19 Август, 2024 19:25 2 639 76

Костадинов: За пореден път ПП-ДБ вкараха държавата в батак и дадоха златен шанс за оцеляването на Пеевски

  • костадин костадинов-
  • пп-дб-
  • държава-
  • батак-
  • златен шанс-
  • делян пеевски

Държавата ни е заложник на един човек – Делян Пеевски, който превръща оцеляването си в залог за бъдещото развитие на държавата. Спорът не е кой ще е министър-председател, защото това е без значение, а спорът е за фигурата на министър на вътрешните работи, коментира още лидерът на "Възраждане"

Костадинов: За пореден път ПП-ДБ вкараха държавата в батак и дадоха златен шанс за оцеляването на Пеевски - 1
Снимка: Фейсбук

Държавата ни е заложник на един човек – Делян Пеевски, който превръща оцеляването си в залог за бъдещото развитие на държавата. Спорът не е кой ще е министър-председател, защото това е без значение, а спорът е за фигурата на министър на вътрешните работи. А това е така, защото Министерството на вътрешните работи опъва чадър над купуването на гласове. Ако няма пазаруване на гласове, на следващите избори Пеевски ще вземе не повече от 30 000 гласа и няма да влезе в парламента. Той го знае. Ако той не влезе в парламента, не само политическото, а и физическото му оцеляване са поставени под въпрос. И виждаме, че имаме една държава, която формално прилича на държава, а на практика е частна собственост на един човек - Пеевски, който е сложил негови хора навсякъде – учреждения, министерства, агенции, институции, и каквото още се сетите.“ Това каза Костадин Костадинов на брифинг пред журналисти, които поискаха неговия коментар за служения кабинет, съобщават от пресцентъра на формацията.

Пред журналистите той още каза, че всеки един полицай, който излезе в момента в защита на министъра, за който цяла България знае, че осигурява чадъра над организираната престъпност в сферата на купуване на гласове, означава, че той е част от схемата.

„Имаме златен шанс в момента да изчистим системата от корумпираните ченгета. Защото ще се повторя - в момента българската държава се превръща в заложник на двама души - Пеевски и неговата собственост Калин Стоянов. Защото Калин Стоянов е единственият, който ще му гарантира оцеляването, като му гарантира безпроблемно купуване на гласове. Пеевски няма електорат и за да влезе в Парламента, той трябва да купува много гласове.“, коментира още Костадинов.

Според него сегашната ситуация в държавата е изцяло заради ПП-ДБ.

Батакът, в който ни вкараха те, е много сериозен и те носят двойна отговорност. Първо, защото това са техните конституционни промени, с които на практика се отвори тази огромна дупка в Конституцията. И второ - защото, ако си спомняте, те избраха един техен човек, бившият съдия Белазелков, който стана член на Конституционния съд. Този същият конституционен вече съдия, гласува в подкрепа оставането на тези конституционни промени. С неговия глас се запази сегашното положение, което беше по предложение на ПП-ДБ да се избира между човек на Пеевски, човек на Пеевски и човек на Пеевски за министър-председател. Огромен избор, нали? За пореден път ПП-ДБ вкараха държавата в батак и дадоха златен шанс за оцеляването на Пеевски, който реално се е превърнал в най-тежката заплаха за националната сигурност на България в момента.“, допълни председателят на „Възраждане“.

Припомняме, че само преди няколко дни ПП-ДБ четоха специална декларация срещу „Възраждане“ в парламента, а три дни по-късно ги поканиха на масата за преговори.

„Виждам едно решение - да се помисли за евентуално обновяване на структурите на властта, само че в никакъв случай там не трябва да има хора на ПП-ДБ. Защото няма как да сме сигурни на ПП-ДБ ли са или на Пеевски. Виждаме, че ПП-ДБ върти, суче и непрекъснато дава властта в ръцете на Пеевски. Така че в никакъв случай ПП-ДБ не може повече да бъдат допускани не до властта, на километри от властта не бива да припарват.“, каза още Костадинов.

Той коментира, че държавата не е в криза, а антибългарската колониалност е в криза.

„Ако ние не бяхме в една такава тежка ситуация, ние нямаше да можем да прокараме нито закона, с който забранихме ЛГБТ пропаганда в България, нито щяхме да се преборим за възстановяване на правата на хората, които щяха да загубят автомобилите си заради промените в наредбата за годишните технически прегледи. В момента статуквото се разпада. Статуквото, което унищожаваше българска държава. Разбира се, тъй като то е много смъртоносно свързано с тъканта на държавата, то е като тумор, който ако не бъде овладян на време, ще убие своя гостоприемник. И в този случай, сега идващите избори, когато и да бъдат те, дават златен шанс за пореден път на българския народ. Ако ние успеем да изчистим колониалните партии, тези, които са проводници на чуждото влияние, България ще стане нормална държава. България трябва да бъде управлявана от „Възраждане“, защото „Възраждане“ е единствената българска национална организация, която е показала че няма зависимости, че не следва абсолютно никакви инструкции и че единственото нещо, от което се ръководи, е българският национален интерес, затова сме толкова страшни.“, каза в заключение Костадин Костадинов.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 52 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абсолютно вярно

    71 41 Отговор
    ПП и ДБ изпраха баце и пеевски и им направиха конституция, за да си имат държава и власт!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Конспиратор

    31 27 Отговор
    ✔️Според него сегашната ситуация в държавата е изцяло заради ПП-ДБ.✔️
    и също заради ала-бала заверата с президента и крилото на сокола.
  • 4 Копейкин е бастyн на Бойко

    59 40 Отговор
    Konaнаpa с розовите гащи, главатаря на Късия ГЕРБ, да не би да твърди, че 🎃 Борисов е подчинен на 🐖 Пеевски ? То си е вярно, но не е здравословно за варненския търмък да го казва.
    Да не ти набиват чембери господарите ти от ГЕРБ, копейка !

    Коментиран от #12, #17

  • 5 12345

    22 50 Отговор
    Препъни камъка не е Стоянов,а чучелото Радев. Той да се изрива от топлия стол.
  • 6 Коректор

    41 33 Отговор
    Да напомним на сKoпейкин, че промените за служебното правителството са внесени от ГЕРБ-ДПС, т.е. от шефовете му, които всеки път го консултират как да гласува.
  • 7 Геле

    41 32 Отговор
    Обичайното амплоа на костадинка - дрънкане на глупости!!! Ами не! Не са ПП/ДБ баталясали държавата! Разни банкянски тарикати, учиндолски цървули, славяновски лъжци и даже и максудски андрешко - тия съсипаха България.

    Коментиран от #56, #60

  • 8 Дрън-дрън

    45 43 Отговор
    От самото начало на Протеста, когато беше създадено Възраждане, Копейкин и компания имат постоянна и принципна позиция - винаги срещу България, винаги за Русия, винаги срещу демокрацията, винаги за тиранията.

    Коментиран от #41

  • 9 Ха Ха

    35 30 Отговор
    Тоя пак се засилил да печели изборите. Чак толкова балами няма.
  • 10 Мда

    34 27 Отговор
    Тоя копейкин у ред ли е?
  • 11 Бай Орков

    37 24 Отговор
    Кое беше това мургавото момче? Някакъв схемаджия от Максуда, май🤣🤣

    Коментиран от #16

  • 12 4️⃣4️⃣

    32 22 Отговор

    До коментар #4 от "Копейкин е бастyн на Бойко":

    Kопейката е евтина и му набиват копейката според шиши..
  • 13 Простя КъСкопейкин

    46 21 Отговор
    Пеевски бори мафията.
    Борисов бори корупцията
    Ваксинирани борят ваксините
    Защо пък Копейкин да не бори ЛГБД с евгени минчев.

    Коментиран от #34, #35, #37, #57

  • 14 3 дневниа

    13 19 Отговор
    еми тука е прав копеиката ам ит ои иде у реката скоро когато ПУтИО падне
  • 15 Историк да бърка "Батак" с "бардак" !

    14 12 Отговор
    Айде за келешите ,които го употребяват масово разбирам, защото не знаят фактите , ама ..
  • 16 Варна

    22 19 Отговор

    До коментар #11 от "Бай Орков":

    Максуда е висока топка за копейката.
    Максуда е почти в центъра на града, а копейкин е от крайната махала в крайния квартал Аспарухово.

    Коментиран от #36

  • 17 Минувач

    21 21 Отговор

    До коментар #4 от "Копейкин е бастyн на Бойко":

    Дааа, Костадинов е толкова патерица на ББ, че тоя същия ББ накара бухалката си Гешев да започне дела за закриване на уж патерицата си, хахаха. Тоя същия ББ вкара в ареста Костадинов, щото му е патерица, нали, хаххаха Ами делата срещу Костадинов за субсидиите, които не минаха в съда? Кой ги води, а???? КОстадинов е такара патерица, че НИКОГА не влезе в коалиция в ГЕРБ или ДПС, за нищо на света, дори и когато ББ имаше спешна нужда от гласчета в парламента, ама патерица бил, хаххаха. Сега Костадинов дори предложи да се направи анти-ГЕРБ/ДПС коалиция, ама патерица бил, ххахаха.

    Коментиран от #21, #26

  • 18 Реалностите

    25 9 Отговор
    Не е баш така, Президентът реално даде шанс най-вече на Доган да се справи с "рожбата" си, което пък, ще реши и проблема на Боко, защото той е следващия в списъка на "феномена" за унищожаване! С всеки изминал ден "феномена", ще губи слила, така че всичко зависи вече от Доган! С две думи Президента даде аванс на враговете на дебелия" феномен" , а дали те, ще се възползват от уникалния шанс зависи от тях!
  • 19 Нещастник 👈руски

    25 21 Отговор
    А копейките дето унищожиха България хвърляйки я в лапите на кръвожадната руска мечка кога ще замълчат завинаги?
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ветеран от Протеста

    21 17 Отговор
    Костадинов -"България трябва да бъде управлявана от „Възраждане“, защото „Възраждане“ е единствената българска национална организация, която е показала че няма зависимости, че не следва абсолютно никакви инструкции....."Вярваме ти ,Копейкин !!!!

    Коментиран от #39, #50

  • 23 Да се лъже

    14 19 Отговор

    До коментар #21 от "Хитри са ти опорките,":

    е дъно в едно общество и отвращава както от лъжеца ударил дъното, така и от спонсорите на лъжи ПП, ДБ и ГЕРБ!

    Коментиран от #28

  • 24 Реалност

    17 16 Отговор
    Костадинов реализира стъпки, които са в интерес на Пеевски, тъй като през руския закон за чуждестранните агенти, се атакуват най-големите врагове на модела Пеевски - Борисов - мрежата от НПО, които получават някакво европейско или чуждо финансиране. За наивните да кажа - това, което западните правителства в многостранен /през ЕС/ или в двустранен режим даряват като средства за НПО за поддържане на демокрацията, на права и свободи, е прашинка в сравнение със средствата, които самата държава и свързан с проруски бизнес кръгове, пък и руски фондове даряват за гледат 4 и 20 хилядници в медии.
    Ако си спомняте този закон вече бе на косъм да бъде приет и Борисов бе кандисал да бъде приет - след като Анти Корупционния Фонд изкара редица крупни разследвания на негови и на неговите близки корупционни сделки и тогава лидерът на ГЕРБ си изкара гнева върху Фондация Америка за България като заплаши, че ще ги закрие.
    Сега ситуацията е същата - Пеевски трябва да бъде спасен, но не се срина в опитите да си изпере имиджа на доказан корупционер и тъй като не може да промени мнението на САЩ и Великобритания, Пеевски през Възраждане реализа ответни мерки, като прокара закона за чуждестранните агенти - за да намали финансирането на НПО. Казано просто - след като го е страх да атакува пряко САЩ и Великобритания, атакува НПО, които те подкрепят у нас.
    За финансирани от български бизнес НПО срещу Пеевски няма да чуете скоро - защото там има НАП, има прокуратура, има КПКОНПИ,
  • 25 Костя на теб

    20 12 Отговор
    Нали ти дадоха
    5 милиона
    Какво ти пука ?
  • 26 Копейкин е бастун на Бойко

    16 14 Отговор

    До коментар #17 от "Минувач":

    Бъркаш.
    Гешев закри делата, някои остави на трупчета, но повечето ги закри и изобщо не стигнаха до съд, т.е. Бойко изпрак копейкин.
    Копейката беше арестуван заради неявяване на дело за измама, а не че е протестирал.
    ... всичко, което си написал е лъжа.

    Коментиран от #42

  • 27 Бай араб

    18 16 Отговор
    Копейкин , любимия пудел на Радев
  • 28 Жалки полезни иgиoти 🤪🤡

    12 9 Отговор

    До коментар #23 от "Да се лъже":

    При тебе поне няма грешка, от месеци, с едно изречение "оборваш" всички. 🤣🤣 🤣🤣 🤣🤣
    Дай малко творчество.

    Коментиран от #30

  • 29 Копейка, ти специално кого би сложил

    16 13 Отговор
    за министър на вътрешните работи? Много ни е любопитно! Щот да хейтеш ти и ония Тошко африкански можете, ама работа за 5 лв не сте свършили през годините, а сте взели няколко куфара заплати
  • 30 И това е много

    12 13 Отговор

    До коментар #28 от "Жалки полезни иgиoти 🤪🤡":

    За глупак с продадено бъдеще на мафията ПП, ДБ и ГЕРБ и ударил дъното да лази в лъжи и да гниуси хората с падението си!
  • 31 Людмил

    7 6 Отговор
    Държава няма
  • 32 Тодор

    14 9 Отговор
    Много точен анализ на ситуацията. Сега ясно се вижда, че цялата държава е заложник на вътрешните борби в една партия.
  • 33 Жалки продажни герберасти 🤪🤡

    17 11 Отговор
    Най-жалко е да се наблюдават Борисов и ГЕРБ, как са се превърнали в слугуваща на Пеевски организация. Това, понеже Борисов и министрите му са се оакали по време на управлението си, а Шиши държи прокуратурата, която може да изкара от фризера всяко дело, което реши. Освен това явно ги обслужват все още и схемите в завладяната държава, без които трудно биха съществували. Важното е свободните хора да покажат нетърпимост към наглостта на мафията, която се разпорежда с България и продължава да краде от всички българи. В България вървят две разделителни линии: Европа/Русия и корупция/антикорупция. Това, че някои са се писали при нас от страната на Европа, не значи, че ще толерираме корупцията им.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Леда

    15 12 Отговор

    До коментар #13 от "Простя КъСкопейкин":

    Не се бори ЛГБТ, а ЛГБТ пропагандата сред подрастващи от страна на нахални и безскрупулни грант-мотивирани индивиди.
  • 36 ха ха

    5 6 Отговор

    До коментар #16 от "Варна":

    Крил се е там да не го бият...
  • 37 реру

    23 11 Отговор

    До коментар #13 от "Простя КъСкопейкин":

    "... Защо пък Копейкин да не бори ЛГБД с евгени минчев."


    Всеки сам си "преценя" какво и как да бори...

    Коментиран от #47

  • 38 Коцето още ли не е в затвора?

    19 11 Отговор
    Да си купейкаджия и да се радваш на това, че кремъл ще превземе да освободи българия е национално предателство!
    А вие спите и му слушате простотийте.. .

    Коментиран от #43

  • 39 И какво показваш с тази снимка

    15 20 Отговор

    До коментар #22 от "Ветеран от Протеста":

    Евтини лъжи, които покават дъното което може да удари човек с продадено бъдеще на мафията ПП, ДБ и ГЕРБ!

    Коментиран от #58

  • 40 Оохооо,

    9 9 Отговор
    ами ти?Отврат и всичко отрицателно си ти
  • 41 ежко

    13 16 Отговор

    До коментар #8 от "Дрън-дрън":

    Дай един пример кога са били с Русия!Това,че в някой случаи интересите на България са в противоречие с интересите на ЕС ,не означава автоматично,че си с Русия!
  • 42 Минувач

    9 7 Отговор

    До коментар #26 от "Копейкин е бастун на Бойко":

    Ти сам си противоречиш - ББ бил изпрал Костадинов, хахаха, че ако са аверчета, защо въобще ще кара Гешев да съди Костадинов, че после да трябва да го пере?
    И, за какви трупчета говориш, когато делото за заличаването на партията се гледа през 2021 година и СГСъд излезе с решение. Какви трупчета?
  • 43 Минувач

    12 11 Отговор

    До коментар #38 от "Коцето още ли не е в затвора?":

    Я сега се спри с манипулациите и покажи, кой и кога е казвал Русия да била освобождавала България, да идвали тук и т.н., хахаххаха ЖАЛЪК СИ!
  • 44 Ей копейка стига си циврил....

    14 12 Отговор
    Ами беж на фронта в Курск че там бият вашите.
  • 45 Фактите не лъжат!

    12 15 Отговор
    Костадинов да не се прави на морален съдник, защото всички видяхме, че е инсталиран да плюе по ПП-ДБ и да гласува винаги с Делян Пеевски и Бойко Борисов! Всички видяха, че освен ПП-ДБ, всички други партии в това НС са ЗА корупцията! ГЕРБ-ДПС-ИТН-Възраждане- БСП не искат Антикорупционен Закон, НЕ искат реформи!!!!

    Коментиран от #53

  • 46 Истината!

    11 14 Отговор
    Възраждане, ГЕРБ, ДПС и ИТН торпилират цялата политическа система в България и изливат помия по единствената Реформаторска и истинска Коалиция Продължаваме Промяната - Демократична България!!!!

    Коментиран от #52

  • 47 Вуте...

    12 8 Отговор

    До коментар #37 от "реру":

    Таа копейка оти го е фанал за к... У... ро бре?
  • 48 Тошо

    12 10 Отговор
    Наричайте го копейка, русофил и какво ли още не, но тук Костадинов е прав на 1000%. Свинневски е най големия ТУМОР на България, свинския грип на държавата, пред него Тиквата е като малко дете. Не случайно Хамериканците му сложиха намордник.
  • 49 Мнение

    10 13 Отговор
    Как Възраждане-ГЕРБ-ДПС-ИТН да обяснят на избирателите си, че не искат антикорупционни закони, които не се приемат от 15 години..?!!! Тези 4 партии винаги гласуват дружно и саботират нужните на България антикурупционни закони!

    Коментиран от #51

  • 50 Цайса

    13 11 Отговор

    До коментар #22 от "Ветеран от Протеста":

    Това на снимката отпадъци от руското сметище ли са?, 🧐
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Не лъжи

    10 7 Отговор

    До коментар #46 от "Истината!":

    Че лъжеца е дъно в обществото като кирил петков и компания!
  • 53 Факт

    12 6 Отговор

    До коментар #45 от "Фактите не лъжат!":

    Всички видахя, че по жалки лъжци и ударили дъното от ПП и ДБ, няма! Всички видяха ристе, киро и компания, в скута на пеевски и ДПС! Всички виждат и вас, ударили дъното да тиражирате лъжите на ПП и ДБ! Няма по долно и гнусно нещпо от пропаднали лъжици!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Българин

    10 5 Отговор

    До коментар #13 от "Простя КъСкопейкин":

    Ако имаше малко капацитет и изглеждаш интервюто на Евгени Минчев при Карбовски, ще видиш, че един гей има 1000 пъти повече разум и топки от всички джендър поклонници от ПП-ДБ. Точно гея каза, че няма място за гей паради и джендър пропаганда в България. Особено пред деца. Ама ти имаш акъл, колкото гълъб.
  • 58 А ти

    9 6 Отговор

    До коментар #39 от "И какво показваш с тази снимка":

    знаеш ли какъв е " българския национален" интерес,от който се " ръко водят " Възраждане и Копейкин???Ами те през цялото си съществуване защитават Руския национален Интерес..А на снимката са депутати от Възраждане в Русия преди няколко месеца на Инструктаж за " българския" национален интерес....Съюзника на Военнопрестъпниците осъдени в Хага ,какъв е според теб???

    Коментиран от #59

  • 59 Знам

    2 4 Отговор

    До коментар #58 от "А ти":

    че да е лъжец някой, е ударил дъното в едно общество! Също знам, че всеки достоен човек, много го е гнус от пропаднал лъжец, ударил дъното да тиражира евтини и глупави лъжи на мафията и национални предатели ПП, ДБ и ГЕРБ! Официалните приеми в посолствата не са повод за лъжи! Проблем са тайните на ПП и ДБ и ГЕРБ, в които им нареждат кой да е министър и с колко да ощетят България! Не гнусете повече бългатрите! Като мразите България и себе си, напуснете я и се мразете другаде!

    Коментиран от #61

  • 60 Някой

    5 3 Отговор

    До коментар #7 от "Геле":

    И как Слави съсипа държавата повече от ПП-ДБ? Още ли има имбецили, които се опитват да оправдаят да гласуват за ППедалите? От тях дори мутрата от Банкя има наченки на разум. Видяхме, че ПП освен да се грижат за американо-украинските интереси и правата на Джендъри друго не направиха.
  • 61 Чудесно

    3 1 Отговор

    До коментар #59 от "Знам":

    като Идея...Обаче Реалноста е различна.Във Война сме с последните Диктатури и техните Диктатори,а тези хора ,които виждаш от Възраждане съществуват за да създават Хаос и Недоверие в Демократично устроените държави,техните ценности и създаден Ред...Пътя от хиляда " ли" ,се извървява Ли по Ли,казва
    Лао Дзъ преди 2400 години в книгата Дао !!!И България ли по ли ще извърви своя Път...

    Коментиран от #62

  • 62 Явно сме

    2 1 Отговор

    До коментар #61 от "Чудесно":

    във война с простаци продали си бъдещето на мафията и национални предатели ПП, ДБ и ГЕРБ, продаващи България, опростачващи глупаци да тиражират по детски глупави лъжи, ограбващи България и отвращаващи българите! Та да повторя! Като мразите България, сте свободни да я напуснете и да се мразите другаде! България не е за продан!

    Коментиран от #63

  • 63 Ветеран от Протеста

    3 3 Отговор

    До коментар #62 от "Явно сме":

    Точно така !! Половин век Руска Окупация ни е достатъчна,че и ни дойде в повече !! България не е за продан !!!Вън руските лакеи от България!!!!

    Коментиран от #65, #66

  • 64 Стенли

    3 1 Отговор

    До коментар #55 от "Чикатилото":

    Приятелю ти имаш сериозна нужда от психиатър
  • 65 Темата не е за Русия

    4 2 Отговор

    До коментар #63 от "Ветеран от Протеста":

    Много жалко изглежда един лъжец! Никакво достойнство и чест! Отвращавате от себе си и от спонсорите на лъжи ПП, ДБ и ГЕРБ! България не е за продан! Свободни сте да я напуснете и да се мразите където си поискате!

    Коментиран от #73

  • 66 Стенли

    3 2 Отговор

    До коментар #63 от "Ветеран от Протеста":

    Че то остана ли нещо да се продава твоите приятелчета евроатлантици оглозгаха България
  • 67 Оставка!

    2 0 Отговор
    Освен основна реформа в Прокуратурата и Съдебната власт, очевидно Изпълнителната власт трябва да извърши драстично прочистване и ликвидиране на милиционерщината, политическата и мафиотска корупционна зависимост, чиновничество и пилеенето на огромен ресурс за Министерството на вътрешните работи! Някакъв си Стоянов много се натискал да стои служебен министър,защото много добре се "борил" с търговията с гласове в полза на намагнитения Пеевски и тулупа Борисов на избори? Даже си организирал и протестираща подкрепа от доверени милиционери? Оставка самозабравили се служебници! И Стоянов и Главчев!
  • 68 Итн

    1 3 Отговор
    Свалиха работещо правителство и единственото те върнаха Боко на бял кон

    Коментиран от #69

  • 69 Не лъжи

    2 1 Отговор

    До коментар #68 от "Итн":

    Първо ИТН свали лъжци, крадци и националните предатели ПП, ДБ и само може да сме им благодарни, че не заиграха с мафията зад ПП и ДБ и сега дружно да ни лъжат крадат! И второ в сглобка с ГЕРБ и ДПС бяха лъжците, крадците и национални предатели ПП и ДБ! По скутовете на пеевски и ДПС направиха боза от конституцията и изпраха пеевски и борисов! Лъжеца отвращава също като пропадналият лъжец кирил петков и компанията му в ПП и ДБ от шарлатани и лъжци!

    Коментиран от #70

  • 70 Общество

    1 2 Отговор

    До коментар #69 от "Не лъжи":

    При Герб, дпс, бсп. Държавата се разруши парите се крадяха и никой не му пукаше за народа. Итн напуснаха парламента безславно сега гледаме техния разпад

    Коментиран от #72

  • 71 (Ре)публика България

    1 1 Отговор
    Абсолютен цирк.От Продължаваме Пропадането са се обаждали на тоя и ония да не е еди кой си,а сега са впрегнали трол фабриките да плюят.После ще искат още кеш,а ние ще си ходим от избори на избори.
  • 72 А при ПП и ДБ

    2 1 Отговор

    До коментар #70 от "Общество":

    се удари дъното да се погнуси обществото от пропаднали лъжци и шарлатани! Все е имало пропаданали хора и измамници, ама толкова гнусна сган като ПП и ДБ, не е имало!
  • 73 Те не се мразят

    0 2 Отговор

    До коментар #65 от "Темата не е за Русия":

    бе ,пич..Кутретата в едно котило,като се боричкат за кокала,мразят ли се???От едно котило са всички,а дето ги изброяваш са и пРезидентско такова...И всички продукт на БСП Олигарсите...
    Толкова с България !!!!Назад няма.....

    Коментиран от #75

  • 74 На тези

    1 2 Отговор
    Все ПП-ДБ им са виновни.Ами почва се пак мръсната кампания.Ами ПП-ДБ са опозиция сега.Но като слугинаж на Борисов ,седящия на 2партии бик една кремълска Изграждане за пред Путлер и една за пред Европа корумпираната гербава шайка ще ми е интересно как ще падне на дебелия си мафиотски г..Идва реда му няма хлабаво.
  • 75 Човек

    0 1 Отговор

    До коментар #73 от "Те не се мразят":

    който може да си продаде бъдещето на мафията ПП, ДБ и ГЕРБ и да се занимава с драскане на евтини лъжи и простотия, трябва много да се мрази и ненавижда, за да удари такова дъно!
  • 76 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    ААЛЛОО КО-КО ---КАКВО МУ Е АНТИНАЦИОНАЛНОТО НА ПЕЕВСКИ ---КАКВО МУ Е ПРЕСТЪПНОТО / ДОКАЗАНОТО / !?!?!?!?!?!?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол