Last news in Fakti

25 Септември, 2008 00:00 475 0

Продавачи на имоти дават бонуси

  • предлагат-
  • апартаменти-
  • които-
  • доскоро искаха пари-
  • които доскоро искаха-
  • предприемачите вече започнаха
Предприемачите вече започнаха да подаряват мазето и гаража, за които доскоро искаха пари от купувачите на апартаменти "на зелено". Ситуацията на имотния пазар в глобален аспект и нарастващата конкуренция принуди строителните предприемачи и посредническите фирми да предлагат все по-атрактивни оферти и бонуси към тях, се казва в анализ на столичната агенция ERA IZIDA Properties.

При по-луксозните имоти се стигна и до подаръци, като джетове, „Бентли" или гарантирана едноседмична почивка за 10 години напред. Предприемачите вече започнаха да подаряват мазето и гаража, за които доскоро искаха пари, на купувачите на апартаменти "на зелено". Ако не се интересуват от гараж и мазе, бъдещите собственици ще получат новото си жилище завършено „до ключ", а не на шпакловка и замазка. Освен място за автомобила и зимнината си домовладелецът има възможност да получи и преференциални цени за материалите и труда по довършителните дейности на апартамента.

Една от новите жилищни сгради, за които се предлагат тези екстри, ще бъде построена в "Люлин 1" до бул. „Сливница" между двете метростанции в района. Строежът се предвижда да започне до края на този месец и да бъде завършен до две години. Проектът е за 9-етажна сграда с две подземни нива и търговска част на първия етаж. Вече се предлагат двустайни и тристайни апартаменти на площ от 56 до 129 кв. м, а цените варират от 51 500 до 98 400 евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА