13 Юли, 2024 22:30 2 774 9

Важните новини във ФАКТИ на 13.07.2024 г.

  • валерия велева-
  • инсулт-
  • продължаваме промяната-
  • халил летифов-
  • илхан андай-
  • рамадан аталай-
  • владимир кисьов-
  • хисаря-
  • александър каракачанов-
  • александър маринов-
  • дпс-
  • нап-
  • маказа-
  • полина паунова-
  • кмет-
  • пожар-
  • северен плаж-
  • габрово-
  • борис бонев-
  • кирил петков-
  • опашка-
  • джевдет чакъров

ДПС е част от националната сигурност, кризата там изправи в ступор държавата, заяви журналистката

Важните новини във ФАКТИ на 13.07.2024 г. - 1
Снимка: Нова телевизия

Валерия Велева: Ахмед Доган винаги е бил и винаги ще бъде в сърцата на депесарите

„Ахмед Доган винаги е бил и винаги ще бъде в сърцата на депесарите. ДПС е създадена от него. От друга страна председателят Пеевски успя почти за всичките техни региони да вкара проектите в бюджета и те тръгнаха към общините”. Това коментира журналистът Валерия Велева в предаването „Офанзива с Любо Огнянов”.

Въздушната линейка превози пациент с инсулт от Хасково до София

Днес дежурният екип на Центъра за спешна медицинска помощ по въздуха (ЦСМПВ), съставен от д-р Величка Стойчева и медицинска сестра Поля Маркова, успешно реализира своята десета мисия.

Приключи Националният съвет на ПП, чакат ДБ за втория мандат

Приключи заседанието на Националния съвет на "Продължаваме промяната", което се състоя днес в столицата.

Халил Летифов: Няма да подам оставка като заместник-председател на ДПС

Темата за оставката ми не ме притеснява. Притеснява ме темата за редовите депесари, които ние всеки ден облъчваме. Смятам, че реториката, която използваме всеки ден, притеснява всеки един депесар, а и всеки един български гражданин. Най-малкият проблем е оставката на Халил Летифов. Не желая да коментирам писмото на почетния председател Ахмед Доган.

Илхан Андай: Етносът губи от битката между Доган и Пеевски!

На няколко пъти зададения въпрос „Кой ще спечели – Ахмед Доган или Делян Пеевски“, журналистът от 24rodopi.com Илхан Андай отговори: Етносът губи!

Рамадан Аталай: Влизаме в тази борба, за да защитим ДПС

Когато в една организация започват да героизират, който и да било, означава, че организацията не работи правилно. Не се вземам за герой и да съм погледнал всичко от Космоса, тъй като някои ме представиха и като космонавт. Но какво се случва в ДПС трябва внимателно да се следи от обществеността, още повече от нашите избиратели, включително и от нашите структури - това коментира в студиото на "Говори сега" по БНТ депутатът Рамадан Аталай.

Владимир Кисьов: Без подкрепа за ПП-ДБ, защото те провалиха Денков и отхвърлиха Росен Желязков за премиер

Трябва ли ПП-ДБ да направят опит за съставяне на кабинет с втория мандат? „Срамота е да се дискутира такова нещо, след като те провалиха всичко с управлението на Денков, както и с провала на първия мандат с кандидат за министър-председател Росен Желязков”.

Огнената стихия стигна до военните складове до Хисаря

Големият пожар в община Хисаря продължава да бушува. Снощи късно са успели да овладеят огъня, за да не стигне до квартал Миромир.

Каракачанов: Президентът да събере партиите и да се договори правителство от експерти

По инициатива на президента трябва да се свика форум, на който политиците от парламента да се съберат. Да се обсъдят приоритетите - здравеопазването, икономиката, сигурността, отбраната, еврото. Може да се излъчи нормално правителство от експерти, които обществото познава - признати авторитети. Кабинет с мандат 9-12 месеца - за да се стабилизира държавата. Народът не желае нов вот.

Проф. Маринов: Доган е силната фигура в ДПС

Доган е изпратил писмо с призив да се спазват решенията на конференцията на ДПС, според които съпредседателите да имат равна тежест - да взимат заедно решения. Това се случва два дни преди гласуването на проектокабинет. Вероятно Пеевски е взел еднолично решението да подкрепи мандата на ГЕРБ-СДС. А във всяка нормална партия това се решава от ръководството.

Севим Али: Абсурдно е да размахват етническата карта, за да си трасират пътя напред! ДПС няма да го позволи!

„Правят се опити да се прокарва идеята за етническо напрежение и това е абсурдно. По този начин си трасират пътя за бъдещи действия. ДПС няма да позволи подобна манипулация на българското общество!“. Това каза народният представител от ДПС Севим Али в предаването „Беновска пита“.

НАП издаде 150 акта за нарушения по Черноморието

За първите две седмици от началото на контролната кампания на Националната агенция по приходите (НАП) по Черноморието фискалните инспектори са проверили повече от 800 търговски обекта – заведения за хранене, дискотеки, барове, атракциони, магазини за хранителни стоки, съобщиха от агенцията.

Тежка катастрофа затвори пътя към Маказа

Временна организация на движението е създадена на главния път за ГКПП „Маказа“ заради пътнотранспортно произшествие след разклона за село Патица към Кърджали.

Полина Паунова: Пеевски няма да бърза да напуска ДПС

"Хората около Пеевски нямат особен ход. Доган се позова на неформалната си власт, която за никого не е новина, че притежава. Но дали Пеевски може оттук нататък да има самостоятелна политическа битност? Това ми се струва централният въпрос."

Кметът на София Васил Терзиев няма да подпише решението на СОС за смяна на директорите

Кметът на София Васил Терзиев обяви, че ще върне решението на Столичния общинския съвет за смяна на управляващите бордовете на шест общински дружества.

Пламна пожар гори до летните сараи на Ахмед Доган

Незагасен фас е причинил пожар в Парк "Росенец", разположен близо до лятната резиденция на почетния лидер на Движението за права и свободи (ДПС) Ахмед Доган.

5-годишно момченце изчезна на Северния плаж в Бургас

5-годишно момченце е изчезнало в района на 3-ти спасителен пост на Северния плаж в Бургас. Майка му и баща му, които са от Сливен и са дошли на плаж днес в Бургас, са в паника. Уведомена е полицията.

Пребиха мъж в центъра на Габрово

Мъж е пострадал след сбиване в центъра на Габрово, станало тази нощ. По първоначална информация е възникнал скандал между група мъже, прераснал в сбиване, при което един от тях е пострадал. Полицията е задържала 34-годишен мъж.

Борис Бонев: Таки и Маджо искат да превземат икономиката на София

С гласуваните през тази седмица решения от Столичния общински съвет икономиката на София най-вероятно ще бъде овладяна от Красимир Георгиев, известен като Красьо Черния. Зад Красьо Черния стоят Таки (Христофорос Аманатидис), който държи подземния паркинг под НДК, а също и Маджо (Младен Михалев).

Кирил Петков потвърди, че в коалицията обсъждат бъдещето на втория мандат

Продължаваме разговорите с нашите коалиционни партньори от „Демократична България“ (ДБ) и нашите съвети.

Близо 2 км. е опашката на ГКПП "Кулата" за влизане в Гърция

Натоварено е движението на граничен пункт "Кулата". Преди обяд образувалата се колона от автомобили е около 1,5 километра, а преминаването през пункта отнема около час.

Само Джевдет Чакъров посети днес Ахмед Доган в Росенец

За разлика от миналата седмица, днес пред лятната резиденция на почетния председател на ДПС е спокойно. Нищо не предвещава втора среща между Доган и народните представители, които бяха изключени или напуснаха доброволно парламентарната група на ДПС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    9 1 Отговор
    Той и на теб май ти е влизал на разни места...
  • 2 Вярвам

    4 1 Отговор
    само на боико,пеевски и на мъри стоилов!
  • 3 А дали

    2 0 Отговор
    Не е бил на езикатти катто джурналиска
  • 4 Старо месо

    3 0 Отговор
    Миризливо.
  • 5 Така е!

    7 0 Отговор
    Мадам В. (така я наричаха преди години) беше любовница на Доган! И много доволна беше, правеше му баници!
  • 6 Дърта

    2 0 Отговор
    Копарма.
  • 7 бай Киро

    0 0 Отговор
    Ако ми падне Мадам В ще и скъсам сливката
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол