Last news in Fakti

24 Август, 2015 09:04 19 660 19

5-те най-тузарски имота на пазара - Август 2015

  • imot.bg-
  • луксозни имоти-
  • къщи-
  • софия

Близо 100 са къщите около София, които се продават на цена на 1 млн. EUR, сочи справка в най-големия сайт за недвижими имоти imot.bg. През последните години в сегмента се наблюдаваше затишие. От една страна, собствениците решили да продадат луксозните си къщи не заявяваха това свое желание, поради ниската пазарна стойност. От друга, тези, които обявява желаната висока цена, трябваше да изчакват значителен период от време преди да се намери купувач.

През последните месеци обаче се наблюдава раздвижване в сегмента. Появиха се нови оферти за къщи в центъра, района около Докторски паметник, Оборище. Повече са и предложенията за масивни къщи, разположени по южната дъга. Сред по-нестандартните предложения са къща в близост до Народното събрание, както и масивна постройка в Бояна с асансьор и гледка към София.

Ето и 5-те най-скъпи  предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg

1. Център (София) – 3 100 000 лв. (виж повече)

Къщата, която е със статут на архитектурен паметник на културата, е с разгъната застроена площ от 910 кв.м, и дворно място от 620 кв.м. Намира се на метри от площад „Цар Освободител”. Подходяща е не само за живеене, но и за офис, клиника или посолство.

2. Бояна (София) – 7 200 000 EUR (виж повече)

Къщата, която се намира на ул. „Кумата” в  кв. Бояна е с разгъната застроена площ 1350 кв.м. Дворът е 870 кв.м. Имотът е построен през 2007 г. и е тип резиденция. Разполага с 10 стаи, 4 дневни с трапезарии и кухни, гардеробни, 9 бани и отделно тоалетни. Гаражът е за 7-8 автомобила

3. Драгалевци (София) – 1 250 000 EUR (виж повече)

Къщата, чиято площ е 670 кв.м, е дизайнерски обзаведена. Разполага с фитнес, SPA център с парна баня, сауна и джакузи, киносалон, който се намира в помеение с площ 60 кв.м. Дневната, трапезарията и кухнята са разположени на първия етаж, а на втория се намират – три спални, всяка с гардеробна.

4. Малинова долина (София) – 1 399 990 EUR (виж повече)

Къщата се намира в комплекс от затворен тип и е с площ 700 кв.м. Имотът разполага с пет спални, всяка с баня с тоалетна, голям хол с трапезария и кухня, помещение за фитнес, обширен сутерен. Обзаведен е с висок клас мебели и техника. Къщата е с просторен, самостоятелен двор с лятна градина и гараж за два автомобила

5. Бояна (София) – 1 950 000 EUR (виж повече)

Къщата, чиято разгъната застроена площ е 700 кв.м, е построена през 2008 г. Имотът се намира в близост до резиденция „Бояна” и Боянския водопад. На разположение на бъдещия собственик ще са гараж за два автомобила, четири паркоместа вътрешен, басейн (8х4 метра), сауна, фитнес, кът детска къщичка- в короната на 150-годишен орех и други.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 scbg

    2 0 Отговор
    номер 2, кърти 3240 евро/кв, като смятаме и площта на двора. Аз продавам пък апартамент за 15 млн, евро.
  • 2 гриши

    1 0 Отговор
    Явно са объркали цената в обявата добавили са една 0 повече.
  • 3 japanSUV

    0 0 Отговор
    Толкова прости хора ,плиткоумни и ограничени не съм си представял . Особено наглеца с обява номер 2. Това е Абсолютна простотия. Тъпата му къща струва не повече от 300 000 лв . Абсолютни смешници са всички

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Да ама не

    0 0 Отговор
    "Бояна (София) – 7 200 000 EUR "- терен с голяма денивелация, високи 6-7м подпорни стени с видимо проблемно отводняване, а за земетръс да не говориме.... Яко прецакване дори за 300000 евра.
  • 7 Гост

    0 0 Отговор
    Бояна 1 950 000 EUR - с богата колекция от плочки на всички заводи по света.
  • 8 гост

    0 0 Отговор
    бухаха-ха, На всички цени трябва да се махне по една нула и да се разделят на 2, получения резултат е реалната стойност в лева. Иначееееееееее, от умрял писмо ще има да чакате. ХАхаха, и на слепи чужденци не се надявайте, като ни видят ''инфраструктурата'' и ще избягат, защото първо трябва да си купят трактори за разбитите улици.
  • 9 Смешно ми е

    0 0 Отговор
    Ейййй, ама много ви яд, а?
  • 10 Anton

    0 0 Отговор
    Хора погледнете в чужди сайтове за имоти, къщите на подобни цени как изглеждат - разгледайте хижи във френските Алпи, къщи в Щатите, в Мароко, барбадос. Вижте какво се продава във Виена или Италия за подобни цени.
    И после ми кажете дали тези не са палячовци
  • 11 Симеон

    0 0 Отговор
    На българина все му е скъпо. Ама като го питате защо му е малка заплатата - шефа не го оценявал :)
  • 12 гост

    0 0 Отговор
    до #9, #11 :))))) ехоооооооо ''брокерчета'' прозрачни :))))))))))))) няма вече лапачка а ?
  • 13 Max

    0 0 Отговор
    Za 7200 000euro chovek shte givee 30 godini sys semeistvoto si na Hotel kydeto si poiska,shte pravi kakvoto mu e kev .....i shte mu ostanat polovinata pari......XA,XA,XA...Smeshnitsi..........A pyk ako e v BG......shte ima i za 5 pokolenia napred.......A da ne govorim che ot bankata vsiaka godina imash 300 000leva lihva.........))))))))))..Toia ne znae da smiata....
  • 14 гггг

    0 0 Отговор
    тези къщи са построени от много глупави стройтели който са изхабили на хората само скъпите материали ,а като изработка кръгла нула хвърляни пари на вятъра без никакъв вкус и лъгани милионери от измамните стройтели който са за бесилото,тези къщи ако са в белите държави нито една агенция няма да иска да ги предлага,защото нямат естетика и стил,а изпълнение нулево,тези който са ги построили са за бесилото,а собствениците им са излъгани язък за толкоз пари на вятъра!
  • 15 Бай Ганьо

    0 0 Отговор
    бързо, да купуваме, че не останаха, хахахахаха
  • 16 Българин

    0 0 Отговор
    Тия с 14 000 000 -та къща не са добре. За тия пари ,ще си купиш къща с частен плаж и пристанище ,на брега на Средиземно Море, в околностите на Ница,Монако,Кан/Франция/ И ще ти останат пари. Психари.
  • 17 Българин

    0 0 Отговор
    И е на шпакловка и замазка,който не е прочел.Луди за връзване...
  • 18 qwerty

    0 0 Отговор
    имот №1 - на метри от паметника на царя, че то и моят апартамент е на 1500 метра оттам, но не се хваля. реално и в младост 4 са на метри от центъра!!!!!
  • 19 KEWLAR

    0 0 Отговор
    Хахахахахахаха тези са откачалки, ако видите братчеда каква вила с басейн си купи на остров Крит, на 200м от плаж с кристални води ще ви падне шапката ве еееей и то само за 500000лв. Е гърка беше я закъсал яко ама това е.