2 Октомври, 2024 17:43 567 19

Атанас Зафиров: Нашата кампания е очи в очи с хората, честно и без забранени теми

  • атанас зафиров-
  • кампания-
  • хора-
  • забранени теми

БСП - Обединена левица влиза в истинска битка по оста ляво - дясно

Атанас Зафиров: Нашата кампания е очи в очи с хората, честно и без забранени теми - 1
Снимка: БСП

„Нашият подход в тази кампания е различен - очи в очи с хората, честно поставени въпроси, с честни отговори, не с разходки по Ларгото, по жълтите павета и по телевизиите. Ще поставим ударение върху големите градове, с млади и силни водачи на листи, имащи силен експертен потенциал". Това заяви председателят на "БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА" Атанас Зафиров на среща с членове на партията от политическия клуб "Единство".

По думите му в срещите в страната се усеща оптимизъм от това, че лявото излиза обединено. Той коментира, че за първи път по отношение на тези листи ръководството на БСП се е съобразило на 100 процента с исканията на местните организации. „Благодаря на партньорите ни в лявото обединение, че подходиха с разбиране и отговорност към процеса на редене на листи“, каза още Зафиров.

„Нашата коалиция се бори да върне идеологическия дебат в България по оста ляво - дясно, а не, например, по разделителната линия русофили - евроатлантици, което е контрапродуктивно“, коментира социалистът. Според него в политическото пространство на България има огромна лява ниша с мислещи хора, които на много предишни избори не можеха да познаят своята партия. „На последния вот имаше 5 леви коалиции, сега е само една", отбеляза Атанас Зафиров.

Председателят на "БСП-ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА" благодари сърдечно на организаторите на срещата и подчерта, че с тяхна помощ БСП ще има солидната идеологическа основа, за да върви напред.

Атанас Зафиров обясни, че от 34 години е член на БСП и е четвърто поколение социалист. „Социализмът и лявата идея са нещо, което е в сърцето ми и именно заради това влизам в тази битка с цялото си сърце и душа", сподели Зафиров.

„Планът от 100 решения, с който се явяваме на тези избори, ще помогне да се излекуват последиците от последните 35 години - нечовешките неравенства в цялата страна“, заяви Атанас Атанасов, заместник-председател на Младежкото обединение в БСП и водач на листата на БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА в 24 МИР.

Моят 24 столичен многомандатен избирателен район е най-ярката картина на разделението - от „Оборище“ и жълтите павета до „Орландовци“, каза още той и поясни, че неравенството е във всички области, особено в здравеопазването и най-вече в образованието. „В образователната система децата се превръщат в стока и източник на пари. Единственият изход от това положение са качествено леви политики - особено справедливото разходване и разпределяне на държавния ресурс", категоричен бе Атанасов.

Вторият в листата на 24 МИР Димитър Главинов също бе категоричен и емоционален: "Винаги съм работил с хъс и енергия, но сега ще работя с още повече енергия, особено след промените в БСП и обединението на левите сили. 35 години стигат на това управление, което съсипа държавата ни".

От името на ПК "Единство" неговият съосновател Валентин Иванов декларира, че организацията ще бъде онзи мост, който да превежда решенията на ръководството до всеки социалист. Той изрази желанието си "БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА" да не остане само марка, а постоянно политическо състояние на левите сили.

Участниците в срещата изразиха готовност да хвърлят всички сили в изборната кампания и дадоха свои препоръки и подкрепа към ръководството.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    15 2 Отговор
    Интересно е как съществото си Верва, че ще оцелее Очи в Очи де!
  • 2 Бай Тошо

    11 1 Отговор
    Обещавам да услабнъ 25 кг. Ако земим 10%.
  • 3 Има ли

    14 1 Отговор
    ваксина срещу тъпоумието и наглостта?
  • 4 Боруна Лом

    9 0 Отговор
    ПАК ПОВТАРЯМ, ЛИПСВА САМО ЗНАМЕТО НА ПРАЙДА! ВИЕ СТЕ ЛОДКА ⛵ С МНОГО ГОЛЯМА ДУПКА В ДЪНОТО!ПОТЪВАТЕ БЕЗВЪЗВРАТНО!
  • 5 НЯМА честност

    10 0 Отговор
    в хора ЗАБИЛИ безмилостно НОЖ в ГЪРБА на този , с който са делили политическо ежедневие и му са се кланяли като палета само и само да са на хранилката . ПОЗОР ако се гласува за такива . .
  • 6 Констатация

    8 0 Отговор
    БСП е пробита от нагманезирания Пеевски! Какво ще кажат Кирил Добрев, Драго Стойнев? По добре да се върне Корнелия!
  • 7 да де

    7 0 Отговор
    вие очи немате , зениците ви са евроцентове
  • 8 Баш

    9 0 Отговор
    на твоите лъжливи очи и действия ли ще повярват хората ?
  • 9 Нямате много шанс Зафироф! 4 Поколения

    6 0 Отговор
    Социалисти??? Означава 3 ри. поколения Комунисти?? Кой ще впечетлиш??? Ще се борите да влезете в НС! К Добрев, Гергов..


    .
  • 10 Посетител

    4 0 Отговор
    Хората вече си ви знаят като БСП-НН. Така че споко, сребърниците си ви чакат...
  • 11 Рико

    4 0 Отговор
    Късно е либе за китка! Викайте, поп! Но Вие не вярвате в господ, така че..!
  • 12 Аз.......

    3 0 Отговор
    Вие не сте ли партията/обединение/ с най-много милионери???
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол