13 Юли, 2024 19:08 2 033 27

Владимир Кисьов: Без подкрепа за ПП-ДБ, защото те провалиха Денков и отхвърлиха Росен Желязков за премиер

  • владимир кисьов-
  • герб-
  • пп-дб

ГЕРБ няма да се разцепи

Владимир Кисьов: Без подкрепа за ПП-ДБ, защото те провалиха Денков и отхвърлиха Росен Желязков за премиер - 1
Снимка: Нова телевизия

Трябва ли ПП-ДБ да направят опит за съставяне на кабинет с втория мандат? „Срамота е да се дискутира такова нещо, след като те провалиха всичко с управлението на Денков, както и с провала на първия мандат с кандидат за министър-председател Росен Желязков”.

Това припомни Владимир Кисьов, бивш зам.-министър на външните работи, в предаването „Офанзива с Любо Огнянов”.

„Всяка партия може да се разцепи, на 2, на 3. Единствено в ГЕРБ няма такива тенденции. Вече е несъстоятелно и това сдружаване между ПП и ДБ”, каза Кисьов. Запитан дали ГЕРБ трябва да гласува за кабинет, предложен с втория мандат, той каза, че това би било „цинизъм”.

„По време на първия мандат никой не искаше да е с ГЕРБ. Сега да се гласува за ПП – това е цинизъм. Не трябва да подкрепя”, коментира Кисьов.

Той коментира и въпроса политическо лице или експерт трябва да е следващият министър- председател?

„Трябва да е „техник”, защото е техническо правителство. Какво значи „техническо правителство” никой досега не можа да обясни. При едно управление се осъществяват политики, които се осъществяват от политици”, коментира Кисьов.

Той смята, че преди вероятните избори, трябва да се преговаря кой с кого би управлявал. „Иначе да не ходим на седми избори, защото след тях може би ще остане да си дискутирате само с кандидатите, няма да има избиратели”, коментира Кисьов.

Според него депутатите от ДПС, лоялни на Ахмед Доган, няма да подкрепят втория мандат. „По-скоро мисля, че трябва да се направят всякакви усилия да не се разпада ДПС, защото това ще е пагубно и за двете фракции”, каза Кисьов.

„Със сигурност отиваме на избори”, каза още той. „Следващото НС ще се приближи още повече до Съветския съюз, за съжаление”, продължи той.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оооффффф

    22 3 Отговор
    Тома Измирлиев преди 100 г.
    Депутат! Депутат!

    То е чудо занаят! -
    Спиш и дремеш си рахат,
    а омръзне ли ти, брат,
    станеш - взимаш важна поза,
    понапсуваш този-онзи
    и си дремнеш пак благат,
    верен на дълга си свят…


    Депутат! Депутат!
    Мил и сладък занаят -
    чест, пари, имунитет,
    в трена - без пари билет,
    а на всичко туй отгоре,
    щом от скука се умориш,
    хайде, братко, във Париж
    на държавен гръб вървиш…

    Коментиран от #3

  • 2 Точен

    20 10 Отговор
    Кисьов не е точен - Възраждане са абсолютни единни и при тях няма разпад. При ГЕРБ имаше доста отлюспвания, не само Цветанов и Фидосова, да не говорим за Цецка.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Иван Грозни

    29 11 Отговор
    Уважаеми другарю Кисьов, Вие сте дълбоко купен гербаджия. БГ вече няма нужда от такива унищожители на българското племе.
  • 7 Червената шапчица

    9 0 Отговор
    Мъка... Много мъка има по земята...
  • 8 Не че нещо

    12 14 Отговор
    Не че съм адвокат на Кирташки, Кокорча и Мравояда, ама не мисля че на Денкоф му трябва някой, за да го проваля. Той и сам може
  • 9 Е заради такива червени чичковци като

    19 6 Отговор
    този, България няма да тръгне скоро напред
  • 10 Ком

    12 4 Отговор
    ПП ако имат намерение да направят нещо за България, да сформират антикорупционно правителство. Няма нужда от измислените "евро-ценности".
  • 11 Аз съм

    21 8 Отговор
    Нещо по темата ГЕРБ!! В Гърция има публикации за покупката на скъпа къща от МЕНДА СТОЯНОВА. Това е бившата депутата на ГЕРБ, председател на бюджетната комисия известна с репликата "Пак от същото". 12 години ГЕРБ увеличаваща пенсии и заплати с по 10 лева. Филмите Борисов 1, 2 и 3 бяха за населението Постна пици и Пак от същото. PS Стоянова се оправдавала в Гърция, че къщата палат е за синът и.

    Коментиран от #18

  • 12 Иван Грозни

    3 4 Отговор
    Участвам пак защото се сетих, че в родопите има такава фамилия която не беше оценена от властта на БКП и имаше съмнения в убийството на Никола Фисински точно на 09.09.1944г. сега плевелите избояват подхранвани от корупцията. Къде отиде оная изявената от герб в смолян. Няма да и споменавам фамилията, доктор по професия
  • 13 Владимире

    13 2 Отговор
    Ти в чужбина ли живееш защото по това което казваш или си на самотен остров или имаш здравословти проблеми.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Хаха

    7 1 Отговор
    Няма да се разцепи,защото няма да я има
  • 18 Скоро

    5 3 Отговор

    До коментар #11 от "Аз съм":

    Бог ще я накаже,ще видим
  • 19 666666666

    2 3 Отговор
    Техника нещо оправя развалено бе паразит. Ремонтира такива ко.ато теб.
  • 20 Град Козлодуй

    3 1 Отговор

    До коментар #16 от "Мъдев":

    Моля а вие Какъв Сте
  • 21 Фактъ

    12 3 Отговор
    Кой е този бе ? Аман от подлоги на Банкята . Герб не е нужно да се цепи , там просто Боко изчезва и всичко приключва .
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 среднощен

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "ТаУмВзе":

    Вие също сте поканен в екипа - министерство на финансите ще ви поверим..
  • 24 среднощен

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "ТаУмВзе":

    "..."Трябва да е „техник”, защото е техническо правителство...";
    Това е предложението:
    Аз освен "виШото" имам и "средно техническо" - покривам критериите за Премиер... За Вицепремиер и министър на Външните работи ще предложа моят приятел от "град Козлодуй".. За министър на МВР ще предложа "последният софиянец".. За министър на културата ще предложа "бесният язовец".. За образованието - "оня с коня"... На социалното министерство - "циониста"... На правосъдието - "българката"... Има и още подготвени хора в екипа, но не съм ги питал... Това е шансът за България...
  • 25 Реалист

    7 2 Отговор
    Какъв е тоя боклук. Кисьов.
  • 26 Казуар

    2 0 Отговор
    Хей Кисьов, голям бойковист стана, статуквото добре ти се отразява.
  • 27 Перо

    0 0 Отговор
    И агентите на мистър 10% се появиха от небетието!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове