Last news in Fakti

31 Май, 2024 22:04 2 676 119

ДАНС: Руски спецслужби са заплаха за националната сигурност на България

  • данс-
  • русия-
  • заплаха-
  • българия

ДАНС е предложила включване на 393 лица в масива на нежеланите в страната чужденци

ДАНС: Руски спецслужби са заплаха за националната сигурност на България - 1
Снимка: БГНЕС

През 2024 г. ще се запази високият интензитет на посегателствата срещу националната сигурност, свързани с операции на чужди специални служби, зловредни информационни кампании и кибератаки. Това се посочва в Годишния доклад за дейността на ДАНС за 2023 г.

Като основна заплаха Агенцията откроява най-вече Русия, а като нарастващо предизвикателство - Китай. Откроена в доклада е и нестабилността на Западните Балкани.

В доклада за миналата година се отбелязва, че поведението на Русия генерира нарастващи заплахи за глобалната сигурност. Увеличават се и опасенията за възможна руска агресия към други страни. Постоянен е стремежът на Москва за подкопаване единството и възпрепятстване разширяването на НАТО, като за целта се прилага хибриден подход, отчита ДАНС.

Допълва се, че "продължаващата агресия на Русия срещу Украйна и зловредните хибридни кампании на Москва остават основен ерозиращ средата фактор, а нарастващата настъпателност на Китай за проекция на сила го позиционира като системно предизвикателство за евроатлантическата сигурност".

Относно Западните Балкани през 2023 г. се запазва потенциалът за ескалация на напрежение, съпроводен с прояви на насилие.

Държавната агенция за национална сигурност посочва, че в региона се наблюдава и засилен говор на омразата срещу България, включващ в отделни случаи и физически посегателства срещу определящи се като българи граждани на други държави.

В доклада се отбелязва, че обстановката по линия на сигурността в Западните Балкани се усложнява и от високата активност на организираната престъпност, нелегалната миграция, корупцията, нарушаването на върховенството на закона и отстъпленията от демократичните принципи на фона на засилващи се авторитарни тенденции.

ДАНС отчита, че през 2023 г. нараства ролята на специалните служби в рамките на хибридния инструментариум за въздействие на българска територия. Приоритетните им цели остават влияние върху процеса на вземане на политически решения у нас, както и създаване на позиции за придобиване на информация на централно и местно ниво.

Като по-съществени резултати през 2023 г. при противодействието на рисковете и заплахите от дейността на чуждите служби, от ДАНС отчитат пресичане на дейността на четирима руски и на двама беларуски граждани. Пресечена е и дейността на други шестима чужденци, съпричастни към дейността на чужди специални служби.

Посочва се, че през миналата година със заповеди на председателя на ДАНС спрямо 54 души, чиято дейност представлява заплаха за националната сигурност, са наложени принудителни административни мерки по Закона за чужденците в Република България и по Закона за влизането, пребиваването и напускането на страната.

ДАНС е предложила включване на 393 лица в масива на нежеланите в страната чужденци.

В резултат на действията на ДАНС, през миналата година са наложени принудителни административни мерки за извършвана логистика или съпричастност към терористична дейност на 14 чужди граждани. В информационния масив на нежеланите чужденци в България са включени 221 души, подозирани в съпричастност към терористична или екстремистка дейност.

Със заповеди на председателя на ДАНС са наложени принудителни административни мерки на 33 чужди граждани, определени като носители на риск за сигурността на страната. По предложение на ДАНС в информационния масив на нежеланите чужденци в България са включени 159 души по съображения, засягащи националната сигурност и във връзка с тяхно участие в схеми за незаконно превеждане на мигранти през граница.

През 2023 г. от ДАНС са изпратени предложения до Държавната агенция за бежанците за отнемане на временната закрила на петима чужди граждани за участие в контрабанда на мигранти.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 65 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    105 14 Отговор
    Аз не се чувствам заплашен.А вие?

    Коментиран от #10, #32, #69

  • 2 Софийски

    31 52 Отговор
    Така е, тиквата и прасето са основни руски проводници. Зеления чорап и копейката тоже.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 националната сигурност

    97 18 Отговор
    Дръжки! НАТО е най голямата заплаха за националната ни сигурност в момента! НАТО и атлантическите продажни подлоги
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Сатана Z

    79 7 Отговор
    ДАНС могат да броят както долари,така и рубли.
    Зависи от гледната точка.Утре ще обърнат палачинка и ще кажат,че са бачкали по заповед на Козяк и ще преминат курс по обучение на руски език.Тяхното не се губи,шпионите само сменят господарите си.
  • 7 "заплаха" .....

    66 10 Отговор
    Заплаха към кого? Със какво?......пълни глупости....
  • 8 ЖЕКО

    79 19 Отговор
    КАКВИ СЛУЖБИ КАКВИ ПЕТ ЛЕВА НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ Е С РУСИЯ СЛАВА НА РУСИЯ
  • 9 РАСО

    61 14 Отговор
    До сега не съм чул и не съм чел срещу България да има заплаха от Русия. Но срещу чужди военни бази на територията на България насочени срещу Русия си техна работа. Заради Украйна дано да не изгорим и ние, но имаме ли умни политици?

    Коментиран от #42

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 АГАТа Кристи

    20 44 Отговор
    Трябваше ли 34 / тридесет и четири/ години да изминат, за да го проумеят.
    МНООООГО "другари" за това време на "проумняване" са изкарали пенсии, + многократни заплати и превилегиите, ВЕРНИ на КГБ...

    Коментиран от #77

  • 12 Мхм

    14 40 Отговор
    Тьотя Мутрафонова дали е в списъка.

    Коментиран от #55

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Мдаа

    20 11 Отговор
    ДАНС са клон на руските служби.

    И "констатициите" им са като запалянковци на футболен мач: вместо да си върашат работата В БЪЛГАРИЯ, те коментират какво "се виждало" по света.

    В България не казват какво "се вижда".
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Копейките.... Копейките.....

    14 42 Отговор
    И главната копейка арестувайте и изхвърлете ги от БГ, и муньо също, това са гробокопачите на България, и сега ли разбрахте че Русия е враг номер едно на България.

    Коментиран от #19, #57

  • 17 И какъв е тоя

    31 5 Отговор
    хибридния инструментариум за въздействие на българска територия?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Щерю

    46 8 Отговор

    До коментар #16 от "Копейките.... Копейките.....":

    А щатските шпионски служби не са ли заплаха за България?

    Коментиран от #33

  • 20 Грую

    34 5 Отговор
    Като се чувствате застрашени бегайте в Конго.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Гост

    23 5 Отговор
    А анат0лските не са, а краварските са ни приятели.
  • 23 Ъхъъъъъъ мозъциИ

    26 4 Отговор
    ....... нежеланите чужденци в България са включени 221 души, подозирани в съпричастност към терористична или екстремистка дейност...... Те ДАНС с подозрения ли се занимават да ги питам ?

    Коментиран от #43

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Много ме е страх от

    18 4 Отговор
    "хибридния инструментариум"! Сън не ме хваща
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Ти си

    35 3 Отговор
    Доклада е написан от ала-бала шефа на ДАНС одобрен от посолството.
    А такъв доклад от такъв шеф какъв очаквате да е .....
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Колко точно са евреите които са

    23 3 Отговор
    включени в този списък на ДАНС със подозирани в съпричастност към терористична или екстремистка дейност.. ? Един Натаняху има ли го случайно там в този списък, щото чух, че в списъка на международният съд бил нещо ? ......
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 В този списък, само израелци

    14 3 Отговор
    трябваше повече от 221 души да има. ДАНС нищо не са свършили. Оставка ...
  • 32 Европеец

    27 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Не се чувствам застрашен от Русия..... Голямата заплаха за националната сигурност на България е продажбата политическа класа..... В България и в Европа има много политици, но няма държавници..... Докато в България и в Европа не се появят държавници не е всичките ще бъдем застрашени от глупостите които вършат управляващите политици.....

    Коментиран от #49

  • 33 Те.....

    6 26 Отговор

    До коментар #19 от "Щерю":

    Не са заплаха за България бе Щерьо, това са партньорски служби, не виждаш ли че това разделение и омраза в обществото се дължи на пагубно то руско влияние в БГ, подкрепяно от всякакви безродници и продажници, начело с муньо, копейкин и всички мазни рублояди в парламент, медии, служби и институции, мислиш ли че това ще изведе до добър край?, а вие като папагали повтаряте руските лъжи... американци, европейци.... и всички гнусни руски лъжи и провокации които се изливат върху България.

    Коментиран от #45

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 хибридния атлантически инструментариум

    22 3 Отговор
    Почва да става много дразнещ впрочем !
  • 36 рфокал

    25 3 Отговор
    А бе то дето се вика краварите ни грабят, карат ни чрез зависими политици да им купуваме боклуците скъпо и прескъпо, имат си НПО та и агенти хрантутници, та тези от ДАНС за тази заплаха нещо написали ли са в доклада. Ами за агентите на британските псета, ами на турците, гърците??? За тях има ли нещо писано в доклада? Тя сигурността на България е всестранна и не може понеже се е напълнило със зависими началници и в такива служби като ДАНС, да се бие по които им кажат от краварника.
  • 37 Въпрос

    23 3 Отговор
    А, американските какви са бе подметки на краварите?!
  • 38 торбалан

    10 2 Отговор
    Бряяхх.То в България май на оня с гушата до колене Кензел Мартун и на кривият му мек х.й руската козина пречи.Този спе.мо яд дали ще доживее краят на мандатът си?
  • 39 777

    4 10 Отговор
    По "БОЦ-ко"
    и народни напеви :

    Ни "сатър" си, нито "хан",
    А от блатници Е....,
    лено моме хубава, Ела ми стъпи на...
    Ку...пила ми мама шарени чорапки....
    И т.н.
  • 40 Според

    13 2 Отговор
    заглавието Русия не трябва да има спец служби. Време е да им наложим санкции и за това, че имат такива служби.
  • 41 Истината обаче е

    16 3 Отговор
    че само чрез "хибридизация" можем да станем истинска демокрация! Другото е атлантическо нацистка диктатура. .....
  • 42 Селянин

    16 6 Отговор

    До коментар #9 от "РАСО":

    Ще имаме умни политици, ако народът отиде да гласува, а не за гъби.

    Умен народ - силна държава!
    Унил народ - никой не уважава!

    Твоят глас има значение!

    Не оставяй медиите избирателно да подбират посланията си и да влияят на близките и приятелите ти. Време е българите да се събудят от апатията към бъдещето си!

    Време е за Възраждане!!!

    Коментиран от #48

  • 43 Те ДАНС с подозрения ли се занимават ...

    18 1 Отговор

    До коментар #23 от "Ъхъъъъъъ мозъциИ":

    Явно само с подозрения се занимават, защото доказателства липсват категорично
  • 44 От ДАНС

    11 1 Отговор
    Първи в списъка е някакакъв Йоси Леви Сфари
  • 45 Хммм

    21 1 Отговор

    До коментар #33 от "Те.....":

    Ти къде видя партньори? Какви партньори дето ти налагат да им купуваш боклуците на тройна цена, дето години на ред чакаш да ти доставят нещо дето си го платил. Дето ти казвазват да се биеш за техните интереси. Аз такива партньори неща.

    Коментиран от #52

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 КРЪЧМАРЯ

    13 2 Отговор
    ДНЕС НЯКАКЪВ УКРОП ВЛЯЗЪЛ - ИСКАЛ ДА ПИЕ КАФЕ ,ДВАМА МОИ ГО ПОНЕСЛИ НАВЪН ,ПОСЛЕ ГО СУРВАКАЛИ ЯКО ,ТАКА ЗА ЗДРАВЕ ...ШЕ ТЕБЕ ГИ ЧЕРПА
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Европеец

    14 2 Отговор

    До коментар #32 от "Европеец":

    Пропуснах да кажа за тия 35 години демокрация, защо данс се намира в сградата на КДС, която е построиха лошите комунисти.....
  • 50 Мдаааа дааа

    12 1 Отговор
    Хибридията НИ, под умелото ръководство на Галя от посолствоТо е по добра от хибридията МУ /на Путин/!!!!
  • 51 ганев

    15 2 Отговор
    АЛООО...А КАКВО ПРАВИМ....С АМЕРИКАНСКИТЕ И АНГЛИЙСКИ..И ДРУГА ТВАР ШПИОНИ...ОТ КОЙТО БЪКА БЪЛГАРИЯ
  • 52 На теб...

    1 8 Отговор

    До коментар #45 от "Хммм":

    Кой ти е казал да се биеш за някакви техни интереси?, и какви боклуци си купувал и от кого?
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Евроатлантиците

    15 2 Отговор
    Са заплаха за националната сигурност на България
  • 55 За нея

    1 3 Отговор

    До коментар #12 от "Мхм":

    Не знам но ти но ти си в списъка
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Павел

    25 3 Отговор
    Каква заплаха бе малоумници???!!!! Всеки един руснак е добре дошъл във всяка една българска къща и на всяка една българска трапеза, така е било и така ще бъде винаги. Я се разкарайте!

    Коментиран от #59, #64, #65, #102

  • 59 Борис

    3 15 Отговор

    До коментар #58 от "Павел":

    Духа4.

    Коментиран от #94

  • 60 Хаха

    16 2 Отговор
    ДАНС а за английски, турски и американски тайни служби нещо да кажете?
    Или посолството вибрира задниците и вие пишете глупости.
    Смешници
  • 61 БМБ И СФИНЬТА

    9 1 Отговор
    Са заплаха за БГ
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Гоце

    4 10 Отговор
    Всички рашисти вън от БГ.
  • 64 Пенчо

    4 4 Отговор

    До коментар #58 от "Павел":

    Е чак пък всеки ... Дали всеки българин е добре дошъл на трапезата ти ?
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 БИСЕФГАЗА

    5 1 Отговор
    БЕ ГОЦЕ
  • 67 Точно пък ние

    12 2 Отговор
    Сме им в момента пръв приоритет на "Руските спецслужби" нали ? То бива бива тъпотии ама чак пък толкова не бива. Българите масово са за Русия и ако и това не им е ясно на ДАНС, значи са действително за закриване.... а ако пък го знаят е още по лошо, защото значи че работят срещу народа си
  • 68 въпрос

    12 1 Отговор
    Докладът на ДАНС от кое от трите посолства е писан? Правото да бъдем информирани е евроатлантическа ценност, на която особено държа, защото от доста време не ми разрешават да чуя друга гледна точка в конфликта, а ми я преразказват както дявола чете Евангелието. Препоръчвам временно американското, английското и еврейското посолство в България да бъдат закрити, за да спрат да пишат докладите на ДАНС и да ги оставят сами да си вършат работата.
  • 69 Бармалей

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Под България, нали се сещаш, че ОНИЯ не разбират теб а себе си.
  • 70 Билкара

    9 1 Отговор
    ДАНС е опасно за нац сигурност на България и българския народ
  • 71 Алооо ДАНС !

    9 2 Отговор
    Лорер каза, че изявленията на Ганев отговарят на определението за антисемитизъм....... „Обвиняването на еврейските граждани в по-голяма лоялност към Израел или предполагаемите еврейски приоритети по света, отколкото на интересите на собствените им нации е антисемитизъм”.... !!!!!!!!!!......Същата тази кретения беше повторена и от Александър Оскар, президент на Организацията на евреите в България Шалом....

    Коментиран от #84

  • 72 Хихихи

    12 1 Отговор
    Повтарят опорките на господарите България вече е колония
  • 73 Циркон

    12 1 Отговор
    НПО на Сорос са опасни за нац сигурност
  • 74 Дедовия

    11 1 Отговор
    Прекръстете се на агенция ЦИРК никво ДАНС не сте.
  • 75 Алооо ДАНС !

    10 2 Отговор
    Всъщност жената до "политика" Митов в последните близо 10 години е англичанката Мелани. Тя е родена в градчето Севъноукс в графство Кент. Завършила е история в известния университет „Станфорд“ и от доста време работи в международната шпионска организация Independent Diplomat. След запознанството си с Митов идва да живее в България. Двамата сключват брак, докато той все още ръководи външно министерство.... Само година по-късно Мелани и Даниел стават родители на първородна дъщеричка, на която дават името Лара. Наследничката на политика проплака в България, в ръцете на акушер-гинеколозите от болница „Софиямед“... Какво пише обаче на сайта на Independent Diplomat ? СЪБИРАНЕ НА РАЗУЗНАВАТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ И ПРЯКА ДИПЛОМАЦИЯ (да се чете вербовка и лобизъм)

    Чрез директен дипломатически ангажимент със столици по целия свят и в Обединените нации, ние често работим зад кулисите – за събиране на разузнавателна информация, разбиране на динамиката на властта, информиране за стратегии за ангажиране и предоставяне на директен принос в изготвянето и създаването на политики за нашите партньори. .....
  • 76 ⚡ Хрониките на Евразия

    2 11 Отговор
    Скоро и с българските продажници за копейки ще се заеме ДАНС

    Коментиран от #101

  • 77 Великата Румъния - манифеста

    2 3 Отговор

    До коментар #11 от "АГАТа Кристи":

    Защото българите много обичат истински мъжки, затворнически секс в затвора.
  • 78 Атлантическите партии на войната

    11 1 Отговор
    са най голямата заплаха за националната сигурност на България !
  • 79 Алооо ДАНС !

    9 1 Отговор
    АФЕРА алармира ДАНС и прокуратурата да осветят и проверят всички детайли по двойното гражданство на Даниел Лорер !!! ...Западна разузнавателна служба с доклад, че Лорер е станал министър в нарушение на Конституцията. Интересно е, защо ГЕРБ и Бойко Борисов не поставят темата в публичното пространство? В доклада на разузнавачите от западната служба е отбелязано и че под огромен натиск е бил поставен израелският посланик в България, за да издаде документ, с който Лорер да удостовери, че няма израелско гражданство. Според доклада – израелският посланик категорично е отказал, тъй като под натиск е бил каран да извърши незаконно действие.
  • 80 ДАНС, Прокуратурата

    11 2 Отговор
    почнете най накрая да си вършите работата и да арестувате атлантици-нацисти-ционисти подкрепящи войни и геноцид !.....Глава четиринадесета "Престъпления против мира и човечествата" от Наказателния кодекс по чл. 407 - "Който върши по какъвто и да е начин пропаганда за война и геноцид, се наказва с лишаване от свобода до осем години" Защо закона не се спазва ? А прокуратурата, а ДАНС ? Защо ? Почнете най накрая да си вършите работата и да арестувате атлантиците -нацисти-ционисти....В тази държава и закони има впрочем още !
  • 81 Копейкин Костя

    4 14 Отговор
    Ехааа, копринкаджиите са се превъзбудили от информацията, че Матушката им е заплаха за националната сигурност на България.
    Изглежда, че и Пасьолството е ударило някоя рубла за усилване на воя... 😀

    Коментиран от #91, #95, #97

  • 82 Реалист

    12 3 Отговор
    Така нсреченото ДАНС е обслужващ персонал на ЦРУ нищо общо с държавна агенция по нац сигурност.
  • 83 Гост 2

    10 3 Отговор
    В България ако имаше ДАНС нямаше да най престъпната и корумпирана сороска колония в Европа
  • 84 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #71 от "Алооо ДАНС !":

    Александър Оскар крадеца на здравни осигуровки
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Западната агентура

    9 2 Отговор
    Е много по вредна от руската
  • 87 Абе мушмули,

    6 1 Отговор
    Годишния доклад за дейността на ДАНС за 2023 г. сега ли чак излиза ?
  • 88 Българин 🇧🇬

    7 3 Отговор
    Заплаха за нац сигурност са престъпниците от ГЕРБ и ППДБ които спонсорират окраинските фашисти с оръжия и правят българския народ мишена за Руската армия.
  • 89 Инкогнито

    8 3 Отговор
    Сороската секта е превзела ДАНС. ДАНС изобщо не изпълнява функции си, а работи за Козяк.
  • 90 Винаги като го прочета това:

    2 2 Отговор
    ====Пресечена е и дейността на ...===== и прихвам да се смея
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 123456

    0 1 Отговор
    как е в мн. ч. - подлоги или подлози ?
  • 93 А в "информационния масив"

    4 1 Отговор
    Имена няма ли .... или само уйдурми стигат за един доклад на ДАНС
  • 94 ганев

    3 1 Отговор

    До коментар #59 от "Борис":

    ТЕБ ..БАЩА ТИ ТЕ Е ПРАВИЛ ....КОГАТО НА НЕ МУ СЕ Е.........Е.....ЛО
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Каква заплаха бе

    5 3 Отговор
    Кой точно заплашен се е почувствал, точно пък и от "Руските спецслужби"?
  • 97 ганев

    3 3 Отговор

    До коментар #81 от "Копейкин Костя":

    теб ..НИКОЙ НЕ ТЕ ЗНАЕ...ЧЕ СИ СЕ РОДИЛО.....НОООО КОПЕЙКИН ГО ЗНАЕ....ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
  • 98 Трол на посолствоТо

    8 2 Отговор
    Мдаааа дааа...
    Хибридията НИ, под умелото ръководство на Галя от посолствоТо е по добра от хибридията МУ /на Путин/!!!!
  • 99 Гориил

    3 1 Отговор
    Това прави всяка разузнавателна агенция в света.
  • 100 ЩО БЕ

    4 3 Отговор
    ДА НЕ СА ДАЛИ КООРДИНТИТЕ НА ГЕБРЕВ ИЛИ НА СКЛАДОВЕТЕ МУ
  • 101 ИЛИ

    2 2 Отговор

    До коментар #76 от "⚡ Хрониките на Евразия":

    ОБРАТНОТО
  • 102 Разбира се

    2 1 Отговор

    До коментар #58 от "Павел":

    Ти на дъщерята и сина каза ли да се помият и да месят питки и да греят ракията
  • 103 Крумов

    4 2 Отговор
    Лошото е - че са като "паяжина", навремето имаше идеология, щяхме да ставаме нова раса - комунисти - станахме нищо - ако ни дадат възможност - ще се избием един друг, такава е човешката същност.

    Но - ДАНС по-добре да се занимават със сериозни работи, руснаците са ни "отписали" отдавна, то ние сме такива "фурнаджийски лопати", че никой не ни приема за коректни.

    Отчитат дейност, просто е това, навремето имаше Държавна сигурност, който се е сблъсквал с тях - едва ли е "очарован". А и такива спец-служби не създават блага за хората, не са строители, лекари, учители.

    Не ми се иска да съм част от такава структура, сигурно е интриги, някакви гадости, компромати, снимки, записи.

    Има нужда от един вид служби, но - нещо много раздут щата.
  • 104 дядото

    5 1 Отговор
    а има ли спецслужби на други държави -приятелски или не,които да не са опасни и вредни за държавата ни
  • 105 ga lka от по$$ол$$твото

    4 0 Отговор
    БРАВО ДАН$!
  • 106 "ВРАГ НА НАРОДА"

    7 1 Отговор
    ЗА КАКВА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ МОЖЕ ДА СЕ ГОВОРИ СЛЕД КАТО ВЕЧЕ НЯМА НИТО НАЦИЯ НИТО ДЪРЖАВА?!?
    РБ(Р€ПУБЛИКА БАНАНОВА) € €ДНО Г€ОГРАФ$КО ПОНЯТИ€, НАСЕЛЕНО С НЯКАКВИ НЕЩАСТНИЦИ,
    И $ЛУЖ€ЩА ЗА Б€ЗПЛАТНА БАЗА НА $ащ(нато)!
    КОЛКОТО ДО ДАН$ , прокуратурата, МВР , $ЪД€БНАТА ВЛА$Т...,ТО Т€ ИМАТ ОГРОМНАТА ЗА$ЛУГА ЗАДКУЛИ$И€ТО (БКП и КД$) ДА НИ ДОКАРАТ ДО ТУК!
    P.S.
    ЗАЩО В ДАН$ НЕ СЕ ПРАВИ СЕКС ПО ВРЕМЕ НА "работа"?!?!
    ЗАЩОТО В$ИЧКИ $А РОДНИНИ! :))
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Опасен завой

    1 1 Отговор
    Заплахата идва от агентите с No14.
  • 111 И аз да кажа

    2 1 Отговор

    До коментар #18 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Ми на полицаи им се вижда хубаво преди 1989, не на доктори на науките- филолози, инженери, архитекти, музиканти, изобщо всеки с ум, с не инертни амеби
  • 112 ОЩЕ СЛЕД ПРОМЯНАТА УКРАЙНА ПРОДАВАШЕ

    5 1 Отговор
    НА БЪЛГАРИЯ МЕНТЕ СПИРТ СЪС ВЛАКОВИ КОМПОЗИЦИИ ТОЕСТ УКРИЯ Е УБИЛА ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ ОТКОЛКОТО РУСНАЦИТЕ УБИХА ВЪВ ВОЙНАТА СЕГА ! СЕГА ТЕ СА ОЩЕ ПО ГОЛЯМА ЗАПЛАХА ЗАЩОТО ВСИЧКО КОЕТО ВНАСЯТ Е ОТРОВА !
  • 113 ДАНС СА ДОСТА КОМПЕТЕНТНИ ......

    4 0 Отговор
    ОСОБЕНО ЗА РУСИЯ И УКРАЙНА , ШОМ ТУК ИМ ЧЕТЕМ ЛЪЖИТЕ !
  • 114 АКО БОЙКО И КИРО НЕ СА В ЗАТВОРА

    3 1 Отговор
    ЗНАЧИ ДАНС СА НАЙ - ГОЛЯМАТА ОПАСНОСТ ЗА БЪЛГАРИЯ !
  • 115 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    Руските са много страшни!! Най-страшни за нас са тези на Доминиканската република........
  • 116 Мокеле Мбембе

    0 2 Отговор
    Смех... Според ДАНС само чужденци са проводници на чуждо влияние и предават държавни тайни или използват български ресурси в услуга на наши неприятели. А всеки вижда, чува, чете - и като така - знае, че слугите на рашистката Московия с българска националност и БГ- паспорт са много повече Множат се предимно поради простотия, но някои добре припечелват от услугите си.
  • 117 Аддд

    2 0 Отговор
    За националната сигурност на България са заплаха политиците които с две ръце ни вкарват дректно във Войната.
  • 118 М3 голд

    1 0 Отговор
    От резюмето на Атанасова лъха авторство на посолствоТО или стремеж да се подмажат пак там. Какво ми пишат за голямата опасност от руски и беларуски граждани, когато тук се формира една платена каста на Сорос, която изпълнява чужда за България повеля, политика, действия в полза на чужда държава, фирми и икономически и политически интереси. Тук е разковничето, но ги е страх да го сложат на масата, защото веднага ще си отидат. ДАНС, както и цялата съдебна власт вероятно имат квалифициран персонал, но не го използват по предназначение в интерес на държавата и обществото, а в името на блокови необходимости, откъдето следва тяхното нищоправене. Поне засега.
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове