16 Август, 2024 22:47 3 654 15

Димитър Манолов: Въпросът е дали Гайтански, докато го търсят няколко дни, не се е разбрал с когото трябва

  • димитър манолов-
  • румен гайтански - вълка-
  • търсене-
  • разбиране

"Булгаргаз" е систематично мачкано предприятие и очевидната идея на някои е това предприятие да бъде избутано от пазара, коментира президентът на КТ "Подкрепа"

Димитър Манолов: Въпросът е дали Гайтански, докато го търсят няколко дни, не се е разбрал с когото трябва - 1
Снимка: Bulgaria ON AIR

Бизнесменът Румен Гайтански днес се предаде доброволно. Той е задържан за 72 часа.

"Въпросът е защо сега се прави и дали Гайтански, докато го търсят няколко дни, не се е разбрал с когото трябва. Дават се пари на определени хора. В текущия мандат на ръководството на ББР беше учреден обществен съвет, в който и ние участваме. Той има възможността частично да хвърля по едно око на нещата, които се случват там. Това е прилична стъпка", коментира президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов в "Денят ON AIR".

Използват ли се институциите като политическа бухалка?
"В един случай са бухалка, в друг случай са хранилка. В този случай с ББР очевидно е било хранилка. Сега е възможно от другата страна да се обърне бухалката. Сменят се господарите. При това, което се случва в ББР, или нещата трябва да се променят, или тази банка е безсмислена. Ако банката бе имала по-дълъг живот, вероятно списъкът на хората щеше да е по-дълъг", анализира той.
Казусът с "Боташ"
Представители на "Булгаргаз" и турската компания "Боташ" проведоха пореден кръг от преговори по отношение на сключеното споразумение между двете търговски дружества.

"Не мога да допусна, че има позитивна прогноза за "Булгаргаз". "Булгаргаз" е систематично мачкано предприятие и очевидната идея на някои е това предприятие да бъде избутано от пазара. Не е наред нещо с подредбата на държавата ни. Демокрацията никога не се е случвала лесно. Обществената подредба е несправедлива", заяви Манолов пред Bulgaria ON AIR.

Водната криза в страната се задълбочава
"Стана топло и се появиха всичките пороци на безгрижието. Навремето имало по една чешма в селата, после във всеки дом. В България има около 3000 язовира, от които голяма част са оставени. Имаме проблеми и с пречиствателни станции. Две са местата, където има капацитет - енергетиката и регионалното развитие. В земеделието голямата част от язовирите са раздадени на концесия и разни хора. Степента на отговорност не е толкова голяма", обобщи Манолов.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Тодор

    12 3 Отговор
    То и на времето и аз така се криех ,пък никой не ме търсеше
  • 2 Добряк

    23 0 Отговор
    Естествено , че ще се разбере, с когото трябва, на всички е ясно , че това е рекет. В България няма справедливостр няма и наказани политици. А вие сте един добряк , като ви гледм с тези вехти сакенца и ви съжалявам. Синдикатите в България са една бутафория и на вас всичко ви е спуснато от горе, манипулират ви както си искат
  • 3 бандит методиев борисов-яшаров

    19 2 Отговор
    разбрахме се, разбран човек.... ресто ми връща и е кат птичка свободен

    Коментиран от #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Има глобално затопляне и климата се

    5 0 Отговор
    Променя с тези парникови газове атмосферата се затопля и полярните ледове се топят и прецесията на земята ще се промени и магнитното поле на земята ще се промени хората трябва да ядът плодове и зеленчуци големи да порастат
  • 6 Къде са българските градинари

    20 1 Отговор
    Които изхранваха 9 милиона българи и милиони руснаци къде е Булгарплод
  • 7 Да бе

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "бандит методиев борисов-яшаров":

    Явно има и по-големи от теб🤣. ББР е вързана за една инициатива, след 04.04.2021. Ако им е къса паметта на някои хора, да си спомнят че това са чужди пари отвън.
  • 8 Гандалф

    16 1 Отговор
    А вие как мислите...защо се е прибра...ще се пошуми...пошуми...и гаитански пак ще се върне на бял кон...следващия които ще се върне ще бъде цветан василев...някои и друг политик и хора от съдебната система ще станат малко по богати...

    Коментиран от #11

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Вълк неединак

    13 2 Отговор
    Естествено, че се е разбрал. Каквото не става с пари, става с много пари. Вълка се е разбрал с вълците, с останалите от глутницата, която граби българския народ, както османците не са го грабили. И задминаха по далавери и крупни престъпления дори и комунистите.
  • 11 поръчково правосъдие

    12 0 Отговор

    До коментар #8 от "Гандалф":

    Имаш ли пари, всичко може да постанови т.нар. "съдебна система". Както казваше един професор по праро-Бог да го прости: У нас, ако иска съдът може да постанови в съдебния акт, че Атлантическият океан започва от Перловската река.
  • 12 Това

    3 1 Отговор
    и баба го знае !
  • 13 Имаш

    4 1 Отговор
    ли парички , обичат те всички !
  • 14 Ха ха ха

    2 2 Отговор
    Ако е така Доган изгоря.
  • 15 Този на

    1 2 Отговор
    снимката си е сламен човечец и нагаждач!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол