Last news in Fakti

3 Април, 2007 00:00 420 0

Winslow влезе в проект за 113 млн. евро край Банско

  • селище
Инвестиционният фонд "Луис Чарлз София пропърти", листван на Лондонската борса, подписа 4-годишен договор с "Уинслоу дивелъпмънтс" за регулиране и последващото развитие на проект за вилно селище близо до село Баня, недалеч от ски курорта Банско.

Сделката ще генерира приходи на стойност приблизително 113 милиона евро. За да стартира реализацията на амбициозния проект трябва да се уреди регулацията на терена от 121,42 дка, след което да започне проектирането и изграждането на ваканционно селище. Едновременно с това ще започнат и продажбите "на зелено". На този етап двете компании водят допълнителни преговори за след-продажбено управление на имота.

Проектът в Баня, предвижда изграждане на вилно селище от самостоятелни и редови къщи, както и просторни апартаменти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА