Last news in Fakti

28 Април, 2009 00:00 423 0

Екстри за двойки в развод предлагат в Испания

  • предлагат
Испанска агенция за недвижими имоти предлага необичайна услуга - безплатен развод срещу покупка на ваканционен имот, съобщава Newsru.com. От офертата могат да се възползват клиентите на фирмата Geimsa, специализирана в продажбата на вили в провинция Уелва.

В Испания бракоразводните дела са скъпи и затова собствениците на агенцията предлагат клиентите да ползват услугите на техния адвокат, който да ги представлява в съда.

Кризата накара много брокери в най-голямата страна на Иберийския полуостров да предлагат подобни улеснения, за да привлекат клиенти. 30 испански агенции вече предлагат 40-процентни отстъпки по ипотечни сделки за двойки, които са в процес на развод.

В момента пазарът на недвижими имоти в Испания е в криза. Търсенето е много слабо. От началото на годината сделките са с 40% по-малко. За продажба в страната са обявени около 1 млн. имота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА