Last news in Fakti

14 Юни, 2024 10:51 1 848 32

Хекимян: Нагли ли са „Промяната“ или ни правят на луди?

  • антон хекимян-
  • пп-
  • организация-
  • движение-
  • булеварди

Сега се опитват да въведат временна организация на движението с „решения“ на някакви измислени "Комитети за наблюдение" на въведената организация на движение на трите булеварда

Хекимян: Нагли ли са „Промяната“ или ни правят на луди? - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Терзиев и Бонев продължават с отчаяните опити да „узаконят“ огромния гаф с „Патриарха“, „Витошка“ и „Нансен“. Това написа общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян във Фейсбук.

Сега се опитват да въведат временна организация на движението с „решения“ на някакви измислени "Комитети за наблюдение" на въведената организация на движение на трите булеварда.

Нагли ли са „Промяната“ или ни правят на луди?

Какво виждаме от писмо на Столичната община, което публикува Диана Русинова:

1. Започнаха нова организация на движението.

2. Съдът я спря и сега стои недовършена.

3. Терзиев назначи Комитет за наблюдение на нещо, което не е готово.

4. Този Комитет, който няма никакви правомощия за нищо, казва, че трябва да се направи - забележете !!! - временна организация на движението, защото трасето не е довършено и крие рискове.

Отварям важна скоба - не е довършено, защото е започнато не по правилата и съдът го спря.

5. С тази нова „временна“ организация искат да пуснат режима за светофарите за спряната организация - въпреки решението на съда!

6. Всики тези „решения“ на измислени Комитети без правомощия ще бъдат изпратени до СДВР за становище.

Има ясни правила за въвеждане на временна организация на движението и те не са съотносими към щетите, които „спасителите“ причинила на „Патриарха“, „Витошка“ и „Нансен“.

В допълнение:

Всички забравят и „Скобелев“, където на същия принцип без проекти вече е разчертана нова организация.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Това

    60 10 Отговор
    старозагорско селянче , сън не го хваща да се чуди какви змии и гущери да извади и зарадва покровителя си ! И той същата злобна махленка !
  • 3 ТаУмВзе

    45 6 Отговор
    И ХекиМаяу изпълзе от некъде да дудне нещо си!

    Коментиран от #7

  • 4 Всички...

    36 2 Отговор
    Така наречени специалисти където и да е са назначени по партийна линия без да са каквито и да е специалисти и затова всичко е тюрлю гювеч.
  • 5 Баба ви

    15 10 Отговор
    И са нагли и ви правят на луди , Хекимянчо!
    Не е луд който яде зелника...
  • 6 Наглецо

    41 4 Отговор
    Тия са ясни хомота. Хекимянчо като част от тях, ревнува. Защо не си зададе въпроса, защо Толупа го предложи за кмет, след като знаеше, че е бита карта!?
  • 7 А ти

    11 5 Отговор

    До коментар #3 от "ТаУмВзе":

    Явно си изпълзял от крат уната на баба Цола Драгойчева - от там ти е и ума - дет си взел !
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Антоне

    23 2 Отговор
    Двама сте в страната известни които направихте най големите глупости в живота си ти като се кандидатора за кмет и чалгаря като предложи шнорхела за министър председател.

    Коментиран от #18

  • 10 Конспиратор

    3 7 Отговор
    И двете квалификации са вярни.
  • 11 Киселяка

    25 3 Отговор
    Много лесно от известно и разпознаваемо лице човек се превръща в яростен критикар и злобар за да покаже колко е лоялен към този който му хвърля трохите Хикимяне.Ако ти е останало малко достойнство не го прави.
  • 12 анон

    16 2 Отговор
    бтв ни правеха на луди 2020-23 с измисления им вир0с и гербавия фашизъм (5000 лв ако те види полицай в парка) под :)))
  • 13 пфф

    17 2 Отговор
    По-скоро Хекимян се прави на луд. Ако в ГЕРБ имат машина на времето, може да върнат нещата в момента, в който всичко е започнало. Сега и съдът не може да премахне направеното.
  • 14 1122

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Софийски":

    Това и на шега не го казвайте!
  • 15 Анонимен

    5 6 Отговор
    Вие си ги избрахте - сега си понасяйте последствията. След като си мислите, че хора, станали известни с това, че събират доноси и публично се подиграват на други в социалните мрежи са читави. Ще ви спасят града некой друг път!
  • 16 Виж как е

    13 2 Отговор
    Откъсде си бе момче. Ако на село можеш да спреш на мегдана, в столицата има правила. Като не си наясно защо се обаждаш. Да не мислиш, че някой се връзва на тъпотиите ти.
  • 17 Ибряяяя

    16 4 Отговор
    По нагли от ГЕРБ нема! Все пак това не е птоект от вчера стар проект наследство. Наглостта е че се опитвате да прехвърлите вашите Гербаджийски небивалици в другия двор! А арменчето освен да лае пред телевизора, за друго не става! И той полиик Боже!
  • 18 Хаха

    3 7 Отговор

    До коментар #9 от "Антоне":

    Браво пич! Абсолютно точо!
  • 19 Прост селянин

    5 9 Отговор
    Софиянци са много смешни. София изглежда на катун с нацапаните си фасади и бъркотия на движението. Това е синя София, господа ентелегенти. Гласуват за тротинетките и се сърдят че няма къде да паркират.
    Сами си ги избрахте. Хаха.

    Коментиран от #21, #24

  • 20 А бе Момче!

    6 1 Отговор
    А бе Момче! Върви да си четеш Бумгите!
  • 21 Кенеф във който не ми се стъпва!

    4 1 Отговор

    До коментар #19 от "Прост селянин":

    Кенеф във който не ми се стъпва! - Защо Ли?
  • 22 хайде не преигравайте с тази организация

    6 1 Отговор
    Не е нужно всеки, който пътува от Горубляне до Гурмазово да минава през идеалния център ....
  • 23 Боже

    11 1 Отговор
    Това ми прилича на :Крадецът вика , дръжте крадеца.Голям смях.
  • 24 Джон

    3 4 Отговор

    До коментар #19 от "Прост селянин":

    Преди комунизма София е била доста по-хубава и е става все по-хубава, но откакто пролетариата взехте властта... 80 години смрад.

    Коментиран от #27

  • 25 От няколко месеца на власт е БанкЯта

    5 1 Отговор
    И правителство е негово, върнаха се всички мръсни схеми по държавни болници, къде ли не....тоя за кво реве??? За майка си ли!?
  • 26 Русофил

    2 3 Отговор
    Не е луд ТОЗ дето яде баницата... Иначе Киро сношава българския народ. Яко и брутал но, а народа мълчи, явно сп кефи
  • 27 Русофил

    2 4 Отговор

    До коментар #24 от "Джон":

    Вие "гальОВЦИТЕ" Сте измета на краварския обор
  • 28 Боец

    6 0 Отговор
    Журналисче по нагли и по манипулативни от вас гербажийчетата няма . Явно тези качества са заразни и ги придобивате от вашият вожд който е ненадминат по тези качества . Сега да видим страхливко как ще състави правителство като то пак ще трябва пак да бъде от същото което събори и как хрисимо ще се моли на Промяната и ще обещава само и само той да управлява и да се прави на световен политик
  • 29 Жалка история

    3 0 Отговор
    Комплексиран,злобен,става по-зле
  • 30 А БРЕ ХЕКИИ

    4 0 Отговор
    Нали виждаш че си деветата дупка ни кавала. Мирувай си и чакай. ТЕ си знаят работата. Нали виждаш чат пат се появяваш, демек тука съм
  • 31 Бай Митьо съм

    3 0 Отговор
    Нагли ли са гербаджиите или се правят на прости, че гласуват за оня, с чекмеджето, който си призна че е прост?
  • 32 Ха сега де...

    2 0 Отговор
    Не ми стана ясно как може да правиш на луди някакви шизофреници, които никога не защитават нашите общи интереси, а непрекъснато са в услуга на чужди общности и народи.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове