Last news in Fakti

30 Август, 2023 15:49 95 692 100

Осман Октай: Божков няма да прости на своите противници. Той много добре знае, че с никой не може да се споразумее

  • осман октай-
  • васил божков-
  • противници-
  • споразумение

"Смятам, че преди той да се върне, хора на Божков са посетили любезно много фамилии у нас. Той знае историята на всички фамилии на хората, с които ще се сблъска във всички сектори - съдебна система, прокурорска, политическа и т.н. ... Той играе вабанк с факта, че заявява, че е давал 60 милиона подкуп на Борисов и Горанов", коментира анализаторът 

Осман Октай:  Божков няма да прости на своите противници. Той много добре знае, че с никой не може да се споразумее - 1
Снимка: ФАКТИ

"Случаят с Васил Божков тепърва ще тресе държавата и не само, защото той ще свидетелства срещу определени хора. Той много добре знае, че с никой не може да се споразумее. Смятам, че той се върна да играе вабанк. Божков няма да прости на своите противници, той е различен, самостоятелен играч през последните 30 години. ... Той ще представлява проблем за много хора".

Коментарът направи пред БНР политическият анализатор Осман Октай и добави:

"Той е изучил добре историята на Граф Монте Кристо, който се връща, за да накаже предателите си и своите противници. Това ще стресира много хора от политическото пространство у нас. Главно в стрес е Бойко Борисов. ... През новия политически сезон трябва да наблюдаваме поведението му дали поетите ангажименти за конституционна реформа и съдебна реформа ще се случат. Дали няма да е само имитация на това, че иска реформи. Очаквам Борисов да търси споразумение за оцеляването на определени хора - бъдещи главни прокурори, бъдещи членове на ВСС, при евентуално саботиране на конституционните реформи, защото се касае за неговата личност".

Според Октай Васил Божков добре знае как работи прокуратурата в България и че наследникът на Иван Гешев - Борислав Сарафов няма да го изненада с нищо:

"Смятам, че преди той да се върне, хора на Божков са посетили любезно много фамилии у нас. Той знае историята на всички фамилии на хората, с които ще се сблъска във всички сектори - съдебна система, прокурорска, политическа и т.н. ... Той играе вабанк с факта, че заявява, че е давал 60 милиона подкуп на Борисов и Горанов".

Осман Октай коментира още, че няма как убийството на Алексей Петров "да не извади от равновесие Бойко Борисов, който се прави на силен, но е емоционално лабилен":

"Васил Божков реши да се върне точно след убийството на Алексей Петров - в това има огромна логика, познавайки и проследявайки характера на Божков. След убийството на Петров много играчи в политико, мафиотско и службите пространства са изнервени, той използва този момент да ги изнерви допълнително".

В "12+3" Осман Октай коментира още отказа на президента да освободи главния секретар на МВР:

"След смъртта на ген. Любен Гоцев и след закриването на кръга "Монтерей" има три центъра, които водят битка да овладеят този център като наследство. Единият е - с поведението на президента и пловдивската група с главния секретар на МВР Петър Тодоров, затова и не го освобождават сега, защото им се услади властта по време на служебните правителство. Този център води до почетния консул на Руската федерация Георги Гергов. От другата страна са "библиотекарите", където са концентрирани всички бивши шефове на ДАНС, службите. ... Тази битка за власт предполага и много жертви".


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 392 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Беше

    204 21 Отговор
    изчезнал нещо в последно време ? Правилно усеща нещата !

    Коментиран от #28, #92

  • 3 ХАХАХА

    201 9 Отговор
    Останали някой от ...... на България да не ъдат охранявани от любовта народна и от самите им производни? А всички са с гуши като пеликани ,поне да си плащат охраната, ама не българина е "богат ",та той плаща!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Тома

    312 9 Отговор
    Не е лошо за страната да има много жертви за да се изчисти от крадци и мошенници грабили народа като за последно
  • 6 Гост

    106 44 Отговор
    Огито на всяка манджа мерудия!

    Коментиран от #37

  • 7 Бамбука

    188 9 Отговор
    Който държи информацията, той е диригента. Това е извън трите кръга.
  • 8 Миризлив пор

    148 15 Отговор
    Има човек, има проблем, няма човек, няма проблем - Йосиф Висарионович

    Коментиран от #48

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Майора

    185 16 Отговор
    Нищо не ме учудва в тази държава и въобще дали я има , след като олгарси с пари командват и държат отгорните фактори на държавата! И едва ли се правят на света вода ненапита , ни лук яли , ни лук миродли! Всичко е постановка от тях , не са носили никакви пари , не може контрола в министерствата да е слаб и да не се осъществява! Но ако си мислят че ще останат ненаказани горчиво се лъжат , Господ бави но не забравя!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 страхуват

    142 9 Отговор
    се от дранголника, а на свобода са приватизаторите, измамите с ддс, точенето от касата . Гешев не можа да спечели срещу тях .

    Коментиран от #29

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Тодор

    78 63 Отговор
    На всяко гърне - меродия.
    Всичко знае, вижда и в бъдещето.Стига очилата му да не са запотени.
  • 16 УРА,, УРА

    162 18 Отговор
    Тепърва много хора ще дават обяснения където трябва и няма да са им спокойни нощите. Щатите знаят всичко и ще ни наблюдават под лупа без да взимат участие. Става интересно!

    Коментиран от #21

  • 17 един

    135 36 Отговор
    В какъв стрес е Бойко Борисов ве,ПП-то нали го изпраха!От 4месеца насам чета,че го перат,вярвам че процедурата е приключила вече!
  • 18 Щом

    76 33 Отговор
    са изкарали говорителя на мафията кръга капитал, значи имат нужда да се вменят малко лъжи и манипулации! Божков и той все пак е от този кръг!
  • 19 Дон Балон

    195 11 Отговор
    Много трудно ще се разбие мафията в България. Тя е навсякъде, на никое правителство няма да му стигнат силите затова. Трябва да се сменят няколко поколения, или отгвън да поемат нещата в свои ръце, защото тук всички са навързани и свестни хора не се допускат до властта.

    Коментиран от #25

  • 20 свинаря Ивайло

    152 6 Отговор
    Такива като свинаря Гергов и неговите сподвижници управляват вече 79 години.

    Коментиран от #67

  • 21 един

    142 2 Отговор

    До коментар #16 от "УРА,, УРА":

    Ще наблюдават най-вече Сарафов ѝ как не върши никаква работа /също като Гешев/!

    Коментиран от #69

  • 22 Сретан

    95 24 Отговор
    Ей само аз ви останах надеждата да приключа Мутрата, а тоя мишок нека си разказва лакърдиите те май само тримата неадекватни от Перилен препарат останаха да му вярват

    Коментиран от #70

  • 23 Никой

    94 14 Отговор
    Винету каза за В. Божков : " По добре в затвора, отколкото мъртъв ". Какво се крие зад този кратък коментар на Винету ? Дали бумеранга може да се върне обратно ?
  • 24 Мандалориен

    51 42 Отговор
    лозунга на ПеПетата за изборите ще е ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ и Нас червеното знаме роди ни...... тоя лаладжия няма ли да каже нещо за коалицията или Прокопи не дава ...

    Коментиран от #40

  • 25 По просто е

    128 11 Отговор

    До коментар #19 от "Дон Балон":

    Нужен е само умен народ, който да не гласува за лъжци, крадци и национални предатели и като има някой който пречи на мафията от двата кръга капитал и доган, да застанат зад него, а не да вярват на лъжи и да го изхвърлят! За съжаление, го няма този умен народ! Така, че докато не узрее, мафията ще си има държава, а свестните, ще са оплювани и обвинявани във всякакви глупости и изхвърляни от същият този народ, който се оплаква от мафията!

    Коментиран от #44, #87

  • 26 смяях

    40 15 Отговор

    До коментар #4 от "Русофил":

    Ще имаме веселата вдовица.
  • 27 Леля Гошо

    96 18 Отговор
    Къде изчезна Чекмеджан?

    Коментиран от #42, #71

  • 28 октан осман

    69 20 Отговор

    До коментар #2 от "Беше":

    такива не изчезват, а само лежат на сянка и чакат поръчка. Всичко което казва е ала-бала. За да се прибере човека, значи има уговорка с господарите. А периода е подходящ - избори чакат.
  • 29 разума

    63 30 Отговор

    До коментар #13 от "страхуват":

    Как ще спечели Гешев , като те кадруват и пишат законите и това наричат демокрация. Същите не са избрани дори от 1/4 от народа и го командват под палката на САЩ.
  • 30 разума

    24 26 Отговор
    Как ще спечели Гешев , като те кадруват и пишат законите и това наричат демокрация. Същите не са избрани дори от 1/4 от народа и го командват под палката на САЩ.
  • 31 адаша

    97 25 Отговор
    Сега Боко да не драсне за Дубай, а Черепухин да се качи на белия кон. И така- на ротационен принцип...

    Коментиран от #57, #72

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 гост

    51 2 Отговор

    До коментар #32 от "Общество":

    Нищо друго.Ама народа спи.
  • 34 Каква лустрация бе

    82 6 Отговор

    До коментар #32 от "Общество":

    На власт са наследници и продажници!
  • 35 Спас комара

    41 20 Отговор
    на посолството му трябва не само послушно правителство но и умни управляващи,затова сложипа харвардците на мястото на провалилия се борисов,но тези идиоти се оказаха тотален провал и галиту от посолството реши да реанимира борисов но вече с железен чатал на врата.И божков е част оат този чатал,макар ,че лицето изобщо не го интересува,това ,важното е да управлява мангизи повече не му трябват но на лакеите покрай него ще трябваттака ,че отново е го играе щедрия .за киро и очака ....абе да се запасят с грес ,че яко ресто ще има

    Коментиран от #36

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 МИНА

    42 10 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    ДОСЕГА КАКВОТО Е КОМЕНТИРАЛ НИЩО НЕ СЕ Е СЛУЧЕЛО
  • 38 Оракула от Делфи

    61 21 Отговор
    Осман Октай, както винаги , си е точен , като " Ролекс", правилно прогнозира ,
    че те първа, ще се започва " патъкламата"!
    Това, че Божков е в ареста , е голямо предимство в разправията и не му пречи!
    Божков ще продължава да си иска парите , от тези, които го "изтряскаха"!

    "Менте-сандъка", и бившето " министърче на финансите", те разбира се ще се правят на
    "пребити лисици"!
    Докато не ги арестуват и вкарат в ареста!
    И всички знаят , че 60 милиона лева са 30 милиона долара, а това без майтап,
    си е сума за ескалация, на всякакъв тип" вендета"!!

    Коментиран от #66

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Брат,

    11 10 Отговор

    До коментар #24 от "Мандалориен":

    стой си по-добре на планетата Мандалор, тук не е за тебе.
  • 41 МИНА

    23 4 Отговор
    ФАКТИ ЗАЩО ТРИЕТЕ ПРОСТО ПИТАМ ЗА ЕМИН ЗАЩО НЯМАТЕ МНЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Фибата

    41 46 Отговор
    Главно в стрес е Бойко Борисов! Бойко е изваден от равновесие, хортува Октай, който има полувисше образование! Учил е за......фелдшер! Изритан позорно от ДПС заради корупция преди 23 години! Е, как такова лице може да се пише "политически коментатор"? А иначе всичко гледат в Бойко, понеже тоя я носи сглобката в малкото си джобче!

    Коментиран от #52, #59, #88

  • 44 безпартиен

    53 4 Отговор

    До коментар #25 от "По просто е":

    е важно народът как ще гласува,а кой как ще брои!Власт се взима с оръжие и се задържа с писалката!Ако изборите можеха да променят нещо-биха ги забранили!
  • 45 Диамантената ръка

    32 2 Отговор
    Един свидетел не е свидетел...
  • 46 Стоян

    13 10 Отговор

    До коментар #4 от "Русофил":

    Ще гръмнат тебеГендар надрусан
  • 47 Василева

    66 22 Отговор
    Интелигентен, достоен и умен човек е Осман Октай. Възхищавам се на смелостта му винаги да назовава нещата с истинските думи. Пожелавам му още дълго да бъде жив и здрав! България има нужда от такива личности.

    Коментиран от #63

  • 48 Никой

    14 4 Отговор

    До коментар #8 от "Миризлив пор":

    Не, това не е казано от Сталин. От неговата дясна ръка, чети малко
  • 49 Математик

    52 9 Отговор
    Кой лабилен, кой дебилен - всеки ще си получи заслуженото. Ако не на този свят - на оня. Но на този е за предпочитане, за да имат страх останалите, решили да крадат народа си и да унищожават и продават държавата му!
    И понеже е очевадно, че земно наказание за престъпниците и националните предатели няма да дойде от "органите", остава надеждата, че колегата Божков ще ги накаже подобаващо, като граф Мотнте Кристо, както се изразява в статията този истински "българин"!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Спас безделника

    40 8 Отговор
    ГОСПОДИН ОКТАЙ, ВИЕ ИМАТЕ ОГРОМНА ВИНА ПРЕД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И В ЧАСТНОСТ ПРЕД БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ! АКО БЯХТЕ ОГЛАВИЛИ ДПС, СЕГА НЯМАШЕ ДА ИМАМЕ ПРОБЛЕМИ С КОРУПЦИЯТА, ЦИГАНСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ И ПОЛИТИЧЕСКИЯ СРИВ НА ДЪРЖАВАТА!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Боровил

    37 2 Отговор
    Незнам неразбирам ама със сигурност предстоят пак нови загадъчни убийства
  • 55 Боровил

    20 4 Отговор
    Незнам неразбирам ама със сигурност предстоят пак нови загадъчни убийства
  • 56 Боровил

    20 5 Отговор
    Незнам неразбирам ама със сигурност предстоят пак нови загадъчни убийства
  • 57 За него невъзвратимо идва Видов ден

    82 17 Отговор

    До коментар #31 от "адаша":

    Бойко Борисов се прави на непукист, но на последните записи се вижда резултата от събитията - високото кръвно и диабета не прощават! Колкото и смешно да е (или трагично) той не може да върне времето назад - убитите пенсионери от глад и мизерия, емигриралата младеж, разрастналата се до чудовищни размери корупция...всичко това му се изписва на физиономията
  • 58 Фантомассс

    37 6 Отговор
    Доколкото имам впечатления (създадени предимно от медиите, т.е. с едно наум), мисля, че Божков е изключително твърд характер и би "забравил" само поради много сериозни причини. Ще поживеем, ще видим.
  • 59 Фантомассс

    19 2 Отговор

    До коментар #43 от "Фибата":

    Не изглежда в стрес. Фразата, която цитират по-скоро говори, че разполага с конкретна информация според мен.
  • 60 Данъкоплатец

    30 13 Отговор
    Чери е набеден математик,който се е правил криви сметки без кръчмар.Не е тайна,че Асфалт паша дърпа конците и ушите на прокуратурата,на съда,абсолютно на всички институции.Чери не е наясно и с това, как се събират годни доказателства.Дано не съм лош пророк, но той има само две възможности: Едната е да умре скоропостижно в килията я от инфаркт,я от инсулт.Има много медикаменти,които предизвикват подобни последствия.Втората е да изгние в затвора подобно на много други .Помним колко народ гние в затворите по поръчка на Асфалт паша,на Цвъко Асансьора и на Каскета.

    Коментиран от #61

  • 61 Асфалт паша

    42 13 Отговор

    До коментар #60 от "Данъкоплатец":

    е хронично уплашен. По природа е М|НОГО страхрлив. Това повтори и Осман Октай днес по БНР.
    Естествено е, тулупа да има информация. Но и логично е да идва време да си плати. И ТОЙ ГО ЗНАЕ.
  • 62 Красо

    25 12 Отговор
    Г.н Октай само ходжа дето не е станал.Голям гадател,политолог ,преди данчо беше първия ибрикчия.Сега е във всяка медия съветник.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Османеее

    8 11 Отговор
    Османе, да те нарисува койтта хване!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 По кой

    15 0 Отговор

    До коментар #38 от "Оракула от Делфи":

    "че 60 милиона лева са 30" курс ги сметна, по Делфийския ли бе, врачко?

    Коментиран от #78

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Ми ЯВНО процедурата не е приключила.

    23 4 Отговор
    А и тепърва има да го пере една здрава центрофуга, от която всичко излиза извън орбита! Боко е благ като младенец, изглежда супер изморен. А и глутницата около него някак си не е така настървена, както я знаем отпреди. Не знам що е, но усещам леко "приклякане". От друга страна совалките на резидента насам-натам, включително и до зико пловдивски спортсмена, никак не са на добре! Нещо като стани да седна АЗ!!! А нас-народът, смяната на zadникът, който ще седне на трона, не ни вълнува, защото знаем, че просто ще сменим едни крадци с други! Устремът на народа от 2020-та зави в грешен завой! Трябва да се борим за коренно ново законодателство във всички сфери и "ъгълчета" на правото! Иначе няма законност => Няма и държавност => Ни чака ново, и ново, и още по,-крупно грабителство! Дали ще можем да излезем от грешния завой!? Ако успеем, този път няма да вярваме сляпо на вдиганати юмруци! Защото, оказа се, те водели до панаирджията!... Пловдивски кръг, хм... Нужно е да следваме своите интереси и права като общество и народ, а не интересите на шепата хрантутници и продажници!

    Коментиран от #79

  • 69 Ами той е ученик на каскета.

    10 2 Отговор

    До коментар #21 от "един":

    Очаква се ученикът да надмине учителя си!
  • 70 Сретане, у нас мутри много.

    18 4 Отговор

    До коментар #22 от "Сретан":

    Коя най-напред да подпукаш? Ще можеш ли? Не си имал вземане даване с българската мафия, затова се изхвърляш така.
  • 71 У тях си е. В зайчарника.

    21 4 Отговор

    До коментар #27 от "Леля Гошо":

    В режим изчакване е. Ама като гледам, отчел се. Подправени били фотосите.

    Коментиран от #81

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Укрофил

    26 8 Отговор

    До коментар #4 от "Русофил":

    А ако гръмнат проzто Киро, ще стане още по-интересно!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Дернев

    19 0 Отговор
    "...след закриването на кръга "Монтерей" има три центъра, които водят битка да овладеят този център като наследство."
    Той каза двата и журналистката го прекъсна към друга тема, след което той не продължи. Характерно за журналистите да попречат да се изнесат важни данни, но не е характерно за него. Явно третият кръг е основният претендент. Той не е около на мама момчето.
  • 76 Веднъж доносник - завинаги доносник!

    15 3 Отговор
    Веднъж предател - завинаги предател!
  • 77 Мнение

    39 9 Отговор
    На Божков трябва да му се признае и най-малко да му се отчете нужното уважение затова, че единствен е готов да си сложи "главата в торбата", за да се опълчи на огромната мафия, която създаде толупа по време на неговото "успешно" управление. Неговото управление, при което стигнахме дъното по всички показатели. Колко други уж тръгнаха срещу мафията на Буци, но явно нещо и някой ги уплаши и млъкнаха завинаги. Какъвто и да е Божков трябва да го подкрепим, в противен случай ще се види, че мафията е победила и всичко ще продължи до пълното ни зануляване.

    Коментиран от #82

  • 78 Оракула от Делфи

    8 3 Отговор

    До коментар #66 от "По кой":

    Не ползва електронен калкулатор, а дава пресметливи прогнози!

    Сумата е спомената, за ориентация на " вендетата"!!
    А и курса на долара е променлива величина,
    така че винаги ще има " някаква" неточност!
  • 79 Оракула от Делфи

    22 3 Отговор

    До коментар #68 от "Ми ЯВНО процедурата не е приключила.":

    Добре хортуваш , но кажи кой да свърши работата, дай имена....???
    Дай един за пример , ако има такива , па да се надигнем за последно!!!
    Защо държавата е в окаяно състояние ,......???
    Президента ли ти е, като Президент ?....Пути-нова подлога!
    Премиера ли ти е като, Премиер??....Главен готвач на "Хун-тата"!
    Прокурора ли ти е като, Прокурор??.... "Ортаци " на имоти !
    Шефовете на Полицията ли са, като такива??.....Мишки за съжаление!
    Съда ли ти е , като съд??..... Мажоритета са зависими от" Санъка -менте"!
    Кмета ли, ти е кмет. като кмет..??? Мажоритета са чисти комунисти -ДС доносници!
    Хората са останали, тук там , къде глух ,сляп ,сакат и болен , без възможност за емиграция!!!
    Има една доволна шайка в общините и държавния сектор , безскрупулни люде ,
    за които" партията е важна" и каузата също,
    но само ако могат да откраднат и то за 100 години напред!
    А такива, лесно се манипулират .... и управляват от некадърници с много пари!!!
    Васил Левски днес," и със борина да го търсиш ",няма да го намериш!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 и кюлчетата

    12 1 Отговор

    До коментар #71 от "У тях си е. В зайчарника.":

    ли са били подправени???
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Бат Сали

    6 19 Отговор
    Божков, ужасно същество изтъкано от злоба,гадост омраза и много садизъм.Този човек е комплексирано подло дребно човече.Садист във всяка клетка.
  • 84 Антикомунист

    10 7 Отговор
    Тоя се изкара супер висш психолог- анализатор а е обикновен фантазьор. Нищо от " анализите" му не се случва. Бабини девитини и измишльотини! Нещата са далеч по прости . Държавата се напълни с напористи мошенници от политици и " бизнесмени до обикновени помияри, и на всичко за капак русофили....... Затова не се чудете за заобикалящата ни повсеместна простащина....
  • 85 Ценител на свободното слово.

    18 5 Отговор

    До коментар #82 от "Даааа":

    Нямал много мозък. Защо да няма? Защото мнението му е свободно и антигейберастко ли? Правилно е казал човекът, че Божков рискува , но се бори с враговете на българите.Само пълната и окончателна ликвидация на ОПГ ГЕРБ и човекоядците от ДС ще създаде условия за просперитет на България и българите. А Осман Октай казва истината.
  • 86 Носталгия

    4 0 Отговор
    Къде се покри Цеката-Много плямпаше....браво шампионееее.
  • 87 Иванов

    6 2 Отговор

    До коментар #25 от "По просто е":

    За какви избори пак говорите?!
    Ако изборите решаваха кой да управлява, щяха да ги забранят!
  • 88 МОЛИ

    2 3 Отговор

    До коментар #43 от "Фибата":

    И НЕ САМО ИЗРИТАН ОТ ДПС.ИЗРИТАН ОТ СЕМЕЙСТВОТО СИ,ЗА КОИТО Е ДОНАСЯЛ КАТО СЪТРУДНИК НА ДС ПРЕДИ 89Г.
  • 89 Хубава приказка

    9 5 Отговор
    За лека нощ деца! Ще се изперат взаимно, ще седнат ще пушат по една пура 10000лв и ще се смеят на всички! После крадене, като за последно и старата песен и керванът си върви, а ние по бедни и ошушкани!
  • 90 Барон Мюнхаузен

    5 4 Отговор
    Б.Б да отваря чекмеджето да дава на Божков някое кюлче и да си стиснат ръцете.
  • 91 Майк Алън Патън

    16 2 Отговор
    Не знам защо , но в цялата тази каша , имам повече доверие на Божков , отколкото на Борисов , Горанов и Арнаудова ! Защо ли е така ? И трябва ли ББ пак да излезе сух от водата и пак да се спаси , натопявайки другите ?
  • 92 ТтТ

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Беше":

    Дс агент, разпъва турски локуми!!!
  • 93 Кирияк Стефчо

    2 3 Отговор
    Божков ще бъде следващата жертва на мафията у нас,колкото и пазачи да има.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Кириляко шъ боза от лена

    3 4 Отговор
    Лена от оная Стая
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Батко

    1 1 Отговор
    Няма да прости на своите противници? А те дали ще му простят?
  • 98 България в две думи

    1 2 Отговор
    Върнал се Ал Капоне в Сицилия след няколко дневно гостуване на "колегите" си в България. По време на обяд подчинените му плахо го питат: - Капо, как е в България, как са там нашите партньори, как работят...? - Приятели, трябва да се учим от колегите ни в България. (Всички на масата слушат притаили дъх.) - Толкова са напред, ама толкова са напред, че дори ние (Коза Ностра), Одеските ни колеги и мексиканските ни братя взети заедно не можем да ги настигнем. - Не думай Капо... И как го постигат това..? - Много лесно...В България всичко се решава само с две думи - "Мой човек".
  • 99 България в две думи

    0 1 Отговор
    Върнал се Ал Капоне в Сицилия след няколко дневно гостуване на "колегите" си в България. По време на обяд подчинените му плахо го питат: - Капо, как е в България, как са там нашите партньори, как работят...? - Приятели, трябва да се учим от колегите ни в България. (Всички на масата слушат притаили дъх.) - Толкова са напред, ама толкова са напред, че дори ние (Коза Ностра), Одеските ни колеги и мексиканските ни братя взети заедно не можем да ги настигнем. - Не думай Капо... И как го постигат това..? - Много лесно...В България всичко се решава само с две думи - "Мой човек".
  • 100 България в две думи

    0 2 Отговор
    Върнал се Ал Капоне в Сицилия след няколко дневно гостуване на "колегите" си в България. По време на обяд подчинените му плахо го питат: - Капо, как е в България, как са там нашите партньори, как работят...? - Приятели, трябва да се учим от колегите ни в България. (Всички на масата слушат притаили дъх.) - Толкова са напред, ама толкова са напред, че дори ние (Коза Ностра), Одеските ни колеги и мексиканските ни братя взети заедно не можем да ги настигнем. - Не думай Капо... И как го постигат това..? - Много лесно...В България всичко се решава само с две думи - "Мой човек".
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол