14 Септември, 2024 14:22 3 153 89

ПП пращат джентълменско писмо до ГЕРБ за едни 10 млрд. лева

  • кирил петков-
  • пп-
  • герб-
  • младежи

Преди четири години клановете на мафията се скараха. Борисов даде Пеевски на "Магнитски"

Зад нас са младежите на промяната. Това са делегати от цялата страна. Днес те ще направят демократичен избор на свой председател. Най-важният разговор, който проведохме с тях, е какви реални мерки трябва да се вземат за младите хора в България. Те споделиха с нас какво трябва да се направи, за да остават младите хора в България. Те искат политики за младите семейства и лекари, очакват възможности за програми за закупуване на жилища от младите хора. Всички тези политики ще ги видят в нашата програма.

Това заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков преди учредителното събрание на младежката структура на ПП - “Младежи за Промяната”.

"Всичко това, за което си говорихме с тези млади хора, изисква ясни приоритети за бъдещето на България", добави от своя страна другият съпредседател на ПП Асен Василев. "Тези приоритети изискват воля. Вчера помолихме всички парламентарни групи, включително и ГЕРБ, че има три закона, които делят България от това да има още медицински хеликоптери, да имаме високопроходими линейки, да имаме инвестиции в болниците, да има саниране. Всичко това блокирано заради три неприети закона. Чух г-н Борисов вчера да говори как всичко било много хубаво преди четири години.

Преди четири години клановете на мафията се скараха. Борисов даде Пеевски на "Магнитски". Излязоха едни негови снимки под чаршафа. Скараха се с Черепа за хазарта. Нас тогава въобще ни нямаше, а тази мафиотска война продължава и до днес. Преди четири години имаше 1 млн. души под линията на бедност. Преди четири години имаше пенсионери, които не можеха да си купят мляко и хляб. Хайде да не говорим какво е било преди четири години, защото на нас, на тези млади хора и на всички българи не им пука какво е било преди четири години. На всички ни пука какво трябва да направим днес, за да живеем един по-добър живот утре. Този парламент има още месец и половина и можем да прием тези три закона. Тези три закона ще отпушат 10 млрд. лева. Моят апел към всички е, в това число хората в ГЕРБ - говорете с г-н Борисов да придвижим тези три закона и да върви държавата напред. Когато видим, че държавата върви напред, тогава можем да седнем да говорим дали може да се прави правителство. Но докато базисни неща не се случват в държавата, няма как да мръднем напред", категоричен бе Василев.

"Как да говорим за управление с ГЕРБ, когато те са готови заради комфорта на един човек да лишат държавата от 10 млрд. лева. Какво управление? Каква програма ще пишем? Ще се лъжем на хартия и няма да работим реално? Хайде да започнем да работим реално и тогава да говорим за управление", обяви Асен Василев.

"Казахме ясно, че имаме модел след изборите - надпартиен премиер с обществено доверие. Антикорупционните закони, от които зависят тези 10 млрд. лева, ще бъдат част от програмата на този премиер. За да има управление, нашите закони за реформи няма как да бъдат игнорирани. Тези закони ще бъдат условие за следващото управление. Естествените ни партньори ще ги познаем по делата, а не по хубавите думи. Напоследък слушаме само приказки от 1001 нощ за джендър идеология и смяна на пола при децата. Пълни глупости. Нека да видим кой ще гласува за оставката на шефа на антикорупционната комисия, която е бухалка на Пеевски. Тогава ще видим кои са ни партньори. Това писмо ще е само за ГЕРБ, защото явно Борисов не ни разбира какво говорим и не са му ясни тези три закона. Не трябва да се лъжем и да си играем на изгубени в превода", разкри Кирил Петков.

"Вместо джентълменско споразумение, днес ще напишем на ГЕРБ джентълменско писмо. В него ще кажем - има три закона, които разделят България от 10 млрд. лева. Ако ГЕРБ ни отговорят, че няма как да се приемат тези три закона, защото примерно г-н Борисов не иска да се разследват корупционни практики, нека всички да излезем пред българските граждани и да кажем - няма да получим 10 млрд. лева, защото г-н Борисов се страхува от антикорупционните закони", добави Кирил Петков.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 52 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    51 27 Отговор
    ПП като управляваха какво направиха за младите хора?

    Коментиран от #7, #12, #68, #79

  • 2 Българин

    27 40 Отговор
    истинските българи
  • 3 И вие сте от клановете на мафията

    49 27 Отговор
    От страна на Трактора,
  • 4 Българин

    34 62 Отговор
    ПП-ДБ-първа политическа сила
  • 5 киро шприца

    27 25 Отговор
    пробвам да забременя и бою циганина с мадам кукорч продължават опитите
  • 6 Българин

    16 57 Отговор
    Кирил Петков-президент
  • 7 Зевс

    51 21 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Е как какво, Кирето и Лена вдигнаха естествения прираст :)
  • 8 Факти

    35 19 Отговор
    Всичко почна от Мунчо 👊
  • 9 Бай Ставри

    21 3 Отговор
    поръчал съм голям ремонт на Персин
  • 10 Впечатление

    33 46 Отговор
    Мафията владее почти всички партии в НС с изключение на ППДБ, които пречат на голямата лапачка. Това е и причината да бъдат нападани от всички: от псевдоевропейските Герб и ДПС, през проруските БСП и Възраждане, до напълно безидейните като ИТН.

    Коментиран от #24, #51, #58

  • 11 Българка

    30 32 Отговор
    "Вместо джентълменско споразумение, днес ще напишем на ГЕРБ джентълменско писмо. В него ще кажем - има три закона, които разделят България от 10 млрд. лева. Ако ГЕРБ ни отговорят, че няма как да се приемат тези три закона, защото примерно г-н Борисов не иска да се разследват корупционни практики, нека всички да излезем пред българските граждани и да кажем - няма да получим 10 млрд. лева, защото г-н Борисов се страхува от антикорупционните закони", добави Кирил Петков."
    Абсолютна истина, която не се нуждае от коментар. И предсрочните избори са пак заради кожата на Борисов и Пеевски.

    Коментиран от #19, #29, #77

  • 12 Българка

    30 33 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Реално ПП-ДБ не са управлявали без саботажи и разрушаване от ГЕРБ-ДПС всеки опит за реформа
  • 13 Боко

    27 32 Отговор
    ще започне да бъде притискан и от други места ! Само така , ПП !

    Коментиран от #18

  • 14 акад. Денкофф

    25 21 Отговор
    Българи, време е да изхвърлим мафиотите от управлението! Г-н Тагарев отново ще ръководи МО.
  • 15 Марко

    40 21 Отговор
    В това писмо защо няма нито дума за обещаните от Кокоран през 2021 ОСЕМ млрд годишно спестени пари от кражбите на ГЕРБ? За три години това са 24 млрд - къде са тези пари? Защо вместо тия 24 мрд спестени имаме 20 +млрд външни заеми за покриване на дупките, които великолепният икономист Кокоран проби в бюджета на България?
    Защо за пореден път се радваме на джентълменската амнезия, обхванала тия харвардски интелектуалци?
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 име

    31 13 Отговор
    Тука нещо синчетата на комунистическата номенклатура са се разпенили. Пак ще раздават народни пари на наши и ваши, ще облагат с допълнителни данъци второ и трето жилище, още малко и ще въведат пак гражданството. Нали искахте пазарна икономика, бе другари. Айде сърбайте си я.
  • 18 Притискат се и се натискат

    23 9 Отговор

    До коментар #13 от "Боко":

    Дружно около парата на народеца.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 евалата чалгопитеци

    24 5 Отговор
    Как е Промяната. Още ли ви е свежичко?

    бтв: Онзи ден Главчев изтегли едни 4.5 милиарда Евро нов държавен дълг. За какво ли са му на служебното правителство 9 милиарда лева? Иначе ВИЕ ще ги връщате. С лихвите.

    Коментиран от #71

  • 22 Конспиратор

    24 5 Отговор
    💲очакват възможности за програми за закупуване на жилища от младите хора. 💲
    Понеже цените за кв.м. жилищна площ след променливото управление успешно се удвоиха. Ирония на обещанията.
  • 23 Кирпич

    28 9 Отговор
    Това са излъганите младежи от Промяната и продължават да ги лъжат Докато се усетят и няма да са вече младежи Също като мен ЛЪЖЕХА ни че строим СОЦИАЛИЗъМА и как след това ще дойде КОМУНИЗъМА и благата ще потекат към всички Да към някои не са спирали да текат Като такива като Б Рашков и останалите синове и внуци на бивши комунисти приютени сега от ШАРЛАТАНИТЕ
  • 24 Верно

    27 12 Отговор

    До коментар #10 от "Впечатление":

    Ли си толкова праззз ? ПП и ДБ са най некадърната мафия !
  • 25 хе хе

    28 0 Отговор
    Бизнесменът Румен Гайтански - Вълка, който се намира в следствения арест ще бъде номиниран за кандидат-депутат от партията на Ахмед Доган - Алианс за права и свободи в Сливенски избирателен район. Това съобщи пред БНР председателят на партията в Сливен Владимир Мартинов, предаде БГНЕС.

    Гайтански е един от тримата обвиняеми по аферата с необезпечения кредит в размер на 150 млн. лв, отпуснат през 2019 година на фирма, свързана с Гайтански, от Българската банка за развитие.

    Коментиран от #35, #36

  • 26 Перо

    7 10 Отговор
    Пак гласувайте!

    Коментиран от #28

  • 27 Майора

    33 11 Отговор
    Просто Киро , за какво джентълменско споразумение говориш след като при вас изпъкнаха корупционните сделки с “Джемкорт” , кеша , пудела с пачките и то в ресора на Асенчо! Стига сте се оправдавали , вижте себе си - нов дълг от 20 млд лв , дупка в бюджета на НОИ от 10 млд лв , подарени на Путин и Русия от “Лукойл” 7 млд долара , взети и невърнати 5 млд лв от ФЕС , 1,5 млд лв от “Хемус”и ред други! Нищо не става от вас Харвардски мошеници!

    Коментиран от #44

  • 28 никакво гласуване

    19 3 Отговор

    До коментар #26 от "Перо":

    Не разваляйте сметките на купувачите на гласове, които суха пара са броили за да влезнат в парламента при ниска избирателна активност. Ей го на Вълка е новия спонсор на Доган.
  • 29 примамка

    22 12 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Ако не бяха тия обещани 10 милиарда мед за управленската каца, Киро и сие нямаше да жертва канадското си гражданство и канадска пенсия. Фразите им са само демагогия и майсторска реклама.
  • 30 Доктор

    19 9 Отговор
    Абсолютни нищожества.
  • 31 Ялчин

    12 21 Отговор
    Този път аз ще подрепя ПП. Всчки др са пупулисти.

    Коментиран от #32

  • 32 интересно

    20 14 Отговор

    До коментар #31 от "Ялчин":

    Какво реално направиха ПП за хората до момента? Освен че ги направиха по-бедни с 12 милиарда евро. Какво друго направиха?

    Коментиран от #42

  • 33 Българка

    15 17 Отговор

    До коментар #19 от "Развитие":

    Аз съм нормална, безпартийна и с гражданска позиция. И не лъжа. Напротив. Единствените, които не са напазарувани от ОПГ ГЕРБ-ДПС са ПП-ДБ. И те са реалната заплаха за магията с бели якички и надеждата за по-добър живот на българите

    Коментиран от #34

  • 34 извинявай че те прекъсвам

    15 8 Отговор

    До коментар #33 от "Българка":

    ма нищо нормално няма в тебе.

    Коментиран от #38

  • 35 врага на моя враг е съюзник

    14 7 Отговор

    До коментар #25 от "хе хе":

    И понеже ПП са срещу фракцията Пеевски, се съюзяват с противната фракция Чакъров Доган + Гайтански.
  • 36 хе хе

    11 4 Отговор

    До коментар #25 от "хе хе":

    да не би Вълка да се е дърпал да спонсорира дерибеите и затова Доган да го вкара в ареста, а сега го играе спасител. Хахахахаха
  • 37 Истината!!!

    12 15 Отговор
    Появата на Продължаваме Промяната в българската политика обърка сметките на Мафията у нас!!!

    Коментиран от #41, #45

  • 38 Само

    8 3 Отговор

    До коментар #34 от "извинявай че те прекъсвам":

    Ник нейма е нормален и дори показателен. Останалото е лековерие с леко изопачаване.
  • 39 Георги И

    10 15 Отговор
    ПП са абсолютно прави България над всички партии.
  • 40 Парадокс Бг

    16 7 Отговор
    Бойко Борисов се страхува да придвижи Антикорупционния закон напред, въпреки, че България ще загуби 10 млрд. лева, защото го е страх после с този Закон да не го разследват за Корупция по високите етажи на властта!
    Борисов шикалкави вече 10 години и го мотае същия закон...
  • 41 всъщност си прав

    9 18 Отговор

    До коментар #37 от "Истината!!!":

    Само че става дума за появата на ГЕРБ. Това е партията срещу която от край време скача цялото ДС котило. ГЕРБ е и единствената партия, която може да покаже нагледно какво е направила за България и българите.
    Колко от вас си спомнят как новата партия ГЕРБ спечели изборите с абсолютно парламентарно мнозинство?

    Коментиран от #46, #62

  • 42 Фактите не лъжат!

    10 17 Отговор

    До коментар #32 от "интересно":

    ПП-ДБ направиха най-важното нещо за Българите - вдигнаха минималната заплата и пенсиите!!!

    Коментиран от #47, #49

  • 43 българин 777

    10 5 Отговор
    чудят се как да се присламчат пак че крадените пари свършиха и те са хора я вижте колко хрантутници има на снимката 🤑😲😭
  • 44 Българка

    8 10 Отговор

    До коментар #27 от "Майора":

    А защо не коментираш ,че гербаджията Главчев изтегли преди 2 дни почти 9 милиарда ? Пак ли са виновни ПП-ДБ? И за какво са на служебно правителство тези милиарди. Нещо по темата?...........

    Коментиран от #53

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 така ги вдигнаха

    12 1 Отговор

    До коментар #42 от "Фактите не лъжат!":

    че преди седмица Главчев изтегли 9 милиарда лева НОВ държавен дълг, за да има с какво да ги плаща. Това ли е начина?
  • 48 ц.ц.ц.ц

    4 10 Отговор

    До коментар #46 от "Българка":

    и кога Бойко стана агент на ДС?
    Абе едно време като чели по-умни ви избираха. Сега кинтонемията разжда парадокси.
  • 49 ПП вдигнаха

    13 3 Отговор

    До коментар #42 от "Фактите не лъжат!":

    и цените на стоките, и размера на държавния дълг, от който изплащат пенсиите, ала дълга трябва да се връща с лихви, а той не се инвестира за производство в икономиката.
  • 50 Гост

    4 9 Отговор
    За какво да гласувам на избори, щом те си правят уйдурми?

    Коментиран от #52

  • 51 Гост

    8 3 Отговор

    До коментар #10 от "Впечатление":

    Като гледам, май ПП-ДБ все намират с кого да си стиснат ръцете, а само Възраждане пречат на плановете на всички.
  • 52 ама разбира се не гласувай

    6 5 Отговор

    До коментар #50 от "Гост":

    Недей гласува, че суха пара съм броил. Ако гласувате над 2 милиона, няма да влезна в Парламента! Никакво гласуване ви казвам. Никакво!

    Коментиран от #76

  • 53 За съжаление

    11 2 Отговор

    До коментар #44 от "Българка":

    Пак. са.. Пак са виновни ПП. Самия Асен Василев се похвали , че служебните правителства изпълняват неговия бюджет, който той е изготвил. Вдига пенсиите, без да е от приходи в икономиката , а от заеми. Те пенсиите се плащат същите от следващите правителства.
  • 54 а бе

    14 0 Отговор
    колко бяха заемите преди 4 години ?? ами само тази са изтеглени 10 млрд които потъват без да има видими инвестиции
  • 55 Грешиш

    5 7 Отговор

    До коментар #46 от "Българка":

    Само дипломиран ПОЖАРНИКАР.. Другото са заклинания.
  • 56 Законът дава прекрасна възможност

    10 6 Отговор
    ППДБ печелят изборите, предлагат надпартиен премиер с тяхната супер програма и той започва да управлява. Трепе мафията, корупцията, махмурлука и плешивостта. Цветя, рози и нови пози!
  • 57 Дупничанин

    6 7 Отговор
    "...когато те са готови заради комфорта на един човек да лишат държавата от 10 млрд. лева"
    ----
    Човешкият живот цена НЕМА! Особено кат се знае кой е "човека". Как така че се осмелявате да не му дадете 10 милиарда да си живее и покрива нуждите? Нъл тъй, бе, баце?
  • 58 ИзбираТела

    14 4 Отговор

    До коментар #10 от "Впечатление":

    ППДБ са новата кука на въдицата за балъци.
    Стръвта е празни обещания.
    2-3 години с едни, 2-3 с други, и робите гърбят ли гърбят за жълти стинки.
  • 59 На изборите сте у реката

    14 4 Отговор
    А това дето го казвате молба ли е или ултиматум?!И защо да зависи от ГЕРБ приемането на така желаните от вас закони?! Ами пратете "джентълменските си молби" на останалите партии, а с тях можете да направите мнозинство, защо ви е ГЕРБ🤣🤣🤣Много сте прозрачни и мноооого прости, язък за Харвард, че му зацапахте името....
  • 60 българка

    5 14 Отговор
    Бойко Борисов в момента трепетно очаква резултата от изборите, макар че какъвто и да е той за "Новото начало", Пеевски ще се нахвърли върху ГЕРБ /като .....без сравнение/, защото удовлетворяването на лакомията му за власт е неговото спасение. А нужните 3 закона, за да си получим парите, само ще влошат положението на ББ. Така че джентълменът-престъпник ще се крие, ще си трае, ще отказва, докато .....ще видим. Май няма спасение?
  • 61 123456

    12 3 Отговор
    Кви джентлемени, ве мен - тва са прости пендрели !
  • 62 Нашийник

    2 0 Отговор

    До коментар #41 от "всъщност си прав":

    Ако ти кажа как, трябва да вляза в затвора. Щото аз съм дребна риба. Че и документирано го имам. За лично ползване.
  • 63 факуса

    15 4 Отговор
    кви идиоти гласуват за тез мошенници

    Коментиран от #78

  • 64 Меркуцио

    15 4 Отговор
    Интересно! Киро се хили също Камала и също като нея ръси наизустени опорки! Изобщо ако демагогията болеше, тия двамата едва ли щяха да са живи!
  • 65 Това е истината

    10 5 Отговор
    Тия двамата колко много искат да се докопат до власта и отново да крадат!
    Само тук в коментара 5 пъти се повтарят едни 10 милиарда лева!Колко много алчност от един професионален л.ъжец и един осъждан к.радец?!
    Този път няма да могат да излъжат Борисов!Като спечели изборите и състави правителство само той ще отпуши европейските фондове и тия 10 милиарда лева ще дойдат в бюджета на България!

    Коментиран от #66

  • 66 Дупничанин

    3 6 Отговор

    До коментар #65 от "Това е истината":

    Викаш, баце ти не е ДОКАЗАН ОСЪЖДАН ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ?! Че и правителство щел да прави, бандита... Верно ли си верваш?
  • 67 Мразещ Данакозаплатаджии

    1 2 Отговор
    Откраднали са ги като законно усвояване минават през фирми първо за заблуда после джоб пара. А ганювците раята гласуват постоянно за тях странни българи
  • 68 Отговарям на един алкохолик

    7 6 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Направиха доста повече от двуличие, които рекламираше денонощно!
    1. Направиха детските градини безплатни.
    2.Данъчните облекчения за родители станаха 600 лв на дете ( 20 лева при боко)
    3. Увеличение на пенсиите и заплатите!

    Давай сега за двуличие! Твоите спонсори!

    Коментиран от #74

  • 69 Бивш партиен секретар.

    7 2 Отговор
    Ей тия нашите деца ,излязоха по големи крадци от нас.
  • 70 Ох повръщам като ги видя шайката крадци

    6 1 Отговор
    Не им давайте снимки те
    И на онова момче шефа на ГЕРБ
    Същото получавам и като гледам оня цървул от Кауфланд на рекламите
  • 71 Хубава работа?

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "евалата чалгопитеци":

    Ами за УКРАЙНА
    Солидарност и то атлантическа
  • 72 Бивш партиен секретар.

    4 1 Отговор
    Абе Българско ти не беше ли от партийната организация на Столипиново,помняте.
  • 73 Имало едно време

    8 0 Отговор
    Как са се наредили ,ДС любовница ,ДС роднина и така до края на света.
  • 74 Защото не съм алкохолик

    6 5 Отговор

    До коментар #68 от "Отговарям на един алкохолик":

    Помня кой управляваше - ПП, ДБ, БСП, ИТН. Помня кой какво предложи:
    Безплатните детски градини ги предложи БСП.
    Увеличените пенсии ги предложи БСП.
    Инфлацията я развърза Асенчо и повишените заплати и пенсии не успяах да я компенсират. Покупателната способност на населението падна.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #52 от "ама разбира се не гласувай":

    Аз, като гласувах, ти пак влезе в парламента. Щом си броил пара, ще си в парламента, независимо дали сме гласували или не. При пазарната икономика е така: който плаща, той поръчва.
  • 77 уйко калеко

    4 6 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Другарко БЪЛГАРКО.МОЖЕ ДА ПОТЪСИТЕ ИНФОРМАЦИЯ КОЙ Е НАЧЕЛО НА 99-ТОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.Това правителство е избрано с подкрепата на 134 депутати и не може да се запомни с нищо друго освен ареста на Б.Б ,,,ЕВТИНИЯ ,американски газ и купуването на руския ,чрез посрсдници.Най много ще се запомни с мисля еди ПАРАПЕТ.Никога дотогава не се е образувала подобна АНТИГЕРБ коалиция в НС .НЕКА ППДБ ДА ОБЯСНЯТ ЗАЩО ТОГАВА НЕ ПРИЕХА ТЕЗИ ЗАКОНИ И НЕ НАВРЯХА ББ В КУЧИ Г-З . ПОВТАРЯМ ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО ИЗПУСНАХА ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ.?И естествено избирателите ги наказаха на по следващите избори.Това сегашното джентълменско писмо е пълна пародия .
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 скрий се вече

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Колко управляваха и с кого?Борисов колко управлява? Дс и комунистите распарчосаха Бъпгария и все други са виновни.Аман от последни софиянци.
  • 80 Бивш партиен секретар.

    4 0 Отговор
    Комунисти и ДС агенти джентълмени ,голям майтап.
  • 81 ВЪЗМУТИТЕЛНО

    3 0 Отговор
    За да бъде на власт тиквата иска споразумение на Евроджендърски корумпирани престъпници. Като използва думите; джентълменско споразумение.
  • 82 Давидков

    2 3 Отговор
    НЕГРАМОТНАТА ТИКВА Е ЕВРО ПРЕСТЪПНИК. ЗАТОВА ТРЯБВА ДА МУ СКЪСАТ ЗАДНИКА В ЗАТВОРИТЕ НА ЧЕХИЯ. ТАМ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ ИЗПЪЛНИТЕЛНА БУЛКА СЪС ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ.
  • 83 командос

    4 0 Отговор
    НЕКАДЪРНИ ПРЕСТЪПНИЦИ СКЛЮЧИХА НЕ ИЗГОДЕН ДОГОВОР С ТУРСКА ФИРМА БОТАШ КЪДЕТО ВСЕКИ ДЕН ПЛАЩАМЕ МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЗА НЕУСТОЙКА. ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ СЛЕД КАТО НИКОЙ НЕ ГИ ОСЪЖДА ЗАТОВА СТРАНАТА НИ Е БЕДНА.
  • 84 Донев

    3 0 Отговор
    България се отказа от Руския газ, Но наведени политици прекарват през територията ни руски газ за Европа. Това са болните амбиции на неграмотната мутра.
  • 85 Виктор

    2 3 Отговор
    Престъпника пречеше да се изгради нов съвременен Национален стадион.Но в същото време плати над 30 милиарда за летящи ковчези който са музейни експонати. С тези пари можеше да се изградят над 20 големи стадиони на тях да се провеждат Европейски и Световни първенства. Но господарите му създават нови врагове и искат да им бъдем спонсори на военната им индустрия.
  • 86 Банчо

    2 4 Отговор
    Докато Борисов е още жив и не е в затвора, няма да бъде изграден нов Национален стадион.Затова ще бъдем футболно джудже на балканите.
  • 87 тиквенсониада

    2 2 Отговор
    Тея почнаха да се ГАВРЯТ с Борисов ?
    Но той пък и друго не заслужава май !
  • 88 свиреп ОХЛЮВ

    1 4 Отговор
    Тиквата-Тулуп не искаше ли и ДЖЕНДЪРСКО споразумение , в типичния си ПРОСТАШКО-БАНКЯНСКИ изказ !
  • 89 Бай село

    2 1 Отговор
    Бойко е велик червени ибрекчии.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове