2 Август, 2024 09:26 4 868 40

Станислав Анастасов: Джевдет Чакъров е деребей. Отцепилите се от ДПС работят в услуга на президента

  • станислав анастасов-
  • джевдет чакъров-
  • деребей-
  • отцепници-
  • дпс

Изключително много проекти с неясен произход, свързани със семейството му. Соларни паркове, колкото искате. Желание за измяна на закони в лична полза за собствения бизнес. Бизнесът е на хора от семейството му. Свързани са. Това е негов бизнес, който се води на някой друг, коментира още Анастасов по адрес на Джевдет Чакъров

Станислав Анастасов: Джевдет Чакъров е деребей. Отцепилите се от ДПС работят в услуга на президента - 1
Снимка: bTV

Има едно ДПС, председатели са Делян Пеевски и Джевдет Чакъров. Това заяви зам.-председателят на ДПС Станислав Анастасов в ефира на bTV, цитиран от novini.bg.

Според него отцепилите се от ДПС работят в услуга на президента. "Колаборират с него, говорят на един език, имат общи желания. Нищо че президентът унизи в миналото ДПС и избирателите. Имат общи тактики и общи действия. Има обща комуникация чрез посредници", каза още той.

"Имаме данни за извършени престъпления от наши съпартийци", отбеляза Анастасов. По думите му Рамадан Аталай опитвал да пренарежда "партийната инфраструктура" посредством фирми, за да бъде преизбран за депутат. И добави, че има подадени сигнали до съответните институции.
Анастасов определи председателя на партията Джевдет Чакъров като деребей. "За съжаление имаме председател деребей. Има достатъчно данни затова. Изключително много проекти с неясен произход, свързани със семейството му. Соларни паркове, колкото искате. Желание за измяна на закони в лична полза за собствения бизнес. Бизнесът е на хора от семейството му. Свързани са. Това е негов бизнес, който се води на някой друг. В противен случай нямаше да идва при нас и да обикаля министерства, за да изменя закони. Това, което иска е напът да се случи, но няма", разказа Анастасов.

"Не е напразна реакцията на Пеевски да иска ново начало. Ние няма да се ограничим до деребеите в ДПС, ще преследваме всички. Затова нашите деребеи се събират с други деребеи. Бившите ни колеги търсят спасение. Очевидно е че искат да се съюзят с най-големите душмани, за да оцелеят", коментира още Станислав Анастасов.

Анастасов потвърди, че са получили покана за разговори с ИТН за реализиране на третия мандат. "Ние отклонихме поканата. Истинските шансове за правителство бяха в първия мандат", добави още той.

Всички партии, без "Възраждане" биха си партнирали с ДПС на Пеевски, категоричен бе Анастасов.
На въпрос при нови предсрочни избори кой ще сложи подпис под листите на ДПС - Делян Пеевски или Джевдет Чакъров, Анастасов отговори: "Ще видите, най-доброто предстои".

"Отиваме на избори. Никой не си партнира с никого. Тази тема се обсъжда след изборите. Ще има ново начало за ДПС, ще има ново начало и за България", посочи още Анастасов.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гнтхг

    56 6 Отговор
    И тоя ломоти като шефа си пеефски,какво общо има президента с амуджите и кюлханетата от дъпъсъ бре ?
  • 2 Почетен нещо си

    31 4 Отговор
    Без дерибеи, не може да бъдеш Султан!
  • 3 Всички сте

    33 6 Отговор
    Един и същ!
    Яка ръка требе, която да ви помете всички от ДПС! Турците нямат работа в българския парламент!
  • 4 Анонимен

    57 3 Отговор
    Станиславе , защо ти трябваше да се хващаш с Пеевски. Електората на ДПС може и да не харесва дерибейте,но направо мрази предателите.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ха ха

    43 0 Отговор
    А ти ще яздиш коня на Шиши в следващия парламент!
  • 7 Българка

    50 3 Отговор
    Гледах цялото отвратително интервю на ортака на Пеевски. На всеки неудобен въпрос отговаряше,че той не е на дневен ред, че не е важен. Значи е важно един осъден по Закона Магнитски с описани престъпления в цели 300 страници доклад от Департамента на САЩ , една мутра да държи еднолично с компромати и зависимости почти цялата власт в България и безнаказано да продължава престъпленията си. И ниКОЙ не разследва аферата Булгартабак, грабежа КТБ, контрабанда на цигари (и не само) опита чрез рекет да си присвои Дунарит Русе, прането на пари, откраднатите от руската мафия над 600 милиона от Южен поток, кото БОРИСОВ ПЛАТИ С НАШИТЕ ПАРИ ЗА ТУРСКИ ПОТОК на Путин, за да откупи тлъстата мутра и т.н.........

    Коментиран от #18

  • 8 Гост

    49 2 Отговор
    Какво става с келнера Й. Цонев?

    Коментиран от #9, #19

  • 9 Ментака

    32 3 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Ще е напълнил потурите😄
  • 10 Биг Бен

    25 1 Отговор
    Сваляй потурите ,Наскеееее
  • 11 А в услуга на кого

    24 1 Отговор
    да работят? На Пеевски ли?
  • 12 бай Иван

    30 1 Отговор
    Измислят нещо и като папагали " деребеи" .А до сега не ги ли виждахте бе?ли сега излязохте от комата? Вчера някаква социологическа агенция мерила кой къде е . И мери ДПС и се оказва ,че била пак със същите проценти за избори. Айде сега да питаме кое ДПС бе ? На Пеевски или на Доган ? Как пък не се промени нищо в процентите при такова сътресение в ДПС? И как го мерихте? С тези неграмотните ли дето не знаят за кого въобще гласуват. Кога ходихте в тия райони да ги анкетирате? Измами , измами , измами от социолозите.
  • 13 Коиловци брадърс

    27 2 Отговор
    А забелязахте ли как веднага след скандала между пеевски и доган, недялко недялков продаде агенция Пик на еди кой си, и там веднага се започна със статиите, които се пускат в афера и блиц, сайтове на пеевски.

    Коментиран от #22

  • 14 оцепниците са старите кримки

    5 2 Отговор
    въртят компаса по севера . това е паник групата за повдигане на адреналина . може да палят пожарите . до идването на новия световен ред . нагнетяват яко . изтрещяват .
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Българка

    28 6 Отговор
    "Всички партии, без "Възраждане" биха си партнирали с ДПС на Пеевски, категоричен бе Анастасов."
    В мноооого голяма грешка си. Ако от ПП-ДБ дори си го помислят, то те ще бъдат пометени от собственеите си избиратели. А и официалните им позиции показват друго. За ГЕРБ очаквам, защото Пеевски е официалният им говорител. Та ГЕРБ-ДПС са си една ОПГ
  • 17 След

    26 0 Отговор
    като всички се оказаха деребеи и душмани в таз партия, вие с Шиши какво търсите там бре, кьопек!?
  • 18 провинциалист

    12 0 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    "И ниКОЙ не разследва..." явно са демократични нещата и затова не се разследват. Нещо като демократичните бомби. Явно демокрацията е навсякъде.
  • 19 По спомен

    14 0 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Май беше крупие.
  • 20 Мда

    11 1 Отговор
    А Цънцарова е многооо зле!
    Да разследват драскачите журналисти!
    Всичко за Чакъров, Ристьо да отговори защо Гуглена и Киро и Асенка се недосегаеми .
    Ало свободните медии къде сте?
    3972
  • 21 Тея от ДПС Пеевски

    15 2 Отговор
    Разиграват такъв пошъл театър и интервютата им приличат на долнопробни сатирични сценки в стил"Не чух,не видях,не разбрах" та стават само за смях!Не знам как че чувстват избирателите им,които послушно гласуват за тях!

    Коментиран от #31

  • 22 Анонимен

    21 1 Отговор

    До коментар #13 от "Коиловци брадърс":

    Забелязах и спрях да чета ПИК. Медиите купени от Пеевски вече си личат много.
  • 23 Неграмотен

    14 0 Отговор
    Толкова време я дъвчете тая дума, че би трябвало вече да знаете как се пише. ДерИбей, а не деребей. Журналисти, сър...
  • 24 Който разбрал, разбрал

    11 1 Отговор
    Лъснаха интересни зависимости и разцепления както в ДПС, така при т. нар. "градска десница" и при левите.
    Оказва се, че идеологическите заявки за парлама. Много по-важно е кой е с Дръндарския корупционер и кой с другия.
    Всички се групират около шефчета и феодалчета и/или около посолства, натягат се, слушкат и папкат.

    Това е България.
  • 25 Някой

    5 6 Отговор
    Всички големи фирми в района на Асеновград са собственост на Чакъров.
  • 26 Баба Гицка

    18 4 Отговор
    Това еничарче се правеше в началото на Божа кравичка. А се оказа изпечено мафиотче. Голям разбирач на далаверите.
  • 27 Тоя

    21 2 Отговор
    ехидния, учил - недоучил , смятащ , че не му личи голословието и селската хитрост , все в чужди паници гледа ! Напълно ненужен и излишен субект , играещ го политик !
  • 28 Искрената

    14 1 Отговор
    КАУНА СИ ОСТАВА КАУН, НАЙ МНОГО ШИШИ
  • 29 Отекохте в канала,

    11 1 Отговор
    мишки, колкото и да църкате.
  • 30 ха ха

    5 0 Отговор
    Аз съм за намаляване на ДДС с един процент и ограничаване на дълга. Оттам нататък държавата да се вмества както може в бюджета. Принципът е на зла круша, съл прът!
    Цялата държава е превърната в дойна крава. Големите фирми се хранят през бюджета и подхвърлят трохи на малките, ако остане. Държавата и без това е абдикирала от сигурност, зравеопазване, образование и още много други дейности.
    Всичко друго е мижи да те лажем. Бюрокрацията е впрегната да обсужва частни интереси.
  • 31 Град Козлодуй

    10 0 Отговор

    До коментар #21 от "Тея от ДПС Пеевски":

    Пълен Цирк
  • 32 шекер

    2 4 Отговор
    А така, бате! Бий ти със сопа, с лопата ги удряй, сваляй им гащи, налагай ги здраво!
  • 33 Подбрани

    9 0 Отговор
    Грамотни, словоохотливи колко Баш дерибея. Хубаво ти плаща, но заслужава ли си да си плюеш в суратя. Един бе Бойко, който се пенеше, че само той каквото каже става. Сега се осмири, но Шишо си е сложил голяма глава в торбата и продължава с цирковете в Парламента. Доста е тежък, но с всеки изминал ден олеква умствено.
  • 34 гост

    3 0 Отговор
    Той Дого ще те оправи, първо на цъките и после в дуп...........то.
  • 35 Ти си

    4 1 Отговор
    Хайде стига вече с тая мода всички проблеми и неудачи на корумпирани и некадърни политици да се вини и прехвърля на Радев !
    Вече се истърка тая мантра за вината на президента започната от Бойко ......
  • 36 000013

    4 1 Отговор
    Атанасов е като параноичните евроатлантици които навсякъде и във всичко са виновни Русия и лично Путин за провалите и скандалите свързани с тях !
  • 37 Мислищ

    4 0 Отговор
    Г-н Атанасов може би не знаете че Чакъров е доктор
  • 38 Божееее... тоя не е у ред

    5 0 Отговор
    Отцепниците от ДПС и Доган... ШАЙКАТА на Ментата и намагнитен Шишко работели за Президента ... ти да видиш!!!
  • 39 Петкан

    1 0 Отговор
    Тоя ще е аут от парламента ..кой ще гласува за него !?!
  • 40 Кажи

    1 1 Отговор
    Анастасов ти за какъв келепир си отишъл в ДПС?Има толкова български партии.Ама хранилката ти в ДПС е била сигурна затова си там,като Ментата.Интереса клати феса.И сега другите дерибеи,а те вода ненапита.Много се излагате боклуци корумпирани сте всичките в двете ДПС-та.Бойко днеска каза няма добро ДПС,защо на Тиквата му мълчите?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол