Last news in Fakti

19 Октомври, 2023 11:24 1 278 30

Иван Таков: Ваня Григорова е алтернатива на цялото статукво, което виждаме срещу нея

  • иван таков-
  • ваня григорова-
  • статукво-
  • алтернатива

Нито един от останалите кандидати не ме е убедил, че заслужава нашата подкрепа. Надявам се да имаме шанс, за да реализираме своите идеи. Подкрепяли сме всичко, което е било разумно за града, коментира кандидатът за общински съветник на БСП 

Иван Таков: Ваня Григорова е алтернатива на цялото статукво, което виждаме срещу нея - 1
Снимка: NovaNews

Ваня Григорова е алтернатива на цялото статукво, което виждаме срещу нея. Тя е водач и на листата, по този начин искаме да покажем, че ще търси реализация на ангажиментите, които е очертала. Нито един от останалите кандидати не ме е убедил, че заслужава нашата подкрепа. Надявам се да имаме шанс, за да реализираме своите идеи. Подкрепяли сме всичко, което е било разумно за града. Това каза в предаването „Твоят ден” по Nova News Иван Таков, кандидат за общински съветник на "БСП за България".

Той подчерта, че от капиталовата програма на Столична община остават нереализирани стотици милиони. Таков даде пример с 2022 година, в която са останали 200 млн. лева.

Иван Таков каза, че 160 млн. лв. са загубени от прекратената процедура за изграждане на инсталация за изгаряне на RDF отпадъци, средства са изгубени и за канализацията на София, защото не са защитени от Столична община.

Според него решаването на проблема с детските градини е въпрос на желание и на целенасочена политика.

Той добави, че приоритетите за следващото управление са свързани с Витоша, минералната вода и инфраструктурата на града. Таков уточни, че ремонтите и изграждането на инфраструктурни обекти са цялостен процес. „От планирането през проектирането и контрола. След като Столична община отсъства изцяло в този процес, ще имаме вечни ремонти. Основната отговорност е на Столична община”, каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъп .ъз

    18 20 Отговор
    Пропутински измекяр
  • 2 ТаУмВзе

    1 14 Отговор
    Единствената Алтернатива, коята съществува е Всичките политяги Крадливи в Белене! Но Козяк не ни дава да правим така, то и без тва сме Приключили Вчера. Не е от значение, кой слугинаж ще ни Краде. ЧЕСТИТО!
  • 3 Русофил

    13 11 Отговор
    Ваня е алтернатива за onlyfans.
  • 4 Точно така е!

    24 23 Отговор
    Ваня Григорова е най добрия избор за кмет на София! Гласувайте!

    Коментиран от #22

  • 5 Япа ти

    13 9 Отговор
    Всяка алтернатива от Комуне е по добра
  • 6 за кмет е добре

    5 12 Отговор
    по-богати хора да избират . Сега дали добре е усвоен бюджета и дали са разрешени задачите е друго . Богатите като се обединяват и даряват и ще има и приюти за бездомни, градини за децата, гаражи за колите . Да става Терзиев щом иска .
  • 7 Майора

    12 6 Отговор
    Каква алтернатива е синдикалист? И докога ще се спекулира с детсите градини , след като половин България е в София? Тук трябва намесата на държавата да спре идването на хората в София като създаде работни места в отделните региони!
  • 8 Име

    6 6 Отговор
    Много е странен този Васил Терзиев и - как си мисли, че ще събере гласове, повечето досега са гласували за Фандъкова, няма как.

    Обаче пък Хекимян е глупав ход също - въобще - няма алтернатива наистина.

    София трябва да се управлява от мощна партия, все пак е голям град, но пък не е фатално толкова, няма някаква криза все пак.

    Всеки строи където иска - няма как да има планиране на детски градники.

    Коментиран от #24

  • 9 един

    10 8 Отговор
    Ха-ха,комунистите се борят срещу статуквото,т.е. срещу самите себе си!
  • 10 мдааа

    14 5 Отговор
    Гласуваш за джуклата получаваш този безсмислен комунистически боклук не свършил за пет пари работа през целия си безсмислен живот на търтей.
  • 11 Алооу ,копейкитеее

    10 7 Отговор
    Васко е новият кмет.Свиквайте.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Доротея

    16 3 Отговор
    Ванчето Григорова е върла путинистка, нещо като Волгин с пола и използва синдикалното си прикритие да прави руска пропаганда. Тя има големи политически амбиции и по популизъм слага Костя Копейкин, Нинова, Радев и Баце в малкия джоб. Навсякъде в биографията си подчертава, че е започнала кариерата си като чистачка в училище и защитава правата на бедните и онеправданите. От доста време обикаля като цветарка из телевизиите за да печели популярност. Злобна и напориста като Мая Монолова но в нова по-млада версия. Отдавна се заиграва със страховете на хората, преди рисуваше апокалиптични картини за това какво ще стане ако не подпишем нов договор с Газпром. След това ни говореше какво черно бъдеще не чака ако влезем в еврозоната. Но винаги като червена нишка в нейните разсъждения са опорните точки на Москва. Логичен избор за кандидат на БСП.
  • 15 Знаещ

    10 2 Отговор
    Каза внука на Пеко Таков от Политбюро. Вашите желания и позиция вече я знаем до къде води. Аре чао!
  • 16 Пеко Таков

    8 2 Отговор
    Дълго време се чудех защо за синдикатите в България интересите на работниците и служителите са девета дупка на кавала, та нали това е тяхната основна функция? После видях Ваня Григорова и всичко ми стана ясно.
  • 17 Рубладжийче

    5 10 Отговор
    Ванчето Григорова е българската Маргарет Тачър и ще ни изкара от евроатлантическото блато. Започнала е трудовия си път като чистачка в училище, има здрава пролетарска закваска и не е покварена от фалшивите джендърски ценности на западното образование. А като синдикален лидер винаги безкомпромисно е защитавала правата на работниците нарушени от алчните капиталисти и експлоататори.

    Коментиран от #23

  • 18 Софи Маринова

    10 3 Отговор
    Ванчето е от наште, само дето пее фалшиво!
  • 19 Механик

    8 3 Отговор
    Григорова е един руско-червен мегафон.

  • 20 Ксаниба

    9 3 Отговор
    Ванчето няма никаква визия за развитието на София. В началото на август обяви, че "София трябва да бъде гостоприемна за софиянци, а не за италианци, англичани и германци, които са решили да дойдат в събота и неделя да изпият по една бира на "Витоша". Но изглежда някой и обясни, че все пак туризма трябва да се развива и месец по-късно избра " София за всички" като мото за кампанията си. Въздух под налягане е Ванчето.
  • 21 Благой от СОФстрой

    7 2 Отговор
    Пеко Tаков, Мако Даков, Вандо Таков, сичкото Ceлендyp до ceлендypa зелени тикви, обратно в паланките отдето са се пръкнали!
  • 22 Стига бе

    10 4 Отговор

    До коментар #4 от "Точно така е!":

    тая е просто една ромка- лаладжийка, нищо не разбира от управление, много е некадърна. Как си представяте, че ние софиянци, които мислим за бъдещето, ще изберем тази дропла- путинска.
  • 23 Тъй ли?

    7 2 Отговор

    До коментар #17 от "Рубладжийче":

    Нерде Маргарет,нерде Ванчето?!?!?!Смях!Върл комунист да се опитва да се мери с върла капиталистка!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Медиана

    3 2 Отговор
    Вече втора агенция дава преднина на Ваня пред Кикимян. Браво.
  • 27 Ще гради социализъм,

    2 1 Отговор
    Това приключва когато свършат парите на другите, комуноидите
  • 28 Ванчето

    3 1 Отговор
    Е алтернатива на чистачката в офиса ни. Ама и за туй едва ли става. Ще подкокороса останалите да не работят и само да искат тройно увеличение на заплатата, щото … ами щото не им стигат парите и не водят достоен живот. Нищо, че нямат образование, че две изречения не могат нареди, а …. Мисленето дори не им е ясно като понятие!
  • 29 ТОДОР

    1 0 Отговор
    УМНА И КРАСИВА!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 30 МИНА

    1 0 Отговор
    СТИГА ВЕЧЕ С ТЕЗИ КОМУНИСТИ А ВСИЧКИТЕ МРЪНКАТЕ ЗА ЖИВКОВОТО ВРЕМЕ ВАНЯ НЕ Е ОТ БСП ЧЕТИ СЛУШАЙ И ТОГАВА ПИШИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове