16 Септември, 2024 17:44 1 881 29

Ваня Григорова: Настоящото ръководство на БСП бяха хората, които разпространяваха всичко, което говореше Нинова

  • ваня григорова-
  • бсп

Според нея България трябва да има „силно ляво и проработническа политика”

Ваня Григорова: Настоящото ръководство на БСП бяха хората, които разпространяваха всичко, което говореше Нинова - 1

Как политическата криза се отразява на левите партии? Темата коментира общинският съветник Ваня Григорова в студиото на „Пресечна точка”.

„Няма как аз да съм в коалиция с хора, чиято предизборна кампания беше изградена основно върху това да ръсят клевети върху Коалиция „Солидарна България”, в която бях аз. Настоящото ръководство на БСП бяха хората, които разпространяваха всичко, което говореше Нинова. От „Левицата” също бяха съсредоточили кампанията си срещу нас и срещу мен конкретно, а не по темите, които вълнуват българските граждани”, посочи Григорова.

Според нея България трябва да има „силно ляво и проработническа политика”. „Трябва да протекат едни много тежки процеси на обновяване – както на лицата, така и на политиките”, смята тя.

Григорова обясни защо е решила да не се кандидатира на предстоящите избори: „Това, което показа предходната кампания, е, че трябва да има отделна формация, която наистина е фокусирана върху правата на работещите, на трудещите се граждани, включително върху тези на хората, които работят за себе си. Докато не направим такава формация, смятам, че повече няма смисъл някой да ме разглежда като брошка”, категорична е тя.

По думите ѝ има политики, които трябва да са в основата на лявото. „Аз в момента не ги виждам или се използват само като параван за прокарването на други политики”, каза още Григорова.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Все пак се решиха

    6 16 Отговор
    На промяната, защото с Нинова партията губи, а и поначало лидееът дава тон

    Коментиран от #6

  • 2 честен ционист

    17 7 Отговор
    Ванчето знае ли, че БРП (комунисти) през 46 год нарежда: „Да се обезглавят организациите на другите партии и не им се позволява да живеят свободен организационен живот”.
  • 3 Иванова

    28 3 Отговор
    И сега направихте една - Сбирщина от всички БКП-та по земните кълбета!
  • 4 Осемдесет години,

    21 5 Отговор
    В България не е имало дясно правителство, госпожо! Научи какво е характерно за дясно, а какво за ляво правителство!
  • 5 Нека има приоритети

    15 3 Отговор
    И защо губим милиони от Плана за възстановяване, някой да попита поне, освен Пеканов
  • 6 хмм

    18 2 Отговор

    До коментар #1 от "Все пак се решиха":

    Сега ще закрият партията. Все пак такъв е планът.
  • 7 Бийте камбаната

    14 7 Отговор
    Губим милиони от Плана за възстаноеяване, защо мълчите

    Коментиран от #26, #27

  • 8 …” силното ляво

    14 3 Отговор
    И проработническо правителство” , уважаема, фалираха социализма! С недоработен и заплати, с десетилетия! Т. Ж. Прекрасно е дефинирал соца
  • 9 Рон Джереми

    15 4 Отговор
    Всички дърти комунисти се наредиха с купичката. Нищо смислено няма да произведат. Трябва да дойдат младите.
  • 10 Боруна Лом

    16 1 Отговор
    КАКООО, ДАЙ ДВА ЛЕВА,МА?
  • 11 Тая е доказателство

    19 3 Отговор
    че и магаре да вкараш в параламента, и то ще стане политик

    Коментиран от #12

  • 12 хмм

    17 3 Отговор

    До коментар #11 от "Тая е доказателство":

    Тя не можа да влезе в парламента. Дори със засилка.😏
  • 13 Има, в България ,

    14 0 Отговор
    Един етнос, на който жените особено, се назначаваха на по две и повече работни места, като чистачки и получаваха заплати, от всяко едно, но детски надбавки взимаха от всички предприятия! Не визирам красавицата!
  • 14 Ццц

    15 1 Отговор
    Разбирате ли, че всички които не се доберат до власта стават повече от смешни
  • 15 Тази сее омраза

    16 1 Отговор
    Плюе и храчи
  • 16 българка

    11 2 Отговор
    Нека Ваня Григорова да се уточни - кои за нея са трудещи се граждани, защото понятието е много широко. Има ли предвид образователен ценз, ниво на заплащане, професионална сфера и т.н. Вече много от старите професии по време на ВОСР 1917 г. и 9 септември 1944г. са заменени от машини, компютри, съвременна комуникация и изкуствения интелект мощно навлиза във всички сфери на живота. Та кои са т.н. "трудещи се"???

    Коментиран от #18, #19, #21

  • 17 Червено, синьо или черно

    14 0 Отговор
    Тази неблагодарна и сребролюбива цветнокожа Нинова я парашутира в БСП. Чуди се за кой клон да се хване и с кого да е дружка, но потъва. А синдикатите тепърва ще ги бият с камъни и колове, докато драпат за по-високи за себе си заплати вече хидяда загубиха работата си, а работата им е да пазят и бранят работните места на българите.
  • 18 Сменен ти е пола ли

    7 3 Отговор

    До коментар #16 от "българка":

    Работещи са хората, за които се плащат осигуровки -доо, дзпо, за, профосиг, като се има предвид, че за държавни служители и други,те(осигуровките) не се плащат дали се смята, че работят, но взимат най-високи пенсии и работят най-малко. От Харвард ли е образованието ти, че от там излизат само простокировци.
  • 19 Научи,

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "българка":

    Какво е трудов договор, самоосигуряващ се свободна професия! Коментар 18 виж! А не клишета!
  • 20 Всичкото

    6 0 Отговор
    Сиганин, соляши агне, за Гергьовден , но боллшинството българи , не! Ей такива права иска госпожата !
  • 21 Кое е сила,

    0 2 Отговор

    До коментар #16 от "българка":

    Кое е средство, кое е ресурс в стопанската дейност, във всяка една държава , не са ти ясни! Човешката сила, е решаваща!
  • 22 Пробвала е да научи урока

    6 0 Отговор
    Пробвала е да научи урока, но е пропуснала да види от коя година е учебника. Онази работническа класа, за която говори, отдавна е евоюлирала. Днес тя има други интереси и ги постига по частен, независим от държавата и партийната система път. Поради това работникът не иска някой да го води и не иска да взима властта заради другите работници. Социализъм в марксическия смисъл от учебника на Ванчето няма да има. Причината е съвсем прозаична - няма кой да го финансира.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Сиси

    7 2 Отговор
    Тази ако беше станала кмет благодарение на Нинова щяхме да изпростеем тотално. Да се държи там наклона за който се е закачила, че няма кой нито да я предлага нито да я избира, това й беше късмета.
  • 26 Какви

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Бийте камбаната":

    Милиони губиш ти?Губят ги управляващите да ги раздадат на свои фирми.
  • 27 Сдружение Хза Г

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Бийте камбаната":

    Кой точно губи ? Вие лично ли или тези които и до сега нищо не са разбрали от тези пари ? Факт - мизерия, кражби, корупция, огромна администрация и най-големи разлики в доходите на населението. Разслоение по всички критерии и неработещи институции освен седящите в кабинетите си НАП и КАТ. Наказания ,глоби ,такси ,лицензи , закони да плащаш какво ли не все по-скъпо срещу огромните изисквания на Европейски съюз . Само тегобите са за работещи и опитващи нещо да правят хора , а парите са по бюрата и под масата на политици и администрация. Няма да говорим за роднинските фирми ,бизнеси и имоти на подставени лица. Това за 35 години. Да ги спират тез пари ,та да се изпотрепят политиците алчни. Белким се поизчисти страната малко.
  • 28 Полит бюро

    0 1 Отговор
    Тук Ваня Григорова сте мутрий и крадци и убийци във държавата нищо повече не сте
  • 29 Бай араб

    0 0 Отговор
    Само отзад и накрая отпред
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове