24 Август, 2024 13:43 3 600 197

За Кирил Петков "Възраждане" е Хитлер

  • кирил петков-
  • възраждане-
  • хитлер-
  • фалшива пропаганда

Аз съм родител на три деца и знам, че в момента няма опасност някой да им пропагандира нищо в училище, което да ги застрашава, заяви бившият премиер

Дойдох на морето и се срещнах с приятел от детството. Той ме попита дали американците са ме накарали да гласувам така за закона за "хомосексуалната пропаганда“ в училищата. Защо съм искал да правят българските деца "джендъри". Негов братовчед му казал, че няма да гласува за ППДБ, защото сме искали да направим неговите 4 момчета хомосексуалисти.
Това обяви във "Фейсбук" съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

Ужасих се от тези думи, защото явно лъжливата пропаганда бе проработила и при тях. Явно не сме обяснили ясно на хората какво се случва и защо сме гласували срещу закона.

Опитах се с най-простите думи, да обясня на моя приятел за какво става дума:

Пропагандата в училище и сега е забранена, и партийната, и религиозната, и тази за сексуалната ориентация.

Всичко в училище първо трябва да бъде одобрено от Министерството на образованието и реално проблем и сега няма. ППДБ сме твърдо против всякаква пропаганда в училищата. Там трябва да се трупат знания без каквато и да е пропаганда!

За да прокара един фашистки текст в закон "Възраждане" създаде фалшив страх в много хора, че в училище има "хомосексуална пропаганда“. Реално "Възраждане" използва децата и училищата, за да направи своята политическа пропаганда на база на страх. Създаде изкуствен проблем, за да раздели обществото, и засили противопоставянето между хората. Те в това са най-добри.

Първо плашеха хората с вредите от ваксиниране и минаха 4% бариера и влязоха в парламента. После лъжеха, че ще се пращат нашите войници в Украйна. Последва лъжата, че еврото щяло да направи живота на българите по-скъп, въпреки че всички видяха, че в Хърватия доходите на хората се качиха, когато там въведоха еврото. Сега за тези избори си измислиха "хомосексуална пропаганда" за децата ни в училищата – нова линия за разделение. За съжаление успяват да хванат хората на въдицата всеки път.

Явно тяхната лъжлива пропаганда беше успяла да пробие и моя личен приятел.

Защо гласувахме срещу този закон? Не защото искаме някой да пропагандира на децата ни каквото и да било и да ги "учи на хомосексуализъм" - това е безумна теза от лъжливите внушения на "Възраждане". Гласувахме срещу този закон защото "Възраждане" заложи фашистки текст, който за пръв път включва "нетрадиционна сексуална ориентация" като определение в български закон. Това няма нищо общо с децата ни. Проблемът е, че за пръв път в най-новата ни история през закон се вкарва сегрегация като по времето на Хитлер. Веднага след като го наложи този закон, "Възраждане" направи списък от 800 учители и ги определи като престъпници или перверзници, които искат да объркат децата ни.

Това е ужасно опасно, защото със следващата стъпка може да дефинират "нетрадиционно съжителство" и да осъдят всички млади семейства с деца, които нямат брак. А какво ако кажат "хора с нетрадиционни имена" или "нетрадиционна религия", или "нетрадиционно виждане за геополитиката", и преди да се усетим, различни групи от обществото ще бъдат "престъпници на закона".

Историята ни учи, че отнемането на човешки права е пътя на омразата, който води до страдание. Така Холокостът отнема правата на евреите в нацистка Германия. Така Възродителния процес отнема правата на българските турци в комунистическа България. Така ислямският фундаментализъм отнема правата на жените в Афганистан.

Вместо това да се обясни от всички партии и "Възраждане“ да бъдат изолирани, видяхме, че ГЕРБ гласува с "Възраждане" заради сигурно някаква политическа безпринципна сделка. Избиратели на ГЕРБ, моля ви, говорете с вашите депутати и им кажете, че не могат да предадат европейските си ценности, защото Бойко е направил алъш-вериш с Костадин Костадинов. И после с типичния си дебелашки хумор да казва, че нямало да става жена и затова вече не бил евроатлантик. Не е смешно, тъжно е, грешно е, и даже е страшно!

Да, и аз греша. Видях, че за много хора е по-важно, че съм сбъркал някоя дума в мой пост, отколкото това, че фашистки дискриминационни текстове се появяват в законите на европейска България. Съжалявам, че и умни хора, които разбират, какво е фалшива политическа пропаганда решават да си мълчат, защото "играят политическа игра".

Хора, моля ви, мислете! Дори и да не знаете детайлите в закона, трябва да се досетите, че има нещо много гнило, когато една партия нарича 800 учители престъпници и иска да ги даде на прокурор. Няма как тези учители да са перверзни престъпници, които искат да направят вашите деца сексуално объркани! Та това са нашите български учители!

Аз съм родител на три деца и знам, че в момента няма опасност някой да им пропагандира нищо в училище, което да ги застрашава. Има страшни неща в интернет пространството и там наистина трябва да пазим нашите деца, но няма нищо подобно в българските училища. Знам също, че ще застана до всеки учител, който го слагат в черен списък - с вас сме приятели!

Горд съм, че гласувах против този закон, който разделя по изкуствен начин обществото ни. Гласувах против този закон, защото е измислен, да вкарва фалшив страх на родителите, да застрашава учителите и да прокарва фашистки дефиниции в нашето законодателство. Аз лично ще направя, всичко възможно да сменим текста на закона, не защото не си обичам децата, а точно защото ги обичам и искам да живеят в свободна държава и където фашизмът не е част от техния живот".


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 118 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гориил

    137 43 Отговор
    В бъдещето спасението на България на изток.

    Коментиран от #167

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Отпускар

    54 199 Отговор
    за мен Възраждане са фашизъм, неграмотност, агресия и ментарджийство.

    Коментиран от #7, #59, #70, #117

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Мунчо

    173 21 Отговор
    Кирчо. Без алабала с Плешо сте извън парламента.
  • 6 Киро Острото

    61 34 Отговор
    Възраждане прави Списъка на Шиндлер.

    Коментиран от #69

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Индо

    15 80 Отговор
    А за нас е Путлер
  • 9 Последния Софиянец

    152 24 Отговор
    Линда е декларирала че печели по 1000 лв на месец от сладкарницата а продава козунаци по 50 лв.Къде е НАП?

    Коментиран от #63, #175

  • 10 БЕНОВСКА

    116 18 Отговор
    КИКИ КАК Е ЧАЙВЕТО НА КОСМАТОТО ЛЕНЧЕ ,КУКЕРА ГО НАТРЕСЕ ДА ТИ ГЛЕДА ДЕТЕТО А ТИ ШЕ НАПОМПИШ ЛИ ПАК МУСТАКАТАТА
  • 11 Спиридон

    154 23 Отговор
    Браво на Възраждане. Само че бавно действат. Веднага преди изборите да публикуват списъци с парите от нпо-та, които получават комунистите от ппдб.
  • 12 Путинофил

    115 15 Отговор
    Че той Кири
    Петков не е ли с независим пол?

    Коментиран от #129

  • 13 Инфо

    6 19 Отговор

    До коментар #7 от "Грую":

    Гейзер е случайния ти баща

    Коментиран от #17, #24, #27

  • 14 асен

    96 11 Отговор
    Лена Парапетова защо не е на снимката??
  • 15 Тоя какво го давате

    109 17 Отговор
    Киро идва от фашистка Канада с дългове, натрупани след като са пръснали с баща си куфарчетата с долари от разузнаването да се изкупи. Фашистчета готово да приема всичко наредено му, даже и че майка му е коза.
  • 16 Шопар

    94 20 Отговор
    Киро ваксинатора, убиеца и изнасилвача говори за фашизъм.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Спецназ

    118 16 Отговор
    Възраждане може да са нацисти и за българските интереси и чистотата на Нацията ииии

    по-добре да са такива,

    отколкото БЕЗРОДНИЦИ като вас ПП или

    КРАДЦИ като гРАП/дПСЕ...

    ФАКТ!!!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Не само

    17 93 Отговор
    за него ! Това си е нацистка партия с нацистка пропаганда ! Напълно недопустимо и срамно е да съществува ! Истински позор !

    Коментиран от #119

  • 21 Учител от черния списък

    59 11 Отговор
    Ух на батко сладурчетата кво съм намислил за сладките ви дупенца.

    Коментиран от #189

  • 22 Петков не знае

    46 15 Отговор
    че голяма част от елитът на Хитлер са "еднополови". Да погледа архивните снимки на мъже облечени в роклички. И да прочете какъв е прякорът на Хес. Елитните части на СС са практикували подобни еднополови отношения във връзка с окултни практики, но това е друга тема.
  • 23 Пълен имбецил

    93 8 Отговор
    Кирташки, може ли да си толкова неграмотен? Може ли да не знаеш, какъв е бил смисълът на "Списъка на Шиндлер"? И може ли след поредната издънка на пълен неграмотник и имбецил, да имаш очи да излизаш пред хората и пак глупости да говориш?

    Коментиран от #140

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Алкчен и зализан

    81 11 Отговор
    Каква лъжлива пропаганда бе харварски празноглавец? Ако едно нещо не е забранено, значи е разрешено, а резултатите са вече видни в САЩ и на запад. Да ревеш като Мъск, животински слуга!

    Коментиран от #146

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Грую

    4 10 Отговор

    До коментар #13 от "Инфо":

    Срам ли те е че си късаш дупето на строежа с ромите?
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Забрана

    10 57 Отговор
    на Израждане !
  • 31 ТИР

    73 5 Отговор
    Не е нужно извъртане на закона...дали има или няма пропагандиране при децата за сега не е важно, достатъчно бе примера с онова нещо с тротинетката което го представяха като идол,а деца го следваха в моловете,така че закона е нещо като предупреждение да не се пали огън в гората и да се санкционират нарушителите,,
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Замълчи, замълчи

    73 10 Отговор
    Киртак, тази логорея не си я писал ти, а Ленчето!😂😂😂 Дано някой ден и трите ти канадчета плюс новородената ти дъщеря ти доведат снахи, за да разбереш за какво се борят нормалните българи! България уважава семейството от мъж, жена, деца! България не преследва обратните, а ги търпи! Затова, че ти правиш някакви внушения за дъщерите си-те са с канадско гражданство и не ти пука явно какво ще е в българските училища! Крайно време е да не ни занимаваш със себе си!🤮

    Коментиран от #80

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 ВъZZраждане

    13 58 Отговор
    Са Хитлер, ако той беше джендер😂😂😂😂
    Това са смешни Zомбирани копейкаджии, които се издържат от предателството срещу България 🧐🧐🧐
    Във всяко стадо има Zомби еничари, които вярно служат на всички азиатски тирани 😂😂😂

    Коментиран от #163

  • 36 Един не-трол

    7 17 Отговор
    А ти си Сталин има човек има проблем, няма човек няма проблем. Няма трактор не искаме този онзи и т.н.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Ха Ха

    11 54 Отговор
    Наистина има такива плиткоумни родители, дето си мислят, че в училище ще накарат децата им да обърнат резбата. В същото време им дават неограничен достъп до интернет и всякакви пропаганди там. Тоя братовчед е един от тях, със сигурност привърженик на израждане.
  • 39 az #СВО

    45 9 Отговор
    Скоро Господ ще постави на място това скверно семейство!

    Сигурен съм!

    Коментиран от #45

  • 40 Един българин

    60 9 Отговор
    А за българина ПП е слуга на сатаната
  • 41 Баце

    8 50 Отговор
    Възраждане облякоха кафявата премяна. Обичайте ги вИе сте следващите.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Артилерист

    73 8 Отговор
    Просто Киро е тотален манипулатор. Заради него кола на НСО уби човек на пътя, който път през ноща спешно беше преасфалтиран, за да се заличат следите и да се потули случая. Ако обясня кой от Киро и Възраждане повече наподобява Хитлер ще ме изтрият. Само ще ви напомня, че Киро беше този, който на тайния запис от сбирката им каза, че те, Подмяната, ще сменят всички шефове на агенции и ще правят каквото си искат, СЪГЛАСУВАНО С ПОСОЛСТВОТО, включително и срещу закона. Киро не знае, че е записван и го е казал съвсем изкрено за пред свои хора...
  • 44 Мда

    19 4 Отговор

    До коментар #4 от "Кирюо":

    Наистина си различен, но най-вече ментално.
  • 45 Жалки продажни копейки 🤪🤡

    12 33 Отговор

    До коментар #39 от "az #СВО":

    Цункай корана против уроки.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Аква

    46 9 Отговор
    Още един пинокио с три дъщери. Пепедейбе загубиха и малкото доверие на електората си. Просто се махнете за едно поколение време. Малко да ви позабравим.
    Ако нямате какво да правите, не го правете тук.
  • 48 Жйхдйк

    41 9 Отговор
    За мен кирчо е хамериканска подложка , тези дето избиват невинни с атомни бомби!!!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 хихи

    45 6 Отговор
    Щом Хардвардския Измамник риве, като вдовица х.й, значи на прав път сме...
  • 51 Костя по-скоро се мъчи

    9 27 Отговор
    да заприлича на Дуче Мусолини, но не може защото му липсва каквато и да била идеология, само гол популизъм.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Някой

    44 6 Отговор
    Простото Киро, ти не си сбъркал няколко думи. Ти като цяло си сбъркан и никаде нямаш пропуск. Скрий се бе човек, трайкай си. Не разбра ли, че щом заговориш и ставаш смешен и жалък. Всичко това ти е написано и с копипейст си го публикувал.
  • 54 Българин

    22 1 Отговор
    За списъка на Шиндлер не знам, ама ще ви набутаме в списъка на Айхман 😉😈💀☠☣
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Град Козлодуй

    26 4 Отговор
    а Кой Моля е Кирил Петков
  • 57 нннн

    37 5 Отговор
    Кирчо бърка не някои, а всичките думи. Най- много, обаче, бъркат тия, които ги пускат в медиите.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Така ли ти казаха

    29 7 Отговор

    До коментар #3 от "Отпускар":

    от посолството да пишеш?!Само Възраждане,да спасим България от домогванията на извра теня ците!Гласувайте масово!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Булпсихопатъ

    26 5 Отговор
    Кире ,научи ли ги на някои парапетни номера?
  • 62 не си прав

    28 3 Отговор
    тия трите големички, ама мисли бе Кире, забравяш за онова мънинкото от Ленчето, ако вземе да ти доведе снаха, кво ще я правиш... пак ли на парапета 🤣🤣🤣
  • 63 Град Козлодуй

    16 0 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    НАП Е КОРУПЦИОННА СХЕМА
    а Вие нали си пиехте кафето с Кп
    защо плюеш срещу тях
  • 64 Град Козлодуй

    31 2 Отговор
    ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ДЕЦАТА
  • 65 Град Козлодуй

    34 2 Отговор
    НЕ НА ЛГБД
    ДА НА НОРМАЛННОСТА
    НА ХРИСТИЯНСКИТЕ
    ЦЕННОСТИ
  • 66 Мюмюн от съседното село

    29 2 Отговор
    Ай тоз сус кривъта уста хептен през прусото я кара битер от сиганин
  • 67 Фройд

    31 3 Отговор
    Моля не тормозете пациента ми, той е уникален случай, чрез него откривам и изучавам доста нови психопатиини състояния.
    Мисля, че ще взема поне три Нобела с него.
  • 68 Никой

    6 25 Отговор
    От " Възраждане " да проведат референдум след като кумирът Путин целуна Корана. Да се приеме спешно закон за " добродетелите ". Всички жени да мълчат, защото гласа на жената е интимен. Тя не трябва да пее, да рецитира или чете на публични места. Мъжете да носят в най лошия случай панталон до коляното. Трябва да имат брада, която да не е твърде къса. За русофили като на дядо Ната наил.
  • 69 Невежи

    35 0 Отговор

    До коментар #6 от "Киро Острото":

    Списъкът на Шиндлер има общо дотолкова, че по този списък Шиндлер - заможен капиталист, успява да откупи от концентрационните лагери евреите в списъка под претекст, че ще работят в неговата фабрика. Полуинтелигенти, чули- недочули се изказват и стават за смях на онези, които, ако не са чели книгата, поне са гледали филма. Посредственос и невежество са на път да заглушат
    старо известни истини.
  • 70 💀💀💀💀💀💀

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Отпускар":

    🇮🇱🇺🇸🌈🏳️‍🌈🤮🤮🤮
  • 71 Тома

    29 3 Отговор
    Кажи нещо за приятелят си кака асенка.Като него ли искаш да станем
  • 72 дико

    27 3 Отговор
    За мен пък Кирил Петков е мъстяк на Сорос.
    Той се мисли за светия, аз го имам за мъс.ия!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Ти така обясняваше и за гражданството

    35 2 Отговор
    Обясняваше и за завод за електромобили
    И за редовна линия до Скопие
    И за железница до там
    И за убитото семейство
    И за малки самолетчета...и за ...
  • 75 съвет

    30 2 Отговор
    Кирчо, като обясняваш кое и как, що не качиш на парапета Мирчев, вместо Ленчето... тогава ще ти повярват хората, че си убеден евроатлантиK

    Коментиран от #81

  • 76 Мда

    5 24 Отговор
    Само бой може да вкара фашистката изрожденците. обратно в правия път. Твърде много ги отпуснаха и ги оставиха да си разиграват коня, понеже са протежета на Герб.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 ббрр

    13 5 Отговор
    Пак и пак влязохте в капана на Бойко и Копейкин, а, Кириле.
    Освобождавайте политическия терен или си намерете партньор дето не е с меки китки и мека мозъчна тъкан като Вас и ДБ.Като Ивелин например.Ама вие му спретнахте народен съд с Копейкин, а?Иии далеч от Христо-Прокофиев...
  • 79 Мда

    26 5 Отговор
    Шизофрения Киро!
    Просто Лиро през 2020 един от вашите сектанти доц. Христо Христев правеше и размахваше едни списъци за някакви гербери!
    След това Гуглена Парапетна развяваше списъци с четрихилядници!!
    Киро не пипай децата ни!
    При теб може днес ляв педал, утре десен. Днес канадец утре българин.
    Боклук надрусан
  • 80 Ама

    17 2 Отговор

    До коментар #33 от "Замълчи, замълчи":

    те ще.ките на Киро са минали през канадското школо и са изучавали като редовни занимания въпросите за сексуалото възпитание , половата идентичност, както и правото на детето да сменя пола си, без знанието и съгласието на родителителите. Само здравият български корен може би засега ги е запазил от тази мода
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Това с крадени пари на татко Петко

    16 2 Отговор
    още ще ни върти главите
  • 84 1111

    6 14 Отговор
    Копейката е болшевико комунист
  • 85 Развитие

    24 2 Отговор
    КИРОООООО ТОЛКОВА МНОГО ЛЪЖИ НАПИСАНИ ТУК НО НЕ ОТ ТЕБ НАГЛЕЦ СИ АЛЧЕН СИ БЕЗПРИНЦИПЕН СИ ШАЙКА ШАРЛАТАНИ САБОТАЖНИЦИ 4 ГОДИНИ ЛЪЖЕТЕ ГРАБИТЕ ЗАБЛУЖДАВАТЕ ПРИБИРАТЕ ВЪН УБИ ЧОВЕК НАД ЗАКОНА СИ СЪД ЗАТВОР ЗА ТЕБ И ШАЙКАТА ОКОЛО ТЕБ
  • 86 Добавка

    4 14 Отговор
    Е ако някой не е доволен ще добавим и Гьобелс. Някой да не се обиди. Израждане е обида за българския народ спасил своите евреи.
  • 87 Уса

    27 6 Отговор
    Киро лъжецо лъжеш повече от Боко и Свиневски взети заедно.Точно в сащ родителите са се хванали за главите заради джендър идеологията в училищата и им идва да почнат да стрелят по лъжци като теб,които ги баламосваха по същата схема от думи,че нямало нищо страшно,че било руска пропаганда,че те също имали деца...Защо не си вървиш в Канада там всичко е райско и цветно,защо посягате и на българските деца боклуци фашистки.Ще видиш Ноември какво ще става

    Коментиран от #92

  • 88 Хайнц Клинг

    7 5 Отговор
    Поредната мрша. Фюрерът е бил велик човек и нищо общо с местните човекоподобни "политици". Да не говорим, че и с джендърите се е оправял по единствения възможен начин.

    Коментиран от #89

  • 89 Съвет

    7 4 Отговор

    До коментар #88 от "Хайнц Клинг":

    Питай германците в окопите от 43 година колко е велик фюрера им

    Коментиран от #127

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Америка срещу България

    25 2 Отговор
    Докторант от МУ: „Не съм се подписвал в списъка в подкрепа на ЛГБТ в училищата, и други не са, но имената ни са включени“

    Стефан Радев е шокиран да види името си в отвореното писмо в подкрепа на ЛГБТ в училищата, макар че никога не се е подписвал и позицията му е против.
    „Не съм се подписвал в този списък!“ Това написа докторантът от Медицинския университет в София Стефан Радев. Той публикува позицията си във Фейсбук, след като е бил шокиран да види, че името му фигурира в списъка на преподавателите, уж подписали се срещу промените в Закона за предучилищното и училищното образование, с които беше забранена ЛГБТ пропагандата в училищата.

    Споделете позицията на Стефан! Споделете я навсякъде, където можете! Нека стане ясно с каква лицемерна, лъжлива и престъпна мафия си имаме работа.
  • 92 Ухаа

    1 8 Отговор

    До коментар #87 от "Уса":

    Ти от щатите ли пишеш бе селски??
    Я кажи в кое село резидираш и колко бабички сте на улицата изобщо

    Коментиран от #112

  • 93 Нямаме закон за НПО

    26 2 Отговор
    Законът не забранява ЛГБТ природата, а ЛГБТ пропагандата. Той е срещу лакомите НПО, които печелят финансиране за агитация.

    След закона за ЛГБТ пропагандата, да се готвят чуждестранните агенти в България

    Коментиран от #99

  • 94 Кокорчо пита аз еднополов ли съм?

    8 3 Отговор
    Парапетката мъжът и му сложи рога
  • 95 И Киев е Руски

    14 1 Отговор
    ТоА верно е голЕм идио..Съмнява се ТО да е родител 1 на тия три деца
  • 96 Българин

    17 3 Отговор
    Киро яд ме е, че един път гласувах за вас! Вие сте кухи кратуни изпратени тук, за да унищожите и малкото останало!
  • 97 Възраждане мъзраждане

    3 23 Отговор
    За разлика от Възраждане и маргиналите които им гласуват от учителите има полза и имат зад гърба си учениците на които преподават..туй че някакви руски предатели са приели някакъв закон за да спечели медал Митрофанова нищо не значи..не е зле в държавата да се сетят че екстремизма подлежи на контрол и да си влязат в ролята за която получават заплати в крайна сметка

    Коментиран от #139

  • 98 Реалист

    5 12 Отговор
    Хитлер е изгорил 500 000 хомосексуалисти в концлагерите! Костадинов е неофашист!
  • 99 Мечтаеш ли

    1 14 Отговор

    До коментар #93 от "Нямаме закон за НПО":

    Хехе чак до там няма да стигнете клоуни
    Няма как да направите блато като руското тука колкото и да ви се иска другари
  • 100 Големите "МЪЖЕ" от Историята!

    7 11 Отговор
    Цезар е бил мъж на всички жени и жена на всички мъже; дори се е женил за царя на Витания Никодим. Калигула също е бил бисексуален. Дарил е любовника си Китик 2 млн сестицерции колосален хонорар Траян също е налитал на млади момчета!!!
    Филип Македонски е убит от любовника си Павсаний. Александър Македонски също си е имал любовник Хефестион.

    Коментиран от #134

  • 101 Демократ

    4 14 Отговор
    Че Хитшер не е бил рус висок и синеок е ясно но и не е бил тсиганин като шефа на израждане.
  • 102 Кой разбрал, разбрал...

    16 1 Отговор
    Така се получава когато обществото е заливано от пропаганда в медиите и голяма част от него е вече зомбирано до степен да не влага собствена мисъл, а да се доверява изцяло най вече на това, което се разпространява от тях. Основната част от материалите, публикувани в нашите медии не е информация в полза на обществото, а лични мнения на познати и непознати пропагандисти, които дори нямат никаква обществена стойност. Така хората непрекъснато попадат на противоречащи мнения на кой ли не, но всичко се тълкува като достоверно и едни залитат по едно мнение, други по противоположното, а после възникват кавги и разпри кой е по прав. Така цялото общество е разделено на стотици, даже хиляди фрагменти, които не само се противопоставят всеки на всеки, а са готови и на злобна саморазправа. Вместо обединение и отстояване на общи интереси, народа е луднал да защитава партии и политически личности. После, масови оплаквания, че това не било демокрация. Ами не е! За да бъде демокрация е задължително народа да е единен и упорито да я наложи на политиците, а не обратно. Не са малко и онези, които в училище се научават само горе-долу да четат и пишат, а медиите и коментарите под тях са основната част от образованието им.
  • 103 Пфууу

    21 5 Отговор
    Имал бил три деца шмръкльото...Добре,че имаш истинска жена да ги роди и богат тъст да те дундурка.С тати Петко лъжекомуниста стар измамник добре сте ги преметнали хората да те вземат за зет,но за човек не ставаш а може и да се харесвате нали сте от шарените..Как не ви е срам да откраднете на децата символа дъгата а сега и на тях да посягате..?Това сте вие фашистите дано Русия ви затрие
  • 104 Питам само?!

    9 9 Отговор
    Хомосексуалистите не са ли хора като нас, макар и с необичайна сексуална ориентация? Или вие си мислите, че сте по-висши същества?...

    Коментиран от #148

  • 105 Хахаха

    22 7 Отговор
    За мен Кирил Петков е национален предател, продажник и про100Киро
  • 106 Абсурдистан

    16 4 Отговор
    В България отдавна няма "свещени крави"! Българският учител не е изключение и сред тях, както в цялото ни общество има всякакви индивиди. Публична тайна е, че НПО-тата налазиха родината ни и образованието не прави изключение. Не защитавам фюрерчето Копейкин, а децата ни. А Киро да си скъса всички дипломи и да се върне отново в училище и да се изучи отново, започвайки с българския език. Този индивид е изключително необразован!
  • 107 Цитат

    11 4 Отговор
    "Символът, емблемата на “мъжете, които правят секс с мъже”, е император Адриан – онзи, дето обезглавява сестричките Вяра, Надежда и Любов. Толкова е бил влюбен в любовника си Антиной, че построил град, кръстен на името му – Антинополис.
    Да не забравяме неистовата мъка на император Василий Българоубиец, когато в битката при с. Ключ бива убит любовникът му, солунският дук Теофилакт; затова и заповядва пленените 15 000 българи да бъдат ослепени.
    Ами нашият цар Фердинанд, ктойто, захласнат по ласките на шофьора си Вайс в Сливен, отказва да разгледа и приеме предложението на турския везир за мир, което ни коства безсмисленото, фатално за нас продължаване на Балканската война и последващото поражение в Междусъюзническата."
  • 108 Това на нищо не прилича

    23 6 Отговор
    Толкова неверни неща че се чудя кое от тях първо да публикувам но ето едно от тях


    Възраждане" НАПРАВИ списък от 800 учители


    НИЩО ПОДОБНО
    Възраждане въобще не е правило такива списъци тези списъци ги направиха тези които искат да въведат джендър папагандата в нашата образователна система а Възраждане само ги публикува тези списъци повтарям ПУБЛИКУВА а не ги Направи
  • 109 12340

    18 5 Отговор
    Киро изпростява от ден на ден!
  • 110 Статистика

    5 2 Отговор
    Лесбийките са относително по-малко от “мъжете, които правят секс с мъже” – 1-2% от женската популация.
  • 111 Анализатор

    6 17 Отговор
    Да не забравяме все пак, че Възраждане са си най-обикновенни, неконвертируеми копейки...
  • 112 Уса

    12 3 Отговор

    До коментар #92 от "Ухаа":

    Да трансжендърче от щатите пиша.Бог да пази мистър Тръмп спасителя и неговата армия от мъже и жени
  • 113 ежко

    19 6 Отговор
    Либерастия!Най-кратката дефиниция за явлението е: "Предпочитане и приоритизиране на човешкото желание над човешката природа."!Няма как да доведе до добър край!
    Апропо, какво е направил Киро в живота си?Какво изобщо е направил за народа ни?Защо трябва изобщо да го слушаме?Не е ли достатъчно,че го хрантутим?Да учи децата си на каквото си иска,но в къщи!Аз ще уча моите на друго!

    Коментиран от #135

  • 114 Мнение

    16 7 Отговор
    Не знам какво е "Възраждане" но ти не си за затвор ,а направо за концлагер.
    Такива като теб по-бубаво да не са се раждали в България ,защото нямат нищо българско.
    Даже не знаеш и български език
  • 115 Хитлер и Сталин

    9 3 Отговор
    Хитлер е обозначавал хомосексуалистите с розови триъгълничета по реверите и направо е изгорил 500 000 от тях в крематориумите на концлагерите, Сталин ги е пращал в ГУЛАГ7 измислил е дори юридическото обвинание “хомосексуална конспирация”.
  • 116 Сопола

    14 4 Отговор
    А какъв е Натеняху? Какви са Сорос и Хилърито, които искат да ни направят джендъри.?
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Евроатлантик

    18 4 Отговор
    Киро , Киро ! Единствената причина Копейкин да спечели следващите избори си ти ! Как може да правиш такива глупости бе пич ! Вземай Канадката и щерките и дим да те няма! Единствената която ще плаче за теб е Ленчето! Бъдеще в България нямаш!
  • 119 Край

    19 3 Отговор

    До коментар #20 от "Не само":

    Ако ще ни спаси от содомити и зоофили и педофили значи Възраждане е партията на ангелите небесни

    Коментиран от #131

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Преди 10 воември

    12 2 Отговор
    Допреди 10 ноември хомосексуализмът у нас се преследваше законово. Прословут е процесът срещу група интелектуалци, както и изявлението на Парцалев: “Коскоджамити съдии, а се занимават с нашите дупетии”…
  • 122 DR ъвник си Киро

    14 3 Отговор
    И такъв ще си останеш
  • 123 Баш софиянец

    15 4 Отговор
    А за нас КПетков е аро гантен пре дател и то глу пав и ал чен. И ако иска да си учи децата на изв ращения, никой не го спира. Тука става въпрос за нашите деца.
  • 124 Край

    19 3 Отговор
    Киро е против такива "списъци на Шиндлер" ... Боже Боже тоя свали гащите на Харвард. Това било нещо като помощен университет. Вишо за бавноразвиващи се.
  • 125 Мнение

    16 0 Отговор
    Всичко е извращение, когато се прилага НАСИЛИЕ и се използва служебна и финансова зависимост, независимо дали се прави хомо- или хетеро-сексуално! Когато има взаимно съгласие, да правят каквото си искат, само да не ни го натрапват в очите!
  • 126 Студопор

    5 0 Отговор
    Ми и той е Хитлер за България, ама народа няма трибуна. Всичко се цензурира и замита.
  • 127 Хайнц Клинг

    6 0 Отговор

    До коментар #89 от "Съвет":

    Трябваше да кажеш. Питай сегашните германци, с промитите мозъци. Щяха да ти кажат всичко, което искаш да чуеш. Онези от 43-та вярваха в него до самия край!
    ПС. 88 коментар хахаха. Добре го уцелих! НН!!!

    Коментиран от #132

  • 128 Куха лейка

    17 2 Отговор
    КирЕто е проЗта муха лейка.Въобще не знае,че списъкът има Шиндлер е списък за спасяване на хора ,.а не за репресиране.
  • 129 Бисексуален

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "Путинофил":

    Чифтосва се с който си иска!
  • 130 А ...... Той какъв Е ?

    2 1 Отговор
    А ...... Той какъв Е ?
    Същия Без Разлика! Освен че Действа и Пряко и Подмолно!
  • 131 Просто Киро

    3 4 Отговор

    До коментар #119 от "Край":

    Аз, ще те спася! Като преподават на децата още от детската градина що е то на едни ще им хареса и бързо ще се ориентират!
  • 132 Съвет

    2 3 Отговор

    До коментар #127 от "Хайнц Клинг":

    Не разбираш нищо мой човек..във Вермахта много малко от офицерите и войниците са нацисти..след атентата срещу Хитлер 44 година ги карат да отдават чест с изпъната ръка и много от тях отказват..

    Коментиран от #165

  • 133 Стойте красиви другари

    3 14 Отговор
    Другари сега ще ви кажа какво ще стане с Гагаузина от Кайсиева градина..
    Сега ще му заведат дело..в съда ще му се наложи да представи доказателства за ЛГБТ проганда..той такива няма как да има сле което съда ще го осъди за насаждане на език на омразата и набеждаване и ще го накара да се извини публично на тия хора които той нарича педофили..по гражданските искове сигурно ще плаща
    България няма как да стане като Русия където руските бабички си лягат гладни но спокойни че са победили джендърите..това е пропаганда само за руски роби..при нормалните хора не вирее
  • 134 Пет пари

    9 0 Отговор

    До коментар #100 от "Големите "МЪЖЕ" от Историята!":

    И какво искаш да кажеш с това? Че ако налиташ на твоите си, ще станеш велик? Няма бе "брат", няма да станеш. А тия дето ги изброи са били тежко изперкали заради живота, който са водили. Та не ги давай за пример.
  • 135 От селяни акъл не ща

    3 9 Отговор

    До коментар #113 от "ежко":

    Кво викаш искаш да се убедиш че нищо по-добро от либералната демокрация няма да ти се случи в живота ли..айде ДАНС ако четат да ти направят едно показно какво значи да имаш човешки права и да те приберат в едно мазе и да те спускат от бой понеже много говориш и искаш да живееш като в Русия..после ще ти друснат една 15 годишна присъда и ще ти се оправи стреса

    Коментиран от #166

  • 136 Проверено!

    8 0 Отговор
    Пропагандата в училище и сега е забранена, и партийната, и религиозната, и тази за сексуалната ориентация!

    Коментиран от #154

  • 137 Съд

    1 13 Отговор
    Даъте доказателства за ЛГБТ проганда в училище?! Нямате такива доказателства, нали?! Костадинов трябва да го осъдят за подстрекателство към заплахи и насилие към списъка с учители, които са изразили своето несъгласие с неадекватния закон!

    Коментиран от #149

  • 138 цербер

    1 4 Отговор
    Явно не сме обяснили ясно на хората, какво се случва, и защо сме гласували срещу закона.
  • 139 Познавам

    2 4 Отговор

    До коментар #97 от "Възраждане мъзраждане":

    един учител по философия, който се сдоби с приятел младо момче, току що завършило средно образование. Вече го представи на родителите си.
    Право на избор, нали.

    Коментиран от #143

  • 140 Просто Киро

    11 2 Отговор

    До коментар #23 от "Пълен имбецил":

    Аз, не съм виновен! Вярно че не съм гледал филма , ама Ние от Харвард нямаме време да гледаме подобни филми! Написа го една госпожа , която уж е интелигентна , ама само за една работа става!
  • 141 КирЕ Лъжомано

    16 2 Отговор
    Лъже КирЕто. В училището на детето ми на табла със снимки от "обучителни" мероприятия на разни НПО-та с деца от училището в чужбина в центъра винаги е плеснато знамето на ЛГТБ със 6- те цвята вместо дъгата със 7- те цвята. Имаше натиск да си пуснем детето на такова мероприятие , но финтирахме наглата жендъка с болнични. Хора не си пускайте децата с разни НПО-та на екскурзии е чужбина защото там по една седмица им зомбитата мозъците.
  • 142 Закони

    1 17 Отговор
    Списъкът на "Възраждане" накърнява основни права от "Конституцията"!

    Коментиран от #158

  • 143 Бухаха

    3 2 Отговор

    До коментар #139 от "Познавам":

    Подай жалба в прокуратурата не разбирам какво чакаш още

    Коментиран от #155

  • 144 Възраждане са неофашисти!

    2 15 Отговор
    Списъкът с имена на учители, които са се включили в подписка срещу забраната в училище да се споменава за "нетрадиционна" сексуалност, накърнява основни права, гарантирани от Конституцията. Това изрази в позиция омбудсманът.

    Списъкът беше публикуван и разпространен от "Възраждане"! Възраждане са неофашисти!

    Коментиран от #152

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Не обиждаи Харвард

    12 1 Отговор

    До коментар #25 от "Алкчен и зализан":

    Никога не е бил студент в Харвард /изкарал е платен курс там / срещу заплащане Може да се провери или го запитай те Кои даваме пари на Възраждане зада не падне кабенета му И как направи « ала бала с Радев и стана министър С лъжи един се печелят избори а не 20 пъти / както ГЕРБ/
  • 147 Четете Конституцията!

    3 15 Отговор
    Правото по чл. 39 от Конституцията на Република България не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго, както и за разпалване на вражда или подбуждане към насилие над личността. Възраждане разпалват омраза и подбуждат към насилие! Съд и затвор за Костадинов и всички като него!
  • 148 Ще ти обясня

    12 2 Отговор

    До коментар #104 от "Питам само?!":

    Творецът - Бог е създал мъжки и женски пол и е заповядал : плодете се, множете се и напълнете земята. Еднополовите, които се раждат са резултат от греха на поколенията, от които произхождат. Те не са виновни за съдбата си. За съжаление, обаче, много от "различните" са продукт на манипулация, пропаганда и съблазън. Затова трябва да има Превенция, продиктувана от Закона
  • 149 Върховният съд

    11 1 Отговор

    До коментар #137 от "Съд":

    Абе ! Колко Ви струваше за да ги кандардисате да се подпишат?! Мда! Бая парички са играли!L( Обещали сте да ги пазите ! Всички тези ще изхфъкрнат от системата
  • 150 Цитат

    3 2 Отговор
    "С всички свои действия публичните власти, официалните институции и организации следва да зачитат и гарантират човешкото достойнство, правото на свободно изразяване на гражданска позиция и отстояване на лично мнение, особено по отношение на обществено значими въпроси. Още повече това се дължи на педагогическите специалисти, както изрично предвижда чл. 219 ал. 3 от Закона за предучилищното и училищното образование – „на педагогическите специалисти се дължи почит и уважение от учениците, родителите, административните органи и обществеността".
  • 151 И още ...

    2 9 Отговор
    Всяко действие, с което се създават условия за стигматизиране на група хора, преследване, разделение и омраза в обществото, противоречи на всички водещи международни стандарти за защита правата на човека, които Република България се е ангажирала да гарантира за своите граждани като правова държава.
  • 152 Вярващ

    8 0 Отговор

    До коментар #144 от "Възраждане са неофашисти!":

    А, ти си педофил!
  • 153 Хитлер

    3 4 Отговор
    унищожава само еднополовите на Рьом, които са му били сериозна политическа и военна конкуренция. В училищата на бъдещия нацистки елит масово са се практикували еднополови отношения с малолетни момченца. Журналистът направил разкритията по-късно при идването на Хитлер на власт е арестуван и изчезва безследно, говорим за период преди 1933.Над 50% от близкото обкръжение на Хитлер и идеолозите на нацизма са еднополови. Вижте нацистите в женски роклички ВСВ и прякорът на Хес. А корените на еднополовите отношения с малолетни са окултни практики, датиращи от хилядолетия. Същите финансирили Хитлер, децата и внуците им са начело на ЕС. Затова основен враг в момента е Източното Православие, както беше споменал Бжежински.
  • 154 Ама

    14 0 Отговор

    До коментар #136 от "Проверено!":

    те не пропагандират. Те директно преподават и обучават. Дори и книжки издават.
  • 155 Защо

    1 0 Отговор

    До коментар #143 от "Бухаха":

    да подавам жалба в прокуратурата? Право на избор, който не оспорвам. Просто наблюдавам живота.
  • 156 Първо

    9 0 Отговор
    Киро да намери, къде е "Априлската" гимназия!
  • 157 незнайко

    7 0 Отговор
    Да фашизма не е част от техния живот, но КАПИТАЛИЗМА е техния живот !
  • 158 Не разбра ли

    11 0 Отговор

    До коментар #142 от "Закони":

    и не запомни ли? Списъ кът не е на Възраждане. Списъкът не е анонимен, публикуван е от самите участници в него, които са застанали с имената си Против приетия Закон. Възраждане само са обърнали внимание на заинтересованите родители

    Коментиран от #161

  • 159 Надявам се

    13 1 Отговор
    че Киро вече е прочел в нета какво съдържа "списъкът на Шиндлер" и поне за едно нещо няма повече да се излага. Много епрост тоя!
  • 160 и ти ли

    12 0 Отговор
    кирчо путьомарийски хаймана бързо ,бягаш бързо да го лапнеш...
  • 161 Правилно

    13 0 Отговор

    До коментар #158 от "Не разбра ли":

    Те са се съгласили с публикуването на данните им. Защо тогава някои от тях са разтревожени? Защо се говори за "лов на вещици"? Аз също съм подписвал петиции и съм бил наясно, че съм прав и не ми е пукало кой какво ще каже. Тези обаче са притеснени. Да не би да се разкрие, че са на хранилка на някое НПО? Като родител бих искал да съм наясно какви са преподавателите на моите деца.

    Коментиран от #162

  • 162 На хранилки

    10 0 Отговор

    До коментар #161 от "Правилно":

    са се наредили много хора. А после се чудим как от една заплата живеят нашироко
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 🎃+🐷+👮=🇹🇷🗳️

    11 0 Отговор
    ако за килър петко копейко е хитлер, то кокорчо трябва да е елтън джон
  • 165 Хайнц Клинг

    4 0 Отговор

    До коментар #132 от "Съвет":

    Една клика от малоумници го мразеха. Е и. Видя се каква подкрепа имат. Мнозинството му вярваше до края! После след войната всеки с някакви амбиции се обяви за репресиран или следващ заповеди “ с нежелание”. Тука да не е по-различно? На 9 септември партизаните бяха 100 пъти повече отколкото 10 дена по-рано. Поне по нещо да приличаме на европейците.
  • 166 ежко

    10 1 Отговор

    До коментар #135 от "От селяни акъл не ща":

    Хайде стига глупости!При соца биеше милицията, а след 1989 -мутрите!Разликата беше,че ако мируваш, милицията с птъст няма да те пипне, а мутрите ще те прибият защото си го гледал накриво!Възмездието за жертвите и в двата случая е нулево!Живял съм и при едните и при другите!Не бъркай либерастията с демокрацията, нито с капитализма!Много обичате да слагате всичко под един знаменател!Виждал съм големи демократи,дето ако не е на тяхното са по-лоши от най-големите тирани!
    Разликата между демокрацията и либерастията е,че едни малки,миниатюрни и незначителни, но упорити и кресливи групи си позволяват да се възползват от пасивността на масите и да налагат обществен дневен ред на обществото, независимо от ползите за това обюество!И смучат яко ресурс!нещо като залените и кучкарите жълтопаветници!Това е то!
  • 167 Копейкин Костя

    1 8 Отговор

    До коментар #1 от "Гориил":

    Па заминавай на Изток бе, кой те спира...
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 бай Иван

    10 1 Отговор
    За Кирил Петков "Възраждане" е Хитлер

    Кирил Петков е толкова тъ.п ,че никога не е в състояние да те изненада. В неговите уста да те обиди е гаранция за нормалност.
  • 170 ПЕНКО

    4 0 Отговор
    ДЕФЕКТНОТО АДЖЕНТЧЕ НА ЦРУ С ВОПЪЛ : " НЯМАМ СИ ПОДКРЕЕЕПААА " !!!!!!!!!!
  • 171 Какъв Харвард

    6 2 Отговор
    е завършил тоя? Той е вселенски неграмотен. Няма никакъв смисъл в изказът му. Този е една хаотична логорея. Кой идиот ни го натресе?

    Коментиран от #178

  • 172 йокин

    6 0 Отговор
    Яд ме е,че НЕ МОГА,ДА КАНДИДАТСТВАМ,в Харвард!!!Щом Киро го е завършил,аз ТОЖЕ,МОЖЕ!!!
  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 линда млинда

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    си е ухо ,с пунта на тортите ! Като Кирчо-ПУЦ-а...Хаитина си кокори....
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 ганю

    0 0 Отговор

    До коментар #171 от "Какъв Харвард":

    ще те светна
    тук го нагласи италианската мафия
    разбра ли ?
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 3 години затвор за Костадинов!

    1 8 Отговор
    Списъкът е разпространен именно от Възраждане и то с адресите и местоработата на хората! Това е злоупотреба с Личните данни и в Европа, който съзнателно предаде на трето лице необщодостъпни лични данни на голям брой лица, без да е упълномощен за това, се наказва с лишаване от свобода до 3 години или глоба.
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Алоо, Прокаратурата!

    3 9 Отговор
    Защо не се самосезира Българската прокуратура за престъплението на Костадин Костадинов за злоупотреба с Личните данни на учителите, имената, адресите и местоработата им без да е упълномощен за това от тях?!!!!!!!
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Я пак, Кире???

    1 2 Отговор
    Хитлер е бил либерал и партията му Националсоциалистическа германска работническа партия е
    крайно лява либерална партия!!!!
  • 189 Местния Козар

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Учител от черния списък":

    За дупенцата не знам, ама цвъки цвък на муцуните.......башка и на Киро.....😁
  • 190 Истината

    1 1 Отговор
    Пълна забрана за Възраждане ,не в парламента
  • 191 🩻🐷🐽🐒

    1 2 Отговор
    Възромаймуни и възропрасета
  • 192 БОГАТ БЕДЕН

    0 1 Отговор
    ПЕТКОВ, ВЪЗРАЖДАНЕ. НЕ. ОЛИЦЕТВОРЯВА. САМО. ХИТЛЕР, АЗ И СТОТИЦИ. ХИЛЯДИ. БЪЛГАРИ. НЕ
    ПРВЯТ. НИКАКВА. РАЗЛИКА. МЕЖДУ. ЗАЛИЗАНИЯ МУСТАКАТ. АВСТРИЕЦ. ХИТЛЕР. И РУНТАВИЯ
    МУСТАКАТ. ГРУЗИНЕЦ. СТАЛИН , ТЕ. СА. СЕДЯЛИ. НА. ЕДИН. ЧИН ДА. ИЗУЧАВАТ ДИКТАТОРСКИТЕ. СИ
    СПОСОБНОСТИ. ЧРЕЗ. КОИТО. ИЗБИХА. ВЪВ. ВОЙНАТА. И. КОНЦЛАГЕРИТЕ. СИ ПОЧТИ. 1020. МИЛИОНА ВОЙНИЦИ. И. ЦИВИЛНО. НАСЕЛЕНИЕ,
    А. ВЪЗРАЖДАНЕ. СЕ. УЧИ. ОТ. ТЯХ. ТОВА. Е. ИСТИНАТА. ЗА. ВЪЗРАЖДАНЕ НИЩО. ДРУГО
  • 193 БОГАТ БЕДЕН

    0 1 Отговор
    ПЕТКОВ, ВЪЗРАЖДАНЕ. НЕ. ОЛИЦЕТВОРЯВА. САМО. ХИТЛЕР, АЗ И СТОТИЦИ. ХИЛЯДИ. БЪЛГАРИ. НЕ
    ПРАВЯТ. НИКАКВА. РАЗЛИКА. МЕЖДУ. ЗАЛИЗАНИЯ МУСТАКАТ. АВСТРИЕЦ. ХИТЛЕР. И РУНТАВИЯ
    МУСТАКАТ. ГРУЗИНЕЦ. СТАЛИН , ТЕ. СА. СЕДЯЛИ. НА. ЕДИН. ЧИН ДА. ИЗУЧАВАТ ДИКТАТОРСКИТЕ. СИ
    СПОСОБНОСТИ. ЧРЕЗ. КОИТО. ИЗБИХА. ВЪВ. ВОЙНАТА. И. КОНЦЛАГЕРИТЕ. СИ ПОЧТИ. 120. МИЛИОНА ВОЙНИЦИ. И. ЦИВИЛНО. НАСЕЛЕНИЕ,
    А. ВЪЗРАЖДАНЕ. СЕ. УЧИ. ОТ. ТЯХ. ТОВА. Е. ИСТИНАТА. ЗА. ВЪЗРАЖДАНЕ НИЩО. ДРУГО
  • 194 КИРО В ЧУВАЛ И НА ПРАСЕТАТА В

    0 0 Отговор
    БЕЛЕНЕ !
  • 195 КИРО СВИРИ НА СЛИВА

    0 0 Отговор
    НА ПАРАПЕТА !
  • 196 ЗЕЛЕНСКИ Е УВАЖИЛ

    0 0 Отговор
    КИРО В КИЕВ !
  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове