Last news in Fakti

28 Ноември, 2006 00:00 323 0

“Бизнес център Варна” очаква над 16% годишна доходност

  • центъра-
  • бизнес-
  • компанията-
  • очаква-
  • център-
  • млн евро-
  • премиер фонд адсиц
"Премиер фонд" АДСИЦ, който е основният инвеститор в „Бизнес център Варна" очаква годишна възвращаемост в размер на 16.13% и нетни приходи от наеми на стойност 1.65 млн. евро. Това предвижда първият вариант за реализирането на мащабният проект на компанията в морската ни столица.

Първата копка на новият бизнес център пък се очаква да бъде към края на месец април 2007 година. Обектът е планиран да бъде изцяло завършен на 1 октомври 2008 г.

Новият център, който се намира на 3 км от центъра на града и летището ще се изгради върху парцел от 4687 кв.м. Според предварителните прогнози наемите от двете помещения ще носят приходи за компанията в размер на 200 хил. евро.Надземната част на бизнес центъра ще включва шест етажа, на първите четири от които ще има търговски площи. Очаква се наемите за търговските площи да бъдат около 1 млн. евро.

Офисите пък ще носят около 5-6 евро на кв. м годишно, показват предварителните проучвания на "Премиер фонд" АДСИЦ.

Компанията планира да вложи над 10 млн. евро в построяването на бизнес центъра, от които 7.835 млн. евро ще бъдат дадени за строителни разходи и проектиране.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА