14 Август, 2024 15:04 3 704 20

Технически проблеми със системата за извършване на ГТП

  • технически преглед-
  • гтп-
  • преглед-
  • проблем

То в цялата страна не работи, не е само при нас. Трагедия!

Технически проблеми със системата за извършване на ГТП - 1
Снимка: БГНЕС

Системата за извършване на годишни технически прегледи не работи, показа репортерска проверка на "Хоризонт". В някои пунктове връзката е изчезнала сутринта. В други от сутринта системата е работила бавно и с прекъсвания.

"В който и пункт да отидете в България, не работи. Ето, сега в момента тръгна, след малко, може би, ще спре пак, а може и да са го оправили вече".

"Има някакъв проблем. Казват, че го отстраняват, ама то явно го отстраняват от сутринта. Няма Интернет и не ще да продължи програмата напред, не ще да зареди. Някои хора, които са ми колеги, звънях на тях и казват, че нямат от 10 сутринта. То в цялата страна не работи, не е само при нас. Трагедия! Откакто смениха тези софтуери, от тогава е трагедия. Преди зареждаше за няма и две минути. Сега зарежда за 10 минути и прегледът става не 17 - 20 минути, ами става 45 минути".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Министърът

    61 4 Отговор
    Да си подава оставката! Герберски некадърници!
  • 2 Чичо Ву от село Рандеву

    63 2 Отговор
    Тея така удрят и печалбата на пунктовете, вместо днеска да прекара 30 коли ще прекара 10 а да не говорим как удариха бедния народен
  • 3 граф Монте Кристо

    35 2 Отговор
    Демек,не са за нас тия модерни работи,западняците нека се пънат с тях,а тук на свободен режим.ГТП--бастЪр копче!Баста и карамба!Стига спънки и зверско скубане за оня дето духа.
  • 4 ккк

    53 4 Отговор
    пак гласувайте за Герб останалите ейроатлантици

    Коментиран от #18

  • 5 Ари Ватанен

    21 15 Отговор
    ХОРА ЗАПОМНЕТЕ!!!! В НИКАКЪВ, АМА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ КУПУВАЙТЕ КОЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ АВТОКЪЩИ, ИЛИ ОТ ЧАСТНИ ЛИЦА В БГ, ДОКАТО ПРЕДВАРИТЕЛНО(ПРЕДИ ДА ДАДЕТЕ ПАРИТЕ) И ПРЕДИ РЕГИСТРАЦИЯТА В КАТ НЕ СЕ УВЕРИТЕ СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ ОЧИ, ЧЕ АВТОМОБИЛЪТ, КОЙТО ИСКАТ ДА ВИ ПРОДАДАТ МИНАВА ТЕСТА ЗА ИЗГОРЕЛИТЕ ГАЗОВЕ. ИНАЧЕ СЛЕД ГОДИНА ВРЕМЕ РИСКУВАТЕ ДА СЕ ВКАРАТЕ В МНОГО ЗЛОВЕЩ СЦЕНАРИЙ БЕЗ ИЗХОД И БЕЗ ПОЛЕЗЕН ХОД, И ЩЕ ИЗГОРИТЕ С ДАДЕНИТЕ ПАРИ ЗА КОЛА, КОЯТО НЕ МОЖЕ ДА МИНЕ ПРЕГЛЕД И СТАВА САМО ЗА СКРАП. ПРИ СЕГАШНИЯТ БЕЗУМЕН ЗАКОН РИСКЪТ КУПУВАЧЪТ ДА ИЗГОРИ Е ОГРОМЕН, ЗАЩОТО МВР НЕ ПРАВЯТ ТОЗИ ТЕСТ ЗА ГАЗОВЕТЕ ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ, И АКО СЛЕД ГОДИНА ВРЕМЕ СЕ ОКАЖЕ ,ЧЕ КОЛАТА НЕ МОЖЕ ДА ГО ПРЕМИНЕ, КУПУВАЧЪТ ГОРИ.
  • 6 инж. Ганчо Илков

    36 1 Отговор
    Кой и как организира Общественото Обсъждане?. До сега официална Информация за Пунктове в които се Провежда Обсъжданията няма. Кой и как ще Публикува Резултатите от Обсъжданията? В България повечето Бензинови Автомобили са с Газова Уредба. Как ще се провежда ГТП на такива Автомобили? Анализаторите да предоставят възможност за ползване на ГУГАЛ и ИНТЕРНЕТ.

    Коментиран от #13, #14

  • 7 граф Монте Кристо

    37 3 Отговор
    Цялата държава е тотално разцентрована,сцеплението се разпада,ала за пътното движение се следи със зорко око,зер там падат големи келепири.
  • 8 граф Монте Кристо

    45 3 Отговор
    Нещо повече,драконовските изисквания към личните мпс е по задание от Брюксел с разни нелепи хрумвания да се удря балтията на все повече собственици на мпс и те да бъдат обявени за НЕПРИГОДНИ според западната лъжеекологична повеска.
  • 9 граф Монте Кристо

    32 5 Отговор
    Целта е да останат на пътя само най-новите мпс,СКЪПАРСКИ и последна дума на техниката,направо от игла извадени,а другите да се изхвърлят на боклука,макар да са технически изправни и да могат да се използват още десетки години.
  • 10 граф Монте Кристо

    36 4 Отговор
    Това граничи със социално-битов терор,някой човечец,а те са милион такива,едва си е купил скромна тачка,след като упорито са пестили три поколения и накрая,грез-дей,казват му,дядка,не се пречкай,айде у лево,лягай и умирай.
  • 11 Да не тръгне

    21 0 Отговор
    НИКОГА ВЕЧЕ
  • 12 !!!!

    41 1 Отговор
    Всички хакери, които не са гeйове, да концентрират усилия за сваляне на системата! Ако седмица-две е извън строя, щат- не щат ще минат на аналогово. Няма как толкова коли да се движат без предглед и застраховка.

    Коментиран от #15

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 общественото обсъждане е на:

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "инж. Ганчо Илков":

    уед страница стратеджи бг
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Тити

    18 1 Отговор
    То цялата държава е е една трагедия.
  • 17 гост

    16 0 Отговор
    Кое в тази територия не блокира? Банкоматите - редовно ! Компютрите в НАП - редовно ! Компютрите в общините - редовно! А пък може и Путин да ги е хакнал !
  • 18 оня с коня

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "ккк":

    СМЕШНИ СТЕ такива като тебе да ПРИЗОВАВАТ Твърдия и НАЙ-МНОГОБРОЕН Електорат на ГЕРБ да гласува за любимата си Партия!Аре у лево ,ние си знаем работата.
  • 19 Въл Чо

    12 0 Отговор
    Затова за да нямате проблеми взимате едни 150 милиона необезпечен кредит и си купувате автомобилна администрация, може и Дунев за разкош да си купите да си го гърчите и нямате проблеми😉
  • 20 Въпрос?

    3 0 Отговор
    към крадл ивите гербаджийски мърш ляци приели този нарочен закон за гавра с хората. Ей, гербоп итеци, искам да обясните на нас хората, как сега да си купуваме коли от автокъщите с вашия умрял закон, след като преди покупката въобще на знаем дали колата ще мине ГТП, и дали в последствие няма да бъде спряна от движение и да изгорим с парите ??? Искате да си играем на тука има, тука нема по автокъщите с десетки хиляди левове, ли?! Или да си носим 50 килограмови газ-анализатори в джобовете ли?! Прок лет и герб опите ци сте ! Дано всички долн опроб ници, които сте гласували този закон да се затр иете!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове