Last news in Fakti

7 Ноември, 2023 09:28 1 007 32

Гуцанов: Това управление е опасно за България

  • бсп-
  • ваня григорова-
  • избори

Ако има действително държавническо мислене, ще се намерят народни представители да гласуват за вота на недоверие, посочи депутатът от БСП

Гуцанов: Това управление е опасно за България - 1
Снимка: БГНЕС

Борислав Гуцанов от БСП заяви пред БНТ, че е факт успехът на социалистическата партия.

На въпрос дали е бил мажоритарен вотът за Ваня Григорова, той отговори като даде пример с президента Румен Радев.

Относно това дали хвърлят обвинения на "Възраждане", че не са дали подкрепата си за Григорова, Гуцанов обясни, че никой не може да бъде обвиняван.

Борислав Гуцанов обясни, че БСП ще брани не само идеята паметникът на Съветската армия да не бъде разрушаван, а и всички в България и напомни каква е целта им и колко много ни напомнят.

Относно поредния предстоящ вот на недоверие срещу кабинета "Денков", Гуцанов заяви, че е "безумно управлението на страната ни. "Ако има действително държавническо мислене, ще се намерят народни представители да гласуват за вота на недоверие, защото това управление е опасно за страната", заяви категорично Борислав Гуцанов.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чушки

    10 6 Отговор
    Гуцанов: Това управление е опасно за България,като северно-корейска атомна ракета.
  • 2 Zглобката

    11 11 Отговор
    Е МНОГО ВРЕДНА ЗА БЪЛГАРИЯ !

    Коментиран от #8

  • 3 Коалиция Ала-Бала

    11 16 Отговор
    За една година сме дали 500 милиона за глезенето и храненето на семействата на украинските нацисти по петзвездните хотели и още няколко милиарда подарихме за покупка на несъществуващи оръжия,
    На всичкото отгоре , правителството вчера изтегли нов дълг от 2,3 милиарда евро като емитира облигации на външните пазари. Честита ви промяна, нали затова скачахте по площадите? Сглобката назначена от посолството работи само за Украйна и иска да ни превърне във втора Украйна и това вече е ясно на всички!!!

    Коментиран от #9, #16

  • 4 ха ха

    18 6 Отговор
    Гуци, петата колонка отича в канала. Кирчо и Кокорчо са много нежни към вас. Да живее Тагарев!
  • 5 Ханку брат

    18 9 Отговор
    Това е мисленето на чугунените глави от комунизма в 21 век. Никакъв напредък!
  • 6 Пълни лъжи!

    21 11 Отговор
    Това управление е единствената разумна алтернатива за България и нейния път за развитие в Европейския съюз в кръга на богатите!
  • 7 Украинска холера са управляващите БЕЗРОД

    7 9 Отговор
    ОПАСНО НЕ ОПАСНО. ГЛУПАВИТЕ БЪЛХАРИ СИ ГО ИЗБРАХА! СЕГА ДА СЪРБАТ ПОПАРАТА! ТЯХНА СИ Е, ТЕ СИ Я НАДРОБИХА! ДА ИМ Е СЛАДКО!
  • 8 Напротив!!!

    16 11 Отговор

    До коментар #2 от "Zглобката":

    Ако се разруши сглобката, България ще потъне в хаос и застой, ще премине в ръцете на опасни русофили и България ще бъде в изолация!
  • 9 Украинска холера са управляващите БЕЗРОД

    7 10 Отговор

    До коментар #3 от "Коалиция Ала-Бала":

    То затова няма лекарства! Всички отиват за бандеро Усраина!
  • 10 Истината!

    17 9 Отговор
    Вотът на недоверие цели единствено русофилите да превземат и опраскат страната ни! Да дойде президента с неговото некадърно служебно правителство и да зацикли всичко, нито закони ще могат да се приемат без редовто правителснво, нито запрати и пенсии ще се вдигат, нито адекватен бюджет за другата година ще се направи, ще се теглят заеми и страната ни ще е в застой, докато Румъния и Харватия ще ще напредват. Затова дори да не е перфектна Сглобката, тя е по-доброто решение от Служебните Радеви правителства!

    Коментиран от #32

  • 11 хмм

    7 10 Отговор
    Паметникът ми е последна грижа и не разбирам защо го превърнахте в приоритет. Хората не са ли по важни от купчина старо желязо?

    Коментиран от #13, #15

  • 12 Възмутен

    13 6 Отговор
    Вотът на недоверие цели русофилите да съборят и превземат властта от демократичното проевропейско правителство на България!
  • 13 По-точно

    12 6 Отговор

    До коментар #11 от "хмм":

    Паметникът е съветска Пропаганда!!!

    Коментиран от #17

  • 14 БСП на бунището

    12 4 Отговор
    ДрОгарят Гуцанов, хибриден нефеляк с нулево влияние.
  • 15 ха ха

    8 6 Отговор

    До коментар #11 от "хмм":

    По-важни от хората са децата. За тях е битката с тотемите на петата колона. Затова моча и альошката трябва да се сложат в музей заедно с куп други. Трети март да остане само дата на календара. Става въпрос за сърцата и душите на младите българчета. Историята е различна от това, което ни натрапва кремълската орда. Ние никога не сме били част от този азиатски проект.

    Коментиран от #18

  • 16 Нацистите

    9 4 Отговор

    До коментар #3 от "Коалиция Ала-Бала":

    са само и единствено в кремъл, а путинюнген, начело с разни волги, копейки, резиденти, лилави девойки кандидат кметици, корнелии, гологлави учиндолци и прочее дронове отичат в канала на историята!
  • 17 хмм

    9 3 Отговор

    До коментар #13 от "По-точно":

    Съветският съюз вече не съществува, би трябвало и съветската пропаганда да е останала в миналото. И не мога да разбера, защо не се направи местен референдум за премахването на паметника, а постоянно чета новини за него?
  • 18 хмм

    11 4 Отговор

    До коментар #15 от "ха ха":

    Нямам нищо против! Сложете го в музея и престанете да ни занимавате с него!
  • 19 Казуар

    10 3 Отговор
    Комунягите са опасни за България.
  • 20 българка

    10 2 Отговор
    "И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."
  • 21 гуци единствената

    8 3 Отговор
    опасност за България сте вие бкп предателите разклонили се в много други "партии".
  • 22 то затова са и стачките ,

    0 5 Отговор
    а показват ли грешките - сигурно . Заема ще даде нов старт . Ще се овладее рецесията . Предният път финансовия министър тегли 8-9 заема за общо 23 милярда и герб го обвиниха в разточителство , т.е. нито нов блок в Белене, нито Хемус, нито КТБ .
  • 23 Да!

    4 5 Отговор
    По-опасно и по-вредно правителство не сме имали!!!
    Всички "министри" са на колене и чакат разпореждане от посолството !!!
  • 24 Излъгаха ви

    4 3 Отговор
    Избраният кмет е избран неморално , с гласове от предимно ГЕРБ като уж е ПП . Договорка на Тиквата.
  • 25 Казуар

    5 2 Отговор
    По време на живковизма, във всяко българско министерство имаше кабинет с надпис- съветски специалист, стециалист от КГБ.
  • 26 ИНЖ

    6 2 Отговор
    Опасни са Бг са съветско-руските продажници!!!
  • 27 Майора

    5 2 Отговор
    Гуцанов , а вие не сте ли вредни , след като стр наследници на забранена от закона партия и фалирахте три пъти страната , а при последното ви управление отворихте супка от 8 млд лв в НОИ? С да не говорим за далаверите във Варна и защитата на олигарсите , които платиха протестите и ви доведоха на власт предния път!
  • 28 Медуза

    4 2 Отговор
    Този хуманоид е един от най-глупавите български политици. Повтаря едни и същи нелепи и несъстоятелни тези, където и да го поканят. Срам за тези, които са гласували за него. Не става даже и за пазач на градска тоалетна.
  • 29 Болшевик е моя татко

    3 2 Отговор
    Пазете се В сутрешния блок на въпрос за бизнес делата му ухапал водещия по ръката

    Коментиран от #30

  • 30 Да!

    2 1 Отговор

    До коментар #29 от "Болшевик е моя татко":

    Нямам обяснение колко силно увреден мозък може да "роди" подобни просташки мисли...?!?!?!
    Както и избълваните по-горе "мнения"...
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 По тъпа

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Истината!":

    логика не можа ли да измислиш!?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове