30 Юли, 2024 11:36 1 716 25

ИТН преговаря с независимите депутати, напуснали "Величие". Само Красимира Катинчарова дойде на срещата

  • итн-
  • преговори-
  • величие-
  • независими депутати-
  • красимира катинчарова

В началото Катинчарова сподели, че е останала изненадана от това, че разговорите са започнали от най-малките в парламента. Тя приветства подхода на ИТН първо да се говори за политики и приоритети, и чак след това за имена

ИТН преговаря с независимите депутати, напуснали "Величие". Само Красимира Катинчарова дойде на срещата  - 1
Снимка: БГНЕС

Започна срещата между ИТН и независимите депутати, напуснали "Величие". Красимира Катинчарова е единствената, която се е отзовала на поканата, съобщават от Dariknews.bg.

Тя подчерта, че е упълномощена от колегите си да изрази позициите им.

Припомняме, че от ИТН изпратиха покана до независимите депутати от "Величие", напуснали парламентарната група и довели до нейния разпад – Юлиана Матеева, Павлин Петров, Росица Калинова, Красимира Катинчарова, Лариса Савова, Ирена Негинова.

В началото Катинчарова сподели, че е останала изненадана от това, че разговорите са започнали от най-малките в парламента. Тя приветства подхода на ИТН първо да се говори за политики и приоритети, и чак след това за имена.

Още в началото на разговора Красимира Катинчарова отбеляза, че те са внесели в Народното събрание проекторешение за изграждане на АЕЦ "Белене" с помощта на украинската страна.

"Имате ли интерес да развием базовите мощности. Вие отказвате да разгледате този проект, който е номер едно приоритет за бъдещи разговори. По силата на какви правила нашето предложение не е влязло в Комисията по енергетиката", каза тя.

От ИТН заявиха, че са отворени за разговори.

"Няма проблем ние да говорим с колегите от енергийната комисия и вие да дойдете и да говорите с тях, но не да го поставяте като ултиматум. Това ли е единствената тема за разговор между нас или не", попита Тошко Йорданов.

Промяна на в графика на срещите обяви председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов.

За 17:30 часа са насрочени разговорите с Николай Марков, Христо Борисов, Дарин Георгиев, Георги Куков, Етиен Леви, Виктория Василева, както и с независимия депутат Калоян Методиев (бивш депутат от "БСП за България").
За сряда е преместена срещата с председателя на ДПС Джевдет Чакъров и независимите депутати от ДПС.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И тя

    26 3 Отговор
    им е много !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 хммм

    6 15 Отговор
    Успех!
  • 4 Ха ха ха

    30 2 Отговор
    Смешници
  • 5 българка

    34 1 Отговор
    Шоуто "и ние сме политици" започна! Бедни ми бедни народе, чавка ли ти изпи ума, та се гавриш със себе си?
  • 6 мани беги

    26 1 Отговор
    има такива наглеци
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Трол

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "хе хе хе":

    Това означава да разговарят с всички политически сили без изключение.
  • 9 Истината

    22 2 Отговор
    Цирк Славун учиндолски продажник
  • 10 КАРАУЛ

    16 2 Отговор
    КАРЛСОН И БАЛАБАЛАБОЛОВ ЩЕ ПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО И УЧИНДОЛСКИЯ ЧАЛГАР ЩЕ НИ ОПРАВЯ ОТ ДИВАНЧЕТО СИ. ВЕЧЕ СМЕ ПОД ДЪНОТО!!! Лопатата и в КАНАЛА.
  • 11 смешко

    16 1 Отговор
    Тъкмо да започнат да преговарят с "Величие" и те не дойдоха...
  • 12 Гуньо Простиа

    11 0 Отговор
    То бива театрални сценки, то бива лисичи припадъци …
  • 13 тука има, тука нема

    6 1 Отговор
    Всички обичат Красимира!
  • 14 оксиморон

    2 2 Отговор
    😜(Стилистична фигура, при която се свързват логически изключващи се понятия.)
    Катилите ит.н.характери се опитват да разговарят (фиктивно) за взаимен компромис и разбирателство по програма (фиктивна) за да покажат КОЙ е държавник да им уйдисва на шоу хрумките.😜
  • 15 Протестър

    8 3 Отговор
    Пълен фарс, мислейки че щенправят ПР, гледаме комедийно шоу на ИТН
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Програмист

    3 4 Отговор
    Красимира е жена-воин! Устоя на смъртните заплахи на шизомарков!
  • 18 Здрастии копейкиИИ 🤪🤡

    6 5 Отговор
    Фaтмaka кРадев за пореден път разочарова българите и не даде мандата на cekтата на Пpocтя сKoпейкин, за да можем да се посмеем и забавляваме с напъните на konaнapa да нареди по министерските кресла, пpoдавачките на марули, бakшиши, танцьорки на пилон и всички останали неyдачници, които с сбрал около себе си. 😂😂😂😂😂😂
    Вместо това го даде на "малкото ДПС" , които ще ни "изненадат" с поредния шнорхел.
  • 19 Шегобиец

    5 0 Отговор
    Хехе, много окуражаващо!
  • 20 Аква

    1 0 Отговор
    Трябва да се доближим до датата на американските избори. Това е логиката да протакаш театъра. За жалост, световната политика зависи в немалка степен от изборите там. ДПС ДОГАН също има нужда от време, за да се легитимира. Само българският избирател не се вълнува. Ще бъдем още по малко на изборите.
  • 21 факуса

    0 0 Отговор
    требе се реши тоз въпрос с "независимите"търтеи,следва да са се явили като такива,кат се оттеглят от партията си, си отиват у тех си,на че партиите са стока ама така е редно,и е време партиите да се закрият,за толкоз години се доказаха като вредени
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Лошо започват

    0 0 Отговор
    ИТН. Не са проучили желателни ли са поканените или искат само да гледат поредния цирк. Имат ли вариант Б ако всички следващи срещи са подобни
  • 25 АНТОН

    0 0 Отговор
    БРАВО НА ТАЯ ЖЕНА ЧЕ ЗАСТАНА ЛИЦЕ В ЛИЦЕ С ТИЯ МАЙКОПРОДАВЦИ!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол