Last news in Fakti

26 Юни, 2008 00:00 671 1

Hilton навлиза агресивно в Азия

  • hilton-
  • хотела-
  • hotels-
  • hilton hotels
Hilton Hotels планира да разшири присъствието си в Азия, като изгради 300 нови хотела през следващите 10 години. Корпорацията вече има 47 хотела в региона, които обаче се оказват недостатъчни, за да се справи с конкуренцията. Експанзията е част от плановете на Hilton Hotels да се възползва от ръста в туристическия й бизнес в Индия и Китай. Веригата Hilton, която е собственик на няколко бранда, от луксозния Waldorf-Astoria Collection до по-скромния Hampton Inn, ще се фокусира върху управлението на новите хотели, оставяйки инвестициите на други контрагенти.

Азия е сред приоритетите за развитието на нашия бизнес, заяви гл. изп. директор и президент на Hilton Hotels Крис Насета. Първоначално компанията ще концентрира усилията си в Индия, където е създала смесено дружество с местната компания за недвижимо имущество DLF, и ще открие 75 хотела през идните 5 години. Групата ще заложи на брандовете Hilton Hotels, Homewood Suites и Hilton Garden Inn. До 2012 г. компанията ще прибави 18 хотела към вече съществуващите 5 в Китай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.