Last news in Fakti

29 Септември, 2014 09:00 19 486 15

Топ 5 на най-тузарските имоти

  • imot.bg-
  • лукс-
  • тузарски

Луксозният сегмент, макар и да представлява едва 10% от жилищния сегмент, винаги е привличал интереса на участниците на имотния пазар. През тази година на него не се случват някакви необичайни неща. Леко раздвижване се наблюдаваше малко след обявяването на несъстоятелност на КТБ. Част от хората прецениха, че е по-сигурно да държат вложенията си с в недвижимост, отколкото на влог. Продават се обаче не най-скъпите имоти, а тези с по-ниски цени.

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви - Bazar.BG:

1. Драгалевци (София) – 666 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с разгъната застроена площ от 580 кв.м и се намира на последен етаж от сграда, построена през 2009 г. Жилището е изпълнено по дизайнерски проект и представлява огромен дневен тракт ориентиран към планината с френски витрини, три самостоятелни спални с бани и тоалетни към тях, кабинет, панорамни тераси към всички помещения, и подход към второто ниво на жилището, където е поместен малък SPA център – джакузи, сауна, парна баня, втори хол, от който се излиза на самостоятелна тераса 150 кв. м. на гранит, с панорамна гледка към София и планината.

2. Изток (София) – 490 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент се намира в сграда, построена през 2007 г. Разгънатата застроена площ е 276 кв.м. Намира се в близост до Борисовата градина и се състои от голяма кухня, дневна, 3 спални , 2 бани с тоалетна, отделна тоалетна, сауна, мокро помещение. Спалните са с 3-слоен паркет, а баните на теракота и фаянс „Мартинели”; коридор, кухня и дневна - теракота „Версаче”.

3. Лозенец (София) – 485 000 EUR (виж повече)

Тристайният апартамент се намира в нова тухлена сграда на бул. „Арсеналски”. Разгънатата застроена площ на имота е 196 кв.м. Към всяка спалня има отделна баня с тоалетна. Дневната е с френски прозорци. Имотът е с централна климатизация.

4. Център (София) – 1 380 000 EUR (виж повече)

Многостаен апартамент с площ 204 кв.м., разположен в сграда със собствен двор на бул. „Васил Левски”. Имотът е подходящ както за живеене, така и също и за офис. Прозорците са от дървен стъклопакет, а настилките – от гранитогрес. Купувачът получава идеални части от дворното място и тавана на сградата.

5. Център (София) – 2 075 000 EUR (виж повече)

Многостаен апартамент с разгъната застроена площ от 415 кв.м, разположен на 20-тия етаж в новострояща се сграда в центъра на столицата. Имотът разполага 360-градусова панорама към цяла София, Южния парк и планината Витоша. На разположение на бъдещия собственик ще са също така луксозен комплекс с площ 110 000 кв.м с шопинг център и 5-звезден хотел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КТБ Раздвижи Лукса

    2 0 Отговор
    дано няма друга банка - която да го Взриви
    че кат огледам как се гърчат вложителите в КТБ...

    а останалите Продължават да Трупат влогове...
    не ми се мисли (КОНЕ С КАПАЦИ)
  • 2 аноним

    0 0 Отговор
    който не купува - ще яде дървото.

    так аси мислеха и вложителитев КТБ-сега нещо не мислят
  • 3 аззз

    1 1 Отговор
    какви са тези смешни имоти на тези цени? ахахахаха. колко ви платиха за да ги пуснете в тази нелена класация? има много много много ама много по-хубави имоти за половината на тези пари. Много по-луксозни и много по-тузарски, по-впечетляващи...
  • 4 СТРАХ

    1 0 Отговор
    хората се изплашиха за парите си след КТБ

    и избират Имот вместо да си изгубят Парите...

    за това има поскъпване на имотите

    Коментиран от #5

  • 5 Така е

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "СТРАХ":

    Страхът ще ги предпази от загуба на парите им

    иначе или като КТБ или инфлацията ще ги смачка
  • 6 viva

    0 1 Отговор
    Кога обявиха банката в несъстоятелност? Нещо съм пропуснал.
  • 7 коко

    0 0 Отговор
    Това са пълни глупости!

    Коментиран от #8

  • 8 трудно е

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "коко":

    дано нямаш влог над 196 000 лв

    че ще видиш едни глупости ,цял живот ще Ги помниш
  • 9 смешника

    1 1 Отговор
    Ma,Милено ти си ясновидка! КТБ в несъстоятелност!
  • 10 Иван Господинов

    0 1 Отговор
    Значи хората си изтеглиха милионите и се юрнаха да да си пазаруват палати .... Добре че си търся по-просто жилище че сигурно дворците ще са кът
  • 11 гост

    0 1 Отговор
    :D Луди ли сте?Е сега като отворят КТБ и ще се продадат ....
  • 12 иват драгойчев

    1 0 Отговор
    стана сложно с влоговете

    или имот - или духане на супата..
  • 13 Съмнение

    0 0 Отговор
    Според мен е тъпо е да се влага дългосрочно в обзаведен апартамент. Айде оставете ликвидността, ама примерно това модерно сега обзавеждане, след 10г. ще си е направо ретро. Ако ще се влага в постройки - по-добре в складове, тяхното обзавеждане никога не старее, че и някой лев може да докарат на собственика си
  • 14 кълт

    0 1 Отговор
    Единственото, което раздвижи КТБ са паричните потоци в посока извън страната, в сигурните европейски банки и ликвидните европейски имоти. Кой идиот ще инвестира в имоти в тая кочина дето ще останат само м..ли, вместо на испанското и гръцкото моренце при близки на тукашните цени.

    Коментиран от #15

  • 15 аноним

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "кълт":

    погледни броя на прочелите статията..16 300 ...

    едва ли четат за забавление - не са спокойни хората , тревожат се , притесняват се

    пари в чужда банка...лесно на приказки , но практически е мног отрудно

    а и колко от хората имат необх. Финансова култура за такова нещо ?
    -------------
    страхът им е основателен