Last news in Fakti

4 Януари, 2024 17:33 2 105 114

Мартин Димитров: БСП и "Възраждане" съчиниха истории и за Шенген, и за еврозоната, които да създават страхове

  • мартин димитров-
  • бсп-
  • възраждане-
  • истории-
  • шенген-
  • страхове

Цяла година президентът Румен Радев, министри от служебния му кабинет, даже и хора от ГЕРБ говореха празни приказки за фалити и т.н., а сега никой не им търси отговорност за това, каза още депутатът от ПП-ДБ 

Мартин Димитров: БСП и "Възраждане" съчиниха истории и за Шенген, и за еврозоната, които да създават страхове - 1
Снимка: БГНЕС

Светът в последните години е напълно различен и в него Шенген и еврозоната са в пъти по-важни от това, което беше преди това.

Това каза пред БНР Мартин Димитров, депутат от ПГ на ПП-ДБ. Той обясни, че различни транспортни коридори са се отклонили през България и Румъния, "за да заобикалят Украйна заради безумната война, която води Русия там":

"Сега допълването на Шенген с България и с Румъния става изключително важно за целия ЕС. Светът наистина е различен и предизвикателствата са много сериозни".
Димитров определи като успех влизането на страната ни в Шенген с въздушните и морски граници:

"БСП и "Възраждане" съчиниха истории и за Шенген, и за еврозоната, които да създават страхове. ... Цяла година обясняваха как след влизането в еврозоната следва някакъв апокалипсис, а се видя, че Хърватия като влезе това доведе до развитие на икономиката, а инфлацията дори спадна. Никой сега не пита тези хора защо говореха тези измислени чудеса. Сега си измислиха и за Шенген, че като влезем - ще дойдат някакви тълпи мигранти, което е абсурдно. Нямаме никакви допълнителни ангажименти. ... Шенген означава лесно да търгуваш и да пътуваш. Той е изключително важно решение за бизнеса и за развитието на икономиката. Еврозоната означава ниски лихви, инвестиции и сигурност. И двете неща са много важни за България".
По думите на депутата "цяла година президентът Румен Радев, министри от служебния му кабинет, даже и хора от ГЕРБ" са говорили "празни приказки за фалити и т.н.", а сега никой не им търси отговорност за това.

Мартин Димитров подчерта, че ако през 2025 г. България вече е и в Шенген и в еврозоната, това ще доведе до по-висок растеж и по-високи доходи.
За първи път през 2024 г. имаме шанс да не сме на последното място в класацията по доходи в ЕС, изтъкна депутатът от ПП-ДБ..
Според Димитров при ротацията в кабинета "Денков - Габриел" е нормално да се оцени работата на министрите и да се вземе решение дали да останат и в новото правителство:

"Вътрешно в ПП-ДБ трябва да направим такава оценка. Да видим какви са причините за несвършени неща и дали могат да се наваксат".

Мартин Димитров подчерта като проблем това, че част от регулаторите са много слаби и много неефективни.

"Трябва да бъдат подбрани хора за регулаторите, които да са достатъчно компетентни и достатъчно решителни. За да видят хората, че имаме регулатори", заяви депутатът.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 62 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тапа Нар

    129 11 Отговор
    оффф и тоя ли дебил...документите са публични вече, тоя още бори руската пропаганда...откъде толкова идиоти в този малък народ

    Коментиран от #13, #18

  • 2 Бутай МОЧА

    15 109 Отговор
    Долу Радев

    Коментиран от #55

  • 3 Сатана Z

    113 4 Отговор
    Защо все още няма осъдени политици за корупция от управляващият режим ,бе,Димитров?
  • 4 бсп, възраждане и итн

    12 111 Отговор
    са клоуните на терориста путлер и джендъра мутрафанова !

    Коментиран от #56, #99

  • 5 Град Симитли

    105 4 Отговор
    ".... Нямаме никакви допълнителни ангажименти. ......"
    .... Той Мавтинчо лъже и насън!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 3.14К

    96 5 Отговор
    Ментално и визуално в този човек е наличен синдрома на Даун.

    Коментиран от #17

  • 8 зрител

    68 5 Отговор
    син гарбидж !
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Лост

    100 3 Отговор
    Изведнъж България и Румъния станали много важни за ЕС. И с какво точно, да бъдат резерват за мигранти.
  • 11 флипп

    87 1 Отговор
    Два пъти прочетох, никъде не видях кога започват разследванията срещу ГЕРБ и Борисов за кражбите на милиарди. Нали затова ги сложи там народа, за промяна, не за каквото и да е това което се случва в момента

    Коментиран от #22

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 дом

    79 3 Отговор
    Мартине, не съм спирал да гласувам за теб. Винаги когато си бил в София ти си моята преференция. Обаче товаа което направихте с Христо Иванов, да дадете трибуна на Престъпника от Банкя и да го изперете, вместо да го приберете и унищожите - няма да мога да го преглътна.

    СПЕШНО ни трябват нови лидери на промяната, тези се оказа фалшиви.

    Коментиран от #27, #29, #96

  • 15 Яде ли бе Мартинчо?

    67 2 Отговор
    От канибалската торта на ненормалният Гном.
  • 16 Пиои

    70 2 Отговор
    Ами ти бе фъфльо не съчини ли лъжата, че АВЦ Нелене не ни е нужен, че не ни трябват нови източници на ел. Енергия? Не се забравя това, рано или късно ще трябва да отговаряш. За това.
  • 17 ген КЪСТЪР

    56 2 Отговор

    До коментар #7 от "3.14К":

    ЦЯЛАТА ИМ ПАРТИЯ Е С ПОДОБНИ МУСУРИ ИЗКРИВЕНИ ОТ ЗЛОБА
  • 18 Най хубавата характеристика на времето е

    7 58 Отговор

    До коментар #1 от "Тапа Нар":

    че се движи САМО НАПРЕД КЪМ БЪДЕЩЕТО. Колкото и да се пънете, крещите, агитирате и пропагандирате вие, русофилите, никога България(и не само) няма да се върне към онея времена на мизерия, страх и раболепност, заради наложеният ни фалшив "дълг" към Руската Империя, СССР, или РФ.

    Коментиран от #28, #47

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Фен

    44 3 Отговор
    Ми мен си ме е страх! Откато дойдоха хората на ПосолствоТО, София почерня! Пък сега, като затворим границите към Сърбия и Унгария, смятай!

    Коментиран от #50

  • 21 Честно

    45 4 Отговор
    ви казвам.Дано ни вкарат в еврозоната,още догодина.След това ще гледам сейр- на онези " подкрепящите форумци" като ги върнат в първи клас.А този,няма да посмее да ходи спокойно по пазара" Д.Петков" Да не срещне някой от Конъовица,който да му припомни дружески какво е говорил за еврозоната,и как ще плуваме в охолство.
  • 22 ген КЪСТЪР

    32 1 Отговор

    До коментар #11 от "флипп":

    КАК ДА СТАНЕ ТОВА ----НАЛИ И ЦРЪНИЯ ПРИВАТИЗАТОР ШЪ УИДЕ У КАУША
  • 23 Мартин Димитров?? Лобист на ЧСИ и

    55 3 Отговор
    Колектори! Колко години вече Пюскаш на гърба на народа!! Върви Мартине на М. А. Й. Н. А. Т. А. си!? Нищоправец, Празнодумец Тунеядец!!
  • 24 баце

    47 2 Отговор
    Кои русенци гласуваха за тлъстия маргаринчо димитров който сменя партиите като носните си кърпи бок--к си лъжлив и крадлив
  • 25 ха ха

    46 2 Отговор
    лъже повече и от циганите , съвсем целенасочено и съвсем с престъпни намерения
  • 26 Минувач

    45 2 Отговор
    Тоя лъжец да не лъже, защото никога нито БСП, нито Възраждане са давали оценки и прогнози за Хърватия. Тоя да обясни това, че ние сме във валутен борд, който си върши перфектно работата, а ако влезем в еврозоната, то бордът ще отпадне. Тоя лъжец да каже и това, колко е дългът на Хърватия, колко огромен е и колко е нашия, както и колко малък е румънския, където Румъния НЕ иска да влиза в тая еврозона. Относно Шенген и границите - тоя лъжец да ни обясни за големия шум около Капитан Андреево и Евролаб, как се пънеха на ББ, а сега нито дума, а Евролаб отново е там и бачка. Нали смятаха с ПП, какви милиарди губи България, какви подкупи са там... Какво стана, защо никой не пита това ли ще е Шенгенската граница, защо сега ПП и ДБ мълчат???
  • 27 Ган Йо

    28 3 Отговор

    До коментар #14 от "дом":

    не, спешно ни трябва нов народ, този се оказа от дебилни гъбари
  • 28 Аз всеки ден се събуждам с усмивка

    6 31 Отговор

    До коментар #18 от "Най хубавата характеристика на времето е":

    при мисълта, че с всеки изминал ден онея с партийните книжки намаляват по биологични причини. Хахахахаха.
    До 15 години всички тях ще са ги uZaкaлu чepвeuтe.

    Коментиран от #30, #31, #111

  • 29 Пиш Ман

    34 2 Отговор

    До коментар #14 от "дом":

    сам по себе си виждаш брат, че сме народ от глупаци. Да гласуваш за такова нищожество и да се чудиш защо сме все последни. Еми глупаци сме брат, и ти включително
  • 30 Олиглот

    25 4 Отговор

    До коментар #28 от "Аз всеки ден се събуждам с усмивка":

    чай бе, кметът ти е от ДС, на това ли се хилиш олиг?

    Коментиран от #37

  • 31 Татко Барва

    12 2 Отговор

    До коментар #28 от "Аз всеки ден се събуждам с усмивка":

    Боцо е кораво дживотно, не говори така да не го превариш в трапа

    Коментиран от #36

  • 32 ФЕЙК

    25 4 Отговор
    Крайно време е България да се управлява от ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ, отколкото ЕСТЕСТВЕНИ ИДИОТИ! Управлението ще бъде много по-ефективно в интерес на държавата и народа и МНОГО ПО-ЕВТИНО!
  • 33 !!!?

    5 35 Отговор
    Митрофановата сглобка бълва нон стоп кремълски опорки за всянване страх сред българите - не че могат да вземат властта, но целта е да вредят, да рушат, да тровят !!!?
  • 34 Клети нещастни копейки

    7 35 Отговор
    След провала на "ще измрем от студ и глад без русска газ", "няма да позволим да пипнат МОЧА", "норвежците ще ви вземат децата", "джендърите ще ви превземат", "облъчването с 5G" и пръскането с кемтрейлс, на съветките слуги им трябва нова тема, за да плашат и всяват смут.
    Толкова си могат скъсаните ватници!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Ти ши ма превариш

    1 1 Отговор

    До коментар #31 от "Татко Барва":

    Слагам хиляда лева на това.
  • 37 Ае ей, Кондьо,

    4 13 Отговор

    До коментар #30 от "Олиглот":

    Баща ти ако е чистач на кенефите на ЖП гарата, и ти ли си длъжен да бачкаш същото и да дишаш същите аромати?
    Има два вида хора. Едните сляпо следват заветите на родителите си, а другите виждат грешките им и ги избягват. Ако не схващаш смисъла, означава, че съм загубил 1,5 минути в писане, за тоя дето gyxa.

    Коментиран от #57

  • 38 Хохохо

    25 3 Отговор
    Иска тези мигранти който ще ни бъдат върнати да ги заселят в София а не в харманли и на други места в страната.нека софиянци да усетят евроатлантизма
  • 39 Възрожденец

    11 27 Отговор
    Тече поредната хибридна руска атака. Докато не бъде разрушен Мордор и не бъде изчистена България от руските агенти за влияние, мир в България няма да има.
    Защото това е главната цел на Кремъл- чрез тотално разделение на нацията, подклаждане на омраза между гражданите, чрез създаване на съмнения и колебания за пътя на България,
    Русия да продължи да държи Отечеството ни в своята "мъртва хватка". Дори когато загива, Мордор ще направи всичко с него да загине и България.
    Русия винаги е била най-големия враг на свободна и независима България. Всички наши възрожденци са предупреждавли за коварния план на московлии да ни поробят и затрият като държава, така както са сторили с две Българии.
    Унищожаването на Империята на Злото е шансът за свобода и просперитет на България и на българските граждани. Винаги когато сме се откъсвали от ноктите на московците сме бележили бум в развитието на страната.
    Проруската антибългарска иZмeт пищи в подкрепа на руZките активи.
    Тези, които наричат българските патриоти и демократи родоотстъпници и предатели, които ни обещават бесилки, разстрели, концлагери, нищета и война - т.е. руския мир, сега пищят, че руZкия воденичен камък върху шията ни олеква с всеки изминал ден.

    Коментиран от #51

  • 40 Хост

    27 4 Отговор
    Ами като напиша в Гугъл Шенген друго излиза а не това в което е приета България !! Така че стига сте говорили небивалици … въздушен Шенген wtf??? Тия се подиграха с вас ама вие защо се подигравате с нас бе?
  • 41 Мартине, ти Идиот ли си??

    28 7 Отговор
    Не разбрали, че 80%от Българския народ не иска нито Шанген нито Еврозона! И ти Мартине от малко Прасенце стана голяма Свиня!!

    Коментиран от #45

  • 42 Ххххххххххх

    22 5 Отговор
    Точно така, продължавайте да дразните хората. Вашите господари демократи в Америка са на път да бъдат изритани и тогава да ви видим
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Напротив

    7 23 Отговор

    До коментар #41 от "Мартине, ти Идиот ли си??":

    80 процента искаме и Шенген и еврозоната. А другите да заминават на фронта при Путин, нуждае се от храбри копейки.Записване при Румен Радев, Румен Петков, Митрофанова и петата колона.
  • 46 сиско

    20 4 Отговор
    Тез до като ги има ние винаги ще сме на това дередже,краварски продажници.

    Коментиран от #72

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Ден

    14 1 Отговор
    мартин психаря е този с кеф ще го дера жив
  • 49 Забравили

    8 4 Отговор

    До коментар #35 от "Тётя Мутрофанова":

    сте да ги призовете да си носят кори с яйца, че нещо са го закъсали със снасянето на руските курици.
  • 50 Умен по цялата глава

    5 10 Отговор

    До коментар #20 от "Фен":

    Ето за такива като теб говори Мартин.През управлението на Служебните правителства на пРезидента,в България са установени от МВР като Незаконно влезли за 2022 - 13 хиляди мигранти и за 2023 та 12 хиляди..
    Почерняло е от Мигранти заради Саботажа на хората назначени от пРезидента.Сега разбра ли???Ако имаш други ЦИФРИ ,а не Опорки,напиши ги!!!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Реалност

    9 13 Отговор
    Газът поевтинява с 11% през януари. Оказа се, че ЕС може без руската газ, но приходите на Москва спаднаха 3 пъти през 2023 г.! Катамарана не харесва това.
    Газовата диверсификация продължава - терминалът за втечнен газ край Александруполис ще е готов през март (България е съакционер). Митрофановна рони крокодилски сълзи, радев от сега пише обяснения за договора с Боташ, което си е национално предателство.
    Бюджетният дефицит за 2023 г. е 2,2%. Фалитът на Радев и копейките трайно се отлага 🙂,
    Хърватия първа по ръст на доходите в ЕС, България е втора. Явно еврозоната се отразява много тежко 🙂
    Вече не сме най-бедни в ЕС,унгарците с братската помощ на Русия ни изпревариха.

    Коментиран от #61, #76, #85

  • 53 марТинчо

    16 5 Отговор
    ако бяхте вкарали България в истинския Шенген, никой нямаше да съчинява каквото и да било... ама защото сте неможачи - ОСТАВКА !!!
  • 54 Аййййй

    13 5 Отговор
    Зглобката е токсична за България
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Пррррц 🚾🇺🇦🇺🇲

    17 2 Отговор

    До коментар #4 от "бсп, възраждане и итн":

    Да закрием козяк
  • 57 инфо

    7 2 Отговор

    До коментар #37 от "Ае ей, Кондьо,":

    Кондьо, мисленето ти е на ниво клозет. Не се пъни да пишеш...

    Коментиран от #59, #69

  • 58 Стоян Хлебаров

    7 4 Отговор
    Мартине,вместо да плямпате и да се оправдавате като виновници,направете един закон,съгласно който ,политици,журналисти и всякакви длъжностни лица в страната,подлежат на затвор,ако са разпространявали лъжи,,пряко засягащи националната ни сигурност! В този закон запишете,че присъдите им ще бъдат без право на обжалване,ако има доказателства за това,поради значимостта на такова
    престъпление спрямо държавата и народа на България!

    Коментиран от #62, #64

  • 59 Мийдеш

    4 4 Отговор

    До коментар #57 от "инфо":

    демократичната xyяшкa, дето съм я топил в русофилски paZnpaнu цвaйтepчeтa!
  • 60 Киро Шприца

    5 2 Отговор
    Нема страшно! Ше капат пари от бежанците за чекмеджаците и от трафик и от ЕС!
  • 61 инфо

    11 6 Отговор

    До коментар #52 от "Реалност":

    Даже не се усещаш какви нелепици си написъл.
    Като сме толкова добре, за какво ние да влизаме в Шенген и еврозона?

    Коментиран от #75, #107

  • 62 Гробар

    13 1 Отговор

    До коментар #58 от "Стоян Хлебаров":

    Закон за забрана на турската партия гербппдбдпс!!!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Кофражист

    12 2 Отговор

    До коментар #58 от "Стоян Хлебаров":

    Турските подлоги като Мартинчо правят каквото си искат, закони не им трябват!
  • 65 ХардВар

    11 3 Отговор
    Мартинчо мамин сладък, ще дебаркирате ли пак на Росенец за нова доза турско кафенце ???
  • 66 Комбинацията путинофил+метамфетамин

    3 7 Отговор

    До коментар #47 от "ежко":

    води до точно такива писаници, породени от 76-часови безсъния с умопомрачени комбинации от параноидни заключения, заради прекъснатите невронни и аксонни връзки в ЦМ.
  • 67 Боклуци вън!!!

    13 4 Отговор
    Празни приказки от продажни мекерета не ни се слушат бе....оставка и да ви няма!!!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Мда

    18 3 Отговор
    Този фъфлек е един от крадците но Прехода. Костовист.
  • 71 Справедливия

    6 16 Отговор
    БСП и Възраждане са за Русия а не за Европейския съюз и затова злорадстват .Като не им харесва да заминават за Гулаш .

    Коментиран от #74

  • 72 ОМРЕАХМЕ от СТУТ БЕЗ СЪВЕТСКИ ГАЗ

    7 2 Отговор

    До коментар #46 от "сиско":

    БЕ СОРОСОИТИ ПРОДАЖНИ!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Влизането в Шенген

    6 14 Отговор

    До коментар #61 от "инфо":

    Означават 2 милиарда в плюс в Държавна хазна.И Яко затягане на границите.Затова митрофанчетата виете на умриело.

    Коментиран от #88

  • 76 Опааа

    7 0 Отговор

    До коментар #52 от "Реалност":

    Лелеееее,колко си прОст! 🤦‍♂️
  • 77 ИЗКУСТВЕН ПРИРАСТ.

    11 5 Отговор
    Очаквайте 160 000 нови съграждани скоро. Дано се настанят пред вратата на мартинчо и тагаринчо.
  • 78 Ти си

    14 2 Отговор
    Мартин, никой не създава страхове а и не може ! Живеем във времето на дигиталните медии и имаме достъп до почти всякакъв вид информация ! Дигитален приказки ги разправям предизборна пред електората на ДПС и на вашия по цифанските махали ......
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 000013

    11 3 Отговор
    Всеки път ще повтарям че всеки не успял в политиката и в личния живот индивид се упражнява върху Радев за да трупа точки и да бъде евентуално забелязан !
  • 81 БОЦ-ко

    2 0 Отговор
    За комунистите не съм удобен,
    А личи - и за някой ДРУГ,
    Първичен и безкрайно злобен,
    Просто трие, ей така - на пук !
  • 82 ЗАДНИКО

    11 2 Отговор
    ВЪРВИ. НА. МАМА. СИ. В. ДЕМОКРАТИЧНИЯ. ЗАДНИК

    Коментиран от #102

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 оня

    6 1 Отговор
    "Трябва да бъдат подбрани хора за регулаторите, които да са достатъчно компетентни и достатъчно решителни. За да видят хората, че имаме регулатори", заяви депутатът."

    Вече над 30г виждаме как ни ограбват регулаторите ви:)) Сега чакаме януарските и февруарските изравнявания /узаконените кражби/ на енергото. Да ви та.к.овам и демокрацията. Тя е само за крадците, като вас:))
  • 85 Това е безспорен

    2 1 Отговор

    До коментар #52 от "Реалност":

    Факт.
  • 86 тва не е никва новина

    6 1 Отговор
    Мя ня някой пука ли му кво говори Марти Пенделката?
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 инфо

    9 1 Отговор

    До коментар #75 от "Влизането в Шенген":

    Поредните нелепости. Я кажете колко са "затегнати" границите в Гърция и Италия? За Нидерландия няма да питам. Фантасмагоричните милиарди няма да коментирам...Мислете и четете с разбиране, преди да пишете...
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Измамен избирател

    8 1 Отговор
    Не ви вярвам, лъжци и предатели.
  • 91 харесва и да носи цайси на

    4 2 Отговор
    Марти Пенделката много обича да Лапка и да АНАЛизира разни големи неща
  • 92 Марти не слагай минуси

    6 1 Отговор
    Марти Пенделката няма търпение да и влязат сирийци и афганистанци на талази за да ги АНАЛизира и да лапка големи черни неща а накрая като се Флюби ще прозвучи и сватбения марш на децата на дъгата на Пенделсон .
  • 93 Ими те

    2 3 Отговор
    Лъжат като дърти комунисти/копейки.Това най го умеят.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Излъган избирател

    7 1 Отговор
    Вие ни предадохте и излъгахте всички в името на това да захапете кокала и то на цената на това да ни съсипете . Сега вече никой не ви вярва .На следващите избори няма да ви има на картата .Ние истиснките демократи НЕ ВИ ВЯРВАМЕ .
  • 96 Ю. Славков

    7 0 Отговор

    До коментар #14 от "дом":

    Новите лидери на промяната се оказаха издъно, от игла до конец фалшиви. Нещо като известния фалшифициран дневник на Хитлер, продаден в безброй екземпляри. Сега, със съжаление – твърде късно, е ясно какво са искали да направят Мартин, Христо Иванов и Атанасов /ДБ/, както и Кирил и Асен /ПП/. Целяли са подмяна на всичко върху фундамент “ИЗПИРАНЕ на БОРИСОВ и ПЕЕВСКИ”. Мартин участваше в Групата за натиск относно отстраняването на Гешев, но не принцип и по право, а само дотолкова, доколкото Гешев представлява заплаха за Борисов, бидейки използван в миналото и, разбира се силно информиран, какъвто е всеки един главен прокурор. Плановете на А. Василев са изключително сходни (от Записа): “Ние искаме да разкараме Гешев, да ограничим президента и тогава да се ходи на избори...”

    Коментиран от #100

  • 97 СТРАХЪТ...ОСНОВНО ОРЪЖИЕ НА БСП

    3 7 Отговор
    Така ни плашеха и с....газа.

    Коментиран от #106

  • 98 Гост

    7 0 Отговор
    И дпс да каже,че ще сменят имената,цирка е пълен хахаха.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 маГтинЧО,

    7 0 Отговор

    До коментар #96 от "Ю. Славков":

    не се напъвай! Не го можеш. Най-много да пр-ъц-не-ш. Просто си никой!
  • 101 Абориген

    9 0 Отговор
    На тоя все някой му пречи. Ама с некадърниците е така.
  • 102 Много точно

    9 0 Отговор

    До коментар #82 от "ЗАДНИКО":

    Точно така , те от това серило не са раждани . Той и такива като него са изаквани . А първия ГМО изкана продукт е Ванчо Синия Венец Костов . Не сме го забравили и ще плаща прескъпо грехове към Народа.Нямс само да ми се вози с луксозните колици насам натам из София .
  • 103 Предатели сте

    9 0 Отговор
    Предадохте цялото демократично общество и се прегърнахте точно с ДПС и ГЕРБ . Никога повече няма да глсувам за вас продажници .
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 тая джумерка

    4 0 Отговор
    дребна е гнусен мръсник....
  • 106 Шопо

    4 0 Отговор

    До коментар #97 от "СТРАХЪТ...ОСНОВНО ОРЪЖИЕ НА БСП":

    Не знам кой, кога и с какво е плашел за газа. Но знам, че руския газ (от тръбата) го плащахме по 32 лв/мвт, а сега "демократичния" (е, пак руски, но през посредници) го плащаме по 78 лв/мвт. А това вече си е за страх!
  • 107 Хм Хм

    1 3 Отговор

    До коментар #61 от "инфо":

    "Като сме толкова добре, за какво ние да влизаме в Шенген и еврозона?"

    За да ни е още по-добре. Или за да разбереш по-хубаво - ако изпиеш една бира и ти стане хубаво ще откажеш ли втора? И то донесена от красива сервитьорка?
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Гост

    0 0 Отговор
    Какво било станало с икономиката на Хърватия, след като влязла в еврозоната, мутр0 д0лна?
  • 111 Такаааа,

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Аз всеки ден се събуждам с усмивка":

    който какво пожелава на ближния си,да му се връща десетократно!Обясявам ти подробно защото няма да разбереш! Пожелаваш ли смъртта на невинни души,можеш да ги изпревариш!К ре.Тен!
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Фашкия от СДС

    4 0 Отговор
    Хе хе и този излезе да лъже.
  • 114 Бивш комунист от СДС

    1 0 Отговор
    Тогава да се върнат АЕЦ-ите, Мариците, и ТКЗС-тата, които бяха отнети и разрушени по време на приватизацията.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол