраструктурата; ремонтите на всички общински здравни заведения; изграждането на нова инфекциозна болница, от която Варна има огромна нужда, изграждане на нови ясли и детски градини; работа по европроекти; развитие на спортната инфраструктура; работеща общинска администрация и подобряване на електронните услуги и контрола над сметопочистващите фирми.

Той ще се постарае до деня на местния вот да се пребори с апатията на варненци и да ги убеди, че Варна може отново да е чист, зелен и развиващ се град.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 25 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 обективен

    33 18 Отговор
    Смешковците много си повярваха , а де факто и идея си нямат какво представляват !

    Коментиран от #4, #5

  • 2 неееееееееее

    39 29 Отговор
    НЕЗАБАВНО ИНИЦИИРАНЕ НА РЕВФЕРЕНДУМ ЗА ЗБРАНА НА ПРОПУТИНСКАТА ВЪЗРАЖДАНЕ!!!!!!!

    Коментиран от #7, #12

  • 3 честен ционист

    4 19 Отговор
    Трябваше да е Цончо.
  • 4 честен ционист

    20 24 Отговор

    До коментар #1 от "обективен":

    Възраждане има за задача плавно да ви преведе в предверието на СССР2 после пак всичко ще идва наготово от Русия, както преди, и ще сте всички еднакво бедни/богати.

    Коментиран от #8

  • 5 субективна

    15 18 Отговор

    До коментар #1 от "обективен":

    Казваш, друго си е да изберем лакомите парашутисти на посолството, нали?
  • 6 Дааа

    12 19 Отговор
    Да му пожелаем успех!
  • 7 Слава на Великият Путин

    12 16 Отговор

    До коментар #2 от "неееееееееее":

    Той ще ви излекува от пед....ята!

    Коментиран от #26

  • 8 Ъхъ

    11 3 Отговор

    До коментар #4 от "честен ционист":

    Мъжете ще бъдат общи и ти ще си във възторг!
  • 9 Дори магаре да е

    15 5 Отговор
    ще е по-добре от кмет на ГЕРП
  • 10 Коментаторски клишета

    6 3 Отговор
    Ще стартира титуляр в отбора на "Черно море" възпитаникът на НСА.
  • 11 Доротея

    6 7 Отговор
    Браво! Много сербез кмет! Дайте снимка!

    Коментиран от #14

  • 12 123456

    11 14 Отговор

    До коментар #2 от "неееееееееее":

    Ами иницииииииирай , бе - аре събери 600 000 подписа срещу Възраждане , да те видим ... Давай, Коце!
  • 13 Бих гласувал за който и да е

    10 14 Отговор
    Само да не са кандидатите на ПП и ГЕПИ
  • 14 Минувач

    6 0 Отговор

    До коментар #11 от "Доротея":

    Той е вдясно на Костадинов - със светлосиния костюм и голата глава.
  • 15 АУУУУУ

    14 7 Отговор
    ТОЯ ЩЕ СИ ОСТАНЕ С ГОЛАТА КАНДИДАТУРА.....А ПРОВАЛЪТ МУ ЩЕ Е ЗВУЧЕН ШАМАР ЗА КОСТЯ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 16 дом

    13 6 Отговор
    За съжаление варненци са превзет от ТИМ град и се подчиняват на мафиотските им желания, така че нищо чудно да изберат някой от Възраждане, герб, или подобните крадливи партии.

    Коментиран от #38

  • 17 Вълк единак

    12 7 Отговор
    Възбуждане могат да издигат кандидат за кмет на Сибир не и Варна.
  • 18 Демократ

    16 8 Отговор
    Програмите, по които е обявил копейкин, че ще работи кандидата за кмет, са на ЕС и как като иска България да излезе от ЕС тази хайвера може да се случи. Освен това Варна не е спортна площадка за състезания. Освен това партия израждане трябва да бъде отстранена за участие в изборите за Евро депутати през 2024 г. Няма морално право тези, които се борят срещу ЕС да искат да ходят на работа в Брюксел и трябва влоговете на цялата хунта да бъдат в обърнати в лева или рубли, вместо както са сега в Евро и долари. Лъжците трябва да бъдат разобличени.

    Коментиран от #23

  • 19 Страх и памперс

    14 8 Отговор
    Всички копейки да отиват да спасяват родината си Русия и Путлер.
  • 20 комплекс Камчия анклав Варна

    11 4 Отговор
    Нормално досега имаха кмет руснак сега що да не е копейка.
  • 21 Копейкин от иZраждане съм

    10 5 Отговор
    Аз съм просто един изпълнител на поръчки..
    Нищо друго не ме интересува освен да си пълня чехмеджетата...
  • 22 Гешев

    7 4 Отговор
    Политически боклук са въZраждане,герб,итн и разбира се ДПС...
  • 23 Минувач

    3 9 Отговор

    До коментар #18 от "Демократ":

    Само дето пак си проспал ситуацията и, след като не се интересуваш да знаеш позициите на Възраждане, а се заблуждаваш от сороските такива, то и няма как да знаеш, че Възраждане не са против ЕС и за излизане. Те искат предоговаряне и по-добри условия, за което се интересуваха и им бе казано от Брюксел, че е възможно. Искат предоговаряне, защото и една лоша в очите на ЕС Унгария взема много повече субсидии, а е по-малка държава от нас. Защото и там им се зверят за върховенство на закона и корупция, но пак имат големи заводи, вкл. за сглобяване на цели автомобили. А ние хем се послушковци, хем имаме заводи само за тоалетни чинии и автом. кабели, хем закриваме реактори и пак получаваме по-малко фондове. Ама, като не си поискаш и тропаш по масата и никой няма да ти даде повече. Костадонов иска това от ЕС, а не излизане. Иска излизане от НАТО и махане на амер. бази, недей да бъркаш нещата. Защото точно това се опитват да ти втълпят псевдо-демократичните партии, за да всяват страхове срещу Възраждане. Аналогичното е и за опорката за про-руска партия и виждаш ли, да ни връщали в някакъв СССР-2 :-) А Възраждане не съм чул да иска да пращаме оръжие за Русия, нямат финансирания от Русия, нито от никакви чужди фондации, нямат срещи в руското посолство, освен по официални поводи, заради протокола, не са побратимени с руски партии, но виж - така са със западни националистически и консервативни партии, които е смешно да си помислиш, че всички те са под руска шапка. Но си

    Коментиран от #27, #28, #29, #39

  • 24 хммм

    6 3 Отговор
    Пак по-добре от гербаджийската леш...
  • 25 Tутанкамон

    6 2 Отговор
    Най добре е да изровят Хитлер за кмет на Варна
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Населението на Унгария е по-голямо

    3 3 Отговор

    До коментар #23 от "Минувач":

    от това на България.Над 9 милиона са унгарците.И защо да излизаме от НАТО?При положение,че Турция е в НАТО,а са с огромно население и армия.Как може толкова много народ да се връзва на глупостите на Костадинов и сляпо да вярва ?!!

    Коментиран от #32

  • 28 ОПА

    5 3 Отговор

    До коментар #23 от "Минувач":

    Това нещо като платена публикация в защита на копейките ли е?
  • 29 Няма сносни кадри,за да работят в

    4 2 Отговор

    До коментар #23 от "Минувач":

    подобни заводи,а населението на България прогресивно намалява и затъпява.
  • 30 Никой

    5 1 Отговор
    Браво Сталинград ще стане чист и зелен град. Варна отдавна е умрял град откъм инвестиции. Населението бачка основно за минималната работна заплата изключая паразитите от държавната и общинска администрация. Ниска покупателна активност,фалиращ и кретащ малък бизнес,бедно население . Изказваме големи благодарности на групата ТИМ ,че запази града Варна във вида преди 30 години с малки изключения.
  • 31 Хъхъ

    1 4 Отговор
    Интересно е дали е осъждан или е фашага !
  • 32 Минувач

    2 3 Отговор

    До коментар #27 от "Населението на Унгария е по-голямо":

    Но по площ Унгария са по-малки, предполагам и по обработваеми земи, а основното е, както казах, че уж са черната овца на ЕС, вкл. и за корупция и върховенството на закона. Но това не им пречи да получават повече пари и да не им ги режат зверски. Не съм и запознат да са им поставяли такова убийствено условие за тяхната икономика, както на нас с реакторите на Козлодуй. За НАТО даваш пример с Турция - ами погледни тяхната армия и дали някой я е задължавал да си реже ракети и закрива цели сектори от отбраната. Ние имахме едно единствено истински опасно оръжие - ракетите СС-23, които ни накараха да ги нарежем. После - кой ни задължи да приемаме план-2000, с който си намалихме армията на само 20 хил човека? Но нещата са свързани - убиване на икономическата независимост, отслабване на икономиката, с което кадърните ще избягат и още повече ще се вложи състоянието на държавата. Тази отслабена държава и да иска няма да може да отделя достатъчно пари и за армия, там ще стане и военно зависима отвън. А иначе ще ни говорят - отделяйте повече пари за отбрана, ама откъде, когато вече сте ни убили икономически, вкл. подкрепяйки корумпирани политици тук, но пък много послушни в Брюксел. Няма такъв филм, някой на запад да ти дава пари и фондове от добро сърце, без да има още по-голяма изгода за себе си. Не и в капиталистическия Запад! Превръщат те в икономически, политически, военно, медийно и всякакси напълно зависим, изсмукват се ресурси и раб. ръка, откриват се малки пре
  • 33 Минувач

    2 1 Отговор
    ....откриват се малки предприятия с много ниска добавъчна стойност, закриват се големите държавни предприятия - корабостроителници, рафинерии (Плама), авиопревозвача, корабния бизнес, металургията, тецове, енерго-дружествата и т.н. И след икономическия крах на държавата (не частниците, а държавата), после всичко следва надолу поради липсата на пари - образование, медицина, раб. места, армия. А накрая цинично ще ни говорят - ами айде, давайте повече пари за армия, за това и онова, реформирайте и други сладки приказки. Но не се ли възстанови тежката индистрия, леката индустрия и селското стопанство във всички отрасли, нищо не може и да помръдне нагоре. И не давай пример с Турция, защото тя е съвсем друга класа и размер на всичко, вкл. тяхна си държавна икономика и заводи. По-скоро дай за пример Сърбия - същото население, нито в НАТО, нито в ЕС, но не са по-зле от нас нито по заводи, нито по армия, нито по икономика и това след 17 год. България в ЕС!

    Коментиран от #34

  • 34 Стършел

    0 2 Отговор

    До коментар #33 от "Минувач":

    Да вярваш на копейкин е все едно да вярваш в детски приказки!

    Коментиран от #36

  • 35 Дърт Варненец

    1 2 Отговор
    Каце и тебе те видях и от действията ти в народното събрание разбрах че си поредната патерица имитация на Волвенчо.
  • 36 Минувач

    1 1 Отговор

    До коментар #34 от "Стършел":

    Аз вярвам на очите си! А очите ми не виждат, къде са онези огромни държавни, български заводи, предприятия, умни деца, образовани и начетени хора, силно образование и трудно влизане в университет, оценките се изкарваха наистина трудно и се учеше истински, очите ми не виждат морала и семейните ценности, както бяха преди, не виждат контрола над малцинствата и липсата на поголовна престъпност, особено сред тях. И не, не жалея по комунизма, а ме е яд, че не съхранихме поне хубавите страни от него време и да надграждаме, но вече и със свободата на мисълта и словото. Не, ние убихме хубавите неща или някой ни ги уби умишлено отвън, за да ни прилъже с кока-кола, банани и цветни, нашарени опаковки по щандовете, приспивайки ни, като упойка, за да загубим най-важното ни - морала, самоуважението, борбата за перспектива. Нещо, като на туземци - ето ви ярки дрънкулки, малко огнена вода, малко от нашите болести и вашето общество, морал и ценности са до тук. Това виждат очите ми, много преди Костадинов да се появи, но сега той се появи и го изрече, а важното е и че си следва приказките. И тук не са намесени никакви руснаци, както му приписват. Тук говорим за българите, какво загубихме и на цената на какво. И как може да тръгнем нагоре - ами ясно е, не е като чакаме на подаяния и пари от ЕС, защото те стигат само за соц. нужни, не и за икономически бум, от който се нуждаем. Трябват ни нови, наши тежки заводи, предприятия и селско стопанство и ако от ЕС не ни искат тяхната
  • 37 Минувач

    1 2 Отговор
    ....Трябват ни нови, наши тежки заводи, предприятия и селско стопанство и ако от ЕС не ни искат тяхната продукция - ами ще им търсим пазари в близкия Изток и северна Африка, в Азия, в държави с многомилионни населения, по-бедни, но нуждаещи се и огромни държави. Очите ми виждат, че е умишлено ни втълпяват, че ЕС е единствената ни орисия и пазар, наша съдба. Но светът е огромен, пазарите са навсякъде, особено за морска държава, като нас. Да, аз не съм заслепен кон с капаци с поглед само към ЕС. Но дали за силните от ЕС ще е ОК някаква България да се намества на световните пазари в даден отрасъл с по-евтина продукция, ти ми кажи!

    Коментиран от #41

  • 38 Дърт Варненец

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "дом":

    Завладени са силовите структори , кмета и общински съвет а Варнненци са публика от която нищо не зависи.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Ужас безкрай

    0 0 Отговор
    Ако това му е биографията..... До къде я докарахме!!! С подобни кандидати да се опитваме да управляваме третия по големина град в България.
  • 41 Трябва ни преди всичко нов тип

    0 0 Отговор

    До коментар #37 от "Минувач":

    хора и образование,защото всичко разрушено за десетилетия няма как да бъде възстановено с магическа пръчица.Какви заводи?Каква тежка индустрия?Като няма отдавна читави кадри,за да работят на подобни позиции.А с какви средства ще се построят тези заводи евентуално?Като няма пари даже за пенсии и социални плащания...Мечтите са безплатни,но за съжаление неосъществими в обозримо бъдеще.Да не говорим,че България никога не е била богата на суровини.Вече и човешкият фактор не е наличен.За какви пазари говориш въобще тогава?

    Коментиран от #43

  • 42 Дон Кихот

    1 0 Отговор
    Копейката да си издига кмет на квартал Максуда,а Варна си остава на по-белите!
  • 43 Минувач

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "Трябва ни преди всичко нов тип":

    Суровини имаме не малко, поинтересувай се! Само покрай добива на злато, колко други ценни метали има .... Да не говорим, че тази златна жила която преминава през България и Сърбия е мноого значителна и голяма. за пазари - има и то много, има и много разработени по времето на комунизма в близкия изток. М/у другото там българите са със сериозна репутация, като строители и инжинери, защото сме им строили десетки големи обекти. За качеството на селскостопанската и животновъдната ни продукция, няма какво да говорим, само трябва да се възроди. А кадрите ще дойдат и за тежката индустрия, трябват само инвестиции в хора и специалисти. Разбира се това са процеси за поне 10 години, не са от днес за утре, но веднъж тръгнала машината, тогава са се добавя инерция, за да върви. Иначе нямаме шанс да оцелеем след век - и демографски, и морлано, и като независимост, и като национално самосъзнание и гордост, и като национална принадлежност и родолюбие.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове