6 Юли, 2024 17:56 3 205 27

Рамадан Аталай: Не вярвам, че след като вече е решено, че връщане назад няма, да се проведат други срещи

  • рамадан аталай-
  • срещи-
  • решение-
  • връщане назад няма

Това са манипулации, каза Аталай на въпрос дали утре ще има среща между Доган и Пеевски

Рамадан Аталай: Не вярвам, че след като вече е решено, че връщане назад няма, да се проведат други срещи - 1
Снимка: БГНЕС

Това са манипулации. Така депутатът Рамадан Аталай, който преди дни беше изключен от парламентарната група на ДПС, отговори на въпрос на журналисти в Бургас ще има ли продължение на срещите на Ахмед Доган и с Делян Пеевски утре, предават от БТА.

"Не вярвам, че след като вече е решено, че връщане назад няма, да се проведат други срещи“, посочи Аталай. Запитан какво има предвид под „връщане назад няма“, той отказа коментар.

По-рано днес част от членовете на Движението се срещнаха с почетния председател в имота му в парк „Росенец“ край Бургас.

След срещата председателят на ДПС Джевдет Чакъров коментира, че ДПС не функционира нормално и трябва да се върне към нормалността. Очаквайте в скоро време обръщение на нашия почетен председател. Нашите колективни органи не функционират и това повече не може да продължава, посочи Чакъров. Проведохме задълбочено заседание с нашия почетен председател. Обсъди се политическата ситуация в страната. Обсъди се и ситуацията вътре в нашата политическа сила и в парламентарната ни група, каза още Джевдет Чакъров.

Видно е, че ситуацията има своите измерения с оглед натрупаното напрежение, отбеляза той. Това, което обсъдихме на срещата, е, че ДПС не функционира в нормалния си вид и съдържание. Необходимо е да се върне към нормалността по отношение на функционирането. Имаме предвид автентичното ДПС – с функциониране на колективните органи, диалог, визия, обсъждане на решения, които произтичат от колективните органи, съобразно нормите в нашия устав, посочи Чакъров. Решението на всички колеги е, че връщане назад няма и трябва да възстановим нормалността, заяви той.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Днес

    12 17 Отговор
    едно , утре друго ? Пеевски с няколко хода напред .
  • 5 Агент

    12 2 Отговор

    До коментар #3 от "Саса":

    Вергил и милионер !

    Коментиран от #8

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 И докато ДПС съществува в този вид...

    26 2 Отговор

    До коментар #3 от "Саса":

    Заедно с тиквата, свинята и Доган, държавата няма да започне да функционира нормално, и като този дърт мошеник и крадец който се хили от снимката, и не само той де, много са и нямат изчистване.

    Коментиран от #11

  • 8 Град Козлодуй

    12 14 Отговор

    До коментар #5 от "Агент":

    Като Румен копейкин Овчаров дългия инкасатор
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Хмхм

    26 1 Отговор

    До коментар #7 от "И докато ДПС съществува в този вид...":

    В Турция има ли българска партия? В Германия има ли турска партия?
  • 12 Сулю

    5 22 Отговор
    Ганю иска отново да живее в Турция. Винаги е искал. Затова мрази Русия.

    Коментиран от #23

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Тома

    11 4 Отговор
    Вергил иска да умре на депутатската банка в служба личния си джоб.
  • 17 Град Козлодуй

    3 3 Отговор

    До коментар #14 от "Щерю":

    Моля Тук се Пише а не и Говори
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Еййй

    12 0 Отговор
    Сега ще се кръстосат две меки шпаги... Подрязана и отдавна невиждана...
    Ще наблюдаваме дуела с интерес!
  • 23 копи пейст

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "Сулю":

    151 години, откакто Везир Мехмед Емин Али паша се съгласява с исканията на българските първенци, въпреки, че в продължение на 10 години Русия отказва да признае съществуването на Българския народ и език в Отоманската Империя…
    Първото официално признаване на Българите за отделен вилает на империята е дело на Султан Абдулмеджид със специален ферман на 1-ви Юни 1861г. Но агенти на Руските тайни служби отвличат на 6-ти Юни 1861 Българския архиепископ Йосиф Соколски и в Русия го карат публично да се отрече от унията на Българите с Рим, след което го затварят в Руски манастир до края на живота му.
    Междувременно през 1864 година се създава първия Български вилает на империята /Дунавския вилает/ в който Българския език е бил официалния език на вилаета и всички вилаетски длъжности са били дадени на Българи, както и на много млади и будни българчета са били дадени пълни стипендии от Високата Порта за да учат в престижни училища в империята и чужбина! През 1862 година Георги Раковски създава с пари дадени му от княз Никола Богориди един легион от Българи към Сръбската армия в Белград. Този легион прави известно името на БЪЛГАРИТЕ в световните медии , след битката му с Отоманския гарнизон на Кале Мегдан в Белград.

    Коментиран от #24

  • 24 копи пейст

    2 2 Отговор

    До коментар #23 от "копи пейст":

    ...продължение:
    Княз Горчаков е бил големия архитект на външната политика на Русия. Граф Игнатиев е бил само много ловкия дипломат който я осъществява в Константинопол. През 1869 Великия везир заплашва Граф Игнатиев, че ако до един месец, Русия не признае Българите, той собствено ръчно ЩЕ ВЪЗСТАНОВИ УНИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ С РИМ И ЩЕ НАЗНАЧИ НОВ БЪЛГАРСКИ АРХИЕПИСКОП НА МЯСТОТО НА ОТВЛЕЧЕНИЯ И ДЪРЖАН В РУСИЯ ЙОСИФ СОКОЛСКИ.
    Граф Игнатиев веднага се свързва с Княз Горчаков и го уведомява за критичността на положението. По предложение на ловкия и хитър Граф Игнатиев се предлага компромис ПРАВОСЛАВНА БЪЛГАРСКА ЕКЗАРХИЯ.
    Когато Великия Везир получава предложението на Княз Горчаков, той натоварва Българина Гаврил Кръстевич, който е бил Върховен Съдия на империята да състави фермана за създаване на Българската ПРАВОСЛАВНА Екзархия.
  • 25 Ивайло Константинов

    1 0 Отговор
    Онея пари, за автобусите, Аталай, да знаеш, че съм ги взел за вилата на Велизар в Гърция. Да не се изпуснеш пред Меди да питаш къде са!
  • 26 Горски

    2 0 Отговор
    От тук нататък Пеевски е аут, ще му се налага да се оправя без агент Сава. Сега очаквам депутатите гласували "за" един по един да направят пътека до Росенец - да се извиняват, че са били подведени от лошия Пеевски. Стана вече и ясно защо през януари бяха избрани двама председатели на ДПС - като изгонят единия движението няма да остане без председател, няма нужда да правят нова конференция
  • 27 ФАКТИ

    0 0 Отговор
    КРЪВОПИЙЦИТЕ НА НАРОДА НИ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол