Last news in Fakti

30 Септември, 2008 00:00 551 0

Шотландци поемат голф игрището в Правец

  • игрище
Хотелската част на Pravets Golf&SPA включва 200 стаи и 10-15 апартамента. Шотландската компания „Бремър Голф Дивелъпментс" ще управлява голф игрището в Правец, част от комплекса Pravets Golf&SPA, който се изгражда край града, съобщи инвеститорът „Тера Тур Сервиз" ЕООД. Предварителното споразумение е подписано в София по-рано този месец.

Бремър Голф Девелъпментс e международна компания за управление на голф комплекси, като централният офис е базиран в Сейнт Андрюс, Шотландия. Към момента компанията управлява игрища в Европа, Азия, Близкия изток, Русия и Африка.Планира се голф игрището да бъде пуснато в експлоатация в началото на 2010 г. Построено на площ от 650 декара, то ще представлява класическо Par 72 игрище с 18 дупки и обща дължина на игровата линия над 6 км.

Реализацията на проекта, който има сертификат за инвестиция първи клас и е на стойност 71 млн. лв., започна преди година.Клубът ще е с голф игрище с 18 дупки, отговарящо на всички стандарти на PGA (Асоциация на професионалните голф играчи) и с тренировъчно игрище.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА