Last news in Fakti

9 Ноември, 2023 17:42 2 117 83

Кьовеши: Виждам известен напредък в България, но хората искат да видят, че корумпираните са в затвора

  • лаура кьовеши-
  • напредък-
  • българия-
  • корумпирани-
  • затвора

"Наблюдават се някои лоши "навици" в България по отношение на обществените поръчки", коментира европейският главен прокурор 

Кьовеши: Виждам известен напредък в България, но хората искат да видят, че корумпираните са в затвора  - 1
Снимка: БГНЕС

Лаура Кьовеши обяви, че вижда известен напредък у нас, след като са проведени много реформи, но "гражданите искат да видят, че законът е един за всички, че корумпираните са в затвора". В тази връзка тя препоръча страната ни да си избере добър главен прокурор.

В специалното ѝ интервю за БНР тя обяви, че не се е видяла с изпълняващия длъжността обвинител №1 у нас Борислав Сарафов, защото посещението ѝ е било за 24 часа и е имало предварително изготвена програма.

По думите ѝ все още има много въпросителни около опита за атентат срещу бившия главен прокурор у нас Иван Гешев:

"Какво се случи при онази експлозия, защото първата информация беше, че атентатът е реален и това е нещо недопустимо, защото става въпрос за атентат срещу главен прокурор на страна член на ЕС. Не знам кой разследва и не знам какво се случва, но от моя гледна точка това трябва да се изясни – атентат ли беше и ако е да: кой е извършителят? Това е изключително важно за прокурорите, но не съм запозната с всички останали обстоятелства, така че няма как да коментирам… Единствената официална информация, поместена на страниците на МВР, е че има образувано разследване за атентата. Тоест, има атентат и сега трябва да се установи за какво става дума".

"Европейската прокуратура никого не защитава, с изключение на почтените граждани. Няма значение кой е замесен, ние ще си свършим работата", категорична беше тя в отговора си на въпрос дали подсъдими лица от България като Васил Божков, например, са търсили защита от европрокуратурата.

Кьовеши сподели, че се надява работата по делата да се ускори, както и по тези, свързани с високите етажи на властта:

"Задължително е да разследваме всички дела, включително и по-малките, маловажните. Те се приключват по-бързо, защото разследванията не са така сложни. Първо – осъдителните присъди се определят от съдиите, но да се върнем на тежките дела – важното е, че започнахме да работим по такива, а и има образувани такива дела. По дела, свързани с еврофондове, разследваме проекти от голяма обществена значимост, които са свързани с критична инфраструктура – там, където стойността на договорите е много висока – това са сложни дела, обхващащи множество проекти. Наблюдават се някои лоши "навици" в България, особено що се отнася до обществените поръчки. Често се наблюдава предсрочно прекратяване на договорите. След това обявяване на нова процедура за обществена поръчка за същия проект, така че се получава необичайно високо разходване на средства. Ето защо настоявам за повишаване на нивото на разкриваемост на такива злоупотреби".

Лаура Кьовеши посочи още, че към момента тя и екипът и работят с едва седем български делегирани прокурори, а тяхната бройка трябва да е 15. Другият сериозен проблем, който тя открои, е липсата на наши полицейски служители, които да работят по делата на европейската прокуратура тук.

Европрокурор №1 обяви още, че е възложила одит на работата на нашите прокурори заради редица административни проблеми.

"Имаше четирима служители, които си подадоха оставките. На практика главният прокурор на Република България прекрати тяхната работа и ние тогава започнахме да проверяваме всички служители. В повечето случаи имаше проблеми с боравенето с документите, междуличностни конфликти. Възложихме тази проверка, този одит, защото те не са наши служители, а на главната ви прокуратура и са ни предоставени на разположение. Ние не им плащаме, не можем да ги повишаваме, ние не можем да изменим техните договори и тази смесена система доведе до проблеми, но с новоприетия закон у вас всичко е изчистено и това ни помогна да решим тези проблеми".

Кьовеши каза, че миналата седмица вече е получила предложенията за новите седем български прокурори, които да се влеят в европейската.

"Трябва да се запозная с всички документи, трябва да ги предложа на Колегиума, който ще заседава в края на ноември и се надявам до декември процедурата да е приключила и се надявам, че всички изпълняват критериите, но предстои да видим всичко това", каза тя.

Обвинител №1 на Европа призна за получения при нея сигнал срещу българския прокурор Теодора Георгиева, но по думите ѝ разследването по този сигнал е изцяло в компетентността на родната прокуратура, а не на европейската.

"Няма как да коментирам този случай, изчаквам окончателното решение по това разследване. Има редица механизми в европрокуратурата, които да гарантират, че това, което трябва да се прави, се прави, и е правилно. Най-напред делата се наблюдават от Постоянната камара, не от наблюдаваш европрокурор. Какво означава това? Това означава, че делото се разпределя на случаен принцип на Постоянната камара в Люксембург - там има трима различни прокурори от три различни държави. Аз съм в постоянен състав №1, заедно с колеги от Франция и Латвия и ние наблюдаваме българските дела. Разбира се българският европейски прокурор участва в заседанията, представя своето становище, но ние четем материалите, ние оценяваме работата, ние даваме указания на прокурорите, ние проверяваме техните решения, така че намеса няма как да има", настоя тя.

По думите ѝ ролята на Европейската прокуратура е най-вече административна – да гарантира, че всичко протича гладко.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    42 14 Отговор
    Хората искат и референдум за еврото, но това се направи, че не го виждаш, нали?

    Коментиран от #10, #11, #51

  • 2 Истинските престъпници са

    30 12 Отговор
    онези агенти на чужда държава, които съсипват Родината от 9 септември насам!
    Тях трябва да осъдим и морално и законово!
  • 3 Искам да построя затвор.

    23 4 Отговор
    Мисля, че у нас това е.развиваща се бизнес ниша.
    Време е ПП да си изпълнят обещанията. Дадохме им София и Варна-там са всички бакии на България.
  • 4 Как да стане

    28 3 Отговор
    Като имат имунитет...

    Коментиран от #21, #29

  • 5 Така така

    26 4 Отговор
    Напредък имало и тая от ала балата гарван на гарван око не вади
  • 6 Вашето Мнение

    37 4 Отговор
    Ами като гледам и кьовеши нищо не прави. Намърда се там на космическа заплата и и затвориха устата.
  • 7 Ром от Лом

    32 4 Отговор
    Да изпрати румънски прокурори за една година тук и да се реши проблема с корупцията.
  • 8 дон

    31 4 Отговор
    Със Сарафов няма да стане то е слуга на същите които искаме да вкараме в затвора. Не знам дали европейската прокуратура може но ако има възможност е добре да бутнете едно рамо. Нашата прокуратура е лична собственост на мафията тук.
  • 9 Ганьо

    25 0 Отговор
    Тази кака не знае за какво иде реч. Ганьо не е против корупцията и кражбите, той иска да е наравно с големите...
  • 10 Ние сме с еврото от

    13 14 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    2007-а. Куку!!! Къде спа до сега?
    Ако падне борда, си купи много моливи, за да пишеш допълнотелни нули на хартийките които гордо наричаш ЛЕВОВЕ, точно както в началото на 90-те. Ти ако си бил малък, аз помня как пакетче дъвки Орбит струваше 100 000 лева.

    Коментиран от #24, #31

  • 11 Ние искаме референдум да

    4 17 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    въведем рублата, дураци! Кой ва пита вас бе, другари?

    Коментиран от #25

  • 12 Чочо

    21 1 Отговор
    Искаме присъди, но от нашите съдии такива няма да има.
  • 13 Ами сега ?

    13 0 Отговор
    Да ги почват !
  • 14 086

    19 0 Отговор
    накрая си го е казала, че те са едни чиновници в една администрация, а вие се надявайте на нещо.
  • 15 АГАТа Кристи

    11 1 Отговор
    Това, "известен напредък" е от немай къде.
    Не там, тук да дайте като главен прокурор и да мине през целият политически спектър и до един, без изключение - да ги облече в раирано.
    На тази България и трябва човек, който за да я оправи, първо трябва ДА Я РЕСТАРТИРА!
  • 16 Гошо

    12 2 Отговор
    Като начало с Терзиев да започнем 481 209.45 лв. се оказа че получил
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Тиквеника

    5 4 Отговор
    Мата Хари с пачките в затвора

    Коментиран от #19

  • 19 Шиши

    4 4 Отговор

    До коментар #18 от "Тиквеника":

    И шкафчето също

    Коментиран от #35

  • 20 Факти

    7 2 Отговор
    Ха, така е, искаме да видим всички престъпници от прехода насам начело с тиквата в затвора! Как да стане обаче, като тия дето трябваше да ги вкарат там се зглобиха с тях и сега управляват заедно! Че и прокурор си назначиха, друг! Освен тази жена да стане главен прокурор на Бг. друг изход не виждам! Всички са се оплели като свински черва и се пазят един, друг, трудна работа е желанието на хората да се збъдне!
  • 21 Невъзможно е !

    10 1 Отговор

    До коментар #4 от "Как да стане":

    Не могат да са на две места едновременно, в креслата на властта и в затвора !
  • 22 СмехУрко

    8 3 Отговор
    хахахаха аз мислех, че са обсъдили как да потърсят отговорност от Кирчо и Кокорчо за изпирането на Бочко и ПеЛефски, да питат БГ проКУРатурата що така потулиха делата за чекмеджето и къщичката у Барселона, да потърсят има ли отговорни за корупцията и паранките в сакове за пътища и обществени поръчки.... а тия убавци си приказвали али-бали за Украйна и Русия... А и дебелото Лиле ми се видя на масата до тях... Та тя им е толкова на удобно да я окошарят за далаверите по пътищата, ама май са я позабравили удобно и нея
  • 23 Кьовеши:

    7 3 Отговор
    Виждам известен напредък в България, но хората искат да видят,
    че корумпираните : Б@рисоФ, Пе@вски, Петк@в да са в затвора!

    Коментиран от #39

  • 24 Гост

    6 7 Отговор

    До коментар #10 от "Ние сме с еврото от":

    Не бях малък, но ти пък изобщо не си бил. Деноминацията беше 1/1000 и няма как преди нея дъвки да са стрували 100 000 лв, а след нея да са били 100 лв. Помня много добре, защото съм бил тогава. Още си пазя от тях пари. И днес вървиш към подобни цифри, както и всички западни валути вървят към тях. Бордът няма да те спаси, нито пък еврото. Нарича се инфлация и влачи всичко подире си. Закачен си за еврото, което ще рече, че понеже то се обезценява, ще се обезцени и левът ти. Ти просто искаш да имаш обезценено едно евро, вместо обезценени два лева. Това те успокоява, че не си чак толкова п0средствен.
  • 25 Гост

    11 4 Отговор

    До коментар #11 от "Ние искаме референдум да":

    Фалшивата опорка на к03як, че отхвърлянето на еврото било прикрепяне към рублата, се изтърква все повече. Ние, които не щем евро, си искаме левът за национална валута. Вие, които не искате левът, сте антибългари.
  • 26 Град Симитли

    1 4 Отговор
    Пр@дл@.!
  • 27 Име

    6 2 Отговор
    Г-жо Кьовеши, хората искат лустрация!

    Коментиран от #30

  • 28 Емигрант

    8 2 Отговор
    Е г-жо Кьовеши много "неефективно" искане, в България корумпираните на са в затвора, а в НС, полицията, здравеопазването и съд/прокуратура ! Крайно време е да разберете тази истина и повече да не я засягате ! С народ овца това е дереджето непоправимо !
  • 29 За доказано углавно престъпление

    10 1 Отговор

    До коментар #4 от "Как да стане":

    няма имунитет. За доказани кражби от еврофондове-също!
    Това е бонус инфо за новите ПП кметове.
  • 30 Емигрант

    9 0 Отговор

    До коментар #27 от "Име":

    Става и без лустеация, но с народ !
  • 31 Грешка!

    10 2 Отговор

    До коментар #10 от "Ние сме с еврото от":

    В ЕС сме от тогава. Във валутен борд сме от 1997-ма. Ако не бяхме вързани с марката/еврото, досега географията щеше да ни е забравила.
  • 32 Мутропоклонник

    3 6 Отговор
    Бъркаш се Лора хората ако искаха справедливост и корумпираните да са в затвора щяха да гласуват за обр.ат.ните от промяната ходи си в Румъния не ви искаме нито шенген нито еврозоната. Тези съсипа сумати хора в Румъния все честни министри кметове премиери ги прати в затвора те затова са толкова зле едно казино нямат като хората
  • 33 Напредък

    4 1 Отговор
    Бля бля бля
  • 34 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    5 1 Отговор
    Утре ни викат в съдебната палата
  • 35 Кирчококорчовец

    7 1 Отговор

    До коментар #19 от "Шиши":

    А петковците кога
  • 36 СВИНАРА

    5 1 Отговор
    Искат ми писмени обяснения за панаира в Пловдив.
  • 37 Р. ОВЧ

    5 2 Отговор
    Получих призовка...за централния
  • 38 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    7 1 Отговор
    Списък на нашите офшорки иска Кьовеши
  • 39 ЧЕРВЕНИТЕ КАПИТАЛИСТИ

    5 1 Отговор

    До коментар #23 от "Кьовеши:":

    Ша отговаряме за престъпната приватизация
  • 40 българка

    9 2 Отговор
    Докато ГЛАВНИЯТ корупционер и подобните нему се развяват в парламента, че и в правителството, борбата с корупцията е НЕВЪЗМОЖНА! Докато ФАЛШИВИЯТ бивш главен прокурор прави партия и не му е потърсена отговорност, корупцията ще си остане там, където е пуснала корени! Докато българската прокуратура се е стаила и скрила, ще си остане всичко само ПОЖЕЛАНИЯ!
  • 41 БЕНЧО С БЕНТЛИТО ОТ БСП

    4 2 Отговор
    Ша мъ питат за колата....откъде милионите за бентлито....
  • 42 Като начало:

    7 2 Отговор
    Б.Борисов, Вл.Горанов,Т. Петкова, А.Нанков!

    Коментиран от #45

  • 43 Здрасти

    4 1 Отговор
    Аре изчезвайте от родината ми! Никаква работа не вършиш. Слуга на мафията!
  • 44 Нема как

    4 1 Отговор
    За Ганю корумпетата, мутрите и феодалите са свещено национално богатство.
  • 45 А след това:

    4 0 Отговор

    До коментар #42 от "Като начало:":

    Киро, Коки, Ристю, Тагарев, Шиши.
  • 46 123456

    3 0 Отговор
    Апна , пийна , и да си ходиш - щото такива матряли ще ти спретнат , че за едно "добър ден" ще те свалят от поста !
  • 47 ИНПЕКСА

    1 2 Отговор
    И мен мъ вика Кьовеши....нема да ми съ размине
  • 48 КОПЕЙКИН

    0 1 Отговор
    Мен за рублажа ша мъ пита Кьовеши.....трансферите идвали от страна със санкции

    Коментиран от #54

  • 49 40 гОДИНИ ДЕМОПРЕЦАКВАЦИЯ

    4 0 Отговор
    ТУТИ ФРУТИ Е КАПУТ.ОБРАН БУСТАН.ПРЕЗ ДВА МЕСЕЦА ТЕГЛЯТ ПО 3 МЛРД ЗАЕМИ УЖ ЗА ПЕНСИИ?!?!?!. МИ ДЕ СА ДАНЪЦИ ДДС АКЦИЗИ ВИНЕТКИ ГЛОБИ.НЯМА ЧОВЕК В БЪЛГАРИЯ ДЕТ ДА НЕ Е ГЛОБЯВАН НА МЕСЕЦ ЗА НЕЩО СИ ТО САМО ОТ БЕНЗИНА ИМА ПОНАД 1.3 ЛВ ОТ СЕКУ ЛИТЪР..
  • 50 БАБУКООВ

    0 0 Отговор
    За мойта половинка мъ пита Кьовеши....била Мата Хари.
  • 51 Калпазанин

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Медийната неподкупна кьоравеши може да иска да вижда, не че не не може ама просто и тя е една кукла на конци, само да попитам за две години служба осъдила ли е някой еу политик, с този грозен поглед на фотото не може да ме излъжете че е толкова строга каквато както писах медиите ни я представят
  • 52 Ком

    5 3 Отговор
    Кьовешито идва накичена с байряка на най-корумпирана та страна в Европа - Украйна, да разследва корупцията у нас!!! Това си е чист идиотизъм.
  • 53 Илиева

    4 1 Отговор
    Тази тетка не може да ни съди,съветва,поучава защото тя е част от това за,което говори и уж работи.След,като румънският президент я разобличи за корупция Брюксел я прибра и и даде да неправи нищо срещу много пари.Едно нещо да каже,което е направила и света е казал аууууу…..Няма.Слугува колкото позволяват възможностите на една баскетболистка и то посредствена.
  • 54 Как си Педро?

    1 0 Отговор

    До коментар #48 от "КОПЕЙКИН":

    Купи ли си тапа за разпрания газ?
  • 55 Студопор

    3 0 Отговор
    Да бе, в затвора... Че да им плащам и пансиона!! На пангара искам да ги видя!!
  • 56 България е много по-корумпирана

    0 4 Отговор
    от Украйна. Това е основният аргумент на Зеленю да иска членство в ЕС.
  • 57 Гощав

    3 1 Отговор
    Е тая жена трябва да е гл.прокурор в бгето за 1 година,да прибере идио.тите в затвора
  • 58 Скъпа

    8 1 Отговор
    Кьовеши, добре дошла в България, на Балканите и близкият Изток. Тук социалните норми са други, корупцията е част от нормалното ежедневие, даже търговският закон правно потвърждава това. Тук няма независими органи, всеки е зависим и свързан с някой. Тук живота е предопределен от това кой познаваш, кой ти дължи услуга, колко можеш да платиш. Тук е в сила максимата “Погледни ме с 1 око, за да те погледна и с двете”. Възхищавам се на ентусиазма ти, но истината е, че дори не можеш да одраскаш повърхността на Балканката народопсихология.

    Коментиран от #67

  • 59 Емигрант

    6 2 Отговор
    Достатъчно е само да прочете тук болшинството от глYпаци какво драскат за да разбере Кьовеши що за стадо обитава тази балканска територия и защо корупцията е в разцвет ! От коментарите се разбира, че на овцата не и пречи нито корупцията, нито корумпираните....ами защо ревете, че сте бедни, та вие от проsтотия не разбирате, че бедността ходи само сред проsти нации ? А сега давайте, започвайте надпревара с минусите, че това ви е като "мозъчен" бонус !

    Коментиран от #62

  • 60 асанчо

    5 0 Отговор
    Може да се наложи данък корупция по примера на данък бакшиш.
  • 61 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    1 2 Отговор
    Писмени обяснения за приватизацията шъ даваме....как украдохме народната пара и заграбихме народното имущество
  • 62 Така така

    6 1 Отговор

    До коментар #59 от "Емигрант":

    Кой си ти да съдиш българите бе кьолеш. Къде е борбата с корупцията в Европа? Някой осъден случайно от политкоректните? Та те ...и богаташа замузен

    Коментиран от #72, #73

  • 63 КОПЕЙКИН

    1 3 Отговор
    Личния ми търговски баланс с Кремъл ми иска Кьовеши
  • 64 КОПЕЙКИН

    2 2 Отговор
    Бил съм последна дупка на кавала в парламента, ама в списъка на Кьовеши съм в челото
  • 65 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    0 2 Отговор
    Доброволно да си напишем кои са нашите офшорки в чужбина.....по нареждане на Кьовеши.....
  • 66 Касапин

    4 1 Отговор
    КЬОВЕШИ АБЕ КОЛКО ВРЕМЕ СИ БАШ ПРОКУРОР БЕ И КВО НИЩО КОГА ЩЕ ВКАРВАШ УРСУЛАТА В ПАНДИЗА
    АЛООООООО КЬОВЕШИ АЙДЕ ДА СВЪРШИШ НЕЩО БЕ СТИГА САМО ДРЪНКА БЕ
  • 67 Така така

    3 0 Отговор

    До коментар #58 от "Скъпа":

    То това е навсякъде бе да не мислиш, че е само в България!? Мошеничеството и шуробаджанащината е присъща за " демокрацията"
  • 68 човек от народа

    2 1 Отговор
    ОТИДЕ В БРЮКСЕЛ И ВЕДНАГА ТЕ КУПИХА ЕВРОАРИСТОКРАТИТЕ
  • 69 Шопо

    0 0 Отговор
    Е нема такова животно
  • 70 КОПЕЙКИН

    0 0 Отговор
    Ша представим приходите ни откак сме в парламента....и64ска го Кьовеши
  • 71 Бобокови, Арабаджиеви,Гергови,Божкови,

    1 0 Отговор
    Все от от юнаци, забогатели от престъпната приватизация
  • 72 Емигрант

    1 1 Отговор

    До коментар #62 от "Така така":

    Ти селяндурино проsтий кога излезе от кошарата, че говориш и за Европа местото на цивилизацията, кога присъства в някой съд европейски, че говориш точно като копейка или още по-точно като пещерняк гърмящ от завист ! Мога да ти изброя десетки примери на осъдени за корупция и иззето цялото имущество, банкови сметки и лежат още в затвора, но слугинските и зависещи от корупционерите медии не ви осведомяват съвсем контролирано ! Но как да знаеш ти, след като си овца под контрол и зависимост от някой вожд на племенна шайка !? САЩ ви показаха корумпиран политик бе пингвин и НОЩО от страна на суверен и прокуратура ! ГлYпак !

    Коментиран от #76

  • 73 Емигрант

    0 1 Отговор

    До коментар #62 от "Така така":

    И да знаеш глYпако аз не ви съдя, това се нарича КОНСТАТАЦИЯ, но тази дума е далече от черепната ти кутия !
  • 74 Матей преображенски

    1 0 Отговор
    НАдай се Пено,на европрокурори и комисари,чакай ти от петел яйца и от козел--мляко.Кои са корумпирани тук,името им е легион и кой да ги лови,като самите те са на власт и са блокирали и прокуратура и всичко,само някои журналисти понякога ги разкриват на пуБликата,което предизвиква още по-голямо раздразнение и безсилно озлобление.Корупционната система в България е издигната в ранг на държавна политика,доктрина,тя е служебен идеал и образец за подражание,само геополитически катаклизъм може да я изрине и да се почне на чисто като след трети март или след девети септември.

    Коментиран от #78

  • 75 жалната женица

    4 0 Отговор
    няма известен напредък в България, не може да се пребори тук когато чекмеджари са лоялни към ек и лаят срещу Русия
  • 76 В ИТАЛИЯ ГИ КАРАТ ПО 200, 300 ПРЕСТЪПНИЦ

    1 0 Отговор

    До коментар #72 от "Емигрант":

    На куп,конфискация за милиарди и стотици години затвор......там на Брендо му праснаха 20 години без да го бавят....

    Коментиран от #81

  • 77 Половината румънци на които тази

    2 3 Отговор
    предяви обвинения са оправдани и я осъдиха.
    Такива са нужни на ЕС
  • 78 КОЦЕ МАЦА

    1 0 Отговор

    До коментар #74 от "Матей преображенски":

    Го опраскаха в Германия за нула време......у нас го мотаят още....
  • 79 ОЧИТЕ ПО БЪРЗАТА

    1 0 Отговор
    Процедура в Турция.....директно у кауша....
  • 80 Йес

    0 0 Отговор
    Йес!!!!!!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Гого

    1 1 Отговор
    Искаме Урсула в затвора !!!!!!!!
  • 83 6нтщ5ж

    2 0 Отговор
    Искаме Борисов, Горанов и Делян Добрев да бъдат съдени!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол