13 Октомври, 2024 16:40 625 14

С джаги, политики за младите и коктейли „Бузлуджа“ младежите на БСП отпразнуваха рождения си ден

  • 15 години-
  • младежко бсп

Близо 200 млади социалисти се събраха в Южния парк в София, за да отбележат 15-ата годишнина на младежката организация на БСП

С джаги, политики за младите и коктейли „Бузлуджа“ младежите на БСП отпразнуваха рождения си ден - 1

„Празнуваме 15-ия си рожден ден. Вече 15 години сме генератор на политически решения за младите и коректор на всяка власт, която си позволи да бъде арогантна. Затова и днес, без страх и с абсолютна решителност казваме „Не!“ на България с Пеевски и Борисов“, заяви вчера на специално събитие председателят на Младежкото обединение в БСП и водач на листата на „БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ в 23 МИР в столицата Габриел Вълков.

Близо 200 млади социалисти се събраха в Южния парк в София, за да отбележат 15-ата годишнина на младежката организация на БСП.

Събитието започна с отворена дискусия между Вълков и първия в листата на 24 МИР - Атанас Атанасов. Те бяха придружени на сцената от Георги Ангелов, Иван Панайотов и Сава Диков - още трима млади кандидати за народни представители на левицата от 23 МИР.

„Трябва да задържим младите хора в България. Това става с развитието на една ефективна и модерна икономика, привличаща инвестиции с висока добавена стойност. Крайно време е да сложим край на превръщането на България в икономическа пустиня“, сподели Атанасов за своите приоритети в бъдещия парламент.

Беше представена и програмата на младите кандидати „Първа работа! Първи дом! Първо дете!“, която включва мерки за държавна помощ за младите при намиране на първа работа, закупуване на първо жилище и отглеждане на първо дете.

Събитието продължи с игра на джаги и тематични напитки по случай рождения ден на младежката организация.

По-рано през деня младежите се събраха за заседание на Националния съвет на МО в БСП в централата на софийската организация на партията.

Там ги приветства председателят на “БСП - Обединена левица” Атанас Зафиров.

“Изказвам удовлетворението на ръководството на БСП от работата на Младежкото обединение. Работите активно и енергично. Вие сте бъдещето на БСП и на лявото в България. Вървим заедно и обединени сме по-силни. Нека да спрем да се делим. Имаме какво да кажем на хората по оста на лявото. И борбата на обикновения човек в борбата с монополите“, сподели той на младите социалисти.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    11 3 Отговор
    Пациенти всеки са кандидати за Хранилката ей! Не се усещат, че нема Матрял за Кражбия вече.
  • 2 УСМИВКИ ОТ СТАРИТЕ ЛЕНТИ😀

    11 2 Отговор
    „СПОЛУКА ЗА БЪЛГАРИЯ”..300%инфл.
  • 3 Просто човек

    12 4 Отговор
    Никога комунизъм!!!
  • 4 Някой си

    10 2 Отговор
    Един лененски съботник да вяха спретнали...за вожда им
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 краси

    11 4 Отговор
    Да си симпатизант или член на преименуваната комунистическа партия,трябва да си престъпник по душа.Да одобряваш престъпленията на терористично-мандраджийската партия избила десетки хиляди българи без съд и присъда.Вкарала в концлагери и изселила хиляди семейства за да им присвои имотите .

    Коментиран от #11

  • 7 младежка формация

    4 0 Отговор
    Не е лошо да празнуват, но младежката формация на БСП е създадена още от 90-та година. Все пак е добре да се казват фактите, а не да се изопачават!
  • 8 сеява

    6 6 Отговор
    Милионери за България от БСП, пред камерите са против Борисов и Пеевски, а в бюфета ядат кюфтета заедно и си разпределят кои какво да ограби. Вече 35 г пърдят в парламента и едно голямо НИЩО. Само от заплати всичките са милионери дето нямат един ден работен освен да стоят в парламента и да въртят далавери. Кого представлявате, бедните ли социално слабите ли, пенсионерите ли работещите ли, кого? Докато не спрете да лъжете няма да гласуваме за вас, Слава Богу има Меч, Величие и други дето не са крали и лъгали,мИрси.
  • 9 ЕЙ ГИ НА , БЪДЕЩИТЕ ГЕРБЕРИ ,

    2 1 Отговор
    ПЕПЕДЕБЕЙЦИ , А НЯКОЙ И ДЕПЕСАРИ ................. ВСЕКИ ОТ ТЯХ ЩЕ КАРА МАЙБАХ И ЩЕ УПРАВЛЯВА ПЛЕБСА БЕЗ ДА РАБОТИ ДО КРАЯ НА ДНИТЕ СИ ! БОКЛУЦИТЕ НА НАЦИЯТА !
  • 10 тебе

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    ката вечер ти оскверняват шушиту ,и?
  • 11 истината

    2 11 Отговор

    До коментар #6 от "краси":

    Това е партията създала и изградила индустрия, селско стопанство, инфраструктура, промишленост, машиностроене, спорт, високо качествено образование, електротехника, армия, изградени 3000 язовира, ядрена енергетика. Това са факти, а не измислени приказки като на коментара, които са далече от истината! Какво се изгради за 35 години ? Само се разгради и открадна всичко и нищо не се изгради.

    Коментиран от #14

  • 12 Вие младежите сте наследниците на

    9 2 Отговор
    Милионерите от БСП -един дол дренки!

    Избирателите се наслушахме на празни приказки и празни обещания!
    Докато не изпълнявате това което пише на фасадата на Парламента "Съединението прави силата" и да не слагате червени линии Вашите партии ще си отидат завинаги!
    Нас не ни интересуват вашите партийни игрички,а да работите в интересите и благоденствието на българите!
    За да си прокарвате идеите трябва да участвате в управлението та макар и да сте последната дупка на кавала!
  • 13 КОЙ Е ТОЯ НЕРЕЗ

    4 1 Отговор
    В СРЕДАТА ?
  • 14 Правешки рустикал

    4 2 Отговор

    До коментар #11 от "истината":

    Ако не беше партията доматите с колците щяхме да ги ядем още! Няма по смешно нещо, ако комунистите не бяха сложени на власт от руските окупатори България щеше да има поне 3 пъти по-висок БВП. Ама с наеуки хора престъпници, предимно крадци и убийци това е положението, няколко фалита и ошушкване на държавата до последно, сега червената номенклатура станаха капиталисти, а уж щяха да го унищожават този строй.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове