Last news in Fakti

22 Октомври, 2023 12:48 1 714 33

Ваня Григорова: „Кремиковци“ е най-ощетен от политиката на разграбване в управлението на София

  • кремиковци-
  • ваня григорова-
  • избори-
  • софия

Иван Таков призова за максимална мобилизация и подчерта, че настъпва решителната фаза на кампанията за местния вот

„Кремиковци“ е знаков работнически квартал и неговите жители са най-ощетени от политиката на разграбване през последните десетилетия. Необходимо е да се работи по транспортната му свързаност със столицата, укрепване на жп транспорта и подобряване на цялостната му инфраструктура като част от общия проблем на северните крайградски райони. Това каза Ваня Григорова по време на срещи с жителите на столичния квартал „Кремиковци“.

Кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, председателят на БСП – София и кандидат за общински съветник Иван Таков, кандидатът за кмет на район „Кремиковци“ Ивайло Венчев и кандидатът за общински съветник Цецка Кочкова, излъчени от широката лява коалиция „БСП за България“, се срещнаха с представители на местната общественост в „Кремиковци“ и присъстваха на фолклорен концерт пред Народно читалище „Светлина Кремиковци - 1906“.

Иван Таков призова за максимална мобилизация и подчерта, че настъпва решителната фаза на кампанията за местния вот.

„Обръщам се към Вас с надеждата да се отърсите от апатията. Да, знам, че много са ни лъгали, но смятам, че сега е времето, в което имаме шанс да сложим край на това предателско политическо поведение“, призова Ваня Григорова.

Тя подчерта пред гражданите, че политиката на грабителство е довела до разпродажба и закриване на предприятия, а „Вие това най-добре го знаете“. Тя сподели, че нейният дядо и немалка част от роднините ѝ са от Кремиковци. „Именно затова аз смятам, че от тези, които искат да управляват столицата, най-добре познавам нуждите и тегобите на работещия човек, на човека, който не живее в затворен комплекс и не може да изпрати децата си в частна детска градина“, коментира Ваня Григорова и заяви:

„Крайно време е да сложим край. Крайно време е да кажем „Хайде, стига толкова!“ на грабителското поведение на българските политически елити. И ако през 2000-та година и годините след това бяха заличени над 100 български огромни предприятия, които даваха прехрана на българските граждани, сега е време да си върнем това, което ни беше отнето“, каза още Ваня Григорова пред гражданите на „Кремиковци“.

Според кандидата на МК „БСП за България“ за районен кмет Ивайло Венчев „Кремиковци“ е китно място сред красива природа в полите на Стара планина и там трябва да се развива туризъм и инфраструктура, а не да се превръща в място, където проблемите да се замитат под килима.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    14 8 Отговор
    Заснеха на клип как кандидатката на ПП за Кремиковци къса плакати на конкуренцията.А тя досега беше от ГЕРБ.Сега се пребоядиса от ПП.

    Коментиран от #3, #20, #21

  • 2 Пилотът Гошу

    8 10 Отговор
    Аз рекох, че ще разследват кой даде ха хлапе милиони да купи Кремиковци и да го затрие, то било предизборни дрънканици....
  • 3 Пилотът Гошу

    19 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Че те всичките се боядисват както им дойде.... От 1989 до днес...
  • 4 Е хаа

    14 23 Отговор
    Нямаш шансове, толкова си елементарна. Ходиш като поп да баламосваш хората.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Няма бира

    14 9 Отговор
    2ра статия за Ванчето днес. Две и за бат Вили. Общо 2мата ще имат 7 процента. По избори е жътвата за медиите.
  • 7 глоги

    8 5 Отговор
    КандидатКАТА за кметИЦА на София - Ваня Григорова...
  • 8 джукло

    9 8 Отговор
    Газпром кога ще.го върнеш.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ТаУмВзе

    10 13 Отговор
    След файдупкова, таа ли ще Краде София. Чудесно!
  • 11 РЕАЛИСТ

    8 4 Отговор
    Ще припомня нещо от 31.01.2008 г за един предишен кмет на София.Бойко, "Кремиковци" ще те надживее"

    С такъв лозунг работниците от металургичния комбинат се обявяват срещу позицията на кмета, че предприятието е най-големият замърсител на София.

    Коментиран от #18

  • 12 зелен петел

    12 3 Отговор
    В центъра на София,където е 3-ъгълникът на смъртта(на властта),също е знаков работнически квартал. На работници с костюми и маркови ,лъскави автомобили и охрана.О,храна!
  • 13 Как

    13 8 Отговор
    О Ванче, кога ще ходим при путин за газ?

    Коментиран от #24

  • 14 лоза

    11 6 Отговор
    Ще ходите при Путин за газ,спокойно. Както казва Михаил Билалов в "Стани богат":-Изчакайте!

    Коментиран от #28

  • 15 Тони

    11 13 Отговор
    Мачкай, Ванче унищожителите на България.
  • 16 От къде я

    12 8 Отговор
    извадиха тази , изтървала времето си женица?! Много отчаян опит е това с кремиковци!
  • 17 Адрес 4000

    16 9 Отговор
    Цигането комунистче Ваня Григорова
    Мокрият блян на всеки дядо мечтаещ за светлото социалистическо бъдеще
    И на велислава дърева също ;)

    Коментиран от #27

  • 18 уйко калеко

    11 5 Отговор

    До коментар #11 от "РЕАЛИСТ":

    Несамо КРЕМИКОВЦИ е бил най големият замърсител в столицата ,ами през цялото си съществуване е бил и на дотации от соц.държавата.МИЛИАРДИ ЛЕВОВЕ СА НАЛЕТИ В КРЕМИКОВЦИ ОТ ДАНЪЦИТЕ НА ЦЕЛОКУПНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ТОГАВАШНАТА НРБ ЗА ДА НЕ БЪДЕ ЗАКРИТ ОЩЕ ТОГАВА.

    Коментиран от #19

  • 19 РЕАЛИСТ

    9 2 Отговор

    До коментар #18 от "уйко калеко":

    Имаше статия, как се е стигнало до решението за Кремиковци. Учените от БАН убеждават Бай Тошо, че там има руда за много години напред. Строи се, а после се оказва, че няма руда и почва да се внася. Оскъпява се продукцията и резултата го виждаме. Ходил съм социализма там. Впечатлен съм бил от мащабите. Огромни халета и машини.
  • 20 Бибитко

    11 12 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Всички от сглобката играят съгласувано, за да не допуснат Ваня Григорова да стане кмет на столицата. Това е техният най-голям кошмар. Ваня е не само образована и компетентна жена с управленски умения, тя е и харизматична за разлика от кандидатите на продажните евроатлантически партии.

    Коментиран от #26

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 БСП на Бунището

    11 8 Отговор
    Дядо й - Ибро Батов Яшаров - етнически ром с мохамеданско вероизповедание..

    Коментиран от #31

  • 24 Последния Софиянец

    4 4 Отговор

    До коментар #13 от "Как":

    Всичкия газ в Европа е руски.
  • 25 Бате Сашо

    4 3 Отговор
    Дрън дрън хляба изгоря тази за хляб говори говори неща които нямат никакъв смисъл сякаш ще върнем Кремиковци Абе децата на куманиста куманисти
  • 26 Бибитко

    4 4 Отговор

    До коментар #20 от "Бибитко":

    Що се напъваш? Бибиткай си, и това не е малко за капацитета ти.

    Коментиран от #30

  • 27 Ветеран от Протеста

    5 3 Отговор

    До коментар #17 от "Адрес 4000":

    Ами Електората на Комунистите ,по биологични причини и със любезното съдействие на Корона вируса оредяха до толкова,че са им недостатъчни за Избори..И кво да правят - ще привлекат Ромите в България да гласуват за тях ,като сложат за кмет на София ромката от квартал Христо Ботев,внучката на етническия ром - Ибро Батов Яшаров - самата Ваня Григорова...Речено - сторено!!!БСП и без това беше дълги години коалиционен партньор на етническата партия Евророма ....Не е за сефте...
  • 28 23999

    5 2 Отговор

    До коментар #14 от "лоза":

    Защо да ходят при Путин за газ ?
    Газът от Русия спокойно си тече по Балканския поток.
    Турция ще ни снабдява с друг (по-скъп ) газ.
    Избирай, който газ ти харесва.
  • 29 Спасение

    2 1 Отговор
    Дали някога ще се спасим от соросоидната мъгла...двама не са достатъчни за изборите...Великата троица в сглобка! Не слушай какво говорят,гледай какво са правили,с какви средства...Бъди информиран извън ПР, агенции,манипулатори....
  • 30 Бибитко

    1 3 Отговор

    До коментар #26 от "Бибитко":

    Колко смешно соросоиден роб да ми оценява капацитета!
    Бъди щастлив в тесногръдието си!
  • 31 ГЕРБ НА БУНИЩЕТО

    3 1 Отговор

    До коментар #23 от "БСП на Бунището":

    Ами тогава си сложете арменеца Кики, който да управлява столицата от името на вожда ви Тиквун от Банкя!
  • 32 Нане

    3 1 Отговор
    че гласувам за Ванчиту
  • 33 Гост

    0 1 Отговор
    Комунистите са с рядко арогантни и противоречиви тези. В. Григорова громи демокрацията с довода, че заличила над 100 големи предприятия, а тя самата сега предлага на мястото на Кремиковци да се развива туризъм. Е как може хем да си "върнем ограбеното", хем на негово място да развиваме туризъм? Хем демокрацията да е крива, а В.Г. да развива точно демократичния туризъм, а не социалистическите предприятия мастодонти?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове