Last news in Fakti

1 Април, 2011 09:11 2 336 2

Връщаме заем къща по-рано без такса

  • кредит-
  • ипотека-
  • заем-
  • ес-
  • предсрочно-
  • погасяване

Ипотечните кредити да могат да се погасяват предсрочно, без това да е свързано с допълнително заплащане от страна на клиентите на банките. Това е едно от правилата, които смята да въведе Европейската комисия. Тя подготвя промени в регулациите, които да защитят правата на ползвателите на ипотечни кредити.

Според готвените промени, банките ще са длъжни да информират по-добре клиентите си и да правят оценки на възможността им да изплатят задълженията си. Ако оценката е отрицателна, заемите ще бъдат отказвани.
Банките и други компании, които отпускат жилищни заеми, ще бъдат задължени да информират по-добре клиентите си. Те ще трябва да предоставят стандартизиран технически формуляр с редица задължителни сведения и особено лихвата. Тя трябва да се пресметне така, че клиентите да могат лесно да сравнят условията на различните трезори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 platttonnn

    0 14 Отговор
    Добрите имоти са тук: http://www.imotinesi.com
  • 2 Danny Evans

    0 0 Отговор
    Подобряването на кредитния животозастрахователна компания предлага бърз заем от 3% и сериозни настроените клиенти, които се нуждаят от loan.Private фирма и частни лица са силно приветствани.

    Попълнете формуляр за искане за кредит по-долу, за да започнат да се прилагат:

    Размер на кредита е необходимо:
    Заем Продължителност:
    Цел на кредита:
    Трите имена:
    Държава:
    Месечен доход:
    Пол:

    За повече информация се свържете ....

    Лице за контакти: Дани Евънс
    Е-мейл: {[email protected]}