Last news in Fakti

10 Август, 2023 14:24 1 948 25

Манолова: Ефективното противопоставяне, което може да спре кабинета от антинародни действия, е гражданската активност

  • мая манолова-
  • противопоставяне-
  • кабинет-
  • гражданска активност

Тя определи като скандална "акцията на министъра на енергетиката срещу гражданите - точно през август се внася за обществено обсъждане на промени в Закона за енергетиката - брутален токов удар върху битовите потребители, като излязат от регулирания пазар на електроенергия"

Манолова: Ефективното противопоставяне, което може да спре кабинета от антинародни действия, е гражданската активност - 1
Снимка: NovaNews

"Единственото ефективно противопоставяне, което може да спре правителството от неговите антинародни действия, е гражданската активност. Отпускарският месец август се използва от властта - хората да не чуят. Всяка една от акциите ни има сериозни основания". Това коментира пред БНР Мая Манолова, лидер на "Изправи се. БГ".
Тя определи като скандална "акцията на министъра на енергетиката срещу гражданите - точно през август се внася за обществено обсъждане на промени в Закона за енергетиката - брутален токов удар върху битовите потребители, като излязат от регулирания пазар на електроенергия".

"Настояваме за оставка на енергийния министър, ако не си оттегли този антинароден законопроект. Няма изискване на ЕС да си извадим потребителите на свободния пазар. Тогава чии лобистки интереси се обслужват? Кой ще спечели от това? Това са необмислени решения. Призовавам КЗП и КЕВР да се намесят и да дадат отрицателни становища".

В "12+3" Манолова подчерта, че в акцията срещу демонтирането и преместването на Паметника на Съветската армия трябва да се включат всички хора, които "искат да бъде запазена българската история и искат да се противопоставят срещу опита с дребни политически дивиденти да се демонтира историята".

Тя няма да се кандидатира за кмет на София на местните избори през есента. Но уточни, че от "Левицата" правят всички усилия да бъде излъчена силна, лява, единна кандидатура.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пффф

    27 13 Отговор
    Тая па и тя не се начекна.Ония ден бяхме опънали няколко палатки на Дунава да си починем малко от жегата и тя се домъкна на момента.Мислела че протестираме нещо и искала да се присъедини към нас и тя да протестира.Едвам я изгонихме.Макар че след като ударихме по кило ракия някой от нас зеха да съжаляват че сме я изгонили.

    Коментиран от #13

  • 2 леле мале

    24 13 Отговор
    Стига с тая Галева, Цвъ Цвъ и Татяна Дончева не разбрахте ли че тия са най-противните същества на планетата
  • 3 Вече

    22 12 Отговор
    взе да повтаря репертоара си , а и не само тя !
  • 4 АУУУУУ

    31 11 Отговор
    СЕСТРА ГАЛЕВА СЕ ГОТВИ ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ......ЗАТОВА БЕШЕ ТОЛКОВА АКТИВНА СЪС СНИМКИТЕ ПРЕД ПАМЕТНИКА.......ЗА СЪЖАЛИНИЕ ИМАЙКИ В ПРЕДВИД КОЛКО Е МАСОВ ПРОТЕСТА ЗА ПАМЕТНИКА ....ТОЛКОВА ЩЕ Е И УСПЕШЕН ВОТА ЗА "ЛЕВИЦАТА" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 5 Стар комонис рософил

    22 9 Отговор
    Мая Манолова отново е в активна фаза и настървето търси медийно внимание.
  • 6 това

    12 10 Отговор
    вашето е антинародна дейност в услуга но вражеска държава.
  • 7 херодот

    13 4 Отговор
    Увсъ , ко напарй ти толкоз години кат се бори с теца....
    .... "- Топлъ водъ".
  • 8 Така ще е

    17 8 Отговор
    Жалка, жалкарка!

    Коментиран от #10

  • 9 Брей, брей

    13 1 Отговор
    Да създадеш закона за ЧСИ и да прокараш чл 417 ГПК в НС. После да се обявиш за "борец" срещу ЧСИ и за "правата на потребителите" и така да се "пребориш" за правата, че да осигуриш беметежен грабеж в полза на мафията за следващите 20 години. Това го разбирам. Хитър трик и прочее.
    Ама после да се надяваш да минаваш за морален ментор?
    Е, това вече е наглост!
  • 10 жалък е матряла

    15 3 Отговор

    До коментар #8 от "Така ще е":

    Тая и подобните й си живеят кат едни лордове и дукеси, както нямаше да си живеят и през соца като партийни секретарки.
  • 11 Софиянец

    9 4 Отговор
    Една шепа полезни идИ Оти, това според майчето е народа. София е синя и на колорадските бръмбари ще им се види тЕсна
  • 12 Сестра галева

    7 3 Отговор
    Аз съм на всяко гърне мерудия.
  • 13 Иван

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "пффф":

    Колега, дори с кило ракия не трябва да свалете летвата толкова ниско😂😂😂
  • 14 Да живее мутро комунистич. аристокрация

    7 5 Отговор
    Най-достойната Мая цял живот борба срещу несправедливостта
  • 15 Браво, Мая!

    5 13 Отговор
    Подкрепа!
  • 16 Българка

    8 3 Отговор
    Домакинствата да са на регулиран пазар. Стига античовешки закони и упражненя. То и без това свободният пазар не е свободен
  • 17 Тази червена кикимора

    13 3 Отговор
    Е корумпирана, лъжлива и крадлива!
  • 18 комунистическата сурва е

    12 2 Отговор
    Б О К Л У К
  • 19 тука е така...

    2 5 Отговор
    Е тя, гражданската активност, можеше и може да се противопостави на антинародни действия не само този, а и всеки един кабинет, но не го прави. Гражданите се вълнуват повече от бъдещето и интересите на тази или онази партия, а не от собственото. Точно по тази причина съществуват такива като Мая Манолова, Слави Трифонов, Костадин Костадинов и Румен Радев. Ако не беше така не само, че изброените отдавна щяха да са в небитието, като Волен Сидеров, Валери Симеонов, Веселин Марешки и други, ами даже изобщо нямаше да имат шанса да се появят на политическата сцена, а да не говорим за лидерски позиции. Освен това държавата ни нямаше да е последна по всички престижни показатели в Европа, а и не само.
  • 20 Да майче НО

    3 0 Отговор
    оня дубайския ви спонсор нещо спря парите........ Та забрави за таЯ "активност" по площадите!!
  • 21 Карикатура

    4 2 Отговор
    Пчеличката Мая обикаля от цвят на цвят ама никъде не и се отваря парашута Станала е за посмешище
  • 22 Манолова

    3 3 Отговор
    да взима юргана и да отива да спи на паметника цар освободител!Ще го гътват и него!
  • 23 Водолей

    2 1 Отговор
    Такава оцетарка като нея мяма никаде по света.
  • 24 Водолей

    5 1 Отговор
    Ей какво нещо е едни да не те искат а други да те гонят а ти да напъваш ли напъваш. Доста нахална трябва да си.
  • 25 ганю

    0 0 Отговор
    също и коктейли Молотов и други дейности
    на граждански протест
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол