Last news in Fakti

10 Август, 2023 11:04 3 812 17

Семеен ад: Ужасяващи подробности за детето, изхвърлено от кола

  • дете-
  • изхвърлено-
  • кола-
  • ваня янакиева

В момента децата ми са при бившия ми съпруг, а те споделят, че той блудства с тях. Това каза пред бТВ Ваня Янакиева

Насилие, блудство, обвинения…Истински семеен ад изплува зад историята с Ваня от Царево, обвинена, че е изхвърлила 8-годишното си дете от колата. Тя обвинява бащата в блудство.

В момента децата ми са при бившия ми съпруг, а те споделят, че той блудства с тях. Това каза пред бТВ Ваня Янакиева, която пък е обвинена, че е изхвърлила 8-годишния си син от колата. Тя категорично отрича твърденията за домашно насилие, като изтъква, че те се основават на свидетелски показания от страна на племенника на бившия ѝ съпруг. Целта била да ѝ отнемат децата.

„На 29 юли с моя приятелка и двете деца тръгнахме към Лозенец, за да отидем на детската площадка там. В колата Божидар непрекъснато тормозеше малкото дете. Изрита го в корема, детето изпищя и спряхме колата. Заобиколих, изкарах детето навън и застанахме от вътрешната страна на банкета. Бях на разстояние около метър от детето, помолих го да се успокои, да ми обясни защо се налага да рита и удря малкото дете и му казах да се извини на Ани. Нито съм докосвала детето, нито нищо“, разказа жената.

По думите ѝ пред тяхната кола е спрял друг автомобил, от който е излязъл племенникът на бившия ѝ съпруг (б.а. Деян Георгиев) и започнал да се кара с нея.„Племенникът му подаде сигнал и бившият ми съпруг пое нещата нататък, за да ме отстранят от града и да вземе децата. Това беше целта“, допълва тя.

Адвокат Недялка Божилова пък каза, че Ваня Янакиева е завела две дела срещу бившия си съпруг Деян Георгиев.

„Едното е за домашно насилие над децата, извършено от бащата, който по данни на децата е блудствал с тях. Другото бе заведено преди около месец за това, че бившият съпруг на Ваня системно я следи, върви след нея. Когато излиза от дома си, той е пред входната ѝ врата, което е стресиращо. Клател заканително глава и обещавал ответен удар“, добави тя.

„Вече видяхме в какво се изразява това, като бе използвана цялата сила на държавната машина, за да бъде смазана една майка“, каза Божилова, намеквайки, че клиентката ѝ бе арестувана заради отмъщението на бившия съпруг.Ваня е сезирала прокуратурата, полицията и социалните за блудство с децата, но те неглижирали случая.

„Съобщавала съм за оплакванията от децата, но никой не ми обърна никакво внимание. Питаха само какво казва по въпроса бащата. Обяснявам им, че информацията, която достига до мен, е от децата. Понеже постоянно се повтаряше това, бях длъжна да сезирам прокуратурата, полицията и социалните служби“, заяви Ваня Янакиева.

„В момента децата се намират при бащата. Потърсихме Деян Георгиев за коментар, но засега няма отговор“, каза репортерът на бТВ Елеонора Дъбова.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пацо

    33 0 Отговор
    Кой позволява на такива да имат деца. Егати деградацията. Навсякъде неграмотни ,луди,тъпи и прости

    Коментиран от #10

  • 3 Явно

    14 16 Отговор
    имаме случай на агресивна пcиxoпaткa с мания за преследване, която манипулира и набеждава бившия си (без никакви доказателства), за да му отнеме децата. Законът в България ги защитава. След последните промени още по-често ще се среща. Горките деца…

    Коментиран от #7, #9

  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    18 2 Отговор
    Преди години говорих с адвокат.По негово мнение най големите гадости стават при подялба на имущество:Между съпрузи,след Това е Брат и сестра,а по после 2 сестри.......Защо им обръщате внимание.Това всичкото е лъжа,а вие я огласявате!

    Коментиран от #17

  • 5 Изкукуригал

    21 10 Отговор
    Нали искахме да настигнем американците. Е настигнахме ги и ги подминахме ,пълно с откачалки,просяци,клошари и наркомани това което гледахме по американските филми стана реалност и тука
  • 6 Е няма такава

    15 6 Отговор
    Заспала държава всички институции си затварят очите защото ги мързи да станат от удобния стол на който седят! Само не забравяйте, че ние ви плащаме заплатите и очакваме адекватна реакция от всички от, които зависи да има справедливост!
  • 7 А дали е така

    25 6 Отговор

    До коментар #3 от "Явно":

    От къде сте сигурен, че бащата е светец
  • 8 Мммммм

    12 7 Отговор
    Абе нищо беее, нали децата са с родителите, нали това беше важно за ганьо. Децата да са с родителите, а не защитени.

    Коментиран от #14

  • 9 минусчето ЯВНО е от някоЯ

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Явно":

    която ЯВНО не е видяла физиономията със силиконовите джуки на снимката
  • 10 Хихата

    11 7 Отговор

    До коментар #2 от "Пацо":

    Децата са осиновени. Най-вероятно са от малцинството (онова, чието име не трябва да се споменава). Това обяснява агресията на по-голямото чаве срещу по-малкото, както и обвиненията в блудство (мноо лъжат тия малцинствени, и все като имат полза).
  • 11 ....

    0 7 Отговор
    Не ми се четат дълги писания, но в тоя случай на Запад се отнемат родителските права на двамата родители, държавата ги дава за осиновяване и имат право на определен период, мисле, че на 6 месеца в годината да ги виждат, случаят е бългаски мюсюлмани в Холандия, разказано от голямото им дете извънбрачно родено, но не се вижда в квартала, явно е при майка си, а тя му купи жилище, но бе много зле в Бг, казваше бабата за дъщеря си, баба айше. Бе добра, но айше баба от 2 мъже две деца и тя. Народа е много изнервен. И богати наблюдаван са луди за пари и търсят от бедните си братя и сестри наследства, а защо сега, луди богаташи и фамилии, а прости с пари, как да я бъде Бг и то християни са. Какво възпитание ще му даде простата баба, която не знае рожденните им дати. Тия дати не ги знаеха преди 50 г, в съда турчеещите се от селата, а днес слизат или преди 20,30 г от балкана и си знаят по старому пари та пари. Да сте учили 3,4 поколения, и имате по 5 жилища, още колко искате, научете си внуциъе през лятото да работят, а не да търсите наследства от кокали станали и днес биха на 120 г, кокалите. Алчността и погубват децата си, знаете как, кой при катастрофи, самоубийства.. Не всичко е многобройни жилища, акъл ви къде е, на човек му трябва едно жилище кола и работа
  • 12 иzpoжденски

    3 3 Отговор
    иликтурат
  • 13 Анонимен

    0 6 Отговор
    И аз съм на мнение, че децата са осиновени. Много познати имам. На улицата ги изгледаха и явно някои са от свестни родители и са добри хора осиновените им деца, а други нехранимайки внуците хойкащи с когото им попадне. Родителите които са оставили децата за осиновяване не забравяйте, че е от голямо значение. Имам близки и си ги дадоха за осиновяване. Ходиха, но мъжете ще се оженим, но уви и ги дадоха и днес много нямат деца, мъжете им умряха, а те са сами и си ги търсят, затова сайте гласност, нищо, че не сне по темата може би. Едно гръцко осиновено нашо го дадоха 5 дете и нямаха възмижност, и двете страни са наши. Отивала ренка при баба гъркиня до павилиона и бабо много те обичам и бабата дали това няма да е нашето, а той тяхно и при осиновителката, мамо една баба много я обичам, а майката осиновителка знаеше, на сандю чичо ни дете, но бе осиновителката студена жена, но ренка добро дете и до последно се грижеше за възрастните родители, трябва да й кажа на ренка, но не мога да отида до родният си мий наш град, поради много причуни. Дайте инфо, гласувайте и разсекрететете тия дела за осиновявабе в съда от живково.
  • 14 А при кого да са децата,

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "Мммммм":

    ма отворке?!!! При педофилска хомо двойка?
    Нека проверят кой е насилникът, а не да пускат догатки и развиват масали. Всяко дете е най - добре при истинското си семейство, с редки изключения. Тука намирисва на джендарската конвенция.
  • 15 Диамантената ръка

    2 2 Отговор
    И след 15г. ще се чудим тия деца защо вадят макетните ножчета...
  • 16 Марийка Очилатката

    3 1 Отговор
    цъка минусчета и плюсчета под собствения си политкоректен пapцaл
  • 17 ЕЕЕ НАЧАЛСТВО,

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    АКО ЗНАЕШ КАК Е ПРИ БРАТЯ
    ..БЕДНА ТИ Е ФАНТАЗИЯТА....
    ...ОТ ЛИЧЕН ОПИТ ГО КАЗВАМ....☝
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове