1 Август, 2024 07:00 1 711 22

Разследват пожара край Пловдив

  • царацово-
  • пожар-
  • разследване

Борбата с огъня край Царацово продължи цяла нощ

Цяла нощ продължи борбата с огъня в склад на завод за преработка на пластмасови отпадъци до село Царацово, предаде NOVA.

Разследват се и причините, довели до пожара.

По първоначална информация в склада са се съхранявали масла и горива. Двама пожарникари са пострадали при гасенето. Единият е със счупен крак. Те са откарани с линейки към Пловдив.

В предприятието не е имало работници, когато са избухнали пламъците. Сигналът е подаден вчера около 19 часа от служители на друга фирма в района. На място веднага са били изпратени 12 екипа с огнеборци.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Целата кочина

    9 0 Отговор
    гори.
  • 2 Ала бала

    6 3 Отговор
    Една Li-On батерия е достатъчна да запали пожара-не хвърляйте стари батерии на сметищата
  • 3 НРБ

    11 0 Отговор
    Нарочно запалени пожари в цялата страна !!! Бог да им връща с огън на тия малоумни идиоти !! Има възмездие за всяко сторено зло и те ще си го получат !

    Коментиран от #9

  • 4 Бала ала

    10 2 Отговор
    Къде се е снишил г-н Баце, държавата гори и гърми него го нема да се изкаже компетентно като завършил пожарникарското училище, като бивш гл. секретар на МВР , като бивш мин. председател и пр. Взеха му на човека " жипката" и ножицата за резане на летни и го нема.
  • 5 Нели

    8 0 Отговор
    Политиците постоянно си намират нови врагове за да се въоръжаваме с некачествено оръжие. Случайно или не в страната ни постоянно има палежи и взривове. Страната ни е във война с природата. Но не се въоръжаваме срещу природата с въздушни пожарни и с подходящо оборудване на пожарникарите. Важното е да спонсорираме господарите като купуваме музейни експонати от тях за въоръжаване. Освен това някой трябва да вземе милиони от комисионни.
  • 6 Митев

    6 0 Отговор
    Държавата трябва да закупи няколко самолети за гасене на пожар като тези на французите. Освен това трябва и повече хеликоптери да имаме срещу гасене на пожар защото често ги спират за профилактика. Но през това време държавата гори. Докато дойде помощ от чужбина територията ни се превръща в огнена пустиня.

    Коментиран от #8, #14

  • 7 комисионни

    4 0 Отговор
    Този който закупи ескадрила от стари и скъпи изтребители трябва с тях да гаси пожарите или да бъде в затвора.
  • 8 да бе, да

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Митев":

    Вместо да откраднат парите самолети ще купуват? Те кувьози за недоносени бебета и линейки не искат да купят, ти за самолети говориш!? Не знам какво още трябва да стане, за да осъзнаят българите, че тия които от години са озурпирали властта в България целят нейното обезлюдяване. Ако не беше така сега щяхме да имаме и самолети, и кувьози, и линейки, и лекари, и правосъдие... Решението може да бъде само едно - на изборите нито една от казионните партии не бива да влиза в Народното събрание. Нито една. Ако отново фалшифицират изборите и се намъкнат в парламента - масово гражданско неподчинение. Така не може да продължава повече, защото краят ни е съвсем близо.
  • 9 факт

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "НРБ":

    Случващото се в последния месец наистина води до извод за умишлени действия, сякаш някой иска да заличи България и да изгони населението от малките населени места. Ако не умишлено, значи Бог да ни наказва за помощта за Украйна. Ние сме православни славяни и ямахме право да се месим в този конфликт с оказване на военна помощ. Вместо това ние помогнахме, и продължаваме да помагаме, на един нацистки режим, който в продължение на десетилетие избиваше деца и жени в Донбас. Трябва правилно да разчитаме знаците, а ако не можем ще бъдем заличени, защото няма никаква полза от нас.
  • 10 командос

    4 0 Отговор
    ХЕЛИКОПТЕРИТЕ КОЙТО СА ОБОРУДВАНИ ЗА ГАСЕНЕ НА ПОЖАРИ СА С ПО МАЛКА ВМЕСТИМОСТ ЗА ВОДА ОТ ФРЕНСКИТЕ САМОЛЕТИ. В Сравнение с тях приличат на детска играчка. Трябва да имаме поне десетина модерни хеликоптери и самолети за гасене на пожари.Защото докато ги спират за профилактика и чакат помощ от чужбина държавата гори. Ако не вали дъжд и духа силен вятър като нямаме въздушни пожарни, борбата с пожарите е загубена. Трябва да се подготвят и повече пилоти.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Пешо

    1 0 Отговор
    Цяла нощ са гасили пожара . Резултатът е впечатляващ . Всичко е изгоряло .
  • 13 дежа вю

    0 0 Отговор
    Пластмасовите отпадъци так ги "преработва". Сухи летни "бури", гръмотевици и после 3 дни мирише на изгоряло...
  • 14 мдаа

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Митев":

    Аз съм "ЗА", ама кой да ги купи? Останаха ли политици, които да не се интересуват само от делкането на властта?
  • 15 Начев

    2 0 Отговор
    При липса на въздушни пожарни страната ни се превърна в учебен полигон за пожари и взривове.
  • 16 Дачев

    1 0 Отговор
    Старите несъществуващи изтребители не могат да помагат при гасенето на пожар от въздуха.
  • 17 Селбек

    1 0 Отговор
    Неграмотен политик вместо да закупи самолети и хеликоптери за гасене на пожари, той предпочете да предплати двойна цена за ескадрила несъществуващи изтребители.Когато изгори държавата и някога пристигнат изтребителите, ще запълнят музеите с ретро експонати.
  • 18 Делчо

    1 0 Отговор
    Кривоглавата мутра трябва да го пуснат да гаси пожара в минираната територия в планината Славянка. Така ще бъде с нещо полезен за държавата.
  • 19 Янкова

    1 0 Отговор
    ДОКАТО НЕ СЕ ЗАКУПИ НАЙ МОДЕРНИ САМОЛЕТИ ЗА ГАСЕНЕ НА ПОЖАРИ ДЪРЖАВА НЯМА. Но трябва и десетина хеликоптери за гасене на пожар да се закупят.
  • 20 Начко

    1 0 Отговор
    Трябва да командироват през отпуската депутатите да разминирват планината Славянка от мините. Защото парламента не е опитно поле за неудачници.
  • 21 Пеьо

    1 0 Отговор
    Заловените за умишлени пожари вместо да бъдат глобявани, трябва да бъдат в затвора зависимо от нанесените щети.
  • 22 Веска

    1 0 Отговор
    Тиквата не закупи въздушни пожарни, но ако някога получим изтребителите трябва тиквата да гледа кокошки в тях.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове