12 Септември, 2024 07:46 1 082 34

Борислав Гуцанов: Ще покажем на хората, че сме надскочили собственото си его и искаме да променим България

  • борислав гуцанов-
  • его-
  • промяна-
  • българия

"Нямаше лидер на политическа партия, който да не разбира, че в момента обединението за развитието на България е важно. Голяма част от колегите казват, че не искат да бъдат в листите, готови са да дадат път на млади хора, но да има друго развитие на България", посочи още Гуцанов 

Борислав Гуцанов:  Ще покажем на хората, че сме надскочили собственото си его и искаме да променим България - 1
Снимка: Bulgaria ON AIR

Централната избирателна комисия (ЦИК) регистрира "БСП - Обединена левица" за изборите.

"От моя страна и от страна на колегите не е излязла някаква битка или какъвто и да е дебат. Запазихме мълчание, трябваше да се произнесе Софийският градски съд (СГС), след което Върховният административен съд (ВАС). По логичен начин ЦИК регистрира тази толкова важна за страната ни вече нова обединена коалиция БСП и всички леви партии", каза Борислав Гуцанов от БСП в предаването "Денят ON AIR".
БСП беше раздирана от различни вътрешни скандали, напомни той.

"Нека да гледаме в бъдещето. Вървим напред. Големият смисъл на "БСП - Обединена левица" е да може да се противопостави на това поредно разграбване на държавата, да има справедливост в България. Ние го дължим на всички българи, на левите избиратели и на тези хора, които искат друго развитие. Ние не сме на дъното, а сме много под него", смята Гуцанов.

Наредени ли са листите на "БСП - Обединена левица"?
"Областните съвети приключват сега, днес са последните заседания. Разговорите с коалиционните партньори вървят. Когато всичко е готово, ще има заседание на Националния съвет. Нямаше лидер на политическа партия, който да не разбира, че в момента обединението за развитието на България е важно. Голяма част от колегите казват, че не искат да бъдат в листите, готови са да дадат път на млади хора, но да има друго развитие на България", посочи той пред Bulgaria ON AIR.
Гуцанов коментира и думите на Бойко Борисов от днес за коалиция с участието на "Има такъв народ" (ИТН) и БСП, освен участниците в сглобката.

"Не бях изненадан. Г-н Борисов прави това преди всеки един избор. Не е за първи път. Нашето решение на Конгреса е пределно ясно - имаме червена линия за събиране с партия ГЕРБ. Днешното им гласуване беше поредно национално предателство към България", заяви той.

Възможен ли е експертен кабинет?
"Ние говорим за експертен кабинет. Такъв, който да бъде от специалисти, кабинет, който да защитава няколко национални и важни приоритета, за да може България да излезе от дупката, в която е от 3 години. Приоритетите за нас са здравеопазването, образованието, социалната поносимост за всяка едно българско семейство, енергетиката и икономиката. Ще покажем на хората, че сме надскочили собственото си его и искаме да променим България", заключи Гуцанов.


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧОЧО

    36 5 Отговор
    Крадеца вика ,дружте крадеца.Как да имаме доверие на такива!
  • 2 Ще кажете на хората

    30 5 Отговор
    Че сте гладни и трябва заедно с Шиши и Тиквата да папкате! До сега ви държаха на диета!
  • 3 Да гуцанка,

    34 4 Отговор
    да ! От 2% най много до 3%да подскочите!!
  • 4 Лигльо

    33 5 Отговор
    Само Нинова е мъж в БСП
  • 5 Във Варна

    40 2 Отговор
    Гуци е известен, че играе с цялата политическа палитра, важни са кинтите, абсолютно безскрупулен индивид.
  • 6 Мижи да те лажем

    24 2 Отговор
    Е казал шопът. Е това е то. Няма как да има личности на политическата сцена, когато 9 от 10 човека са с криминални досиета, участници в схеми за ограбване на България и идват от сенчестият бизнес. Казват ни: Не се страхувай булка. Казват ни: Вервайте ми. Как да стане, когато си от страната на булката и отговора е: Най се страхувам когато така ми кажат.
  • 7 Умрела

    20 3 Отговор
    Работа
  • 8 Наивник на средна възраст

    30 2 Отговор
    Самият факт,че определяш само последните 3 години като дупка в развитието на страната говори само по себе си. А и присъствието в колицията на хора като Сашо - апашо,Майчето и др.говори за критериите ви и за определено единственият приоритет да имате някаква роля в управлението,та да папкате сладко покрай другите по-големи разбойници... Имали били его - къде е желанието за въдворяване на ред в държавата?Мина ви животът в крякане без полза в парламента с индексирани заплати и мечтата за по-голямо парче от баницата....
  • 9 Непосилно

    20 4 Отговор
    данъчно бреме. Непосилна инфлация. Ако не се сложи таван на цените, ситуацията е катастрофална. Чрез ново повишение на осигуровки, средни и малки фирми ще фалират. Много самоосигуряващи се, ще откажат да плащат осигуровки. Идва Наредбата на Денков от април 2024 за драстично повишаване на такса смет за потребители. Идва борса ток на Василев ПВУ от 2026 г. А не дай Боже еврозона с играта на цифри на Василев за дефицит и инфлация. Теглене на заеми за плащане на текущи разходи и погасяване на стари лихви по заеми. Което частично компенсират с постоянно повишена инфлация и данъци. Постоянното увеличение на заплати на държавни служители не може да бъде поето от обикновените българи. Всяко повишаване на заплати, води до увеличена инфлация, която изяжда в пъти увеличението на доходите. Това е рецепта за фалит на държавата.
  • 10 Просто човек

    20 1 Отговор
    Оставете България да диша...аман от вас!
  • 11 Никой

    13 1 Отговор
    не вярва ! Стига с тъпните и обещанията вече !
  • 12 няма как

    12 1 Отговор
    с тия боклуци да повярват хората,че нещо хубаво ще се случи след изборите
  • 13 факуса

    14 1 Отговор
    гуци гуци,сам не си верваш на глупостите си,как ще докажете кат 30г.доказахте,че не ставате,освен за грабежи
  • 14 Курдо Коленков

    15 0 Отговор
    Какво ще променяте бе гуцан? Повечето от вас вече бяха в управлението на страната и се провалихте тотално поради некадърност, корупция, кражби и връзки с престъпници. Сега какво искате? Още от същото ли? Чифт белезници за теб! Друго не заслужаваш.
  • 15 Тома

    12 1 Отговор
    Въх мари майко тези мултимилионери щели да променят България като знаем че всички са за затвора.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Какво

    8 1 Отговор
    обединявате в Обединена левица? Обединявате се с 20-30 самоотлюспили се, а губите около половината от членовете и симпатизанти на истинското ляво. С обединението ще привлечете около 1 до 2 процента, а ще загубите около 4 до 5 процента от крайния изборен резултат.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 галата

    8 1 Отговор
    ако от БСП не изритат този буклук никога няма да тръгнат нагоре - не може да си партия с дънката и да говориш ,че е се бориш с такива като него - най долния индивид във варна - гуцата
  • 20 Чочо

    9 0 Отговор
    За кога,бе?
    Вече 78 години ,вие все "показвате,светлото бъдеще".......
    Смешни сте,неспособни сте,продажби сте и ,куп други грехове!

    Коментиран от #27

  • 21 сам Гуцан на коня

    8 1 Отговор
    Гуцане , Гуцанеее ! Каквито и дивотии да плещиш - вие сте "Сбогом гринго" . С тези "нови" лица /Манолова , Овчаров , Гергов , Т. Дончева и пр. нафталинени фигури , окопали се в политиката и властта от 35 години/ , колко гласоподаватели ще привлечете ??? - Мога да отговоря - 0 /нула/ . Ако влезнете в следващо НС , наистина ще е чудо .
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Ной

    4 0 Отговор
    Над главите ви пише "Обединението прави силата, явно наистина фразата я приемат в кавички. Няма управия този манталитет на българина ейй
  • 24 35 г. цирк БСП

    6 0 Отговор
    Заповядайте , заповядайте !!! Насам НАРОДЕ !!! Цирк БСП ще ви представи най новата си (много стара) програма с известни комедианти и фокусници (всички до един преминали даже и пенсионна възраст , но и всички до един - милионери) , които вече 30 години гледаме и са ни не втръснали , ами тотално опротивяли ! Програмата ще съдържа : лъжи , демагогия , голи обещания , кухи и заучени фрази , празни приказки , измишльотини , лозунги и хвърляне на прах в очите !!! Който разбира - при нас НЕ се спира !!!
  • 25 Ком

    5 0 Отговор
    Медузата, която ликвидира БСП във Варна, сега се засилва да я ликвидира в национален мащаб.
  • 26 Асен

    5 0 Отговор
    Нагли измамници ,продадохте се на олигарсите и мутрите!! Направихте преврат и премахнахте Нинова ,това престъпление е жестоко,забихте нож в гърба и,върнахте Станишевци,кирчовци и другите предатели ,отвратихте честните редови членове и симпатизанти от гласуване !!
  • 27 Нехис

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Чочо":

    То е светло, но за тях.
  • 28 Червена Брада

    4 0 Отговор
    За да променим Бългрария хора като вас трябва да са в затвора, не да обясняват най-нагло по телевизиите какво щяли да направят за да променят България! Имахте шанса си но освен да се краде и да се правят далавери нищо друго не се случи! Сега - Народен съд и присъди и в затвора къде ви е мястото!
  • 29 Иванов

    2 0 Отговор
    Не подкрепяй кандидат за градоначалник на гр.Търговище,който ще бъде управляван от гр.Попово !
  • 30 Ти ли бе Гуцанов

    3 0 Отговор
    ще ти повярвам когато слезеш от ултра съпия ленд ровър и тръгнеш с градсия транспорт на работа .

    Коментиран от #31

  • 31 Комунист

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "Ти ли бе Гуцанов":

    Аз не разбирам защо другарите карът западни боклуци
  • 32 ЕДГАР КЕЙСИ

    2 0 Отговор
    ГУЦАТА , ВАГИНАТА И ФРЕД ФЛИНСТОУН СА ................ ТРИМАТА ГЛУПАЦИ ПЛЮС ЧЕТВЪРТИЯ МИСТЪР КЕШ .................. ФАКТ !
  • 33 граф Монте Кристо

    0 0 Отговор
    Той ли е главният сега на бсп,големи обещания отправя,само че не каза как ще премахне основния препъникамък--американската окупация,и чак тогава да се справи с повсеместната престъпност,гроздовете от ОПГ-та във властовите структури,всичко е гнило и трябва да се подени изцяло.
  • 34 И тоя щял да променя

    0 0 Отговор
    Гуци, вече я променихте необратимо! Много сте некадърни, а нещо в полза роду да сте свършили! И в кражбите не сте добри - елементарни прошляци!
    И с кого - с Мая ли, или с импексовицата, или може би с Лупи?! Жалки сте!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол