18 Юли, 2024 16:13 3 287 148

Слави Трифонов за огнения ад в България: Глупост, безхаберие и корупция

  • слави трифонов-
  • пожар-
  • огнен ад-
  • българия-
  • корупция

Май само това ни остава да се молим да завали. “Пеперуда за дъжд"

Слави Трифонов за огнения ад в България: Глупост, безхаберие и корупция - 1
Снимка: БГНЕС

Голяма част от България е в пламъци. Звучи ужасяващо, но е факт. Лесно е да кажем, че това е заради природата, заради горещините, дърветата са лесно запалими, но всички знаем, че не е само това. Май само това ни остава да се молим да завали. “Пеперуда за дъжд".

Това написа лидерът на ИТН Слави Трифонов в своя Facebook профил.

"Знаете ли, че правителството на Гърция инвестира милиони от парите от Плана за възстановяване и устойчивост за засаждането на трудно запалими дървета.

Нарича се превенция, загриженост и умни политици. А в България,

Кирил Петков инвестира пари, милиони, от Плана за възстановяване и устойчивост в ядливи чаши. Нарича се глупост, безхаберие и корупция. Идват да ни помагат хеликоптери от Чехия, защото ние нямаме достатъчно хеликоптери и необходимата техника, за да се справяме с пожарите", сподели още шоуменът.

Той допълни, че днес парламентът се събира, за да отпуска пари, за да предприема действия. Днес. Ама днес гори. Не е ли логично да се мисли предварително? Когато има бедствие, когато има трудност, когато има болка, тогава става ясно кой колко струва. Дали на някой ще му дойде акъла? Едва ли… Но не спирам да се надявам, защото болката е най-добрия учител.

"От друга страна, най-различни българи стават доброволци и отиват да помагат. Взимат лопати, кирки, каквото могат и отиват да гасят пожари и да помагат на хора, които не познават. Ей така, защото така трябва и защото са добри хора.

Така е. Ние, българите, сме пълни с противоречия.

Има един много интересен обичаи в българската история, когато сме се молели за дъжд. Нарича се “пеперуда за дъжд". Май само това ни остава да се молим да завали. “Пеперуда за дъжд"."


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 55 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 провинциалист

    68 17 Отговор
    Чалгата е основно манталитет. Бащицата на чалгата няма как да говори срещу чалгарския манталитет.

    Коментиран от #24

  • 2 да де

    70 10 Отговор
    След 12 годишното управление на мутрата пожарникар и после на сглобката с шарлатаните България гори като факел.

    Коментиран от #59

  • 3 7878

    21 82 Отговор
    ИТН е единствената партия гарант за демокрация в парламента !

    Коментиран от #19, #124

  • 4 Твойта

    61 12 Отговор
    сбирщина , вместо да се протяга и клати по креслата , Тошко да скача като шебек и хуква към Парламентарната трибуна като ужилен и останалите да съскат и показват селски чалъми , да отиват да гасят пожарите ! Акълът ти не е нужен !

    Коментиран от #128

  • 5 Чико

    68 2 Отговор
    Очаквах да видя пожарникаря от Банкя, ама никъде го нема?!

    Коментиран от #6, #35

  • 6 Няма да го видиш

    60 1 Отговор

    До коментар #5 от "Чико":

    Търси си маркуча.
  • 7 А бе

    70 13 Отговор
    Тоя смешко по цял ден виси у фейсбук и мрънка. За всичко му е виновен Кирил Петков, а забрави кого щеше да чегърта. Всякаш 12 години при ГЕП се е правило нещо?
  • 8 Мда

    54 2 Отговор
    "Глупост, безхаберие" идва от това, че се назначават некомпетентни и некадърни хора на важни държавни постове, а с това и усещането за "корупция" се увеличава!
  • 9 Урсуса

    44 4 Отговор
    За 34:ГД изгонихте над 5 млн българи в чужбина тук остана ОТЧАЯНИЕ БЕДНОСТ И ПЕПЕЛ..БОГ ДА ПРОСТИ БГ...
  • 10 тгийк

    52 3 Отговор
    Да кражби и корупция, това е в основата на изгорелите села и ниви. Цели 12 г. ГЕРБ разбойниците "усвояваха", пълниха си чекмеджетата и банковите сметки, и вместо да развиват държавата те само правиха схеми за грабеж. Ин хаус - милиарди, поръчки без обществено обсъждане, милиони и милиарди изчезнали. Оказа се че няма пожарни автомобили, хеликоптери и пожарникари. Това са направили тези за 12 г. Така става като "управляват" разбойници и негодници дето нямат грам мозък, и гледат какво да ограбят. Резултата е видим. Слава Богу че има доброволци да помагат и на малкото пожарникари дето са останали, мИрси.

    Коментиран от #31

  • 11 Да бе

    47 1 Отговор
    Кадя е банкянския пожарникар да върти маркуча..а дългия щеше да го ЧЕГЪРТА...СМЯХ И ГРЯХ За 34:ГД изгонихте над 5 млн българи в чужбина тук остана ОТЧАЯНИЕ БЕДНОСТ И ПЕПЕЛ..БОГ ДА ПРОСТИ БГ...
  • 12 Град Симитли

    24 5 Отговор
    ".... ... Славуца болна легнала
    на високана планина,
    никой до нея немаше
    сал един Тошко хадхи Кодошко.
    Той си Славуци думаше:
    - Славуцоо, моя дощеро,
    мила ли ти е рубана,
    рубана още либено?
    - Майчинко, мила и драга,
    не ми е мило любено,
    ам ми е мила диньоса,
    че са е пролет пукнала,
    всичко от земя излиза,
    пък я ще в земя да влеза.
    Иди ми, майчо, порукай
    мижова Фатма да дойде,
    да си и придам, майчинко,
    моено либе да води,
    моена руба да носи...."
  • 13 ПРАВ Е ЧОВЕКА ...

    10 34 Отговор
    Казва истината!

    Коментиран от #139

  • 14 Рангел

    48 7 Отговор
    Наглецо,имаше няколко пъти възможност да съставиш правителство и да се опиташ да оправиш нещата,които сега критикуваш,но не го направи,защото просто не ставаш за нищо.От диването в къщи е по-лесно.така,че си затвори мутренската човка и изчезни
  • 15 Иван Грозни

    20 24 Отговор
    Славун е прав. ГЕРБ, ДПС, ППДБ гледат как да уредят себе си. От както ГЕРБ спечели властта никой не го е еня за обикновенния човек. Пълна кочина и самоизяждане.
  • 16 Парадокс Бг

    38 5 Отговор
    "Целият замисъл около Слави Трифонов е деструктивен за българската политическа система. Слави е човек, който не от днес и от вчера е използван за политически цели. Орлин Алексиев, Доган и Пеевски го използват за торпилиране на цялата политическа система, разчистване на терена и попълване с невежи и неосведомени хора. Той работи като съюзник с ГЕРБ и специализираната прокуратура”. Т.Д.
  • 17 Ведомствена пожарна команда

    41 6 Отговор
    СлаФчоуу, вместо да даваш акъл от дивана иди да гасиш наравно с момчетата, дето се трепят в жегите ! На никого не му пука за твоите глупости !
  • 18 Стършел

    43 4 Отговор
    Абе, с какво толкова съгрешихме, че това нещо да ни дава ум и разум и да се изказва за щяло и нещяло?!
  • 19 „8787”

    10 2 Отговор

    До коментар #3 от "7878":

    АМИ КАЧИ ГИ НА
    ЕДИН ВЪРТО ЛЕТ
    И ГИ ИЗСИПИ НАД...🌋в С.ВОДЕН....
  • 20 Ддд

    13 0 Отговор
    Ама ние електората вече свикнахме
    свикнахме че държава има за вас корумптата нас вълци печено ни яли

    Коментиран от #29

  • 21 Тити

    34 5 Отговор
    Корупция викаш дългуч ама да превъртим лентата назад Мако когато искаше да,вземеш едни 3.9 милиарда и като не можа развали правителството
  • 22 И така ще бъде Слави

    12 14 Отговор
    Докато този народ избира крадци, лъжци и мафия, като ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС.

    Коментиран от #130

  • 23 Иван

    39 4 Отговор
    На тоя пак Кирил Петков му е виновен. Ами защо не плюеш по пожарникаря, който 15г. беше премиер? Елементарен чалгар си Славчо.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Слави, ти си Позор!

    37 6 Отговор
    Слави явно не забелязва, че Кирил Петков отдааавна не управлява. А когато го прави, беше само 8 месеца! Като ИТН (на Слави партията) бяха в Коалиция с Продължаваме Промяната!! Къде беше Слави Трифонов тогава.... в някой изолиран бункер ли?! Лесно е да пляснеш вината на този, който не ти даде да красеш, а Слави?! Борисов управлява 12 госини, къде беше ти тогава, Слави?! В момента управлява служебното правителство на ГЕРБ-ДПС, те нямат никаква вина за бездействието си ли? Вътрешният министър Калин Стоянов не носи ли Отговорност? Премиерът Главчев не носи ли отговортост??? Не, на теб вечния виновен ти е Кирил Петков! Важно е Слави да излива помията и злобата си върху Кирил Петков!! За всичко му е виновен Кирил Петков, който едва се задържа 8 месеца на власт и Слави Трифонов го свали дружно с Боко и Шиши!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Чалгаджийско дъно

    28 4 Отговор
    Не разбирам фиксацията на Слави Трифонов единствено срещу ПП-ДБ?! Отмъщава ли си, че не му дадоха да краде като бяха в Коалиция???? Или че са по-умни и образовани от него, пък той с някаква съмнително придобита дипломка. Слави се кандидатира всеки път и всеки път отказва да е депутат, защото знае, че когато говори, без да чете от текст, написан от сценаристите му, се вижда колко е неук и посредствен!!!!
  • 28 КИРО ЖЪРТЪ

    25 3 Отговор
    ТИ. ОТ. КОЛКО. ВРЕМЕ. СЕ. ЗАВИРАШ. В. ПОЛИТИКАТА. БЕ
    СМОТЛЬО, ЗАЩО. НЕ. ИСКАШЕ. ОЩЕ. ОТ. НАЧАЛОТО, ТВОИТЕ. ДВА. ПОМИЯРА, ТОШКО. И. БАЛАБАНЧО, ЗАЩО. НЕ. ВИЕХА. НА. ВИСОК. ГЛАС. ЧЕ. ТРЯБВАТ. ХЕЛИКОПТЕРИ. ДА. СЕ. ЗАКУПЯТ, СЕГА. ТИ. БАСТУН, ВРЕЩИШ. ЧЕ. ППДБ. СА. ВИНОВНИ, .ЗА. ТОВА, ТИЯ. ПОЖАРИ. НЕ. СА. ОТ. СЕГА, БЪЛГАРИЯ. ГОРИ. ТАКА. ОТ. ДЕСЕТКИ. ГОДИНИ. ЗАРАДИ. НЯКОЙ. БЕЗОТГОВОРЕН ХАЙВАНИН, ДЕТО. СИ. ПАЛИ. ОТПАДЪЦИТЕ. ИЛИ СИ. ХВЪРЛИ. ФАСА. НА. ПЪТЯ. НЯМАЛО. ПОКРИТИЕ, НЯМАЛО ТОВА. НЯМАЛО. ОНОВА, РАДЕВ. СЕ. ПРАВИ. НА УДАРЕН. С. МОКЪР.
    ПАРЦАЛ, МВР. МИНИСТЪРА. ВСЕ. ЕДНО. ЧЕ. ЧУВА. ЗА. ТОВА ЗА ПРЪВ. ПЪТ, БЕЗОТГОВОРНОСТ
    ПРИЧИНЕНА. ОТ. НЕКАДЪРНОСТ, ЗАЩОТО. ПАРТИИТЕ. СЛАГАТЕ. НА ТЕЗИ. ПОСТОВЕ. ТАКИВА. ДЪРВОДЕЛЦИ, КОИТО. НИТО РАЗБИРАТ. ОТ. ПОЛИТИКА. А. ПЪК. ИЗОБЩО. ОТ СПЕЦИАЛИЗИРАНА
    ТЕХНИКА. ИЛИ. ПЪК. ОТ. КОМУНИКАЦИИ.ИНА
    А. ВОЖДОВЕТЕ. СА. СИ. ЗА. ЗАТВОРЧЕ. ЗНАЕТЕ. ДА. ПЛЮЕТЕ. И. ДА. СИ. ВДИГАТЕ
    ЗАПЛАТИТЕ.МЕКЕРЕТА. СТЕ. ВИЕ
    НИЩО. ДРУГО.
    ЦЯЛАТА ДНЕШНА. ПАРТИЙНА. ВЪРХУШКА. ОСОБЕНО. ОТ. СТАТУКВОТО. С. МАЛКИ. ИЗКЛЮЧЕНИЯ. СТЕ. ЗА. ИЗМИТАНЕ

    Коментиран от #129

  • 29 Бббб

    10 1 Отговор

    До коментар #20 от "Ддд":

    Виж ддд незнам печени ли сурови ли но и аз съм убеден че държавата тия корумпета от парламента ще я ликвидират
  • 30 от бранша

    18 4 Отговор
    КАЗА МАЛКОТО ДПС.
  • 31 Стършел

    23 1 Отговор

    До коментар #10 от "тгийк":

    Забравяш, че изсичането на горите започна много по-рано. Крадлив дедо с догановските и станишевски дерибеи го развиха с 100% успеваемост. Абе, боклуци затриват природата и какво ли още не. Затова сме все последни, защото ни натрисат, фалшиви патриоти, фалшиф цар, етнически партии, чалгари, уж възрожденци, пРезидент и т.н.

    Коментиран от #74

  • 32 Чалгаджийска простащина и позор!

    28 5 Отговор
    Слави е срам за българската политика, а вулгарната си просташка клика, които опростачиха няколко поколения български младежи, отдалечиха ги максимално от всякаква култура и ценности. От просташките предаванията на Слави Трифонов, децата попиваха срамния манталитет на цинизъм, простащина, арогантност, преклонение пред показността и наглостта Всичките им смешки и скечове внушаваха възторг ако някой е успял да прецака някого, да грабне в мътните води нещо дето не му се полага, да се ПОГАВРИ с наивните и добрите хора. Слави Трифонов обича да унижава за развлечение крехки беззащитни жени и да пее глупави вулгарни песнички за тях!!!! И най-срамното е, че няма критично мислене кога да спре с простотиите си, които не подхождат на дърт мъж като него!!!!
  • 33 Разликата

    26 2 Отговор
    Между мъдреца и простака е че мъдреца знае много и говори малко и съдържателно докато простака не знае нищо но се изказва по всики въпрос компетентно.Боже пази страната от тези простаци никога повече да не се занимават с политика и да дават непоискани съвети.
  • 34 Чалголандия

    22 4 Отговор
    Чалгарите са готови на всякакви перверзии и мерзости заради жълти стотинки , истински политически пачаври.

    Коментиран от #131

  • 35 Буцката ли?!

    13 2 Отговор

    До коментар #5 от "Чико":

    Та той след опита за атентат над Тръмп,хептен се уплаши и залости зад високите си дувари в Банкя...!
  • 36 Тошко

    18 2 Отговор
    Моля те като най близък кажи му на този да говори по малко и ще изглежда по умен.Вярвам че ще те послуша .
  • 37 Право на мнение!

    17 4 Отговор
    Славчо още не може да преживее позора, когато Кирил Петков го плясна през алчните крадливи ръчички и отказа да предостави близо 4 милиарда лева допълнително за пътища, а пътния сектор, беше даден именно на ИТН и излъчения от нея вицепремиер и министър на регионалното развитие Гроздан Караджов...който орева орталъка как не може да си харчи едни пари непрозрачно, както ставало при Борисов.

    Коментиран от #71

  • 38 Разкарай

    18 3 Отговор
    Болния си мозък!
    За подигравка си, не за уважение!
    Чалгата не е на мода! А ти за в музея!
  • 39 Ха сега де...

    16 2 Отговор
    "Слави Трифонов за огнения ад в България: Глупост, безхаберие и корупция"
    Когато обществото спи в безхаберие и властта е в ръцете на кремълските клакьори, като тоя, винаги така се получава.
  • 40 колю

    16 3 Отговор
    Тази холограма гледа само новините и се започват виевати фрази, констатации, анализи.... Как внезапно спря да разбира от чалга. Човек - мъка!
  • 41 Съвет!

    16 5 Отговор
    Слави Трифонов колкото по-малко говори, толкова по-малко ще се излага и ще личи злобата и жлъчта му!
  • 42 Възмутен

    15 4 Отговор
    Всяка жаба да си знае гьола! Всеки да се занимава с това, което разбира! Слави да си гледа Чалгата и да остави истинските политици и компетентни служители да си вършат работата!

    Коментиран от #70

  • 43 АБВ

    14 3 Отговор
    Сакатник защо не вървиш ти да гасиш много знаеш да лаеш от диванчето лай...но миризливо
  • 44 И това наричат журналистика

    14 0 Отговор
    "Това написа лидерът на ИТН Слави Трифонов в своя Facebook профил."
    Всичкото журналист клечи у фейса да ни информира първи кой тюфлек какво бил казал. Сакън да не останем неинформирани. В същото време държавата е на кантар дали ще я бъде или не.
  • 45 Троян

    14 4 Отговор
    Изсякаха ни горите Простия чалгарин от Плевенските села какъв се явява?
  • 46 6нтщ5ж

    14 4 Отговор
    Славуцата Чалгаря е мазна чалгаджийска вулгарна душица без капка морал и достойнство!

    Коментиран от #85

  • 47 Красимир Петров

    4 15 Отговор
    Напълно е прав Трифонов
  • 48 ИТН = Има Такива Негодници

    17 4 Отговор
    ИТН = Има Такива Негодници. Навремето Славчо и ИТН ни проглушиха ушите, че ще "чегъртат" ГЕРБ, народа им повярва и ги направи първа политическа сила. Но те позорно абдикираха, като казаха, че им трябвало пълно мнозинство за да могат да управляват. Сега са се отдали на политическо помиярство, обслужват всякакви интереси срещу скромно заплащане представяйки ги за" български национален интерес" и "отстояване на националният суверенитет".

    Коментиран от #132

  • 49 ЕДГАР КЕЙСИ

    7 3 Отговор
    СЛАВИ , КЪДЕ Е ............... БАДЖАНАКА ТИ ............ МУНЧО БРАДАВИЦАТА , ЗАЩО СЕ КРИЕ В .............. ФАШИСТКОТО КОТИЛО ? !............
  • 50 Йоан

    5 8 Отговор
    Руски саботьори палят пожарите но не се казва публично...
  • 51 Мнение

    12 5 Отговор
    Как ГЕРБ-ДПС-ИТН-Възраждане да обяснят на избирателите си че не искат антикорупционни закони, които не се приемат от 15 години..?!!!
  • 52 Лошата баба Славка

    11 6 Отговор
    По делата им ще ги познаете! Корупционерите от ДПС, ГЕРБ, ИТН и Възраждане не искат Антикорупционни Закони!
  • 53 Мромос

    14 5 Отговор
    Щом Чалгари, Мутри и Мафиоти врещят, значи се страхуват!!!! Как хубаво лъснаха всички, които Искат да Има Корупция. Много хубаво се получи с тази декларация! Декларацията на ПП-ДБ беше Тест за Корупционерите, те се издадоха!!!!
  • 54 Славчо

    13 4 Отговор
    Простащината се оказа по заразна и от ковид защото след като вие пробихте Народното Събрание след вас копейки и величия и нищо чудно да станете мнозинство.
  • 55 Троян

    12 4 Отговор
    Тая мумия, нанесе огромни поражения на майка България.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Има и един друг обичай

    7 1 Отговор
    Тричане! Само, че вместо с кучета да се прави с политици. Хем обичая ще се запази.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Туй-то

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "да де":

    С две думи - "Незнаячи и неможачи" с други две думи "Случайници и некадърници" от такива, толкова! От времето на Луканов, та до ден днешен всеки следващ ден е по-зле от вчера и няма никаква надежда това да се промени.
    Казал ни го е Ботьовъ "На душа лежат спомени тежки, злобна ги памет често повтаря, в гърди ни любов, ни капка вяра, нито надежда от сън мъртвешки да можеш свестен човек събуди!
    Свестните у нас считат за луди, глупецът, вредом всеки почита: „Богат е“, казва, пък го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред олтарят Бога измамил с молитви, с клетви, с думи лъжливи."

    Коментиран от #82

  • 60 Този

    13 4 Отговор
    И този изперква, плюе чалгарски по Кирил Петков, а беше решил да чегърта Герб. Кой му верва?

    Коментиран от #61

  • 61 Всеки

    4 11 Отговор

    До коментар #60 от "Този":

    нормален човек му вярва.
  • 62 Парадокс Бг

    14 5 Отговор
    Слави, чалгар мазен, от вас ИТН освен борба и клевети срещу ПП/ДБ, а същевременно гласуване в синхрон с Борисов и Пеевски не сме виждали.
  • 63 Адрес 4000

    10 4 Отговор
    Ей Славуца дългата го сънува тоя Кирчо бе
  • 64 Хахаха

    12 4 Отговор
    Перача на пари на мафията се обади от тъмния бункер...
  • 65 Любо

    4 6 Отговор
    Смешните български евроатлантици един пожар не могат да изградят тръгнали с Русия да воюват...вятърът им пречел, токът бил спрял....смях бате
  • 66 Срам и позор!

    13 5 Отговор
    ИТН и Чалгаря са най-долни предатели на родината и народа! Позорни клоуни и отрепки.
  • 67 Макс

    10 3 Отговор
    На Слави му е лесно . Седи на диванчето и критикува вече доста години .
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Джон Велинов

    10 4 Отговор
    Извратен наркоманино престани да се правиш на умен какъвто не си.
  • 70 Кои са истинските политици

    4 3 Отговор

    До коментар #42 от "Възмутен":

    Само не ми казвай лъжците и крадците на мафията ПП, ДБ и ГЕРБ, че не си падам да съм прост и обран като някой глупак.
  • 71 Аха

    4 8 Отговор

    До коментар #37 от "Право на мнение!":

    Плати си жалкият лъжец кирил петков 50000 за лъжите. Толкова тъпо изглежда лъжец.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Аха

    4 4 Отговор

    До коментар #31 от "Стършел":

    и жалкк лъжци и крадци като кирчовци и кокорчовци.
  • 75 Фактите не лъжат!

    7 5 Отговор
    ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане торпилират цялата политическа система в България и изливат помия по единствената Реформаторска и истинска Коалиция Продължаваме Промяната - Демократична България!!!!

    Коментиран от #86

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Всички видяхме вчера...

    6 4 Отговор
    Всички вчера видяха, че всички други, освен ПП-ДБ, в това НС са ЗАа корупцията! ГЕРБ-ДПС-ИТН-Възраждане- БСП не искат Антикорупционен Закон, НЕ исщат реформи!!!!
  • 80 Всички видяхме вчера...

    3 4 Отговор
    Всички вчера видяха, че всички други, освен ПП-ДБ, в това НС са ЗА корупцията! ГЕРБ-ДПС-ИТН-Възраждане- БСП не искат Антикорупционен Закон, НЕ исщат реформи!!!!

    Коментиран от #83

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Да ама ако знае

    1 0 Отговор

    До коментар #59 от "Туй-то":

    кви гъбари сме ...
  • 83 Аха

    3 2 Отговор

    До коментар #80 от "Всички видяхме вчера...":

    Всички виждат платените глупаци на ПП и ДБ и се отвращават от дъното лоето да ударили да лъжат и крадат.

    Коментиран от #90

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Чалгар-малгар ви казва

    2 1 Отговор

    До коментар #46 от "6нтщ5ж":

    истината в очите ам авас не ви устройва.
    И Махатма Ганди да ви я кажи все тая.
    Влокуци сте и това е.
  • 86 Фактите не лъжат

    4 2 Отговор

    До коментар #75 от "Фактите не лъжат!":

    ПП и ДБ са долни шарлатани и плащат за лъжи.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Само че си в грешка

    2 2 Отговор

    До коментар #77 от "Мирослав":

    Начело на България не са евроатлантици, а са си същите комуняги-синове-внуци още от прехода, които се боядисаха в демократи. Няма да ви узрее пипето нали? Виж Евроатлантическа Чехия и Румъния къде са? А ние къде сме. ПП/ДБ са за реформи и всички, които ги плюят са в тази корупция, която съсипа България. На изборите ще гласувам за ПП/ДБ. Искаме реформи. Да ви е ясно.

    Коментиран от #89

  • 89 Верно ли

    3 3 Отговор

    До коментар #88 от "Само че си в грешка":

    Че аз мислех, че всеки човек с морал го е гнус от долни лъжци и крадци на мафията, като ПП и ДБ. А платените им глупаци, още толкова отеращават от тези боклуци ПП и ДБ.

    Коментиран от #97

  • 90 Кажи нещо за реформите

    3 2 Отговор

    До коментар #83 от "Аха":

    Не се прави на ударен. Всичките тролоове ще ви секнат копейките скоро време. ПП/ДБ ще гласувам за тях. Искаме реформи.

    Коментиран от #93

  • 91 Размисли

    3 3 Отговор
    Ако тоя си беше внасял редовно данъците в България и беше изцяло на светло откъм доходите си , а не да ги прехвърля в офшорки в Барбадос с помощта на Пепи Плагиата, щеше да има пари за тежка техника за гасене на пожари.Крадеца Чалгар вика дръжте крадеца

    Коментиран от #95

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Какви реформи

    4 3 Отговор

    До коментар #90 от "Кажи нещо за реформите":

    с мафия и национални предатели като ПП и ДБ и платените им тролове? Жалки и вреднк за онществото.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Ами тоя си е внасял

    4 3 Отговор

    До коментар #91 от "Размисли":

    За разлика от крадеца асен василев с нулевата декларация.
  • 96 Анджо

    2 3 Отговор
    Интересно, тоя се активирал нещо напоследък. Някой да ми каже, дали знае някой дали итн, е имала срещи със свой привърженици. Да имаше когата в залата им взеха телефоните да не се снима и записва. Това май е партия на диванчетата и на телевизията. До колко ниско паднаха Българските избиратели.

    Коментиран от #101

  • 97 Били са лъжци и т.н.

    3 3 Отговор

    До коментар #89 от "Верно ли":

    Кажи нещо за реформите бре алоуу. Реформи. Кога ще премахнем корупцията в България. После ревете хеликоптери нямало, линейнки нямало. Е как да има, като се крадат парите ти??? И знаеш ли какъв платен ще ти дам. Само ПП/ДБ ще ви оправи такива като вас

    Коментиран от #99

  • 98 Аман от лъжци!!!

    2 4 Отговор
    Абе СлаФчо мамин, стига с тия обяви:" Търся внимание"!!!!
  • 99 Казвам

    4 3 Отговор

    До коментар #97 от "Били са лъжци и т.н.":

    Корупцията в България ще премахнем, когато долни лъжци, крадци и национални предатели на мафията като ПП и ДБ са по затворите.

    Коментиран от #106

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Да се лъже

    2 2 Отговор

    До коментар #96 от "Анджо":

    е дъно в едно общество, също като ударилите дъно лъжци и спонсори на лъжи ПП и ДБ.
  • 102 Палете още

    2 3 Отговор
    Я се скри Слави Трифонов некъде да не те гледаме вече

    Коментиран от #103

  • 103 Аха

    3 4 Отговор

    До коментар #102 от "Палете още":

    Много пречи на мафията ПП и ДБ да те лъже и краде.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Инж

    4 2 Отговор
    Славчо Учиндолски също е продукт на корупционният модел.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Равносметка

    5 4 Отговор
    Тиквата и Шиши, Дългият и Късоп...ов искат да има Корупция в България, искат да крадат парите ви! После що нямало пари за самолети за гасене на пожари, що нямало линейки, що нямало пътища, що нямало влакове ... еми заради тези крадци! Асен Василев ви каза истината:" България не е бедна държава, а окрадена!" И мотото на ГЕРБ е:" Да го д..ат бедните!"

    Коментиран от #117

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Мирослав

    4 1 Отговор
    България отдавна е пропаднала евроатлантическа кочина - без детски градини, без болници, без армия, без енергетика , без пожарна , без линейки, без хеликоптери, без авиация, но с безмозъчни евроатлантици начело на държавата, които се грижат повече за нацистите от Украйна отколкото за собственото си население!
    Трият ме за поред път само, за да докажат твърдението ми!
  • 111 Мнение

    3 4 Отговор
    Тук е казано ОЧЕВИДНОТО: "в това Народно събрание няма антикорупционно мнозинство". Това е характерно и за екектората на ДПС+ГЕРБ+ИТН+БСП. Тези са доказани корумпета. ВъZраждане са друга порода - предатели.

    Коментиран от #113

  • 112 Истината

    3 3 Отговор
    България няма хеликоптери за гасене на пожари заради огромния размер на Корупция и крагби по време на 15-годишното управление на ГЕРБ и кражбите!!! ПП и Кирил Петков не са ви виновни, защото вие от ИТН-ГЕРБ-ДПС-БСП-Възраждане перманентно ги саботирате, събапяте от власт, като не ви дават да крадете!!!!!!

    Коментиран от #115

  • 113 Тук е очевидно

    2 2 Отговор

    До коментар #111 от "Мнение":

    че глупаци и безродници са си продали бъдещето на мафията ПП и ДБ и отвращават с лъжите си обществото.
  • 114 Декстър

    3 0 Отговор
    В Парламента има корупционно мнозинство....село Воден изгоря,пожара ни изненада..
  • 115 Истината е

    3 0 Отговор

    До коментар #112 от "Истината":

    че нсционалните предатели, лъжци и крадци оставиха камара хеликоптери по хангарите, защото не ги поддържаха.
  • 116 Затова

    4 1 Отговор
    ГЕРБ и ДПС купува техника за терор и контрол над гражданите,а техника за противопожарна техника няма.
  • 117 Аха

    4 5 Отговор

    До коментар #107 от "Равносметка":

    А пропадналите лъжци и крадци на мафията ПП и ДБ са ударили дъното да опростачват глупаци и да спонсорират лъжи и просъотия.
  • 118 Бате Бойко с Дипката

    4 1 Отговор
    Важно беше бате ви Бойко да се вози с Модерен Джип из цяла България, а не да има защита за хората от народа!

    Коментиран от #122

  • 119 Питам само?!

    4 2 Отговор
    Абе Слави, ти като си милионер, що не дариш един хеликоптер да госи пожарите????

    Коментиран от #121

  • 120 Реалист

    4 1 Отговор
    МВР при Борисов не купи противопожарна техника, a луксозни коли!!!
  • 121 Слави е дарил достатъчно

    4 3 Отговор

    До коментар #119 от "Питам само?!":

    Ти какво направи добро, освен да сееш лъжи простотия по форумите?

    Коментиран от #125

  • 122 Ами имаше

    4 3 Отговор

    До коментар #118 от "Бате Бойко с Дипката":

    120 БТР-а, които сега щяха да са от огромна помощ, но националните предатели ПП и ДБ ги дариха на фашистите в Украйна.
  • 123 Дядо Иван

    5 1 Отговор
    Славчо след 2001 година кой започна да управлява България кои политически сили . Равносметката за това управление е че НДСВ ,БСП , ДПС след това ГЕРБ са токсични и никой който има идеи за промяна в Европейските норми за управление няма как да промени това наложено статукво от корумпирани и зависими от ДС и мафиотските структори защото тези структори са създадени да манипулират обществото и да се облаготелстват
  • 124 Личо

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "7878":

    Смешник си! Това са най- продажната партия, Чалгаря приема поръчки срещу яко заплащане, защото бизнесът му отдавна залезе.Герб на 2 пъти ги купиха , за да свалят работещи правителства на ПП! Май ти е къса паметта, взимай Гинкобилоба:)

    Коментиран от #127

  • 125 Георг

    1 3 Отговор

    До коментар #121 от "Слави е дарил достатъчно":

    Смях, вярваш ли си, бе, скудо умнико??

    Коментиран от #126

  • 126 Вярвам на действията

    2 1 Отговор

    До коментар #125 от "Георг":

    А те показват, че Слави е дарил пари на десетки нуждаещи се. А твоите показват, че се мразиш и те ползват за лъжи и простотия.
  • 127 Да се лъже

    1 2 Отговор

    До коментар #124 от "Личо":

    е дъно в едно общество и отвращава както от индивида разпространявсщ лъжи, така и от спонсорите на лъжи ПП и ДБ. Това прави тази партия пълен отпадък.
  • 128 Георг

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "Твойта":

    Точно определение, безполезни шебеци, които едно полезно нащо не са направили в пърламента- само жбоди, ругатни и псевдо шоу на трибуната.Отвратителни са, направо гну сни и духовно нечистоплътни! Клатене , хилене на столовете, шушукане с хората от Възраждане- жалки са, повди га ми се като ги гледам! А мумията само събира гласове на тъ паци при изборите и после не се вясва в парламента..Това поритик ли е, жал ък чал гар..
  • 129 Мими

    2 4 Отговор

    До коментар #28 от "КИРО ЖЪРТЪ":

    БРАВО! Майм уните му в парламента са безполезни напълно- само врещене срещу ППДБ, нищо полезно!..
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Анка

    2 2 Отговор

    До коментар #48 от "ИТН = Има Такива Негодници":

    Ха,ха, много правилно, поне се посмях с тия шебеци, срам са за парламента!
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 В ролята на махленски клюкарка

    3 3 Отговор
    Този чалгар освен да критикува направил ли е нещо полезно за нацията? Може би това, че с гнусната чалга разврати две поколения български деца , премахна официалната форма " вие" в българския език и унижи възрастните хора , с които разговаря на " ти". Сега му остана единствения коз за частична реабилитация да се бори за спасяването на българския лев и дотук.

    Коментиран от #140

  • 135 Фактор

    0 1 Отговор
    Слави, правили сме магия за дъжд като деца. Помня, че взимаш пръчка, чертаеш кръг на земята (нямаше толкова бетон и асфалт). В средата сипваш щипка сол. Накрая плю-еш отгоре и готово. Помня и една песен Ой Кальо-Кальо, Кальо парцальо, отвори порти, порти железни. Забравил съм защо беше.
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Факт

    2 2 Отговор

    До коментар #130 от "Анка":

    Само пълен тъ.пак може да:си продаде бъдещето на мафията ПП, ДБ и ГЕРБ!
  • 139 Новия

    2 2 Отговор

    До коментар #13 от "ПРАВ Е ЧОВЕКА ...":

    Кое е истината, бе, алоо? Неговата паплач направо ли нещо добро в пърламента, спря ли някои неправилна решения на Гер бавото мнозинство ило някои техни лобистки предложения? Нещо полезно да са свършили? Само се репчат, ругаят и губят в.емато на заседанията, а през другото враме юАфрикански се хило неприятно и си хортува с Възраждане до наго или се върти на стола като шугав?? Нещастни шутове на Чал гаря и ако не беше ниската избирателна активност-33%, нямаше да влазат изобщо- щяха да имат 3,7 %, изчислиха го от един сайт при 39% активност както миналата година..

    Коментиран от #141

  • 140 Малито

    2 1 Отговор

    До коментар #134 от "В ролята на махленски клюкарка":

    Точно, прав си!
  • 141 Направи и то много

    1 1 Отговор

    До коментар #139 от "Новия":

    Вкара морал, нещо невиждано в БГ политиката. Изкара и изкарва лъжите на мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС. Свали правителството на шарлатаните и национални предатели ПП и ДБ, вместо фа се заиграе с тях и сега дружно да те лъжат и крадат. На ИТН може да кажем дамо голямо браво!

    Коментиран от #148

  • 142 бай Станислав - славчо

    2 0 Отговор
    То не бе червени ферарита комбайнерска любов изчегъртвания но най ми бе Северно Маке в Космоса Верваме ти Станиславчоу верваме ти
  • 143 Анонимен

    2 0 Отговор
    Помир как не го е сам
  • 144 Джо

    2 0 Отговор
    Когато всички депутати бяха от ИТН защо не се сети? Галош!

    Коментиран от #145

  • 145 надценяваш го

    1 0 Отговор

    До коментар #144 от "Джо":

    Да се блещиш в камерата не се иска много акъл.
  • 146 анонимен

    2 0 Отговор
    Човек трябва да е много, много прост за да коментира така - а той като беше на власт какво направи? А 12 години ни управлява пожарникар - какво направи по въпроса, нали точно това му е специалността?
  • 147 Бог Лук

    2 0 Отговор
    ТрифонЯ Чалгата има изключителни заслуги за опростачването на младото поколение българи и е редно да се пръждоса някъде .
  • 148 Стършел

    0 0 Отговор

    До коментар #141 от "Направи и то много":

    Ти си или африкански, или алабалабалабански, нали, признай си ще ти олекне! Най-вероятно си бот, или там как се казва. Никога нищо ново не казваш, а ръсиш и повтаряш едни и същи простотии до втръсване. Нищо оригинално!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове