Last news in Fakti

11 Август, 2014 09:03 13 793 6

Тузарските мезонети са кът

  • imot.bg-
  • мезонет-
  • лукс

Едва ли има човек, който да не си е мечтаел от балкона му да се разкрива една прекрасна гледка към планината или светлините на града. Единият от най-сигурните варианти това да не е мираж, е покупката на мезонет. Наличието на барбекю и голяма тераса са почти задължителни. Оказва се, обаче че на пазара не се предлагат много на брой луксозни мезонети, сочи справка в специализирания сайт imot.bg. Причината според експерти е, че през последните месеци се наблюдава леко раздвижване на лукс сегмента и този тип имоти са предпочитани от клиенти, които са се колебали дали да купят къща или по-голям апартамент. Повечето са се спрели на втория вариант.

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви - Bazar.BG:

1. Евксиноград (Варна) – 880 000 EUR (виж повече)

Мезонетът е с площ 540 кв.м. Намира се в тухлена сграда с локално отопление. Обзаведен е с дизайнерски италиански мебели. Имотът разполага с тераса от 200 кв.м., на която има лятна кухня, джакузи, лятна тента автоматично отваряема, дизелов агрегат. Към имота има три закрити паркомеса, както и 51 % от общата площ на земята.

2. Лозенец (София) – 550 000 EUR (виж повече)

Имотът се намира в тухлена сграда, построена 2007 г. Разгънатата му застроена площ е 464 кв.м. На първо ниво има дневна с трапезария и кухненски бокс, баня с тоалетна, гардеробно помещение, две тераси. На второто – две спални (всяка със собствен санитарeн възел), фитнес, перално помещение, складово помещение. На най-горното ниво има ботаническа зимна градина с площ 57 кв.м.

3. Център (Пловдив) – 240 000 EUR (виж повече)

Мезонетът е с площ 240 кв.м. Предлага се с две паркоместа. Състои се от хол с трапезария и кухня, три спални, кабинет и гардеробна, две бани, четири тераси. Кухненските уреди са марка Siemens, а климатиците – Ururu Sarara и Panasonic. Високо ниво на термоизолация и енергийна ефективност. Сметките за електричество за поддържане на 24 градуса в целия апартамент в студените месеци е около 200 лв.

4. Лазур (Бургас) – 340 000 EUR (виж повече)

Имотът е с разгъната застроена площ от 245 кв.м. Обзаведен е с поръчкови италиански мебели. Състои се от кабинет, кухня с трапезария, просторен хол, детска стая, спалня, 2 санитарни възела, гардеробна, три балкона и един голям балкон превърнат във фитнес. Намира се в сграда, построена през 2007 г., разположена на три минути от Морската градина.

5. Бриз (Варна) – 330 000 EUR (виж повече)

Мезонетът е с разгъната застроена площ 355 кв.м и се намира в комплекс с контролиран достъп. на първо ниво имотът се състои от дневна, кухня, спалня, кабинет, баня и тоалетна, дрешник и две тераси, а на второ - спалня, баня и тоалетна, коридор и тераса. Комплексът разполага с басейн, барбекю и детска площадка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ...none

    1 2 Отговор
    Само първият е наистина тузарски, дори са се постарали уредите да са Kueppersbusch (може да се каже почти неизвестна у нас марка, заедно с Gaggenau), но стилът на интериора не ми е по вкуса. Вторият, този в Лозенец, от доста време го гледам по обявите - или нещо не му е наред, или тузарските мезонети не са такъв кът. На първа линия до южен парк в Лозенец има поне 4-5 мезонета в продажба, какво остава на другите места.
  • 2 Кобрата

    0 2 Отговор
    Всичките са хубави, но първото е трепач, особено с този изглед към морето
  • 3 Иван Петров

    1 0 Отговор
    първото е супер грозен кич
  • 4 Иван Господинов

    1 0 Отговор
    Единствено ми харесва гледката на първият.
  • 5 1111

    0 1 Отговор
    Абе кога най-после някой ще каже,че заможните хора живеят на високи и последни етажи?!?!?!?Съжалявам,но не познавам човек с пари живеещ на партер!От 2-3-5-ти етаж,панорама НЯМА !!! А най-смешното е в обявите на т.нар. брокери...,,Купувам без първи и последен етаж,,...Така и не разбраха,че партера се купува от нужда,а високия етаж за спокойствие.ФАКТ!!!

    Коментиран от #6

  • 6 ...none

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "1111":

    @3 - съгласен съм, интериора си е ужасен и супер кичозен.
    @5 - така е, хубави гледки в повечето случаи има от последните етажи. Но при тях единственото, което ме притеснява е факта, че рано или късно покрива ще потече и често строителите ни правят ужасни скосявания, дори и в луксозните и скъпи сгради за по 1600eur/кв.м. и нагоре.