Last news in Fakti

30 Май, 2024 10:37 1 662 31

Иван Шишков: Няма нито една магистрала от край до край. Проблемът с пътищата не е от последните 3 години

  • иван шишков-
  • магистрала-
  • пътища-
  • проблем-
  • три години

Извършен е анализ за нуждата от пътища. Строителството на пътища е бъдеще, за съжаление това е бъдеще, което се отлага, изтъкна бившият регионален министър

Иван Шишков: Няма нито една магистрала от край до край. Проблемът с пътищата не е от последните 3 години - 1
Снимка: БГНЕС

Направихме достатъчно много в рамките на възможното за строежа на магистралите. Това каза пред БНТ бившият регионален министър Иван Шишков, цитиран от novini.bg.

Извършен е анализ за нуждата от пътища. Строителството на пътища е бъдеще, за съжаление това е бъдеще, което се отлага, изтъкна той. Няма нито една магистрала от край до край, критикува бившият министър и подчерта: "Има задръствания, защото няма магистрали".

Проблемът с пътищата не е от последните 3 години, според Шишков. Той се обяви не за хвърляне на асфалт по пътищата, а за истински ремонт. Не е възможен основен ремонт на АМ "Тракия", изрази съжаление Шишков. Той недоумява защо не се пуска последната отсечка от автомагистрала "Европа" - до Калотина.
Според него трябва да се направят основни ремонти на пътища. Това не е правено с годините назад, отсече Шишков.

По мнението му решение за тунела под прохода "Петрохан" е да се даде на концесия.

Законови са пречките на Витоша да има лифтове, смята бившият регионален министър.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 апи и кат са за затвора

    10 2 Отговор
    а шишков не ги съди . може него да го осъдят . така се получава . инвалидизираха десетки хиляди с лъжи и немарливост .
  • 2 Едно и също още 100 години

    12 2 Отговор
    Това което е имаме само на хартия е път, в действителност са някакви остатъци от настилка каквито и в Того няма
  • 3 Има, има...

    13 8 Отговор
    Бокострали (пътища за които парите са откраднати). Лентички режем на поразия и пачки събираме, ех орисия....
  • 4 ТаУмВзе

    18 15 Отговор
    Питай Чекмеджето от Банкя що НЕМА! ХАХАХАХА
  • 5 Благодарение на бай Тошо

    18 7 Отговор
    се направиха тунелите и виадуктите в най сложния терен Витиня
    Деморазбойниците не могат да ги ремонтират
  • 6 Какво искате?

    13 8 Отговор
    Магистрали!
    Та този тъп народ гласува у прие Закон за ликвидацията.Рдинственият народ в света който сам се окачи на въжето.
    България е и единствена в света с Турска партия в парламента и с най голямо мюсюлманско малцинство в ЕС ..19%
    Русия е с 4 %
    Та този прост народ ще имал избори
  • 7 Град Козлодуй

    9 7 Отговор
    34 Години съсипана България
  • 8 чук и гек

    10 7 Отговор
    за 35 години демокрация това което е построено по соца не само, че не се подържа ами се руши... за нови пътища да не говорим. От три кабинки към Витоша през 1989, в 2021 сме нулирани... айде честито - да живее ЕСто, НАТО, мато, тикви, прасета и алибалита...
  • 9 Ехо

    6 1 Отговор
    Аз уем си даем, ако от българский род стае народ!
  • 10 Гост

    12 2 Отговор
    Откакто държавата окончателно стана инструмент за лично обогатяване и осигуряване на комфорт на метастазите на ДС и БКП и назначените "бизнесмени", на тази територия нищо добро не може да се случи.
  • 11 АМ тРакия

    5 1 Отговор
    Летящите автомобили вече са под 500 000 долара, а малките 4-6 местни витлови самолети, са още по-евтини.
  • 12 Над плодородна земя правят ли се

    5 2 Отговор
    Магистрали
  • 13 Ааааа

    21 2 Отговор
    През 2022 Кокорчо каза, че като затегнат кранчетата ще строят по 1 Хемус на година, 5 моста над Дунав и 3 тунела под Стара Планина. Къде са?
  • 14 Майора

    11 3 Отговор
    Ало Шишков откакто е управлениетона Борисов нищо не е правено! Ако беше Рой щяха много неща дастанат , а не да говорите за кюлчета и чекмеджета и отмъквате парите от “Хемус” и други пътища за други цели! И колкото и да говорите , резултатите са налице , татко Петко и сие са уж великите специалисти по пътищата!
  • 15 следва сглобка 2

    4 5 Отговор
    При капитализма е така.Частника винаги източва държавата а народа плаща.
  • 16 Сериозно ли

    16 3 Отговор
    По времето на Шишков се правеха само анализи и не се хвърли една лопата асфалт за да запушат някоя дупка. А сега се изказва като найголемият пътен специалист. Хайде по-полека
  • 17 Колко сте кухи

    12 3 Отговор
    Да му вярвате на тоя. Тракия и Марица са готови от край до край.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Отвратен

    4 10 Отговор
    Тодор Живков, Светла му памет, което построи , тези некадърници не може да поддържат и боядисват. Той мислеше за Народ и Родина , а тези примати само за кражби и далавера !!!! Трябва като в Румъния, всички виновни престъпници и крадци в затвора, тогава ще се оправят нещата.

    Коментиран от #21

  • 20 Парадокс Бг

    7 6 Отговор
    Така е, прав е Иван Шишков: Няма нито една магистрала от край до край!!!! Бойко Борисов е един жалък Лъжец и Манипулатар! 12 години лъга, че уж строил Магистрали, а всъщност се правеха някакви малки некачествени участъци, от които повече се крадяха пари, отколкото да има полза за страната ни! Китай за 10 години построи 2 000 км магистрали!!!! Ние една мъничка държава, 85 пъти по-малка от Китай за 12 години НЕ сме построили Една цяла магистрала!!! Къде са парите ни, Бойкооо...

    Коментиран от #31

  • 21 Я слез на земята малко

    11 0 Отговор

    До коментар #19 от "Отвратен":

    Не Тодор Живков построи, а българския народ изгладува и измизерува, това което се построи по негово време!

    Коментиран от #24

  • 22 Мнение

    5 5 Отговор
    Ако Продължаваме Промяната-Демократична България бяха управлявали 10 години, досега всички магистрали щяха да са построени, доходите ни щяха да са стигнали Европейските, Законодателството ни щеше да е напреднало!!! Борисов е вреден за България! Той е един необразован арогантен лъжец!!!
  • 23 Е да ама

    6 1 Отговор
    Нали ПП свалиха Герб за да оправят нещата ? Единствено си оправиха банковите сметки, и нищо друго !

    Коментиран от #29

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Марко

    3 1 Отговор
    Понеже проблемът с пътното строителство е много голям, ППДБ откри и приложи гениален изход от него - три години не построи и метър магистрали!
    А построеното на 99% до момента на встъпването им на власт, успя да завърши едно от служебните правителства чак през 2022.
    Тия са гении, много моля всички сънародници да гласуват за тях, защото само така ще си осигурим поне още 10 години безпроблемност в пътното строителство!
  • 27 да припомним

    0 0 Отговор
    Няма виновен за павильончето
    а отговорния за случката беше повишен
  • 28 Петьо

    5 0 Отговор
    Комунистите за половин век една магистрала не построиха. Защо? Защото на Русия не й беше нужна. На нея й трябваха само железниците. Тя изсмукваше благата ни, натоварени на вагони.
  • 29 Ти къде беше, че не забеляза?

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Е да ама":

    ППДБ не са свалили ГЕРБ. Победиха ги на избори.
  • 30 Само питам:

    0 0 Отговор
    Шишльо, Тракия не е ли готова, че дойде време за осн. ремонт, но ти архитекте не обичаш да шофираш, а да се возиш с НСО?
  • 31 ЧЕТИ ПОВЕЧЕ СТАТИСТИКА!

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Парадокс Бг":

    Китай е 200пъти по-голям по население и 160пъти по голям БВП. и за сведение МОСТ, КОЛКОТО АСПАРУХОВИЯТ ВЪВ ВАРНА ГО ПРАВИ ЗА 2дни!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол