15 Септември, 2024 12:41 1 568 101

Акад. Николай Денков: Войната между олигарсите създава политическата нестабилност

  • николай денков-
  • олигарси-
  • делян пеевски-
  • пеевски-
  • дпс-
  • корупция

Пеевски е най-голямото зло в политическата система, предупреди бившият премиер

Акад. Николай Денков: Войната между олигарсите създава политическата нестабилност - 1
Снимка: БГНЕС

"Политическата нестабилност е само външно проявление на войната между олигархичните кланове и тези, които владеят завладяната държава в тяхната борба за влияние. Можем да управляваме евентуално с ГЕРБ, но не можем да се върнем обратно през 2020 г., както искат Борисов и Пеевски. Ако някой храни илюзиите, че ПП ще подкрепи ГЕРБ на Борисов - да се върнем в тази система, в която се разпределят порциите, който е близък до властта на олигарсите, това с участието на ПП няма да стане".

Това заяви пред БНР акад. Николай Денков от ПП-ДБ.

"Другите или са част от тази завладяна държава, или искат да се включат в нея.

Искаме да премахнем този модел.

Няма как да решим политическия казус - да направим редовно правителство, ако не бъде решен и проблемът за тази война между олигархични кръгове. Тази война между олигарсите създава политическата нестабилност. Политическата нестабилност не е създадена от политиците, а от мафиотите", категоричен бе той.

Според него Пеевски започва да губи почва под краката си:

"Той още не го е разбрал, но това е процесът, който се случва. Той ще загуби тази политическа битка. В един момент ще излезе и от парламента. Този процес ще се пренесе и към ГЕРБ. В интерес на ГЕРБ е да реши проблема, колкото може по-скоро, за да може държавата да стане управляема", посочи бившият премиер.

Пеевски е най-голямото зло в политическата система

и то трябва да бъде отделено, ако искаме да продължим напред, отново повтори акад. Денков. Според него Пеевски е човекът, който злоупотребява с властта, която има в различните институции.

По думите му успехът на Пеевски в огромна степен се дължи на симбиозата му с Борисов. Докато тя не бъде отделена от политическата система в България, ние не можем да продължим напред, смята той.

"Ако решим проблема с правосъдната система, много бързо България може да дръпне напред. Докато не махнем тези фигури от прехода, ще боксуваме на едно място. Този проблем трябва да го решим", подчерта Николай Денков в интервю за предаването "Неделя 150".

Според него Делян Пеевски има голямо влияние върху ръководството и парламентарната група на ГЕРБ. Промяната в ДПС и изпускането на част от контрола върху ДПС от Пеевски ще се пренесе и към други партии, категоричен бе той и обясни:

"Пеевски ще иска да компенсира тази загуба на влияние в ДПС с увеличаване на неговото влияние в други партии. БСП е едната от тях. ГЕРБ е другата партия, върху която той ще се опита да увеличи влиянието си. Сблъсъкът в ГЕРБ между хората, които ще слушат повече Пеевски и тези, които биха искали да продължат като европейска партия напред - този сблъсък е неизбежен. Интересно е да видим Борисов как ще се позиционира".

Няма ясен победител от последните избори, и на тези избори няма да има,

изказа мнението си Николай Денков. Според него никой няма да се съгласи Борисов да застане начело на държавата. По думите му рецептата на Борисов е да няма правителство. А от ПП-ДБ отново предлагат преговори и търсене на премиер, в който ще има доверие:

"Рецептата, в която се казва - или това, или нищо друго - не работи. Много лесно се слагат етикети. Истината е, че през тези години ние сме тези, които успявахме да правим правителства, бюджети, заложихме икономическа политика и вдигнахме доходите".

Нашата цел е да върнем доверието на хората, декларира бившият премиер от ПП-ДБ. За тях е важно този процес, в който хората се почувстваха заблудени от сглобката - това беше загуба на доверие, ние отново трябва да им кажем защо сме политиката и да им върнем доверието. Това е процес, който ще отнеме време, добави той.

Политикът подчерта, че към момента новият вътрешен министър е сменил само двама областни директори. Около 15 други обаче са още тези, които сложи Калин Стоянов, добави той. Очаквам да видя дали министърът ще успее да постави хора, които са готови да се хвърлят в тази битка или ще се снишат и ще чакат да минат тези избори, каза Денков.

Според него етническо напрежение в страната няма: "Всички хора, с които контактувам, казват, че няма основание за такова напрежение".

По думите му обаче хората не са представени достатъчно добре нито от ДПС, нито от ГЕРБ. Те търсят своето представителство, смята той.

Според него в програмите има всичко, което е важно за хората във всеки един от секторите. Въпросът е дали можем да ги реализираме, посочи акад. Денков. По думите му ГЕРБ упорито и системно отказва да работи по темата, свързана с борбата с корупцията.

"Въпросът не е дали знаем какво да направим, а как да го направим, включвайки и борбата с корупцията, която блокира много от възможните решения.

Част от тези законопроекти са подготвени миналата година.

Например правилата за избор на членове на анткорупционната комисия са от октомври 2023 г. в Народното събрание. ГЕРБ отказва да работи по тях. Тях ги е страх, че ако действително се направи промяна в тези системи, може да се окажат под ударите на съответните разследвания".

В кампанията ПП-ДБ слага фокус и върху други теми - грижа за младите, семействата, децата. Фокусът на нашата кампания ще бъде как да се погрижим за бъдещето на България, посочи представителят от ПП-ДБ и добави: "Ще говорим и ще работим в тази кампания за нещо, което пряко интересува хората - как да живеят по-добре в България".

България засега не е неуправляема държава, категоричен бе акад. Николай Денков. Според него в България няма икономическа криза, защото тези 4 години България е с най-добрите икономически показатели откакто е влезнала в ЕС. Политическата криза все още е управляема, смята той и предупреди: "Ако обаче политическата криза се пренесе в икономическа, това би могло да има тежки последици".

Икономически сме добре, защото след като беше сменено управлението на Борисов, беше сменена икономическата политика, обясни бившият премиер, според когото бюджетите на Асен Василев са със съвсем друга философия.

"Всичко това даде резултати.

Миналата година беше рекордна по инвестиции. Ако не решим политическата криза, тогава тя ще премине в икономическа и може да стане страшно".

Николай Денков подчерта, че е важно правителство, ЦИК, съдилища да свършат безупречно своите ангажименти, за да няма основание за оспорване.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даниел

    28 1 Отговор
    Нека всички избиратели погледнем листите на партиите и след като прочетем имената на предлаганите за депутати да преценим къде има най-малко компроментирани личности!

    Коментиран от #21

  • 2 Червената шапчица

    7 19 Отговор
    Огнян Стефанов - Случайност или престъпление: - Защо обаче няма версия, която да проверява вероятността за диверсия за разбилия се самолет в Граф Игнатиево?? Буквално преди дни шефовете на ЦРУ и МИ-6 – Уилям Бърнс и сър Ричард Муур назоваха Русия като потенциален извършител на саботажни действия и терористични актове в България. Главният руски шпионин българският президент и върховен главнокомандващ ген. Румен Радев беше в авиобазата. Сигурно са му дали да бърника по самолетите... (ГРУ) Путин

    Коментиран от #11, #31, #54, #82

  • 3 Румен Пилона и Буда Ломоносов

    7 28 Отговор
    Аз пък ще гласувам за Пеевски

    Коментиран от #56

  • 4 Вашите

    22 13 Отговор
    Действия и бездействия, са причината за политическата нестабилност, бе Денков ! Но как да го разбереш, като пипета ти, е на първокурсник

    Коментиран от #100

  • 5 Българка

    23 13 Отговор
    Пеевски е най-голямото зло в политическата система
    Абсолютно подкрепям анализа на Денков. Борисов е другото голямо зло.Тези две дебели мутри трябваше отдавна да бъдат осъдени и вкарани в затвор, ако имахме работеща правораздавателна система. В момемнта държавата е пленена от мафията.
    Българи не гласувайте за ОПГ ГЕРБ-ДПС

    Коментиран от #9, #28

  • 6 евалата чалгопитеци

    22 13 Отговор
    Как е Промената? Дебелеете ли?
  • 7 Нали

    11 2 Отговор
    толкова години , от създаването им , те се крепят на "политиците" продажни !
  • 8 Желанието не е еднолично

    16 15 Отговор
    Тоя.е за прибивание.

    Коментиран от #58

  • 9 Пеевски е Национален герой

    5 27 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Пеевски отърва България от мъртвешката хватка на КГБ през Доган.

    Коментиран от #13, #14, #63

  • 10 щеше да е вярно,

    21 12 Отговор
    ако го казваше друг освен самоизбралия се академик сапунджиев.
    КЪДЕ бяха те, докато управляваха и правеха ТОЧНО ОБРАТНОТО на това, което ХОРТУВАТ докато са в опозиция? Никога вече про100киро Шиндлер и сие!!!
  • 11 Българка

    15 8 Отговор

    До коментар #2 от "Червената шапчица":

    Абсолютно подкрепям позицията на Огнян Стефанов. Още повече при разбит самолет за милиони и два смъртни случая минути след като Радев напуска базата е редно да се разследват всички възможни причини. А и не разбирам защо са изтрити записите/ снимките на трагичния полет от прокуратурата? Явно вече тече акция за прикриване и замитане на случая

    Коментиран от #98

  • 12 Румен Пилона и Буда Ломоносов

    11 19 Отговор
    За разлика от ППДБ, Пеевски не е назначил нито една своя роднина на държавна хранилка.

    Коментиран от #53

  • 13 учудващо е, че

    13 8 Отговор

    До коментар #9 от "Пеевски е Национален герой":

    народът ни търпи всички безобразия на мнозина политици, но този е един от нетърпимите. Обидно е за нас като народ да търпим и даже някои толерират този невъзпитан, озлобен и арогантен човек! Той няма никакъв опит като политик. Тук се ВРЯЗА и реши, че и тук ще направи зулумите, които вече направи на няколко места.С недоказано и неразкрито финансово досие. Но учудващо е поведението и на Доган, който го въздигна и нарече феномен, а сега си мълчи като риба. Това не е неговото поведение! Какво става?

    Коментиран от #30

  • 14 Българка

    20 6 Отговор

    До коментар #9 от "Пеевски е Национален герой":

    Пеевски е международен престъпник, санкциониран от САЩ и Великобритания с престъпления ,описани на 300 страници доклад от САЩ

    Коментиран от #17, #19, #22

  • 15 По делата им,

    8 10 Отговор
    Ще ги познаете! Нещо за повишаването на МДТ, от Денков пишете, а не спуснати опорки, срещу Пеевски ! До преди Калин Стоянов , сега Пеевски !
  • 16 тйхт

    11 6 Отговор
    Точно така, акад. Денков! Клановата борба трябва да се прекрати и да излъчим едно стабилно, работещо правителство за България.
  • 17 Кога един човек

    8 9 Отговор

    До коментар #14 от "Българка":

    Е престъпник, а? Набеждаването е престъпление!
  • 18 да питам два въпроса

    15 9 Отговор
    1. Колко електрокари направи "германския" завод на Кирил Петков в Ловеч, за 65 милиона лева?

    2. Денков от ПП ли е, или от ДБ и на каква позиция е в партията?
  • 19 Марш ма

    12 7 Отговор

    До коментар #14 от "Българка":

    Трол кеееиие
  • 20 Гунчо

    16 12 Отговор
    Докато беше премиер, що не го вкара в затвора, бе, господин академик? Пък ако те беше страх, трябваше да се обадиш във Вашингтон, та да додат да го откарат набързо в САЩ и да го турат у Гуантанамо по закона Магницки. А сега ревеш тука, тормозиш гражданите.

    Коментиран от #50

  • 21 Вярно

    4 8 Отговор

    До коментар #1 от "Даниел":

    Олигархия = политика + капутали.
    Борбата между американските олигарси създават нестабилност. Такива са олигарси като Тръмп и такива в сянка около Харис.
    Такава бестабилнист създават, че цялата земя се тересе от войни и бандитизъм
  • 22 Провери си гените,

    7 6 Отговор

    До коментар #14 от "Българка":

    Защото пишеш глупости, а българите сме умни, честни и справедливи!

    Коментиран от #34

  • 23 Аяр

    11 7 Отговор
    Спечелете изборите и тогава поставяйте условия.Некадърници.Винаги друг им е виновен.
  • 24 ФЕЙК

    15 11 Отговор
    И самопровъзгласилия се за академик пърДенков се изпусна по въпроса!
  • 25 ха ха

    7 8 Отговор
    не бре денкоф , войната е политици срещу населението , и е организирана от фашизоидни демократи и болни от алчност психясали "служители"
  • 26 Майора

    10 10 Отговор
    Измисленият академик пак се изказа неподготвен! Аз не знам що за хора ще гласуват за тях след станалите ала бала с машините , кеша , пудела с пачките и искането за овладяване службите и цялата власт в страната! Да не говорим за уж доброто при изхарчени 9 млд за 9 дни , нов дълг от 20 млд , дупка в бюджета на НОИ от 10 млд , подарени на Путин и Русия 7 млд долара пт дерогацията , взети и невърнати 5 млд от ФЕС , 1,5 млд от”Хемус” и прочие! Гледайте себе си , за нищо не ставате!
  • 27 Да, да, Верваме ти

    10 12 Отговор
    Малей, какво интервю, какво чудо от мишката🤣🤣🤣И всички са виновни, най вече Пеевски и Борисов, а те шарлатаните, заедно с техния родител са ангелчета с крилца! Ама при тях няма корупция, да не си и помисляте!Това Нексо, Джемкорп, пуделчето с пачките, заплатите от ББР, това са приказки на завистниците🤣🤣🤣Ша ни опраят те за 80 дни ,ако гласувате за тях, а не като царо за 800 дни! Тея пари от Европата трябва да им попълнят техните сметки и офшорки, нищо, че народа тъп чака нещо да се направи за добруването му!Айде плъхчо с више, давай, като няма ляб, поне да има зрелища!😂
  • 28 Няма да хване

    6 9 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Да дееее... така е , ама и Денков е склонен пак да се съеши с Барба Ганьос , ако се бил разграничил от Пеевски , което е смешно и няма да хване дикиш.
  • 29 Казуар

    8 7 Отговор
    Когато ПП се появи на политическата сцена, без да бъдат добре познати, срещу тях се нахвърлиха хора от статуквото. ДПС се отличи, например Хамид Хамид стигна до там да ги обижда, Рамадан Аталай също, професори и професорки, доценти и доцентки настанили се удобно в статуквото яростно започнаха да ги атакуват обикаляйки студията като анализатори.

    Коментиран от #35

  • 30 Румен Пилона и Буда Ломоносов

    1 5 Отговор

    До коментар #13 от "учудващо е, че":

    Факти дай, не празни приказки.
  • 31 ТИР

    4 7 Отговор

    До коментар #2 от "Червената шапчица":

    Да,,,сутринта погледнах под леглото и там руски шпионин,,,
    ставате вече Смешни,,,
  • 32 ИМПЕРИАЛИСТ

    9 8 Отговор
    Тоя квичи още преди да са го били...на изборите!
  • 33 Някой

    12 0 Отговор
    А войната между мутрите началото на 90-те години, не създаваше ли политическа нестабилност, защото тогава се създаваше тази олигархия !!?
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 хе хе

    11 8 Отговор

    До коментар #29 от "Казуар":

    ПП са медийна рекламна формация, създадена само чрез реклама в медиите. Нямат програма, устав и дори местни структури. Как се печелят избори без твърд електорат? С алабала с машините и с парите на Бобокови?

    Коментиран от #59

  • 36 БгТопИдиот🇧🇬

    12 4 Отговор
    Лиже ш правилните )(ъзове и ставаш професьор и даже политик.
  • 37 Реалист

    10 2 Отговор
    Пеевски е едно голямо мазно петно върху Българската политика@
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Чест и почитания на Денков!

    13 5 Отговор
    Прав е за Пеевски! Той и Борисов са като тумори за България!
  • 40 Ко речи?

    8 9 Отговор
    Стига сте го академосвали този! Академик е само в БАН-ичарницата, Тази титла върви само там. На улицата е най-обикновен бай Онзи.
  • 41 Шар.латанин

    2 6 Отговор
    Тях Ка.уня и Мутр.афо.нова роди ги .......
  • 42 Прав е академик Денков!

    11 4 Отговор
    Ако Борисов и Пеевски направят мнозинство, пак ще има крадене и терор над българите!!!!
  • 43 Цитат от германски медии

    12 5 Отговор
    "С постоянните избори България от години се върти в кръг. Могъщи кукловоди като Борисов и Пеевски дискредитират демокрацията", коментира политик от германската СвДП, който е докладчик за България. Това казва всичко!
  • 44 Браво, Денков!

    9 4 Отговор
    Борисов и Делян Пеевски дърпат конците задкулисно. Очевидно собствените им интереси са по-важни за тях, отколкото добруването на страната.
  • 45 Размисли

    8 2 Отговор
    Медийните бухалки и кафяви сайтове "Пик" "Афера" и "Блиц" излизат начело в играта на Пеевски за разгромяване на критиците на статуквото и на всяка потенциална опозиция още в зародиш!
  • 46 Възмутен

    8 1 Отговор
    Освирепялият от глад за публичните финанси на страната ни е бруталния и безкомпромисен Пеевски, който гази всички и всичко, което се изпречи на пътя му! Според Лондон той е замесени в престъпления, свързани с корупция, включително злоупотреба с публични средства! Дайте му още на този ненаситния...

    Коментиран от #47

  • 47 така ли

    8 1 Отговор

    До коментар #46 от "Възмутен":

    Пеевски можел да купи до 120 000 гласа за изборите. Ако гласуват над 4 милиона избиратели, колко процента ще са тези 120 000 гласа и ще му стигнат ли да влезе в Парламента? ИЗЛЕЗТЕ и ГЛАСУВАЙТЕ.
  • 48 Здрасти

    1 4 Отговор
    Денков от ПП ли е, или от ДБ и на каква позиция е в партията?

    Коментиран от #51

  • 49 Истината е тая

    5 4 Отговор
    Мравката е много н.агъл,арогантен,злобен и алчен "човек"!
  • 50 Парадокс

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "Гунчо":

    Ти как мислиш се вкарва в Затвор голям Мафиот???
    Той и Ал Капоне не са могли да го вкарат в затвора за десетки престъпления, с които създава престъпна империя, а го осъждат за укриване на доходи и ощетяване на държавата с над 200 000$ !
  • 51 Съвет

    2 1 Отговор

    До коментар #48 от "Здрасти":

    Потърси си сам в Уикипедия!
  • 52 гражданин

    5 2 Отговор
    с какво ГЕРБ са били европейска партия Денков, какво европейско направиха и постигнаха за 12 години техни управления, пътищата ли са европейски, културата и отношенията ли са европейски, администрацията ли работи по европейски стандарти, социалната система ли е европейска, държането на лидера им, европейско ли е, това говорене прилича на подготвяне на почвата, за нова сглобка, трудно ще върнете изгубените гласове, вие от ППДБ, пак ще бъдете младши партньор на ГЕРБ, но този път с 10 процента от вота
  • 53 Българка

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "Румен Пилона и Буда Ломоносов":

    Че тя дори майка му се отказа от него официално и каза,че няма нищо общо с Пеевски
  • 54 Альооо

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Червената шапчица":

    Объркал си статията!
  • 55 Гост

    3 4 Отговор
    Този е един от основните участници, но явно му секнаха приходите и се реве . Да си помислим, че е честен и почтен, та затова уж се дистанцира. Ни лук яли, ни лук мирисали!
  • 56 Позор!

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "Румен Пилона и Буда Ломоносов":

    Твоят вожд Пеевски, който е санкциониран за корупция и пране на пари от Великобритания и САЩ по глобалния закон „Магнитски“!!!! Според Лондон той е замесен в престъпления, свързани с корупция, включително злоупотреба с публични средства!!!!
    Този ли ти е идол?! Ужас! Срам и позор!
  • 57 Илия Златев

    6 4 Отговор
    Денков не ми отваряй устата че вашето правителство доограби България.
    За какво са ни рабитите китайски автобуси и вмирисаните електрически тротинетки и те не стабилни и рушащи се,
    когато народът гладува и всичко поскъпва страшно бързо заради инфлацията. Поемете си отговорността.

    Коментиран от #65

  • 58 Без заплахи!!!

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Желанието не е еднолично":

    Не призовавай към насилие!
  • 59 Казуар

    6 1 Отговор

    До коментар #35 от "хе хе":

    Борисов обикаля страната и около него винаги има тайфа от слагачи, кариеристи,службогонци, чакащи нещо като държавни и общински поръчки и затова борбата срещу окопалите се бойковисти ще бъде много трудна и ще засегне гражданите.
  • 60 Няма какво да очакваме

    3 1 Отговор
    Истина е че кандидатите на партиите са с примитивно мислене и с нисък интелектуален потенциал на ниво кръчмарско мислене !
  • 61 Град Козлодуй

    2 4 Отговор
    Вие сте олигархиите Моля
  • 62 Диляна Стефанова Иванова

    1 4 Отговор
    Едно време бях в СУ и имахме взаимоотношения с него. Той ме пипаше по ръката, беше много нежен мъж.
    Страшно много ме харесваше по това време беше и женен, а аз бях сгодена за Станчо. Така или иначе мъжът ми не разбра. Все пак бях докторантка в СУ и се налагаше да пътувам заради обученията... Радвам се, че професор Ангарска ме запозна с него. Аз много го харесах. После той се разведе но взе Славка Чолакова, тя му беше докторантка за мен връзката им дори и извънбрачна беше подигравка. Като цяло Денков отказа и помощ на Ангарска няма да го забравя и това. Тогава се зарадвах, та тя си получи заслуженото.
  • 63 Напротив!

    6 1 Отговор

    До коментар #9 от "Пеевски е Национален герой":

    Пеевски и Доган са идно и също Зло, просто се скараха за пари и власт! Два клана се сбиха..
  • 64 Цитат от германски медии

    6 0 Отговор
    "През юни 2021 г. администрацията на Байдън в САЩ наложи санкции по Закона Магнитски срещу Пеевски и политика от партия ГЕРБ - Владислав Горанов за участие в „значителна КОРУПЦИЯ“!!! Активите на техните 64 компании, съхранявани в САЩ, бяха конфискувани и срещу тези компании беше наложена търговска забрана в САЩ!! Делян Пеевски олицетворява олигархичната система на клиентелизма като никой друг." пише Der Spiegel.
  • 65 Колегата

    4 0 Отговор

    До коментар #57 от "Илия Златев":

    Перяха пари и то държавни, нали трябваше да пишат, че правят нещо с тях,
    разбира се, че ще взимат решения за нещо, за да източат държавните средства и да са им
    допълнителен доход. Няма да забравя как българите бяха в потрес Тошко дето уж убеждаваше, че
    ще помогне с техен доход гласува за собствен свой постоянна заплата и всички единодушно казаха за с "да".
    Увеличиха си заплатите независимо какво е положението в България.
  • 66 Сталин

    2 6 Отговор
    Фашиска усраинска мутра мръсна няли кой да те .......
  • 67 Помним, помним!!!

    6 0 Отговор
    Избирането на Делян Пеевски за председател на Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС) на 14 юни 2013 г. беше основният повод за протестите срещу правителството "Орешарски". Българският парламент трябваше да оттегли решението си след ден!!!!
    Протестите в крайна сметка доведоха до падането на правителството на БСП-ДПС. Твърди се, че Делян Пеевски има близки връзки с организираната престъпност.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 егати

    6 3 Отговор
    Гледай ако изпуснеш сапунчето Пеевски да не е зад теб.

    Коментиран от #71

  • 70 Мдаа

    6 0 Отговор
    Пеевски и Борисов са двете страни на една и съща монета!
  • 71 Миш маш

    1 1 Отговор

    До коментар #69 от "егати":

    Може и обратното!

    Коментиран от #73

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 егати

    0 0 Отговор

    До коментар #71 от "Миш маш":

    неможе
  • 74 Владислав

    6 3 Отговор
    Божеее, боже мой обръщам се към Денков дано чете това. Изчитам и всичко и всички коментари.
    Положението на България не е добро най-лошият случай е че имаме милиарди взети от ЕС за заеми, после не само ние но и децата ни че и техните деца ще изплащат парите. Това цялото е затормозяване. Инфлацията расте, прецакаха ни с газта, тока, водата че и с храната. От Украйна ще взимаме пшеница а наща по-чиста и по-качествен аще изнасяме. Нямаме производство на нищо. Нищо не работи дори тока не си го произвеждаме, ние сме една малка поробена страна , роб на другите страни. Каквото ни кажат по от високо това ще правим. Това е срам вече по нищо не сме на първо място освен по: ниски заплати, лош стандарт на живот, повишена инфлация. Опасявам се че удряме дъното си относно развитието. Ние сме изостанали от всякъде. От толкова крадене се чудя как на политиците не им е срамно че чакат само евросредства за още повече да си напълнят гушите.
    Резултатът е бедна държава, колкото и грозно да е дори понатрушена и разбита заради лоши пътища, боклуци като превозни средства че и не ми се говори, токсични храни които предлагат като отпадък за другите страни за по-бедните. Това сме ние изоставаща страна взимаща боклуците на страните и после сме със заболяванията.

    Коментиран от #77

  • 75 Диляна Иванова-Станчева

    3 5 Отговор

    До коментар #72 от "Хахаха":

    Това е самата истина аз съм доцентка по физикохимия и съм учила в СУ, но бях докторант до 2016г там, бях започнала на самостоятелна форма от 2010г,. работих през това време в ШУ. На тях им трябваше кадър по физикохимия. Учих в СУ. Ако вярвате, че е лъжа, ами не факт е. Денков флиртуваше, макар че е женен с много жени една от коит бях и аз. Тогава не се омъжих. След като забременях 2016г по време на бременност тогава се омъжих. Докато бях с мъжа ми бях поне 7 години преди да сключа брак бях и с Денков. Факт е че моят мъж не знаеше това, понеже го криех, пазех го в тайна. Денков беше женен, а аз сгдена за друг човек. Фейсбук имам но там публикувам само снимки. В момента се пиша с фамилието на мъжа си впрочем.
  • 76 МДА

    3 4 Отговор
    ДЕНКОФФ И ТИ СТАНА ОЛИГАРХ. ДАНО ИМАШ МЯСТО ВЪВ ВАС ЗА МИГРАНТИТЕ ДЕТО ДОГОВОРИ, ЧЕ ПО ВИТОШКА ВЕЧЕ Е ОПАСНО ДА СЕ ХОДИ
  • 77 Значи,

    1 1 Отговор

    До коментар #74 от "Владислав":

    Глобата , от ЕС , за свърх производство, е лъжа? Да, ама не! Нали не произвеждаме нищо, а плачеш за пшеницата ни !
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Всички

    1 2 Отговор
    Преподаватели, са на психичното равнище на учениците и студентите си! Няма израстване! Пубери си остават, за цял живот!

    Коментиран от #88

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 АРЕС Z

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Червената шапчица":

    Червена шапчице,ах ти малка и долна ку.........
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 шефа

    3 3 Отговор
    Този соро....... плъх трябва да бъде набит на к.л на жълтите павета !!!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Станимир

    1 2 Отговор
    Искам да попитам защо ПП иска ГЕРБ, като не могат да се разберат такива глупости и маневри бяха при завъртането на кабинета Денков-Габриел, необсъдени неща и излагации. Наистина как си мислят, че ще стане тази работа? Това е някакъв абсурд, ама пълна нестабилност. Според мен е станало всичкото това на пародия. Ами да влезнат нови партии да се оттеглят някои, ако трябва. Необходимо ни е правителство не цирк. България не е клоунска страна, стегнете се малко. Всички избори са разход. До кога така? Още заеми ли ще има страната ни заради ваши вътрешни конфликти? И пак на избори.... не го устройва никой.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Диляна Иванова-Станчева

    1 3 Отговор

    До коментар #79 от "Всички":

    Да, така е учителките не са на ниво. Те са прости хора и не са постигнали.
    Те нямат титли и не са създали нищо качествено по пътя си освен децата които са обучавали,
    е някои де. Все пак обаче и този труд макар и малък трябва да се цени, но има и учителки с
    никакви знания завършват това е зле. В ШУ завършват само знаещи и можещи обаче и така е.
  • 89 Диляна Иванова-Станчева

    1 2 Отговор

    До коментар #87 от "Диляна Иванова-Станчева":

    Изтрит е мой комнтар виж на 78, факт е.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Диляна Иванова-Станчева

    1 2 Отговор
    Славка Чолакова беше по-млада от Денков, но аз доста по-млада от нев и по-красива и привлекателна,
    да факт е, но аз не му бях любовница, такава каквато тя му беше и то дълги години. Той се криеше от жена си и спяха и в лабораторията и по хотелите. Беше срамно, Денков лъжеше и жена си и доста жени по това време. Даже подлъга и мен. Без малко да се хвана. Тази година ще правя и 41години. С 21 години съм по-млада от него. Не му правеше чест. Той е един мърсник, който се заиграваше с васяка една. Беше си като хамстер. Истински Казанова и по хотели и нпред-назад.

    Коментиран от #92

  • 92 Игор

    1 1 Отговор

    До коментар #91 от "Диляна Иванова-Станчева":

    Айде бе, Дилянка наистина ли? Не мога да повярвам, та Денков нищо и
    никакъв човечец пенсионер с толкова сили. Малиии.
  • 93 Безпристрастен

    0 1 Отговор
    Какво искаш да ни кажеш? Това,което всеки здравомислещ българин го знае от десетилетия - че олигархията си закупи държавата България.Всички до един се кълнете ,все в името на народа,разтягате локуми,как сте единствените " чисти" на хоризонта,сега ни поднасяш,че Олигарсите водели битки.Те в Парламента ли са? Ако не са, какво ви пречи на всички вас-" Чистите и необвързаните" да се обедините( както те го правят) и да им покажете,откъде изгрява слънцето.Със бухалката на закона.Не става,защото всичките сте на хранилка,при различни господари - олигарси.

    Коментиран от #94

  • 94 Диляна Иванова-Станчева

    1 3 Отговор

    До коментар #93 от "Безпристрастен":

    Разбира се, че е така, но важното е, че Денков го прави преди пенсиониране това.
    Идеята е да ни научи всички на ум. В дадения случай ти не разбираш. По-нататък ще разбереш.
    И всички ние чакаме Денков с нетърпение да се песионира.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Доктор

    2 1 Отговор
    Рядко срещано хлъзгаво нищожество.
  • 97 Този кой беше от пяната не се вижда?

    2 1 Отговор
    Галя от Козяк ги е изкарала марионетките
  • 98 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Ще го заметът, както заметоха и случая с дефектните руски реактори ВВЭР-440 в АЕЦ Козлодуй, както и строежът на проектирания от "братушките" АЕЦ Беляне, върху 50 метров слой тиня...
  • 99 Чалгопитекът

    0 1 Отговор
    Денков пак се изказа.
  • 100 Разбира го

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Вашите":

    ама много му се пътува по Света
  • 101 Искам

    1 0 Отговор
    Да кажете на идиота Атанасов да си подава оставката,след това неспокосано изказване за сближаване с ГЕРБ ,с тези самоуниьителни оправдания за Захариева.Ами той ви дискредитира.Като харесва толкова ГЕРБ да стане коалиция с него.Не да дискредитира ПП ,а да говори за печелене на избори.Кск си представяте да печелите избори с такива изявления подлизурковски.Ще му купя наколенки и наистина на такива подлоги не трябва да се вярва.Сигурно Пеевски има компромати срещу него.Но с такива изказвания платени или не той отблъсква избирателите от демократичната общност.С неадекватни хора не се занимавайте.Това не са партньорите,които заслужавате,накрая ПП ще обере парсата,а тия около вас мисля,че са предатели.а
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове