Last news in Fakti

28 Март, 2007 00:00 618 0

Офис сграда с клиника за 2 млн. евро ще строи “Аладин Билдинг”

  • фирмата-
  • билдинг-
  • дженият-
  • мохамед-
  • изпълнение-
  • обект-
  • аладин-
  • жилищни-
  • фирма-
  • мохамед дженият
Луксозна офис сграда със стоматологична клиника в нея за 2 млн. евро ще строи софийската фирма "Аладин Билдинг. Лъскавият комплекс ще се намира в жк. "Люлин-8", точно до входа на метростанция "Сливница" и ще се разпростира на седем надземни и два подземни етажа. Сградата, която е на етап на идеен проект, ще започне да се строи през август т.г., а строителството ще продължи 24 месеца. Строителната фирма “Аладин Билдинг" ООД е създадена през 2000 г. с основен предмет на дейност проектиране, строителство и реконструкция на жилищни, административни и търговски сгради. Най-известният и престижен обект, построен от нея, е търговският център Технолукс в София, който е с РЗП от 3300 м2, а построяването през 2003 г. е глътнало 2 млн. USD.

Сградата се отличава с изключително луксозното си изпълнение, като са използвани модерни и предимно вносни материали. Фасадата и е тип "окачена", полуструкторна, с алуминиева дограма и цветен стъклопакет. Друг обект, с който екипът на фирмата се гордее, е многфункционалният търговски комплекс "Глобус" в София, открит през 2005г., а в момента от "Аладин билдинг" изграждат и няколко жилищни сгради. "Основните приоритети в нашата работа са високото качество на изпълнение на един обект, стил, коректност във взаимоотношенията с инвеститори, подизпълнители и другите участници в строителството", каза пред "Монитор" управителят на фирмата Мохамед Дженият."Схемата, по която продаваме построените от нас жилища, е директно на купувача, почти не ползваме агенции за недвижими имоти. Ние сме едновременно строител и продавач".

Цените на имотите у нас, според Мохамед Дженият, ще растат с 10 до 15 % годишно, като само за първите 2 и половина месеца на 2007 г. жилищата са поскъпнали с 20 %. През последните няколко години “Аладин Билдинг" залага на умерена, но последователна стратегия за успешно развитие, както и на сътрудничичество с фирми, доказали своя опит и професионализъм в бранша. Тя е и основен изпълнител по строителната програма на търговската фирма “Аладин" ЕООД, която е известна на пазара с марката "Елит". "Формулата ни е да строим по-малко на брой , но със запомнящо се качество и архитектура, жилищни и офис сгради", допълва Мохамед Дженият.

Той уточнява, че днес в активите на фирмата влизат собствена строителна механизация, арматурен двор, железарски и стругарски цех, както и модерна, напълно комплектована кофражна система за изпълнение на 1500 кв.м. площ, както и необходимите машини и съоръжения за извършване на всички видове строително-монтажни работи.Във фирмата работи екип от 120 висококвалифицирани работници и специалисти с дългогодишен опит в областта на строителството и инженеринга. От септември 2006 г. "Аладин Билдинг" е сертифицирана по ISO 9001-2000 за одобрена Система за Управление на Качеството с международен сертификат № Q060711.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА