Last news in Fakti

22 Октомври, 2023 18:41 1 558 24

Васил Терзиев представи дамите в листата за София

  • васил терзиев-
  • листа-
  • жени-
  • дами-
  • софия

Особено много се гордея, че в ръководните органи на „Спаси София” има много повече жени, отколкото мъже, отбеляза Борис Бонев

Васил Терзиев представи дамите в листата за София - 1
Снимка: БГНЕС

Благодаря на всички жени, които са част от това голямо начинание. Искам да ви пожелая да сте един страхотен пример за всички жени, защото те се справят много по-добре. Бъдете пример за всички млади дами, които се захванат с политика. Това заяви по време на събитието "Жените в политиката" кандидатът на коалиция "Продължаваме промяната – Демократична България" (Спаси София) за кмет на София Васил Терзиев, на която представи жените, кандидати за районни кметове и общински съветници, предаде репортер на Novini.bg.

Той бе посрещнат с бурни аплодисменти.

Водачът на листата за общинските съветници на местната коалиция “Продължаваме промяната - Демократична България (Спаси София)” Борис Бонев заяви: „Много се гордея с всяка една от вас, с това, което правим заедно. Това, с което сме се заели, изисква много посветеност. Още по-вълнуващо ще е да управляваме заедно София, заедно с Васил Терзиев. Убеден съм, че ще спечелим”.

„Особено много се гордея, че в ръководните органи на „Спаси София” има много повече жени, отколкото мъже. Те са избирани само и единствено на база кой е много добър в работата си. Благодаря ви, чест е да се работи с вас”, подчерта Бонев.

Цвета Николаева, кандидат за районен кмет на „Красно село”, заяви: „За мен е чест и привилегия да съм една от вас и да съм част от отбора. Спазвам два принципа – да съм естет и да съм грижовна. Хората трябва да чувства грижа, защото хората са важни. Трябва да можеш да се вслушаш в болката на хората, защото София е била потъпквана. Важно е да живеем в добра градска среда и вярвам, че всички заедно можем да го постигнем”.

Цветелина Заркин благодари за подкрепата: „Искам да имаме чисти и зелени квартали, с повече спорни и културни прояви. Аз искрено вярвам, че София може да бъде едно добро място за деца”, каза тя.

Нели Ангелова подчерта, че основните ѝ приоритети са борбата с мръсния въздух и ефективното управление на бюджета.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Питам:

    20 4 Отговор
    Че то мъже в листата им има ли ?

    Коментиран от #6, #16

  • 2 ТаУмВзе

    15 1 Отговор
    ОБЩИ!
  • 3 Кире от Канада

    16 0 Отговор
    А Ленчиту де е?
  • 4 фен на ПП

    4 15 Отговор
    С ПП светло бъдеще ви чака, а не финансова тояга !
  • 5 ужас

    21 0 Отговор
    Всичките кандидати се правят на добри и невинни , ама когат някой от тях дойде на власт веднага ще забрави за всичките неща , които е наговорил и ще почне да краде като луд ....
  • 6 фен на ПП

    6 11 Отговор

    До коментар #1 от "Питам:":

    Да, мъже има, Борис Бонев !
  • 7 РЕАЛИСТ

    23 3 Отговор
    Мале, ако Васил Терзиев беше кандидат на БСП , Промяната и ДБ какъв рев щяха да надуят, че този е с цяла рода от ДС и племеник на Петър Младенов. Баща му, чичо му, майка му и дядо му от ДС и демократите го припознават за свой. Голям парадокс.

    Коментиран от #17

  • 8 Дами ?

    15 2 Отговор
    Мръсна дума за потеклото му шумкарско
    ,наричало я "буржоазна" , унижавало и наказвало с всякакви присъди много жени и мъже само заради използването ѝ ! И винаги под наблюдение от тях !

    Коментиран от #11

  • 9 И дамите ли

    23 1 Отговор
    имат произход до трето коляно от ДС?

    Коментиран от #10

  • 10 Всички

    17 1 Отговор

    До коментар #9 от "И дамите ли":

    до една ! Читава няма !
  • 11 РЕАЛИСТ

    11 1 Отговор

    До коментар #8 от "Дами ?":

    Е чак пък толкоз. По време на соца имаше една хубава комедия "Дами канят"
  • 12 Кольо,

    17 1 Отговор
    Този червен внук на комуняги щом е поканил жени в екипа си пиши го бегал...
    Спомням си преди години случая с NOKIA,било дискриминация че в борда на компанията нямало жени ..
    Назначили някъкви умни и руси и без малко да я докарат до фалит...!!
  • 13 уйикмгб

    13 3 Отговор
    Куция кон на ПП-ДБ, дето не признавал баща си и майка си няма нужда изобщо да ни го пускат на терена. Чудят се как да излъжат някои прост да гласува за тези измамници и да изротират софиянци. Искат всеки глас за да могат да пърдят в общинския съвет и да си играят пиеските и да разиграват държавата. Една шепа третополови разиграват цяла България. Никои да не им се връзва на схемите им. Никакъв глас да не могат и в общинския съвет да влязат. Време идва за Възраждане.
  • 14 От Красно село

    13 0 Отговор
    В Красно село вече се пробвахте, с най-крадливата и неуравновесена кметица. И сега повече от същото- Не, благодаря.
  • 15 Сатана Z

    12 1 Отговор
    Боян Бонев към кой отбор е?На мъжете или на жените?
  • 16 хххх

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Питам:":

    Дамите явно са мъже, защото в листата му почти няма жени. Джендърска работа...
  • 17 мдда

    11 0 Отговор

    До коментар #7 от "РЕАЛИСТ":

    Ами истината е че просто не са демократи... Затова го припознават и като свой..
  • 18 г-н

    9 2 Отговор
    Шарлатанчето крадливо потомък на ДС- комунизма назначава калинките си прежде временно
  • 19 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    3 2 Отговор
    Лустрация до дупка за червената тор и отрочетата им подли и продажни‼️
  • 20 Сатана Z

    0 2 Отговор
    Руските подлоги са навсякъде.

    Коментиран от #23

  • 21 РЕАЛИСТ

    3 2 Отговор
    Кгб, ДС и червената измет атакува София, вечно сервилни и на колене пред алкохолния султан с ботокса и токчетата!
  • 22 Последния Софиянец

    1 2 Отговор
    Терзията и той се е продал на чурвените клошари, фамилните зависимости са ясни, подлоги до гроб!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 коба

    0 0 Отговор
    ХОРА МИСЛЕТЕ СЪБУДЕТЕ СЕ
    ТЕРЗИЕВ ЩЕ БЪДЕ БЪЛГАРСКИЯТ ПУТИН,БЪЛГАРИЯ СЕ КО МАНДВАШЕ ОТ ЦК НА БКП И СЕГА СЕ КОМАНДВА ОТ ЦК НА БКП, ОЩЕ ПРЕЗ 2987-88 ГОДИНА ЦК ИЗГРАДИ СВОЙ АГЕНТИ, КАТО ЖЕЛЕВ,КОСТОВ,СИДЕРОВ,ДОГАН, БОРИСОВ, И ОЩЕ СТОТИЦИ ,ВКАРА ГИ В ЗАТВОРА ЗА ПАРЛАМА

    СЪЩОТО БЕШЕ В РУСИЯ ,НО ДОЙДЕ ПУТИН И ОСВЕН ,ЧЕ Е МНОГО УМЕН Е И ГОЛЯМ ПАТРИОТ,ТОЙ СМАЗА МАФИЯТА НА ЦК НА КПСС И РУСИЯ ИЗЛЕТЯ И ИКОНОМИЧЕСКИ И МОРАЛНО,ХОДОРВСЧЕНЦАТА БЯХА ПРОДУКТ НА ЦК НА КПСС

    ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЕРЗИЕВ ---ТОВА Е СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ,НА ТЕРЗИЕВ МУ Е ЯСНО ,ЧЕ ЦК НА БКП ОПЛЮ ДС ЗА ДА ЗАГРАБИ ВСИЧКО В ДЪРЖАВАТА--ТОЙ ЩЕ НИ СПАСИ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове