Last news in Fakti

12 Януари, 2014 14:59 4 097 8

Волен Сидеров: Стефани дьо Мартие обиждаше българите, че са прости (обновена)

  • волен сидеров-
  • пресконференция-
  • летище варна-
  • полицай-
  • стефани дьо мартие-
  • герб

Лидерът на

Волен Сидеров: Стефани дьо Мартие обиждаше българите, че са прости (обновена) - 1
Снимка: БТА

Стефани дьо Мартие казала, че българите са прости и не заслужават да са в ЕС, обясни Волен Сидеров по време на пресконференция, на която изложи своята версия за инцидента на летище Варна. Лидерът на „Атака“ призна, че първоначално смятал да не коментира случая, докато тече разследване, но тъй като никой в България не спазвал законите и досега се натрупали всевъзможни интерпретации и спекулации, той също нямало да се съобрази с това изискване.

За ситуацията в самолета Сидеров разказа в трето лице: „Волен Сидеров и колегите му разговарят, а една дама зад него му казва да се маха с тази мръсна значка пред очите му. Сидеров й прави забележка да не обижда български символи. Тя му отвръща, че българите са прости и не заслужават да са в ЕС. Сидеров й представя картата си на народен представител и моли и тя да се легитимира. Тя отказва. Първоначално тя говори на български, после обръща на словашки. После дамата Стефани дьо Мартие отправя неприлична реплика към Сидеров - Fuck yourself...“. Националистът изрази съмнения, че тя е изобщо не е французойка.

В конфликта на летището Димитър Бахнев не участвал. Друг младеж обаче казал на Сидеров „Простак. Боклук. Ще те смачкам”. Той му направил забележка. Вече в автобуса младежът започнал да крещи „Не ме удряйте” без никой да го е удрял. Излизайки от летището Бахнев се насочва към спрял джип на гранична полиция, до който бащата на Бахнев разговаря свойски с граничните полицаи. Когато Димитър Бахнев вижда Сидеров и депутатите на "Атака" показва среден пръст.

„На летището той отива при баща си и при граничните полицай, с които говорят свойски. След това полицаи Колев, Недев и Каталиев започват да извиват ръцете на Сидеров. Разправията става, защото хората не искат да дадат името на момчето, което го е нападнало. На Сидеров това му е нужно, за да подведе под отговорност лицето“, уточни той.

Към 23.00 ч. на 6 януари от ОДМВР - Варна Волен Сидеров предава жалба за случая, която изпреварва действията на прокуратурата, но никой не е съобщил за нея.

„Кой и как е подал информация към Главна прокуратура? Разбира се, че тя ще се задейства светкавично, като чуе, че е бил ударен полицай. Поздравления за светкавичните действия на Главна прокуратура, но тя очевидно е била подведена”, коментира Сидеров. На пресконференцията беше показана снимка, за която от „Атака” отбелязват, че се вижда, че полицай Колев не е удрян. 12 очевидци обаче неизвестно защо са били елиминирани от боря на свидетелите.

Той обясни още, че полицай Колев е привърженик на Бойко Борисов и изразява политически пристрастия, което личало от неговия профил във Фейсбук, а медицинското му е издадено от МБАЛ „Св. Анна” в морската столица, чийто управител е бил Красимир Колев, съветник от ГЕРБ. Той смятал да го съди. Сидеров предположи, че зад гърба на тримата полицаи, които според него лъжесвидетелстват, явно стоят политически интереси и че МВР все още е пълно с кадри на Цветанов. „Цветанов действа срещу мен, защото спрях ГЕРБ да се върнат на власт и да си покрият зулумите”, добави лидерът на „Атака“.

Сидеров заяви, че не вижда защо искат той да се извини на френското посолство, след като по-скоро то трябвало да му се извини. „Политиците ни са свикнали да васалстват. Политиците, Външното министерство не реагират, когато обиждат българите. Когато аз защитавам българското достойнство - това е хулиганство”, коментира той.

След изнесените от партия "Атака" данни полицай Костадин Колев е изтрил повечето информация, коментари и снимки, които го обвързват с ГЕРБ, от профила си във Фейсбук и е започнал да пуска в социалната мрежа сатуси, че харесва "Атака", съобщиха от пресцентъра на партията по-късно днес. "Атака" обаче разполага със скрийншотове на всички факти, които са оповестили от страницата му, и ги предоставя на медиите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Petar st

    3 3 Отговор
    Нали се сещате че по изражението на тия хора си личи че са мутри.Ще крадът яко кинти на гърба на народа да си живеят живота спокойно в Драгалевци в палатите зад огромните огради..и ще си прават екскурзии платени от 'личните финанси' видя се със Сидеров
  • 2 Architect

    4 3 Отговор
    Еми, като такива хора като Сидеров хдят да се наливат и да правят зулуми из ресторатите и хотелите из Европа, съвсем нормално е да ни мислят за "прости"!
    Бесилка му е малко на тоя!
  • 3 Владислав Димитров

    1 2 Отговор
    Тоа гологлавия охранител на Пидеров, нещо много лошав ми изглежда !
  • 4 Бай Иван

    2 6 Отговор
    Волен Сидеров е единствения свестен български политик!!! Събудете се!

    Коментиран от #7, #8

  • 5 ВАСИЛ ДИМЧЕВ

    1 1 Отговор
    Малките душици се ръководят единствено от завистта и комплексите си и загърбват националните интереси. Лумпените са заслепени от завистта насадена им чрез медиите че някой бил отсядал в луксозни хотели и са готови да продадат Родината и Нацията си заслепени от завист и простотия.
    Големите проблеми на България се оказаха петнайсетина хиляди евра платени уж от някой за луксозен хотел и още толкова за почивка в Куба.
    Не виждат милиардите кадени и крадящи се в момента от БСП, ГЕРБ и дпс. Това е истинската тройна коалиция защото министерските постове са разпределени между тези три партии.
  • 6 tost

    1 1 Отговор
    Колега,вярно е че БСП,ДПС и ГЕРБ обират милиарди от държавата ,но благодарение на Волен го има сегашното правителство а услуги гратис няма(със сигурност е взел кеш от сегашните управляващи).Незнам дали и националист,но да подкрепяш турците които 500 години са ни избивали, клали и тн.... да даваш гласа си за тях е все едно да сложиш фес,това го правят само продажниците.И нека при следащите избори да се запитаме искаме ли б...ци като Хр.Бисеров,Пеевски и Сидеров да оправляват България.
  • 7 Димитър Димитров

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Иван":

    Цигани и ибрици като тоя и теб момче е пълно нема да се оправи и ти и той няма да се излекувате ще става по зле и зле
    тоя има субсидия от султана а ти дано да си я получиш от него !!!
  • 8 pafch0

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Иван":

    ХАХАХАХАХ , добър виц.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове