Last news in Fakti

6 Февруари, 2024 17:39 2 876 24

Методи Лалов: Гневен съм, наблюдаваме порно както от страна на ВСС, така и на политическата сцена

  • всс-
  • корумпирани магистрати

Хранилката Висш съдебен съвет - този клуб на корумпирани, неадекватни, зависими магистрати, е причината за всичко това, казва адвокатът

Методи Лалов: Гневен съм, наблюдаваме порно както от страна на ВСС, така и на политическата сцена - 1

Адвокат Методи Лалов, бивш председател на Софийския районен съд, определи случващото се в съдебната система след убийството на Мартин Божанов - Нотариуса като "порнография".

"Често казваме, че това, което наблюдаваме на политическата сцена, е грозен театър. Аз като човек, който е бил дълги години част от тази система, но никога не станах част от тези хора, затова напуснах, затова бях наказван, затова се противях, затова бях обвиняван. В крайна сметка ви казвам - това е грозен театър", заяви Лалов пред БНР.

"Това е порно, което наблюдаваме както от страна на ВВС, така и на политическата сцена. Този Висш съдебен съвет, състоящ се от Кояджиков, Марчева, Георги Чолаков и сие, които се изненадват днес, че имало натиск в съдебната система, изненадват се, че имало клубове, изненадват се, че имало клубове за магистрати СС. Вижте, клубовете за магистрати не се наричат СС, а се нарича ВСС. Защото, откакто такива клубове съществуват и там някакви хора чакат на опашка да се запишат, да са част от хранилката Висш съдебен съвет - този клуб на корумпирани, неадекватни, зависими магистрати, е причината за всичко това", каза Методи Лалов и призна, че е гневен.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дааа

    43 13 Отговор
    Ами да, порното е голямо наистина! Днес делегация от ГЕРБ, ДПС, ПП, ДБ е в Украйна! Отново, както винаги бай- Ганьо е на губещата страна, цял свят вижда накъде духа вятърът, само нашите управници не виждат! Жалко за тези наши политици, защото закопават Родината!!! Нека всеки що годе нормално мислещ човек да знае, че като гласуваш за ПП, ДБ или за ГЕРБ, всъщност гласуваш за ДПС и Пее, 🎿!!!

    Коментиран от #18

  • 2 Така е!

    38 8 Отговор
    Мафиотизирана държавна и съдебна власт. Няма никакъв изход за България! Имахме надежда за промяна, но тази гнусна сглобка с престъпниците на Борисов и Пеевски, уби всякакви надежди. ПП и ДБ са оромно разочарование и ще го разберат на всички предстоящи избори.

    Коментиран от #6

  • 3 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    44 2 Отговор
    Пеевски иска да сформира парламентарна група за разследване на скандала по случая с Марто Нотариуса, т. е. да разследва себе си?!!? Защото съдия Цариградска каза, че е била заплашвана с Пеевски и Гешев!

    Коментиран от #9

  • 4 Майора

    10 6 Отговор
    Лалов ти май забрави фладните години! Да не би всички във ВСС да са коеумпирани? А че има членове които имат собствени жилища , а живеят във ведомствени такива!
  • 5 бай Иван

    21 0 Отговор
    В тези частни клубове се целуват ръце за назначения, решава се кой да се оправи срещу колко , кой да се опраска. Кой, кой е в даден съдебен процес как да се повлия и за каква сума. За това е прав . И рибата както винаги мирише от главата ,защото в главата са зависимите хора които регулират как да се движи тялото и опашката на съдебната система, но решенията са на главата.
  • 6 Има изход

    27 1 Отговор

    До коментар #2 от "Така е!":

    Нов Народен съд. Нищо друго.
  • 7 защо

    22 2 Отговор
    Г-н Лалов,
    Посетителите в клуба прекрасно правят разлика между ВСС и "Частен клуб SS club". Нищо случайно няма.
  • 8 Майна

    13 12 Отговор
    В четвъртък , 9 ч. пред ЦУМ в София- протест в подкрепа на референдума срещу Еврото,

    Коментиран от #19

  • 9 бай Иван

    26 0 Отговор

    До коментар #3 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Мислите ли ,че когато журналист види Пеевски примерно в НС , ще пита " Г-н Пеевски вие ли ръководите имотната мафия и влиянието и в съдебната система." Вярвате ли ,че ще чуете нещо подобно от Ризова, Цънци , Маринка и тия двамата главчовци от сутрешният блок по Нова ?
  • 10 Порно

    12 4 Отговор
    С главен герой Хр. Иванов и второстепенна роля Шиши. Повдига ли ви се? И на мен ми се повдига! Както е казал НЕпоетът …

    Коментиран от #12

  • 11 българка

    13 0 Отговор
    Добре че има НЯКОЙ, който да им го каже право в лицето, с правилните думи! Звучи ви грубо? Ах! Вършете това, за което сте избрани, или се махайте, дотегнахте ни!
  • 12 ОМБРЕ

    3 2 Отговор

    До коментар #10 от "Порно":

    ИНСТРУМЕНТА ТРЯБВА ДА Е ГОУЕМИЯТ КЛЮН НА ДЕСАНТЧИКА
  • 13 БРЪМ-БРЪМ

    3 2 Отговор
    Изритайте "Фондацията",която управлява съдебната и законодателна власт! Проявете смелост и достойнство, защото и вие мишоци, които сте в разни масоно-ротари-илюминатски сглобки ще бъдете скорошна жертва! Да се забрани членство на съдии в каквито и да е "клубчета по интереси", а всички чуждестранни фондации и разни лобита, да се забранят !!! Повярвайте, след не повече от година, нещата ще тръгнат!
  • 14 ЕЛИ

    0 7 Отговор
    ХРИСТО ИВАНОВ ЛИКВИДИРА МАФИЯТА--- СЪД СИСТЕМА В БЪЛГАРИ ЩЕ БЪДЕ ЕВРОПЕЙСКА ,КРАЙ НА ПОРНОТО
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 !!!?

    9 1 Отговор
    Това не е театър, а "ЧАСТЕН КЛУБ" !!!?

  • 17 АНОНИМЕН

    3 2 Отговор
    КЪДЕ СЕ ИЗГУБИ КИСЕЛОВА ,ТАЗИ ПЛАТЕНА ГЛАШАТАЙКА НА СЪД МАФИЯ,ТЯ С НОКТИ И ЗЪБИ ИСКА ПАРЛАМЕНТА ДА НЯМА КОНТРОЛ НА ПРОКУРОРСКИЯТ СЪВЕТ, В ЦЯЛ СВЯТ ПРОКУРАТУРАТА Е ПОД ВЛАСТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО,ТАКА СЕ КОНТРОЛИРАТ СЪДИИТЕ, ПРЕМИЕРА НЯМА ПРАВА ДА ЗАДАВА ВЪПРОСИ НА СЪДИИ ,НО ПРОКУРОРА ИМА ПРАВО,ЗАЩОТО Е АДВОКАТ НА ДЪРЖАВАТА
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Савекс

    0 3 Отговор

    До коментар #8 от "Майна":

    Ако не са ти казали, че имаш нужда от пране, в съседство е Централна баня, така че "оди се..."...
  • 20 На каскета

    3 0 Отговор
    му се е дръпнало кафявото! Сега му е времето да се разприказва!
  • 21 ТИГО

    6 0 Отговор
    Предаването с Лалов беше почти 20 мин ако не и повече ,тукашните "Папагали " "авторитетно " преписват 1-2 мин от цялото интервю !! Лалов беше бесен и водещата едвам се включваше в разговора много се каза обаче ще е "неудобно" за политически коретните драскачи“ !! В същият дух бе и Божанков след него
  • 22 ТИГО

    7 0 Отговор
    ЧЕта и се чудя на късата памет на Българина ,Носа не е в дори и в края върнете лентата на зад !! Ще получите върволица от нищо правници (и то скъпо платени) Цацаров ,Филчев,ГешеФ само те да са с мед да ги намажеш ! Мутри като Боце ,Пашата,Къро,Трактора те си назначиха хора да се правят закони и затова нищо не се прави хващат 100 кг дрога бият се в гърдите на другият изход минават 5 тона и "Луната спи" !!От 20 години говоря че трябваше 1990 да ги украсяваме дърветата с тях (по скоро с тези дето ги създадоха) ! А вие си говорете не ИМ пречите .................
  • 23 Ами да

    5 0 Отговор
    До като ВСС се избира от вождовете в парламента, все така ще е!
  • 24 Нали

    4 0 Отговор
    И Сарафов беше на опашка в ресторанта на Пепи Еврото с торбичка.Пък видяхме и кадри на маса.А Пепи Еврото като се напиел и се тропясал Гешев и Любляна си правили компания,това каза Кристиян,който искаше да говори пред журналисти,ама МВР съдействаха на прогнилата прокуратура,да не чуват повече резилите им.Порнография от класа е Сарафов да е прокурор изобщо.Ниско образован милиционер,нищо повече ,а и мутромафия.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове