Last news in Fakti

22 Август, 2023 08:27 1 724 29

Наблюдаващ прокурор по делото "Дебора": Не ни е оказван натиск

  • дебора-
  • нарязана-
  • макетно ножче

Десислава Калайджиева отрече също да има вмешателство в работата на екипа

Наблюдаващ прокурор по делото "Дебора": Не ни е оказван натиск - 1

На нито един от наблюдаващите делото „Дебора” прокурори не е оказван натиск. Това заяви в ефира на „Здравей, България” Десислава Калайджиева, която е част от този екип обвинители. Тя отрече също да има вмешателство в работата им.

По думите на районния прокурор на Стара Загора Таня Димитрова разследването е щяло да протече по точно същия начин, дори да нямаше толкова широк обществен отзвук на случилото се.

Припомняме, че месеци след обезобразяването на 18-годишното момиче беше взето под внимание унижението тя да бъде остригана.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    18 2 Отговор
    То и не трябва ! Вие сте такива мазници , че сами се слагате на козарите! Току виж , ви бутнат в кариерата , като предадете народа си , за конвенцията !
  • 2 така е

    11 1 Отговор
    Аха , аха , така е . Ми то ,100 бона на калпак няма как да се нарекат "натиск" ,нали ?!

    Коментиран от #19

  • 3 Аха, значи

    8 1 Отговор
    сте го пуснали от добро сърце този нечовек?
  • 4 гнусно

    12 2 Отговор
    И съдийката и прокурорката мязат (ама , само мязат) на жени и като жени ... определили накълцването и побоя на момичето ... като лека телесна повреда??? Сигурно ,щото са сигурни,че на изродки като тях ,няма как да се случи такова нещо.
  • 5 парите не миришат

    8 1 Отговор
    Мдаа, нЕма натиск. Парите не миришат.
  • 6 тикви продажни -ДПС,ГЕРБ,ППДБ

    10 0 Отговор
    Некадърници крадливи юристи!
  • 7 на ясно

    8 2 Отговор
    Ясно е , че не е имало натиск , имало е СТИМУЛ !
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Реалност

    9 2 Отговор
    Ако искате да видите къде е оказван натиск прочетете новата съдебна експертиза на пловдивските лекари - много забавно четиво, чудя се как и смъртен акт не са и издали:)
  • 10 Прокурорке, виновния сие виновен!

    5 0 Отговор
    И не очакваме да кажете, че някой вие Натискал!! Според Общественото мнение и "Линията на НС и Правителството" се Въртите и Вие!! А Общесттвеното мнение е това, което решат Медиите!

    Коментиран от #14

  • 11 123467

    7 1 Отговор
    За пустата станбулска конвенция е напъна и ако продължи да има обществен шум от ЛГБТИ скоро може да и издадат и смъртен акт.... все ще се намери доктор и за това... какво не правят парите!!!
    А иначе Веждичката беше прав.... ама много прав!!!

    Мдааа .... а тоя насилник дали въобще е бил на местопрестъплението??!!
    Няма нож, насилника бил с маска... еее миришел кат него, вика пострадалата... ти да видиш!!!
  • 12 Да,бе,да

    4 1 Отговор
    и ти повярвахме.Хахаха
  • 13 едноокия

    2 1 Отговор
    да бе да ,рязко ти повярвах
  • 14 мдаааа

    5 1 Отговор

    До коментар #10 от "Прокурорке, виновния сие виновен!":

    "А Общесттвеното мнение е това, което решат Медиите!"

    А медиите си мерят температурата според правилната линия на Партията... управляваща!!!
  • 15 Сериозно

    5 1 Отговор
    ли ? Дори и да е така , никой отдавна не вярва и е загубил доверие !
  • 16 НИДЯЛКО

    3 3 Отговор
    нио лично но всичко започна от оня джелатин дето уж я е кърпил с 400 шева - ПОРЯЗАНО ОТ МАКЕТНО НОЖЧЕ НЕ ОСТАВЯ БЕЛЕГ, И НЯМА НУЖДА ДА СЕ КЪРПИ ,ТЕ ЗА ТОВА ТОЛКОВА ЛЕКАРИ ОТВОД СИ НАПРАВИХА
  • 17 Анонимен

    7 1 Отговор
    Още по зле щом не е оказал натиск. Значи толкова си можете.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Калпаци не останаха

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "така е":

    Само фусти и токчета.
  • 20 факт

    5 0 Отговор
    Изводът е, че правото трябваше да се изучава само в държавните университети. Налазилите съдебната ни система псевдоюристи в голямата си част са възпитаници на частните университети, в които дипломите се купуват. Право завършиха съпругите на мутрите, чалга певици с амбиции, мамини синчета и дъщерички с паричките на татко, купуват се изпити, купуват се дипломи, купуват се конкурси за нотариуси, частни съдебни изпълнители, съдии, прокурори, следователи. Вече никой не гледа колко и какво знаеш, защото и изпитващите са от същите частни университети. Парите са превзели целия ни живот и колкото повече имаш, толкова по-високо ще се изкачиш в кариерната стълбица - дали академик ще станеш, дали само професор или доцент, дали премиер, депутат, министър, съдия, прокурор... Но парите решават всичко. Затова сега се радваме на прокурори и съдии, чиито актове са с десетки правописни грешки, а правилата на формалната логика са погребани завинаги. Затова имаме закони, които просто не могат да се изпълняват, невъзможно е. Затова имаме политици, които имат речников запас от максимум 2-3 хиляди думи, но пък са с дипломи от Харвард или са академици от трънската академия на неуките. Това е положението.
  • 21 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    психопатите не се променят никога
  • 22 Факт

    2 4 Отговор
    Русия създаде мутрите в БГ
  • 23 ЦарВул

    1 0 Отговор
    Ако не се лъжа та,а прокурорка от Пловдив бави делото за СТРЕЛБА СРЕЩУ МЕНЕ И СЪПРУГАТА от 2016 до 2023 година с к,ви ли не измислици и тъпотии!!Въпреки разпоредбите на Окръжна прокуратура,Районен съд Пловдив и Окръжен съд Пловдив накрая та,а изака едно постановление в кото написа НАЙ НАКРАЯ:ДА!НЯМА ТРИМА СВИДЕТЕЛИ/ПРЕСТЪПНИКА И АЗ И ЖЕНА МИ ПОСТРАДАЛИ ОТ СТРЕЛБАТА НА ТОА МАЛОУМНИК/ МОГА ДА ЗАВЕДА ГРАЖДАНСКО ДЕЛО /ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ?/ЯВНО Т,ВА БЕШЕ ПОДИГРАВКА НЕ САМО С МЕН И СЪПРУГАТА МИ,С РС,ОС,ОП!!БЯХА ГО ИЗКАРАЛИ ЕДВА ЛИ НЕ АНГЕЛЧЕ С "КРИЛЦАМИ"!!ДА АМА ТОЙ ИМАЛ СЛЕДСТВЕНО ДЕЛО ЗА ПОБОЙ В ДРУГО РПУ СЪЩО СМАЧКАНО КАТО НАШЕТО!!И СЪЩИТЕ ТЕА ПРОКУРОРИ СЕ ХВАНАХА НА ВЪДИЦАТА НА ПРЕСТЪПНИКА ДОКТОР ТОДОРОВ ЗАСТРЕЛЛЯЛ ЧОВЕК ПРЕД ГАРАЖА МУ И ТО С НЕЗАКОНЕН ПИСТОЛЕТ СКРИТ ОТ ПРИЯТЕЛ!!Е ЧОВЕКО НЕ Е БИЛ БЪЛГАРИН,НО ЦИГАНИН!!НО К,ВО ОТ ТОВА??ТО НЕ БЕА ПРОТЕСТИ,МИТИНГИ НА ТАКСИМЕТРОВИТЕ ШОФЬОРИ И НАКРАЯ К,ВО СТАНА:ИЗЛИЗА,ЧЕ ДОКТОРА Е ЛЪГАЛ И....ВЪПРЕКИ УБИЙСТВОТО НЯМА ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА!!Т,Е.ТЕА С ГАЙДИТЕ ГО ДУХ...ХА ПОД ВОДА И НАД ВОДА!!ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ К,ВИ ПРОКУРОРИ ИМА ТУК!!АМА ЗА Т,ВА НЕ СА ВИНОВНИ ТЕ,ЗАЩОТО ЛУД ИЗЯДА И ДВА ЗЕЛНИКА СТИГА ДА ИМА КОЙ ДА МУ ГИ ДАДЕ!!ПРАВОСЪДИЕ ЛИ??НЕМА ТАКОВА ЧУДО!!САМО ПРОЧЕТЕ СЛОВЦЕТО НА Т.Н.МИНПРЕД НА БРИФИНГА:МИ АКО БЯХ НА НЕГОВО МЯСТО ЩЯХ ДА СЕ ГРЪМНА,ЗАЩОТО ТОЙ КАЗА:СЛЕДСТВЕНИТЕ ОРГАНИ ВНАСЯЛИ ОБВИНИТЕЛНИЯ АКТ В /КЪДЕ МИСЛИТЕ/ПРОКУРАТУРАТА , А НЕ В СЪДА!!МИ ОН ЧОВЕКО СИ Е ДАСКАЛ АМА Т,ВА,ЧЕ ИМА ДВАДЕСЕТ СЪВЕТНИКА ОПРАВДАВА ЛИ Г
  • 24 Как как как

    3 2 Отговор
    Как се наричат заплахите над съдебния лекар за семейството му и децата? Как се нарича линчуването на прокурорката, ако не натиск? Как се нарича и невярната за 400 шева пусната от медиите?
  • 25 Демократ

    1 0 Отговор
    Какви са тези прокурорски милиционерски физиономии с пръчка в ръка? Аман, къде са интелигентните,ерудирани и образовани юристи? Тази професия в нормалния цивилизован свят е с висок обществен престиж, защото нивото на интелигентност е високо. България докога ще е тъпа милиционерска държава?
  • 26 Повервахме

    1 0 Отговор
    Достатъчен е отказът с недомлъвките на д-р Радостина Митева да вярваме, че няма натиск. Все още има съдебни лекари, които не се купуват и продават.
  • 27 Вярваме ви

    0 1 Отговор
    Вие толкова си можете там
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Баба Яга

    2 0 Отговор
    Тоя ояла се тулумба завижда на Дебора, и от женска злоба, като комплексарка й диктува за най-олекотено обвинение, ако има как ще набеди жертвата, че е предизвикала тоя юррод. За такива - уволнение.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове