Last news in Fakti

13 Юли, 2015 15:46 3 481 2

Скоро ще има нова фирма за развлечения в Sofia Ring Mall

  • sofia ring mall
Скоро ще има нова фирма за развлечения в Sofia Ring Mall - 1
Снимка: М. Богданова ©

Нереализирани очаквания е причината за „развода” между последния открит мол в София – Ring Mall Sofia и компанията, която отговаряше за развлеченията на посетителите в него – Funtasy Ring Park. От търговския център обаче съобщиха, ч в скоро време ще има нов наемател. „Ангажираме сме да създадем най-добрата зона за забавления в София за всички възрасти”, пише в съобщение до медиите.

Относно прекратяването на договора с Funtasy Ring Park, обяснението на Sofia Ring Mall е, че „компанията не можа да отговори нито на нуждите на пазара, на очакванията на клиентите и на нашите високи стандарти, нито да изпълни своите договорни задължения”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Те взеха ли разрешение за ползване вече? На Главболгар "произведението". Такива простотии сътвори тая фирма там, че мен лично ме е страх да вляза, за да не ми падне нещо на главата.
  • 2 посетител

    0 0 Отговор
    Действително и аз очаквах нещо невероятно според рекламите преди да го открият, но даже и магазини няма достатъчно.Освен едни картинги на цени след няколко карания можеш да си вземеш кола.Не можаха да се научат, че се печели от оборот, пък после фирмата им била виновна, че не им довела клиенти.